Til ham eller hende: Et cocktail kursus i gave

 Kender du en, som har en indre bartender, der længes efter at springe ud?

Eller fortjener familiens festabe en unik oplevelse i julegave? Så er et Cocktailkursus en rigtig god gave ide!

cocktailkursus, oplevelsesgaver til ham, lær at blive bartender, bartender kursus, oplevelsesgaver til unge, oplevelses gaver til far,

Cocktail kursuset

Hvorfor smager min mojito ikke som den gør i byen og hvor kan jeg egentlig købe alle de smarte ingredienser som cocktailbarerne bruger i deres cocktails?

Cocktail collection - Two tropical cocktails with decoration. Isolated on white background

Kunne du godt tænke dig lidt tricks til hvordan du kan agere bartender derhjemme og servere lækre cocktails for dine venner? Og hertil tilbringe nogle sjove og lærerige timer i hjertet af København sammen med andre glade mennesker- så er dette cocktailkursus lige noget for dig.

Dette cocktailkursus har fokus på at skabe nye smagsoplevelser – og give indblik i, hvorfor de forskellige produkter kombineres og synergieffekterne imellem disse.

Oplev nogle fantastiske timer i cocktailens univers, hvor vores kompetente bartendere underholder med sjove og lærerige historier om spiritusser samtidig med, at de vil sørge for, at du får et gastronomisk indblik i denne smagsfulde verden og opskrifter med hjem, så du kan brillere næste gang du har gæster.

Cocktailkursus koster 700 kr.

Bestil oplevelsen her!

↓↓↓

Relaterede oplevelsesgaver:

ølsmagning-oplevelsesgave

Oplevelsesgave – Ølsmagning for alle

Elsker han eller hun allerede øl, så giv dem en oplevelsesgave til rundvisning og smagning på et af Danmarks mest populære specialbryggerier.

På en guidet tur får de historien om både bryggeri, brygningsproces og øllets historie, inden de til sidst får lov til at smage på bryghusets velrenommerede specialøl.

Pris: 175 kr – Køb oplevelse her

din-egen-whiskyflaske-1

Oplevelsesgave: Om Din Egen Whiskyflaske

Den ekstraordinære gave til whiskyelskeren. Braunstein Bryggeriet tilbyder her en helt unik oplevelse for alle som sætter pris på en god whisky. Gavemodtageren får her muligheden for at forkæle smagssanserne med den anmelder roste og prisvindende Braunstein Whisky og som prikken over i’et skal han eller hun selvfølgelig have lov til at fylde sin egen lille flaske med den variant, der var dagens favorit. Dette er den perfekte oplevelsesgave til dem der elsker whisky.

Pris: 399 kr. – Køb oplevelse her

cider smagning, anderledes oplevelsesgaver, oplevelsesgaver til mormor, oplevelsesgaver til mor, oplevelsergaver til farmor, oplevelsesgaver til bedstemor, spændende oplevelsesgaver, julegaver til ham, julegaver til hende

Cidersmagning hos Holm Cider

De danske ciders er lavet af efterårets æbler og har et fint og boblende udtryk, der uden problemer kan måles mod udlandets store regioner, der gennem mange år har vist vejen, når det kommer til ciderproduktion.

Tag med rundt i verden og smag dig igennem ciderens historie fra sydens varme himmelstrøg til nordens kølige vinde. Denne oplevelsesgave 1,5 times cidersmagning hvor der smages på 7-8 cidere og fortælles om ciders.

Pris: 195 kr. – Køb oplevelsen her

Gem

Gem

%d bloggers like this: