Giv oplevelser med Øl i julegave

Øl i julegave: Øl er noget mange danske mænd (og kvinder) holder rigtig meget af.

og en stigende gruppe har store interesse for speciel øl og hyggelige oplevelser som involvere øl eller ølsmagning.

Note: Artiklen øl i julegave er sidst opdateret D. 16/01 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Derfor har vi fundet en række gaver, som er perfekte som julegaver med øl i fokus.

Grauballe bryghus, Grauballe øl, Øl i julegave, ølsmagning, ølsmagning gavekort, gavekort til ølsmagning, gave øl, øl i julegave, sjov julegave, sjove julegaver, oplevelses julegaver, oplevelses gave, gave til manden der har alt, ølsmagning i julegave, julegave til ham, julegave til mænd, nem julegave til mænd, sådan køber du julegaver til din mand
Oplevelse: Ølsmagning

Ølsmagning er for mange danske mænd (og kvinder), hvad vinsmagning er for mange franske.

Når man deltager i en ølsmagning får man mulighed for at smage nye øl. Man lærer mere om øllen og hvordan brygprocessen er for forskellige typer øl, f.eks Ale eller Lager.

Ølsmagningen foregår normalt vis i bryggeriet, som brygger øllene, der smages. Så ud over ølsmagning, får man også mulighed for at se et ægte danske bryggeri, og hører bryggeriet historie.

Gavekort til ølsmagning:

Jylland:

Århus – Øl som gave hos Wintercoat

Kolding – Øl som gave hos Trolden Bryghus

Silkeborg – Ølsmagning og rundvisning hos Grauballe Bryghus

Fyn:

Svendborg – Ølsmagning hos Ø-Bryg

Odense – Ølsmagning hos Bryggeriet Flakhaven

Odense – Ølsmagning hos Albani Bryggeriet

Sjælland:

Køge – Øl som gave hos Braunstein

Artiklen fortsætter under billedet

ølsmagning, ølsmagning gavekort, gavekort til ølsmagning, gave øl, øl i julegave, sjov julegave, sjove julegaver, oplevelses julegaver, oplevelses gave, gave til manden der har alt, ølsmagning i julegave, julegave til ham, julegave til mænd, nem julegave til mænd, sådan køber du julegaver til din mand
48ffa3b1577c260fe5df170998fec5b2
Grillforklæde med Ølbælte

En ægte julegave til grillmesteren er et grillforklæde, for alle ved at grillmesteren ikke må gå ned på udstyr!! Dette grillforklæde har ti rum til grilltilbehør og værktøj! Desuden sidder der et ølbælte med plads til seks øldåser på brystet! Og når grillmaden er fortæret så er forklædet heldigvis justerbart med et plastspænde.

Pris: 159 kr – Gå til shop

oel-baelte
Øl Bælte

Enhver mand bær eje et bælte – ET ØL BÆLTE. På coolstuff.dk kan du købe et super fedt øl bælte med plads til 6 øl (enten i dåse eller i flaske) – en fed måde at en en six pack!

Pris: 79 kr – Gå til shop

Læs også: 10+ gaveideer: Julegave til grillmesteren

Ølkasse, Skagerak ølkasse, morderne ølkasser, gaver til far, julegaver til far, fødselsdagsgaver til far
Skagerak – Dania box 3/ølkasse

Den klassiske ølkasse er kommet til ære og værdighed i denne eksklusive udgave. Kassen kan anvendes til alt fra øl og sodavand til grøntsager og frugt. Den passer til 12 standard ølflasker og 24 dåser.

Materiale: teak Mål: 30,8 x 22,2 x 25,5 cm Design: Skagerak.

Ølkasser er perfekte som retro gaver til far og vil med sikkerhed bringe minder til hans barndom.

Pris: 745 kr – Køb ølkassen her

øl mappe, mappe der er øl i, attachémappe til øl, øl gaver, gaver til øl elskeren, julegaver itl ham, gaver til ham, gaver til manden, gaver til kæresten, gaver til morfar, gaver til farfar

Gem

Øl-attachémappe

I en verden af tørstige øl elskere findes der kun en ting, der kan redde aftenen – mere øl! Bær de værdifulde ølflasker lige så sikkert som atomvåbenkoderne i denne her klassiske stålgrå attachémappe med dobbelt kombinationslås og stødbeskyttet inderside! Kan rumme 6 stk. 33 cl-flasker.

Pris: 289 kr – Gå til shop

øl oplukker, øl oplukker med tæller, oplukker med tæller, øl gaver, gaver til øl elskeren, julegaver til ham, gaver til ham, gaver til manden, gaver til kæresten, gaver til morfar, gaver til farfar
Beer Tracker

Beer Tracker er den øltrætte centralcomputers bedste ven. På det lille display holder den ubønhørligt styr på, præcis hvor mange flasker der er åbnet. Oplukker til øl i julegave.

Pris: 49 kr – Gå til shop

Gem

Gem

Gem

Gem

%d bloggers like this: