Giv et Haj dyk i Julegave!

Skal årets julegave være absolut unik oplevelsesgave?

Så skal du give en du holder af et Haj dyk i Kattegat centeret.

Med et prøvedyk i Kattegatcentret kan gavemodtageren dykke med hajer – hvad enten man er uøvet eller erfaren dykker. Professionelle dykkerinstruktører står klar til at give gave-modtageren en oplevelser for livet, og man kan være sikker på, at sikkerheden er i top.

Artiklen fortsætter under billedet

kattegat centeret haj, kattegat centeret, haj dyk, detglemmerdualdrig.dk, unik julegave, andranalin julegave, julegaven til ham, julegaven til hende, julegaver til alle, julegave, julegave 2015

Om Oplevelsen:

Selv erfarne dykkere har sjældent stået over for en 2,5 meter lang havål eller set en haj i øjnene, men nu har man muligheden! I Kattegatcentrets 1,5 millioner liter store Oceanarium kommer  den heldig gavemodtager, helt tæt på. Forsvind i stimer af hornfisk og makreller, opdag slethvarrer, torsk og stør, find rokken på sandbunden. Kun adskilt af glasvæggen ind til nabotanken kan man sende vores fem forskellige hajarter et haj-five!

Oplevelsen indebærer:

  • Entré til Kattegatcentret
  • Briefing
  • Cirka 20 minutters dyk sammen med erfaren dykkerinstruktør.
  • Udlån af højkvalitetsudstyr
  • Diplom for veludført prøvedyk i Oceanariet

* Dykkercertifikat er ikke påkrævet.

Pris: 800 kr – Bestil gavekort til Haj dyk her!

Om Kattegatcentret:

Kattegatcentret er et stort, dansk akvarium, hvor der både findes fisk og hajer. Kattegatcentret er en selvejende fond, der drives på non-profit basis, og som har en aktiv skoletjeneste, der hvert år bliver besøgt af mere end 12.000 elever og studerende. Kattegatcentret er medlem af DAZA (Danske Zoos og Akvarier) og EAZA (European Association of Zoos and Aquaria), der er verdens største zoo- og akvarieorganisation.

I Kattegatcentrets tropiske hajtank danser og pjasker de store rokker i overfladen, mens hajfinner skærer sig gennem vandet, og faretruende tandsæt flår fladfisk ud af dyrepasserens hånd. Stå helt tæt på og få vand i håret – eller se det hele fra hajtunnellen, hvor der kun er 6 cm mellem dig og hajerne.

Lad dig omringe af hajer, se sælerne boltre sig i deres rette element, ro i kajak på det dybeste ishav og lær mere om, hvordan du passer godt på havets natur.

Uanset om du foretrækker at være tørskoet tilskuer eller blive kastet ud på dybt vand i dykkerdragt, står Kattegatcentret klar med et hav af oplevelser, som vil bide sig fast for altid!

Kattegatcentrets akvarier byder på et sansebombardement af vandsprøjt, lugte og lyde – og i rørebassinerne kan du ”klappe” en haj, lege gemmeleg med fladfiskene og holde i hånd med søstjerner og krabber.

Mød mere end 250 forunderlige, farvestrålende arter af havdyr og oplev vores unikke hajtræning, hvor du for alvor får indsigt i de fascinerende dyr.

Mangler du inspiration til andre julegaver?

Julegaven til Kaffe elskeren

Giv en bæredygtige lampe til jul

Køkkenmaskiner, til dem som har alt!


Gem

%d bloggers like this: