Til ham eller hende: Et cocktail kursus i gave

Kender du en, som har en indre bartender, der længes efter at springe ud?

Eller fortjener familiens festabe en unik oplevelse i gave?

Så er et Cocktailkursus en rigtig god gave ide, som både julegave, fødselsdagsgave eller måske studentergave.

Læs også >> Gaven til vin elskeren

Note: Artiklen om cocktail kursus oplevelsesgave er sidst opdateret D. 26/06 2022. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Et cocktail kursus i gave (oplevelsesgave)
cocktailkursus, oplevelsesgaver til ham, lær at blive bartender, bartender kursus, oplevelsesgaver til unge, oplevelses gaver til far,
Cocktail kursuset

Hvorfor smager min mojito ikke som den gør i byen og hvor kan jeg egentlig købe alle de smarte ingredienser som cocktailbarerne bruger i deres cocktails?

Cocktail collection - Two tropical cocktails with decoration. Isolated on white background

Kunne du godt tænke dig lidt tricks til hvordan du kan agere bartender derhjemme og servere lækre cocktails for dine venner? Og hertil tilbringe nogle sjove og lærerige timer i hjertet af København sammen med andre glade mennesker- så er dette cocktailkursus lige noget for dig.

Dette cocktailkursus har fokus på at skabe nye smagsoplevelser – og give indblik i, hvorfor de forskellige produkter kombineres og synergieffekterne imellem disse.

Oplev nogle fantastiske timer i cocktailens univers, hvor vores kompetente bartendere underholder med sjove og lærerige historier om spiritussen samtidig med, at de vil sørge for, at du får et gastronomisk indblik i denne smagsfulde verden og opskrifter med hjem, så du kan brillere næste gang du har gæster.

Cocktailkursus koster 700 kr.

Bestil oplevelsen her!

↓↓↓

Relaterede oplevelsesgaver:

ølsmagning-oplevelsesgave
Oplevelsesgave – Ølsmagning for alle

Elsker han eller hun allerede øl, så giv dem en oplevelsesgave til rundvisning og smagning på et af Danmarks mest populære specialbryggerier.

På en guidet tur får de historien om både bryggeri, brygningsproces og øllets historie, inden de til sidst får lov til at smage på bryghusets velrenommerede specialøl.

Pris: 299 kr – Køb oplevelse her

cider smagning, anderledes oplevelsesgaver, oplevelsesgaver til mormor, oplevelsesgaver til mor, oplevelsergaver til farmor, oplevelsesgaver til bedstemor, spændende oplevelsesgaver, julegaver til ham, julegaver til hende
Cidersmagning hos Holm Cider

De danske ciders er lavet af efterårets æbler og har et fint og boblende udtryk, der uden problemer kan måles mod udlandets store regioner, der gennem mange år har vist vejen, når det kommer til ciderproduktion.

Tag med rundt i verden og smag dig igennem ciderens historie fra sydens varme himmelstrøg til nordens kølige vinde. Denne oplevelsesgave 1,5 times cidersmagning hvor der smages på 7-8 cidere og fortælles om ciders.

Pris: 250 kr. – Køb oplevelsen her

Ginsmagning på Njord Gin Distillery, Njord Gin Distillery, oplevelsesgaver til ham, oplevelsesgaver til hende, oplevelser med Gin, cocktailkursus,
Ginsmagning på Njord Gin Distillery (Århus)

I Sydhavnen i Aarhus ligger Njord Gin Distillery. Her fremstilles der håndlavet gin i små mængder og med nummererede flasker. På Distilleriet kan du tydeligt mærke passionen og kærligheden til at fremstille smagfuld og kompleks gin. Det er Danmarks første dedikerede gindestilleri, og med flere flotte medaljer er Njord Gin allerede godt på vej mod målet om at lave verdens bedste gin.

Her tilbydes en oplevelsesrig vinsmagning på ca. 1,5 time. Det hele starter med en velkomstdrink og om ginens verden og om Njord Gins historie. Derefter smages der på 5 forskellige gin fra Njord Gin. På bordet står der kolde tonic, som kan blandes i ginen.

En spændende oplevelsesgave for både ham og hende i Midtjylland.

Pris: 399 kr. – Køb ginsmagning hos Njord gin her

ginsmagning, oplevelsesgaver til unge, cocktail kursus, bartender kursus, oplevelser med gin, cocktailkursus
Lav din egen gin hos Copenhagen Distillery

I løbet af de sidste par år er gin blevet virkelig populært, og i de store byer skyder ginbarerne op i gadebilledet.

Oplevelsen vare 2 timer, hvorunder du får mulighed for at udvælge urter og krydderier til din egen gin, så du kan blande din egen flaske gin, som er det oplevelsen består af. Du får også mulighed for at lave din egen etikette. Sammen med oplevelsen er der også mulighed for at køre ginens historie.

Pris: 549 kr. – Køb gin smagnings oplevelsen her

Oplevelses gaver til voksne, vin oplevelser, dansk vingård, vingår i danmark, oplevelses gaver til mormor, oplevelsesgaver til farmor, julegaver til vin elskeren, julegaver til hende, julegaver til ham
Besøg en dansk vingård hos MODAVI

En spændende oplevelsesgave der byder på et besøg hos en dansk vingård.

Her på de bløde, sydjyske bakker står 16.000 vinstokke plantet, men før den færdige flaske vin kan åbnes, skal mange arbejdsgange udfyldes – lige fra vinterbeskæring til opbinding, høst og gæring af druerne. Vinbonden han har altid travlt, men alligevel bliver der tid til finurlige fortællinger fra årets gang på vingården, når Modavi inviterer indenfor.

MODAVI startede med at lave dansk vin i 2004, og siden har de udvidet med en ekstra gård og utallige ekstra vinstokke. Sorterne spænder vidt og de dyrker lige fra Cabernet Cortis til Mertzling, der er druer der kan klare sig i det kolde klima mod nord.

Pris: 185 kr – Bestil gavekort til besøg på en dansk vingård her