Giv et Fotoshoot

De fleste danskere drømmer på et eller andet tidspunkt om at blive model.

En professionel karrierer er for de få, men smukke fotos er for alle!

En sjov og spændende oplevelsesgave er et fotoshoot.

Detglemmerdualdrig kan du købe et fotoshoot og give det i julegave til den som fortjener et professionelt shoot med fotograf og make up artist.

 

Detglemmerdualdrig.dk beskriver oplevelsen sådan her:

Ønsker du, eller kender du en, der drømmer om at stå model foran kameraet, hjulpet godt på vej af både professionel makeup artist og fotograf – eller ønsker du bare nogle super fede billeder til CV, de sociale medier eller til kæresten, så er dette den perfekte oplevelse. I samarbejde med ImageByLoft inviterer vi dig til at udleve din modeldrøm, hvor du bliver stylet og ført igennem ca. 2-timers fotoshoot.

Det hele starter med en dialog med fotografen om, hvilke billeder du ønsker taget. Derefter har du mulighed for enten at få taget dine billeder på location eller i ImageByLofts studie ved Aarhus. Fotografen sikrer en sjov og afslappet fotosession med modellen i centrum. Makeup artisten sørger for at du ser brand godt ud, og du bliver selvfølgelig guidet igennem hele forløbet, så du får det bedste resultat. 

Efter fotosessionen er du selv med til at udvælge de ønskede billeder samt drøfte, hvilke billeder, der eventuelt skal retoucheres. Et par uger efter fotosessionen vil du modtage dine 14 færdig redigerede billeder på enten cd/dvd eller som digital download.  

Bestil oplevelsen her
One thought on “Giv et Fotoshoot

Comments are closed.

%d bloggers like this: