Giv oplevelser med Øl i julegave

Øl i julegave: Øl er noget mange danske mænd (og kvinder) holder rigtig meget af.

og en stigende gruppe har store interesse for speciel øl og hyggelige oplevelser som involvere øl eller ølsmagning.

Note: Artiklen øl i julegave er sidst opdateret D. 16/01 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Derfor har vi fundet en række gaver, som er perfekte som julegaver med øl i fokus.

Grauballe bryghus, Grauballe øl, Øl i julegave, ølsmagning, ølsmagning gavekort, gavekort til ølsmagning, gave øl, øl i julegave, sjov julegave, sjove julegaver, oplevelses julegaver, oplevelses gave, gave til manden der har alt, ølsmagning i julegave, julegave til ham, julegave til mænd, nem julegave til mænd, sådan køber du julegaver til din mand
Oplevelse: Ølsmagning

Ølsmagning er for mange danske mænd (og kvinder), hvad vinsmagning er for mange franske.

Når man deltager i en ølsmagning får man mulighed for at smage nye øl. Man lærer mere om øllen og hvordan brygprocessen er for forskellige typer øl, f.eks Ale eller Lager.

Ølsmagningen foregår normalt vis i bryggeriet, som brygger øllene, der smages. Så ud over ølsmagning, får man også mulighed for at se et ægte danske bryggeri, og hører bryggeriet historie.

Gavekort til ølsmagning:

Jylland:

Århus – Øl som gave hos Wintercoat

Kolding – Øl som gave hos Trolden Bryghus

Silkeborg – Ølsmagning og rundvisning hos Grauballe Bryghus

Fyn:

Svendborg – Ølsmagning hos Ø-Bryg

Odense – Ølsmagning hos Bryggeriet Flakhaven

Sjælland:

Køge – Øl som gave hos Braunstein

Artiklen fortsætter under billedet

ølsmagning, ølsmagning gavekort, gavekort til ølsmagning, gave øl, øl i julegave, sjov julegave, sjove julegaver, oplevelses julegaver, oplevelses gave, gave til manden der har alt, ølsmagning i julegave, julegave til ham, julegave til mænd, nem julegave til mænd, sådan køber du julegaver til din mand
48ffa3b1577c260fe5df170998fec5b2

Grillforklæde med Ølbælte

En ægte julegave til grillmesteren er et grillforklæde, for alle ved at grillmesteren ikke må gå ned på udstyr!! Dette grillforklæde har ti rum til grilltilbehør og værktøj! Desuden sidder der et ølbælte med plads til seks øldåser på brystet! Og når grillmaden er fortæret så er forklædet heldigvis justerbart med et plastspænde.

Pris: 159 kr – Gå til shop

Læs også: 10+ gaveideer: Julegave til grillmesteren

Ølkasse, Skagerak ølkasse, morderne ølkasser, gaver til far, julegaver til far, fødselsdagsgaver til far

Skagerak – Dania box 3/ølkasse

Den klassiske ølkasse er kommet til ære og værdighed i denne eksklusive udgave. Kassen kan anvendes til alt fra øl og sodavand til grøntsager og frugt. Den passer til 12 standard ølflasker og 24 dåser.

Materiale: teak Mål: 30,8 x 22,2 x 25,5 cm Design: Skagerak.

Ølkasser er perfekte som retro gaver til far og vil med sikkerhed bringe minder til hans barndom.

Pris: 745 kr – Køb ølkassen her

øl mappe, mappe der er øl i, attachémappe til øl, øl gaver, gaver til øl elskeren, julegaver itl ham, gaver til ham, gaver til manden, gaver til kæresten, gaver til morfar, gaver til farfar

Gem

Øl-attachémappe

I en verden af tørstige øl elskere findes der kun en ting, der kan redde aftenen – mere øl! Bær de værdifulde ølflasker lige så sikkert som atomvåbenkoderne i denne her klassiske stålgrå attachémappe med dobbelt kombinationslås og stødbeskyttet inderside! Kan rumme 6 stk. 33 cl-flasker.

Pris: 289 kr – Gå til shop

øl oplukker, øl oplukker med tæller, oplukker med tæller, øl gaver, gaver til øl elskeren, julegaver til ham, gaver til ham, gaver til manden, gaver til kæresten, gaver til morfar, gaver til farfar

Beer Tracker

Beer Tracker er den øltrætte centralcomputers bedste ven. På det lille display holder den ubønhørligt styr på, præcis hvor mange flasker der er åbnet. Oplukker til øl i julegave.

Pris: 49 kr – Gå til shop

50 øl du skal smage før du dør bog, bog om 50 øl du skal smage før du dør, bog om øl, gaver til øl elskeren, elsker øl gave,

Gem50 øl du skal smage før du dør

Der findes mange guides til ting, som du bare ikke må gå glip af. Men har du nogensinde tænkt over, at der måske er øl, du virkelig ikke må gå i graven uden at have smagt? I “50 øl du skal smage før du dør” bliver du præsenteret for en række øl, der ikke må gå din næse og smagssans forbi.

Carsten Berthelsen og Rolf Nielsen står bag bogen, der for første gang udkom for 10 år siden. Nu er den opdateret, og i denne udgave finder man mere end 10 nye øl fra bl.a. Mikkeler og Amager Bryghus.

Der findes mange guides til ting, som du bare ikke må gå glip af. Men har du nogensinde tænkt over, at der måske er øl, du virkelig ikke må gå i graven uden at have smagt? I “50 øl du skal smage før du dør” bliver du præsenteret for en række øl, der ikke må gå din næse og smagssans forbi.

Carsten Berthelsen og Rolf Nielsen står bag bogen, der for første gang udkom for 10 år siden. Nu er den opdateret, og i denne udgave finder man mere end 10 nye øl fra bl.a. Mikkeler og Amager Bryghus.

“50 øl du skal smage før du dør” er til alle ølelskere.

Pris: 199,95 kr – Køb øl bogen her

Den store bog om håndbryg bog, bog Den store bog om håndbryg, bog om øl, gaver til øl elskeren, elsker øl gave, bog om at lave øl, bog om at brygge øl

Den store bog om håndbryg

Bogen er både en trin-for-trin guide til selve brygningsprocessen men indeholder desuden opskrifter til mange forskellige typer øl. Derfor passer ”Den store bog om håndbryg” både til nybegyndere og garvede ølbryggere, da den både kan bruges til opstart eller som inspiration til mere varieret og komplekse øltyper.

Øl er virkelig noget, der kan bringe danskerne tættere sammen, og med Greg Hughes’ ”Den store bog om håndbryg” kan du nu komme til at brygge din helt egen øl.

Blandt de mere end 100 opskrifter finder du blandt andet pilsnere, pale ale, hvedeøl og weissbier. Greg Hughes giver gode råd om brygning, og du kan desuden bruge billederne som vejledning til, hvordan det endelige resultat bør se ud.

Pris: 299,95 kr – Køb bogen om øl brygning her

Gem

Dansk øl 1850 1950, bog om dansk øl, øl bog, bøger om øl, gaver til øl elskeren, øl gave

GemDansk øl – 1850-1950

Den rigt illustrerede bog fortæller om dansk humleavl, glemte maltsorter og udviklingen fra bonde- til industrisamfund fra 1850 til 1950 set i et ølhistorisk perspektiv. Simon Wrisberg gennemgår i denne bog en række originale og unikke danske ølsorter, der ikke tidligere er blevet beskrevet.

I bogen fortælles detaljeret, hvordan du selv kan brygge: Skibsøl, Bitterøl, Hvidtøl, gammeldags Pilsner, Dobbeltøl og Gammeltøl. Hvordan du skal gære og lagre øllet samt, hvordan du bedst serverer bryg fra tønde.

Pris: 249,95 kr – Køb Dansk øl bogen her

Øl i julegave, øl holder, gave øl, øl i julegave, sjov julegave, sjove julegaver, oplevelses julegaver, oplevelses gave, gave til manden der har alt, flaskeholder i julegave, julegave til ham, julegave til mænd, nem julegave til mænd, sådan køber du julegaver til din mand

Flaskeholder i Træ

Overrask øl-elskeren med en ølkasse i træ, perfekt til at give som gave eller at tage med på picnicen. På siden er der en praktisk kapselåbner. Flaskeholderen har plads til 6 flasker (33 cl), Hvert rum måler 8,5 x 7,5 cm. Materiale: kejsertræ (flaskeholder), zinklegering (kapselåbner)

Pris: 129 kr – Gå til shop

%d bloggers like this: