Giv oplevelser med Øl i julegave

Øl i julegave: Øl er noget mange danske mænd (og kvinder) holder rigtig meget af.

og en stigende gruppe har store interesse for speciel øl og hyggelige oplevelser som involvere øl eller ølsmagning.

Derfor har vi fundet en række gaver, som er perfekte som julegaver med øl i fokus

Oplevelse: Ølsmagning

Ølsmagning er for mange danske mænd (og kvinder), hvad vinsmagning er for mange franske.

Når man deltager i en ølsmagning får man mulighed for at smage nye øl. Man lærer mere om øllen og hvordan brygprocessen er for forskellige typer øl, f.eks Ale eller Lager.

Ølsmagningen foregår normalt vis i bryggeriet, som brygger øllene, der smages. Så ud over ølsmagning, får man også mulighed for at se et ægte danske bryggeri, og hører bryggeriet historie.

Gavekort til ølsmagning:

Jylland:

Århus – Øl som gave hos Wintercoat

Kolding – Øl som gave hos Trolden

Sjælland:

Køge – Øl som gave hos Braunstein

Artiklen fortsætter under billedet

ølsmagning, ølsmagning gavekort, gavekort til ølsmagning, gave øl, øl i julegave, sjov julegave, sjove julegaver, oplevelses julegaver, oplevelses gave, gave til manden der har alt, ølsmagning i julegave, julegave til ham, julegave til mænd, nem julegave til mænd, sådan køber du julegaver til din mand

48ffa3b1577c260fe5df170998fec5b2

Grillforklæde med Ølbælte

En ægte julegave til grillmesteren er et grillforklæde, for alle ved at grillmesteren ikke må gå ned på udstyr!! Dette grillforklæde har ti rum til grilltilbehør og værktøj! Desuden sidder der et ølbælte med plads til seks øldåser på brystet! Og når grillmaden er fortæret så er forklædet heldigvis justerbart med et plastspænde.

Pris: 159 kr – Gå til shop

oel-baelte

Øl Bælte

Enhver mand bær eje et bælte – ET ØL BÆLTE. På coolstuff.dk kan du købe et super fedt øl bælte med plads til 6 øl (enten i dåse eller i flaske) – en fed måde at en en six pack!

Pris: 79 kr – Gå til shop

oel-horn

Das Horn – drikkehorn

Super fedt øl horn, til manden eller kvinden der vil drikke sin øl med stil. Das Horn er designet i Brooklyn og rummer 70 cl. Øl hornet leveres med en flot stilren holder og en flot nakkeholder, så hornet kan tages med til fest eller med på festival.

Pris: 229 kr – Gå til shop

 

Læs også: 10+ gaveideer: Julegave til grillmesteren
Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

%d bloggers like this: