Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /var/www/julegavertilalle.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
GRATIS JULEKALENDER: Den positive julekalender - Julegaver
Alle julegaver ideerJulekalenderPrint-selv Julepynt

GRATIS JULEKALENDER: Den positive julekalender

Spred den gode julestemning med Den positive julekalender.

Du kan GRATIS downloade og printe denne Den positive julekalender til dig selv og dine venner.

Hver dag frem til jul har julekalenderen en god og positiv opgave til dig, som vil gøre dig til et bedre menneske inden juleaften!

Den positive julekalender, gør noget godt for andre julekalender, gratis julekalender, print selv julekalender, positiv julekalener, gør gode ting julekalender

Download Den positive julekalender her

Hvad er Den Positive julekalender?

Den positive julekalender er, som navnet angiver, en julekalender som har til formål at skabe og sprede et positivt budskab. Hver dag får du har en “opgave”, som skal være med til at gøre din såvel som andres dag bedre.

Opgaverne variere hver dag, men de har det til fælles, at de er nemme og skaber positiv stemning.

Opgaverne inkludere blandt andet at sige “Jeg elsker dig” til en du elsker, at gå en tur og tænke positive tanker og sende et julekort til en af de ældste i familien.

Hvis du kender andre, som vil få glæde af Den positive julekalender og som vil få glæde af deres egen kopi, så er du velkommen til at printe en til dem også. Jo mere positiv stemning, der bliver spredt, jo bedre bliver vores verden!

Gratis juledesign til dig!

Vi vil gerne sprede den gode stemning og derfor har vi mange gratis juledesigns på vores side, som du kan downloade og printe.

Vi har designet til og fra kort, bogmærker, julehjerte skabeloner, kravlenisser og meget meget mere.

Du kan f.eks downloade og printe et eller flere af disse juledesigns:

Se alle vores gratis designs her. På vores søsterside Børneværelset kan du også downloade et stort antal gratis plakater. Se Børneværelsets plakater her.