Oplevelsesgave: Giv et Haj dyk i gave

Skal årets julegave være absolut unik oplevelsesgave?

Så skal du give en du holder af, et Haj dyk i Kattegat centeret.

Med et prøvedyk i Kattegatcentret kan gavemodtageren dykke med hajer – hvad enten man er uøvet eller erfaren dykker. Professionelle dykkerinstruktører står klar til at give gave-modtageren en oplevelser for livet, og man kan være sikker på, at sikkerheden er i top.

Artiklen fortsætter under billedet

kattegat centeret haj, kattegat centeret, haj dyk, detglemmerdualdrig.dk, unik julegave, andrenalin julegave, julegaven til ham, julegaven til hende, julegaver til alle, julegave, julegave 2021
Om Haj dyk oplevelsen

Selv erfarne dykkere har sjældent stået over for en 2,5 meter lang havål eller set en haj i øjnene, men nu har man muligheden!

I Kattegatcentrets 1,5 millioner liter store Oceanarium kommer den heldig gavemodtager, helt tæt på hajerne.

Forsvind i stimer af hornfisk og makreller, opdag slethvarrer, torsk og stør, find rokken på sandbunden. Kun adskilt af glasvæggen ind til nabotanken kan man sende de fem forskellige hajarter et haj-five!

Oplevelsen indebærer:

  • Entré til Kattegatcentret
  • Briefing før dykket
  • Udlån af højkvalitetsudstyr
  • Cirka 20 minutters dyk sammen med erfaren dykkerinstruktør.
  • Diplom for veludført prøvedyk i Oceanariet

* Dykkercertifikat er ikke påkrævet.

Pris: 800 kr – Bestil gavekort til Haj dyk her!

Om Kattegatcentret:

Kattegatcentret er et stort, dansk akvarium, hvor der både findes fisk og hajer. Stedet er en selvejende fond, der drives på non-profit basis, og som har en aktiv skoletjeneste, der hvert år bliver besøgt af mere end 12.000 elever og studerende. Kattegatcentret er medlem af DAZA (Danske Zoos og Akvarier) og EAZA (European Association of Zoos and Aquaria), der er verdens største zoo- og akvarieorganisation.

I Kattegatcentrets tropiske hajtank danser og pjasker de store rokker i overfladen, mens hajfinner skærer sig gennem vandet, og faretruende tandsæt flår fladfisk ud af dyrepasserens hånd. Stå helt tæt på og få vand i håret – eller se det hele fra hajtunnellen, hvor der kun er 6 cm mellem dig og hajerne.

Lad dig omringe af hajer, se sælerne boltre sig i deres rette element, ro i kajak på det dybeste ishav og lær mere om, hvordan du passer godt på havets natur.

Uanset om du foretrækker at være tørskoet tilskuer eller blive kastet ud på dybt vand i dykkerdragt, står Kattegatcentret klar med et hav af oplevelser, som vil bide sig fast for altid!

Kattegatcentrets akvarier byder på et sansebombardement af vandsprøjt, lugte og lyde – og i rørebassinerne kan du ”klappe” en haj, lege gemmeleg med fladfiskene og holde i hånd med søstjerner og krabber.

Mød mere end 250 forunderlige, farvestrålende arter af havdyr og oplev vores unikke hajtræning, hvor du for alvor får indsigt i de fascinerende dyr.

På udkig efter flere adrenalin oplevelser?
Undervandsjagt på Sjælland, udendørs oplevelser, oplevelser udendørs, undervandsjagt, julegaver til ham, julegaver 2021
Undervandsjagt på Sjælland

Skift fiskestangen og de kolde, blæsende havnemoler ud med harpun, våddragt og snorkel for at fange fisken på dens hjemmebane: i havet! Det er en fed og populær måde at jage på, og mens du koncentrerer dig om, hvilken fisk, der vil gøre sig bedst på middagsbordet.

Efter den teoretiske del af kurset på land, skal du ned på fiskenes hjemmebane, hvor du bruger din viden i praksis, så du fremover har værktøjerne til at jage på egen hånd. 

Denne udendørs oplevelse består af 3 timers oplevelse og meget meget mere.

Pris: 795 kr. – Køb oplevelsen undervandsjagt her

Guidet Puch Maxi Tur med Maxitours, Guidet Puch Maxi Tur, Thyborøn, oplevelser i Thyborøn, Seværdigheder i Thyborøn
Guidet Puch Maxi Tur med Maxitours

Thyborøn og Puch Maxi er muligvis to alen af samme stykke. Man kan måske endda gå så langt at påstå, at epicenteret for ‘maxier’ med mælkekasse må være netop Thyborøn. 

Tvivler du, må du jo opleve det med egne øjne, når du rider på ryggen af en af de ikoniske knallerter på en tur “rundt æ havn” til en uformel snak om det barske, hjertelige og ligetil liv, der leves på egnen. Den lokale guide tager dig med rundt i en by, der stinker af fisk og penge, og du oplever Thyborøn ‘backstage’.

Så spænd hjelmen, tjek om mælkekassen sidder forsvarligt og kom op i gear  – på Thyborønsk cowboymanér med denne sjove og anderledes oplevelse.

Pris: 345 kr – Køb udendørs oplevelser i Thyborøn her

udendørs oplevelser, Windsurfing, Cold Hawaii, windsurfing i Danmark, oplevelsesgaver, unikke oplevelsesgaver
Windsurfing – Cold Hawaii

Windsurfing er en fed udendørs oplevelse. Kender du en som er glad for action, vand og uforglemmelige oplevelser, så skal personen uden tvivl en tur til Klitmøller, også kendt som Cold Hawaii, hvor bølger og vejr næsten altid er skræddersyet til en fed dag på vandet.

Dette er den perfekte oplevelse til dem, som gerne vil stifte bekendtskab med sporten, men selvfølgelig også oplagt, som en udfordrende oplevelsesgave til ham eller hende, det trænger til et uforglemmeligt minde.

Pris: 375 kr – Køb Windsurfing her

Mangler du inspiration til andre julegaver?

Julegaven til Kaffe elskeren

Giv en bæredygtige lampe til jul

Køkkenmaskiner, til dem som har alt!

Gem

%d bloggers like this: