Ham & Hende: 60+ Julekalender til kæresten

Få inspiration til den perfekte julekalender til kæresten her!

Vi har samlet den ultimative liste med julekalendere til både ham og hende, så hvad enten du mangler en lækker chokolade julekalender, en kaffe julekalender, en fræk julekalender, en julekalender der glæder eller en julekalender der frister, så finder du den på denne liste.

For at gøre det nemt og overskueligt for dig at finde den bedste julekalender til din kæresten, har vi inddelt listen i kategorier, så du hurtigt kan finde den julekalender der passer bedst til din lille “skattebasse”.

Julekalender til ham

Julekalender til hende

Julekalender med chokolade og slik

Julekalender med Te eller Kaffe

Julekalender med sexlegetøj

Julekalender til den kreative

 

Julekalender til ham

julekalendere til ham, julekalender til kæresten, julekalender til hende, anti julekalender, julekalender til den der hader jul, julehader julekalender

Ulykkekage Anti-Julekalender

Anti-julekalenderen er fyldt med fireogtyve kulsorte Ulykkekager, som alle indeholder små meddelelser i stil med “You may be ugly, but you’re also incredibly stupid” og “I hope you’ve got pets, because you haven’t got any friends”. Anti-adventskalenderen får ham eller hende garanteret i den rette miserable sindsstemning forud for årets lavpunkt af en højtid.

Køb Anti-julekalenderen her

porsche julekalender, julekalender til ham, hans julekalender, mande julekalender, julekalender til mænd, øl julekalender, julekalender med øl

Lav Din Egen Øl Julekalender

 

 

Julekalender med skægolie

Forkæl din kæreste med fuldskægget, med en adventskalender fyldt med skægolie! Kalenderen fra The Bearded Man Company indeholder 24 små flasker med plejende og blødgørende skægolie i anderledes dufte såsom kaffe, appelsin og krydret rom! Giv skægget en god december

Køb skægolie julekalenderen her

 

Jelly Beans Boozled julekalender

Jelly Beans julekalenderne har i årevis været en stor succes blandt både store og små. Den nyeste julekalender er Jelly Beans Boozled som indeholder små pyramideformet pose med slikbønner. Hver pose indeholder Jelly Beans i usorterede smage – får du en, der smager godt eller ej?

Bønnerne har 10 forskellige farver og 20 forskellige smage. Kommer du til at sætte tænderne i: Sur mælk eller kokos? Bræk eller fersken? Muggen ost eller karamelliserede popcorn? Bussemand eller pære? Østersøsild eller jordbærsmoothie? Rådne æg eller smørpopcorn? Skunk eller lakrids? Nyklippet græs eller lime? Gamle strømper eller tutti-frutti? Hundemad eller chokoladebudding?

Køb Jeally Beans Boozled julekalender her

Værktøjs julekalender til ham

Få leveret en færdig pakkekalender til manden direkte til hoveddøren. Pakkekalenderen er ideel til den unge, eller til “gør det selv” manden. Alle gaverne kan bruges af alle, og vil være brugbart for selv dem der har en del værktøj i forvejen, da varerne oftest skiftes ud. Se listen med indhold her.

Køb værktøjs julekalenderen her

 

julekalender til voksne, voksen julekalender, julekalender til mænd, mande julekalender, julekalender med øl, øl julekalender, julekalender øl, julekalender juleøl, juleøl julekalender, øl julekalender 2018, 2018 øl julekalender, juleøl julekalender 2018, 2017 juleøl julekalender, Julekalender med alkohol i, julekalender til voksne, julekalender med juleøl, juleklaender med gin, julekalender med whisky, whisky julekalender, julekalender med alkohol, alkohol julekalender, julekalender med procenter, julekalender med øl

Øl Julekalender

Øl julekalenderen indeholder juleøl fra 6 forskellige danske bryggerier, som alle er kendte på det danske marked for deres gode kvalitets øl.

Køb Øl julekalenderen her

Julekalender med procenter i

En spændende julekalender til de voksne bestående af 4 x 100 ml nummererede flasker med blandet premium spiritus. Flaskerne leveres i en flot gaveæske. Der medfølger desuden 4 postkort fordelt i 4 nummererede konvolutter, så du har mulighed for at læse beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om de udvalgte lækkerier. Denne kasse er også perfekt, hvis du vil afholde en blindsmagning, hvor du ikke på forhånd ved, hvad de forskellige flasker indeholder.

Køb julekalenderen her

Se flere julekalendere med alkohol i her

 

Pakkekalender gadgets og sjov til ham

Giv han en pakkekalender som vil skabe grin igennem december. Velegnet til det store legebarn, der er til fest og sjov i gaden og altid har et stort smil på læben. Pakkekalender.dk leverer pakkekalenderen i flot indpakning med nummer, uden bånd. Se indholdet af julekalenderen her.

Køb Pakkekalenderen til ham her

 

Pakkekalender til kæresten (ham)

Overrask ham med en flot, indpakket pakkekalender med 24 gaver til hele december.
Hver dag byder på en ny overraskelse, eksempelvis en fed gadget, en sjov gave eller lidt julegodter til den søde tand. Pakkekalender.dk leverer pakkekalenderen i flot indpakning med nummer, uden bånd. Se indholdet af julekalenderen her

Køb Pakkekalenderen til ham her

 

whisky julekalender, julekalender til voksne, voksen julekalender med alkohol voksen julekalender med whisky, whisky julekalender, whisky julekalender til ham, julekalender til ham, adventskalender med whisky, whisky adventskalender, adventskalender med whisky

Whisky Julekalender 2018 – 24 AMAZING Whisky

Julekalenderen med whisky 2018. Byt nissehuen ud med en kilt — og juletonerne ud med sækkepibemusik — for en stund og tag så et langt og grundigt kig på denne fremragende whisky julekalender. Omfavn den. Elsk den. Hvis der er én ting, der er sikkert her i verden, er det lykkefølelsen ved 24 fremragende smagsoplevelser i december.

Det barske højland i Skotland byder på unikke smage fra whisky-landskabet: Krydret, mild eller måske en røget af slagsen? Denne julekalender med whisky har det hele. Den perfekte whisky julekalender til en ven, den hårdtarbejdende familiefar eller svigerfar.

Køb Amazing Whisky julekalenderen her

Rom julekalender 2018, julekalender til voksne, adventskalender med rom, rom adventskalender, julekalender med rom, voksen rom julekalender, mac y rom julekalender, rom julekalender mac y,

Rom julekalender fra Mac Y

Årets udgave af romjulekalender fra Mac Y. Mac Y er spiritusspecialist, og har Danmarks største sortiment af kvalitetsrom. Derfor er denne kalender sammensat af udsøgte, eksklusive rom importeret fra hele verden. Der er hele 24 forskellige slags rom, så du kan få en glædelig overraskelse hver dag i december. Bag hver låge gemmer der sig et glasrør med 2 cl rom i. Der er selvfølgelig en beskrivelse til hver rom, så du kan tilegne dig ny viden om din favoritdrik

Køb Julekalenderen med rom her

 

Rom julekalender, julekalender med rom 2017, rom julekalender 2018, julekalender til voksne.

Rom julekalender fra Smageklubben

Dette er en unik og luksuriøs håndlavet julekalender til kæresten. Julekalenderen består af 24 x 30 ml flasker med premium rom fra Smageklubben eget udvalg.

Julekalenderen består af 24 nummererede poser, der hver indeholder en flaske med god rom. Udover flaskerne vil du dagligt modtage en e-mail, hvor du kan læse beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om dagens rom. En nytænkende og anderledes julekalender til voksne.

Køb den håndlavet julekalender her

 

Fay Lochan’s (alkohol) Julekalender 2018

En skøn alkohol julekalender som inderholder flere forskellige typer alkohol. Hver dag præsenteres en ny slags, blandt andet snaps, gin og whisky.

Køb Julekalenderen her

 

Pakkekalender Bornholm

Bornholm er mere end sol og sommer. Det er også en masse lækkerier fra små og store firmaer, der sætter smag og kvalitet over alt. Nu kan du få en lille bid af Bornholm i hele december, hvor hver dag byder på en specialitet fra øen. Se indholdet af julekalenderen her.

Køb Bornholmer julekalenderen her

 


Julekalender til hende

 

Naturfarm Adventskalender, naturfarm julekalender, julekalender naturfarm, julekalender med husplejeprodukter,

Naturfarm Adventskalender

Adventskalenderen indeholder økologiske AMBER produkter. I denne økologiske julekalender finder du Amber Cleansing Bar 125 g, Kit med Amber Bath & Shower Gel 25 ml., Amber Soft Shampoo 25 ml., Amber Body Lotion 25 ml., Amber Face & Body Scrub 25 ml, Amber Roll-on Deo 60 ml, Amber Day & Night Face Cream.

Køb Naturfarm julekalender her

make up julekalender, make jule adventkalender, adventskalender med make up, julekalender med make up, julekalender til piger, adventskalender til piger,

Decléor Xmas julekalender 2018

Decléor Xmas julekalenderen er en helt fantastisk julekalender, der indeholder 24 hudpleje produkter af højeste kvalitet. Denne skønne æske sælger næsten sig selv bare på det smukke udseende, og man bliver nærmest draget mod lågerne for se hvad de mon gemmer på. Med denne kalender er du sikker på, at din hud holder sig ren, smuk og velplejet hen over hele vinteren. Med denne kalander er du garanteret forventningens glæde helt fra d. 1-24 december. Hvis du ønsker at forkæle kvinden i dit liv, din søster, din bedste veninde, din datter eller måske bare dig selv, så er Decléors luksuriøse julekalender et sikkert valg.

Køb Decléor julekalenderen her

make up julekalender, make jule adventkalender, adventskalender med make up, julekalender med make up, julekalender til piger, adventskalender til piger,

Dr. Hauschka julekalender

Dr. Hauschka julekalender med 24 gaver er en super lækker julekalender, der sørger for at holde din hud smuk og velplejet henover hele vinteren. Er du ligesom mange andre, også typen der elsker de små overraskelser i hverdagen, så er denne kalender lige noget for sig, da der gemmer sig en lille men super god gave til dig, hver eneste dag op til juleaften. Denne kalender gør det samtidigt muligt for dig at finde dine nye yndlingsprodukter, fra fantastiske Dr. Hauschka så du kan finde ud af hvad der præcist virker for dig. Inde i æsken gemmer der sig en rød kasse med 24 små stof poser, med en lille snørre i, der indeholder alt hvad du skal bruge for at holde din hud i balance. Derudover kan du gemme poserne og den røde kasse, så du selv kan lave en kalender i den året efter hvis du ønsker det. Forkæl dig selv eller en du holder af med en lækker julekalender, der helt sikkert bringer glæde hele december måned.

Køb Dr. Hauschka julekalenderen her

 

make up julekalender, julekalender med make up, lacome julekalender, matas julekalender, julekalender fra matas

Lancôme Julekalender med 24 små pakker

Denne unikke Lancôme julekalender en den ultimative forkælelse, hele julen igennem til dig selv eller en du holder af.

Køb Lancome julekalenderen her

HOTmakeup Julekalender (Limited Edition)

HOTmakeup julekalenderen er en Limited Edition julekalender fyldt med makeup og makeup tilbehør. 24 døre skjule fine kosmetik og tilbehør produkter. Forkæl kæresten med denne fine kosmetik kalender.  Julekalenderen fra HOTmakeup indeholder: 1x Bronzing Oil – en Beauty Blender – 1 x fri forfatning pust – 1 x pincet – 3x lip gloss – 2 x læbestift – 1 x øjenskygge pensel – 1x Bronzing Powder – 4 x Eyeshadow – x 4 løse Mica – Nutrition Powder 1 – 2x neglelak – sæt 1 x øjenbryn klichéer.

Køb HOTmakeup julekalenderen herJulekalender Søbogaard

Forskøn december måned med 24 lækre smagsoplevelser, en flaske under hver låge. Dejlig velsmagende økologisk saft fra Søbogaard.

Køb Søbogaard julekalenderen her

 

Matas Pakkekalender Classic

Den klassiske Matas julekalender indeholder 24 lækre gaver, der passer perfekt som julekalender til kæresten. Et miks af lækker pleje, flot makeup og smart tilbehør.

Køb Matas julekalenderen her

 

Matas Pakkekalender Luksus

24 dage med ultimativ luksus! Bliv overrasket med 24 gaver af luksuriøs forkælelse, som er lidt ud over det sædvanlige.Den perfekte julekalender til kæresten der fortjener at blive forkælet.

Køb Matas luksus juleklaender her

 

Pakkekalender til hende

Pakkekalender til hende med 24 indpakkede gaver med overraskelser til hele december.
Dette er vores mest populære pakkekalender til kæresten, mest fordi den er så varieret i sit indhold. Pakkekalenderen til hende indeholder små nyttige gaver, juleting, personlig pleje og lækkerier til den søde tand. Leveres i flot indpakning med nummer, uden bånd. Se indholdet af julekalenderen her.

Køb Pakkekalenderen til hende her

 

Pakkekalender til den søde tand

Julemåneden må godt være ekstra sød. Det bliver den med denne pakkekalender. Hver dag byder på nye lækkerier fra leverandører, der sætter kvaliteten højt. Bliv udfordret på de søde smagssanser i en hel måned. Se indholdet af julekalenderen her.

Køb Pakkekalenderen til hende her

 


Julekalender med chokolade eller slik

Anton berg julekalender, julekalender med chokolade, chokolade julekalender, antonberg chokolade julekalender

Anthon Berg Julekalender

Julekalender med 24 stykker Anthon Berg chokolade pakket ind i en flot rød og lyserød julekalender.

Bestil Anthon Berg julekalenderen her!

 

Johan bülow julekalender, 2018 Johan bülow julekalender, Johan bülow julekalender 2018, julekalender med johan bülow chokolade, kvalitets lakrids julekalender, luksus chokolade julekalender, bülow julekalender, bülow julekalender 2018,

Johan Bülow julekalender 2018

Giv kæresten den utrolig populære Johan Bülow julekalender til at nyde julen med. Johan Bülow lakrids julekalender tilbyder en ny sagsoplevelser hver dag fra den 1. december og helt frem til juleaften, hvor den store låge skal åbnes, og nydes inden juleanden bliver serveret. Nyd 24 dage med den fineste lakrids og chokolade, alt sammen pakket ind i en smuk, bæredygtig julekalender. Du kommer til at opleve fantastiske chokolade-, kaffe- og frugtsmage, perfekt blandet med gourmetlakrids.

Bestil Johan Bülow julekalender her!

Aalborg Chokoladen Julekalender til to personer

Luksus Julekalder med 48 stk fantastiske Chokolader fra Aalborg chokolade. Helt perfekt at dele med den du elsker. Her får du 24 x 2 stk velsmagende Luksus Chokolader. Du kommer godt rundt i Aalborg Chokoladen`s chokoladehimmel, og får masser af velsmag. Du kan også give julekalenderen i gave til dine bedsteforældre, forældre eller blot til din mand/kone og så håbe på at han/hun vil dele

Køb Aalborg julekalenderen til 2 personer her

vingummi julekalender, julekalender med vingummi, voksen julekalender, slik julekalender, julekalender med slik, uleklaender med vingummi, wally og whiz julekalender, wally and whiz julekalender
Vingummi julekalender fra Wally & Whiz

Hver dag indtil juleaften vil kæresten bliver forkælet med lækker vingummi.

Wally & Whiz laver lækker gourmet vingummi i særklasse. Kvaliteten er i top, der anvendes kun de bedste råvarer, og der tilsættes inden tilsætningsstoffer. Der er ikke tilsat gluten, alkohol, laktose eller animalske tilsætninger. De er 100 % vegetariske. Er certificeret vegansk og vegetarisk.

Bag hver låge gemmer der sig en pose af de populære vingummier. Der er 12 forskellige varianter i, så du får virkelig prøvet hele det populære repertoire. Selve kalenderen er i farven mat fersken, og har 24 skuffer. Du kan efterfølgende gemme den flotte kasse og genbruge til f.eks. pakkekalender eller som en dekorativ juleudsmykning.

Køb vingummi julekalenderen her

vingummi julekalender, julekalender med vingummi, voksen julekalender, slik julekalender, julekalender med slik, uleklaender med vingummi, wally og whiz julekalender, wally and whiz julekalenderAdventskalender fra Wally and Whiz

4 store overraskelser venter dig eller kæresten hver advent i december. Hver pakke er dekorativt pakket ind som små gaver. Æskerne hænger fint på et lille stativ, og passer perfekt ind på en hylde eller skænk i din stue. Og så er der en ekstra overraskelse i bunden af æsken, perfekt som hygge juleaftensdag mens du gør julemiddagen klar.

Køb vingummi adventskalenderen her

 

Karamelleriets Julekalender med karameller

I den søde juletid har du eller kæresten nu mulighed for at gå på opdagelse i en verden af karameller fra lækre mærke Karamelleriet. Denne flotte julekalender er lavet i et enkelt og stilfuldt design, som giver lyst til at stå op og åbne dagens låge. Julekalenderen har 24 håndlavede karamel overraskelser indeni, som med garanti vil få kærestens mundvand til at løbe. Det klassiske juletræ er inspirationskilden til designet, hvor man hver dag fra den 1. til dem 24. december får en smagsprøve på Karamelleriets eventyrlige smagsunivers. Den er fyldt med skønne gourmet karameller og du kan finde hele to karameller bag hver låge. Du kan være sød og dele med din bedre halvdel eller nuppe dem begge selv.Kvaliteten er helt i top, da alle karameller er håndlavet og fremstillet med kærlighed. Karamellerne byder på lidt for alle og enhver. Som en ekstra detalje kan den hænges op på væggen.

Køb karamel julekalenderen her

 

Aalborg Chokoladen Julekalender uden tilsat sukker

Chokoladen er lavet uden brug af tilsat sukker. Julekalenderes indeholder 24 stk chokolader af en fyldig mørk chokolade 55,5 % kakao med masser af smag. Til dig gerne vil spare på sukkeret – også i julen. Om Aalborg Aalborg Chokoladen er en chokolade produktionsvirksomhed, hvor der fremstilles håndlavet eksklusivt chokolade i en prisvindende god kvalitet. De bruger egne opskrifter der er gået i arv, tilbage fra 1934, fra et af Aalborgs fineste konditorier.

Køb Chokolade julekalenderen uden sukker her

 

Aalborg Chokoladen Julekalender med mælkechokolade

Julekalender med flot julemotiv fra Aalborg Chokoladen. Forkæl børn, børnebørn eller blot en der elsker smagen af god mælkechokolade, med en lækker julekalender. Aalborg Chokoladen er en chokolade produktionsvirksomhed, hvor der fremstilles håndlavet eksklusivt chokolade i en prisvindende god kvalitet. De bruger egne opskrifter der er gået i arv, tilbage fra 1934, fra et af Aalborgs fineste konditorier.

køb Aalborg Julekalender med mælkechokolade

simply chokolate julekalender, julekalender med chokolade, julekalender til voksne, voksen julekalender 2017, voksen julekalender 2018, julekalender med chokolade til voksne, julekalender med chokolade til voksne

Simply Chokolate julekalender (Green)

Nu kan du gøre nedtælling til d. 24 december endnu bedre. Simply Chocolates grønne julekalender har traditionen tro ekstra låger, der lader dig nyde mere af den lækre chokolade. Den har 30 låger og bag hver låge gemmer sig 30 blandede små kvadratiske chokoladebarer. De nye julekalender er lavet af de 4 mest solgte chokoladestænger fra Simply Chocolate, så du kan få nogle fa dine favoritter. Simply Chocolate laver produkter af højeste kvalitet i København. De tager traditionel chokolade, tilsætter lækre ingredienser og gør de håndlavede chokolader til noget helt for sig selv

Køb Simply Chocolate Julekalender

 

Simply Chocolate Dele Julekalender (guld)

En luksuriøs guld julekalender med ekstra låger til at dele eller til snyd. Simply Chocolates julekalender i guld har ekstra låger, hvilket gør den til den perfekt dele julekalender. Bag de 30 låger gemmer sig i alt 60 stykker chokolade. Du kan dele julekalenderen med en søster eller bror, en elsker, mor eller bedste ven – eller du kan nyde alle 60 stykker helt for dig selv. Gør nedtællingen ekstra lækker i december måned lige ind til den 24. december.

Simply Chocolate laver produkter af højeste kvalitet i København. De tager traditionel chokolade, tilsætter lækre ingredienser og gør de håndlavede chokolader til noget helt for sig selv.

Køb Simply dele julekalender her

 

økologisk julekalender, julekalender økologisk, økologisk te julekalender, økologisk kaffe julekalender, økologisk chokolade julekalender, julekalender med økologisk chokolade, julekalender med økologisk te, julekalender med økologisk kaffe, juleklaender til voksne, voksen julekalender 2017

Moo Free Vegansk Julekalender

Denne fine chokoladejulekalender fra Moo Free er både glutenfri, økologisk, vegansk, sojafri og laktosefri. Perfekt julekalender til at tælle ned til juleaften med god samvittighed. 

Den indeholder 24 stykker mild chokolade, som kan nydes af både børn og vokse. 

Køb Moo Free julekalender her

 

Irmas Økologisk Chokolade Julekalender

Denne økologiske julekalender indeholder et mix af følgende fyldte chokolader: Lakrids marcipan overtrukket med hvid chokolade, Hindbær marcipan overtrukket med mørk Callebaut chokolade 72%, Æble Kanel æblecreme med kanel i en skal af hvid chokolade, Mandelnougat overtrukket med mørk Callebaut chokolade 72% og rullet i ristede hakkede mandler, Hindbær hindbærcreme i en skal af mælkechokolade, Solbær solbærcree i en skal af mørk Callebaut chokolade 72%, Orange Marcipan overtrukket med mørk Callebaut chokolade 72% drysset med kokos, Gammeldags Karamel i en skal af mælkechokolade, Hasselnougat overtrukket med mælkechokolade og rullet i krymmel, Marcipan marcipan overtrukket med mørk Callebaut chokolade 72%

Køb Irmas julekalender her

Toms julekalender, julekalender med chokolade, chokolade julekalender, Toms chokolade julekalender
Toms Chokolade Julekalender

Julekalender med 24 stykker Toms chokolade.

Bestil Toms julekalenderen her!
80257Julekalender med traditionelt dansk juledesign.

Julekenderen indeholde 100% økologisk mælkechokolade. Der er mindst 40% kakao i chokoladen og den er særdeles velegnet til børn. Julekalenderen koster kun 45,36 kr, hvilket også gør den konkurrence dygtigt med andre chokolade julekalendere til børn og voksne.

Bestil økologisk chokolade julekalender her

 

80647

Økologisk julekalender med 70 % mørk chokolade.

Julekalender med 24 rum smed 2 stykker 70 % mørk chokolade i hver. Julekalenderen er god til børn og voksne, som sætter pris på det rene økologiske mørke chokolade.

Bestil julekalenderen med øko chokolade her

 

80648

Julekalender med økologisk dessert chokolade

Julekalenderen indeholder en blanding af fyldte dessert chokolader, samt marcipan og nougat stykker. Alle chokoladerne er økologiske og denne julekalender er særligt velegnet til voksne for fortjener forkælelse. En velsmagende julekalender til kæresten.

Bestil julekalender med økologisk chokolade her
80020Mølle Skovly Chokolade Julekalender

Økologisk og håndlavet julekalender med konfekt chokolade – Så bliver det ikke mere luksuriøst.

Alle chokoladerne er håndlavet med økologiske ingredienser. Julekalenderen er den perfekte gave, til dem med en sød tand eller som selvforkælelse til december.

Bestil julekalenderen her

Julekalender med Te eller Kaffe

 

Carstensen Tehandel Julekalender med 2×24 tebreve

Te julekalender med 2 x 24 forskellige tebreve fra Carstensens Tehandel i Aabenraa.
Alle teposer er 100% komposterbare og biologisk nedbrydelig.

Bestil te julekalender her

Alt det bedste fra webshoppen Noru´s te sortiment og mikset det med lækre søde sager, i denne flotte adventskalender. Hele herligheden er pakket ind i 4 flotte gaver, der bringer lykke hos den heldige der skal pakke dem op.

Te julekalenderen indeholder forskellige overraskelser med te og søde sager. Noru pakker alle gaverne ind i smukt gavepapir lavet af genbrugsmateriale og nummererer dem fra 1 – 4.
Det er kun NORU der ved hvad der er i pakkerne, men de lover at du ikke bliver skuffet.

Bestil Noru´s te julekalender her

 

Te julekalender, te julekalender 2017, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, voksen julekalender, voksen julekalender 2017

Te Julekalender fra Teacup

En rigtig december-hyggelig te julekalender. I julekalenderen får du en ny og spændende smag hver dag frem til juleaften. Man får 24 små pakker, så man hver dag kan åbne en pakke og får en ny smag te, som man kan nyde i løbet af dagen. Der er 10-15 gram løs te i hver pose, og poserne har vejledning om hvor lang trækketid og vandtemperatur, der skal bruges.

Bestil Te julekalenderen her

 

tea being poured into glass tea cup

Den store Te Julekalender fra Teacup

Nu kan man også få Teacups populære julekalender med te i en stor udgave. Her får du en stor pose te i 24 individuelt indpakkede gaver med vejledning til hvordan teen serveres optimalt. I denne julekalender er te poserne større, så du kan laver flere kopper te, eller byde din venner eller kæreste på en kop te.

Køb den store Te Julekalender her

 

Cup of tea from blueberry and chabrets with cinnamon sticks, and honey

Tea & Taste julekalender

Te julekalender til den voksne som fortjener lidt forkælelse. Julekalenderen er med 24 kalendergaver fra Teacups sortiment. Her får man ikke kun te, men også andre lækkerier fra Teacups udvalg.

Her får man en rigtig hyggelig julekalender med en ny og spændende smag hver dag i december.

Bestil Te og Taste julekalenderen

 

Økologisk Te julekalender:

 

Te julekalender, te julekalender 2017, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, voksen julekalender, voksen julekalender 2017

Økologisk Pukka te Julekalender

Julekalender med 24 økologiske Pukka tebreve.

Pukka te julekalender med 24 Pukka tebreve i smukt design. Forkæl dig selv og dine te-elskende kære hele december måned med en ny spændende smag hver dag. Læs mere om alle smagsvarianterne her.

Køb Pukka julekalenderen her

Læs også: 10+ te julekalendere til december

 

julekalender med tea, tea julekalender 2018, Te julekalender, te julekalender 2019, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, te voksen julekalender, voksen julekalender 2018

Julekalender med økologisk te fra The English Tea shop

Adventskalender med 25 æsker økologisk te. Hver tepakke vejer 50 gram og der er 13 forskellige smagsvarianter. Brandet English Tea Shop er meget mere end et te-mærke. Det er en livsstil.
Teen er brygget på kærlighed og respekt. Kærlighed til høj kvalitet og kærlighed til vores jord. Respekt for det omgivende samfund og ikke mindst for te-dyrkerne og lokalsamfundet.

Køb Økologisk te julekalender her

julekalender med tea, tea julekalender 2018, Te julekalender, te julekalender 2019, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, te voksen julekalender, voksen julekalender 2018Julekalender fra Teministeriet
Gør nedtællingen til D. 24. december nemmere med med julekalenderen fra Teministeriet, som indeholder 24 forskellige slags te. Nyd en kop økologisk te hver dag – det er både fedtfattigt og sundt – og du vil helt sikkert føle dig helt klar til juleaften
 

julekalender med tea, tea julekalender 2018, Te julekalender, te julekalender 2019, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, te voksen julekalender, voksen julekalender 2018

Advent te fra Sonnentor

Advents kalender te – en spændende blanding af 24 forskellige teer fra Sonnentor.

Køb Sonnentor julekalenderen her

 

Læs også: 10 Julekalendere med te

Eller måske skulle du købe en kaffe julekalender?

Julekalender med økologisk kaffe

Julekalender med 25 special designede kaffebryggere. Julekalenderen består af 24 kaffebryggere + 1 special edition til nytår. Julekalenderen introducerer dig til 5 forskellige single estate special kaffer, som består af 2 økologiske fairtrade kaffer fra Honduras og Guatemala, samt 3 fantastiske special kaffer fra Columbia, Costa Rica og Brasilien. Alle vores kaffer er hånd-ristet på vores eget mikro risteri.

Køb Kaffe julekalender her

 

 

kaffe kapsel julekalender, julekalender kaffe kapsel, julekalender med kaffe, kaffe kapsel julekalender, julekalender kapsel kaffe

Kaffe kapsel julekalender

Kaffe kapsel julekalendere til enten Nespresso, Tassimo eller Dolce Gusto. Hver kaffe julekalender er bestående af 24 forskellige kaffekapsler er skabt med en stor kærlighed for den højeste kaffekvalitet. Julekalenderen vil uden tvivl gøre alle dine december-dage op til juleaften mere hyggelige. Tag en pause fra julens stress og tag dig god tid til at nyde en ny og interessant kop dejlig kaffe, hver eneste dag indtil juleaften.

Hvis du er eventyrlysten, kan du med denne julekalender prøve et smagsunivers af kaffe. Kapsel julekalenderen er tiltænkt alle, med interesse for kaffe. Overrask dig selv med 24 forskellige kopper kaffe eller forær den til en du holder af. Kapsel kaffe julekalenderen indeholder udelukkende de skønneste kapsler af høj kvalitet. Hos kaffekapslen har vi selv udvalgt og håndpakket vores julekalendere, hvor vi har lagt hver eneste kapsel forsigtigt ned i en låge. Vender du julekalenderens låger om, vil du finde et sjovt kaffecitat. 

Køb Kaffe Kapsel julekalender her

 

Estate Kapsel kaffe julekalender

Få 24 lækre kaffeoverraskelser hele julen, med denne skønne jule kapselkalender!

Er du eller en du kender stor fan af Nespresso compatible kaffekapsler og overraskelser, så er denne julekalender helt perfekt.
Med denne kapsel julekalender får du 24 lækre kaffekapsler – én til hver dag, flere spændene varianter – i julekalenderen får du 12 økologiske og 12 klassiske Nespresso kaffekapsler.

Med denne julekalender har du en ekstra god grund til at drikke en varm og rigtig god kop kaffe, hele julen. En fantastisk kaffe-julekalender til Nespresso elskeren.

Køb kaffe kapsel kalenderen her

Kaffe advents julekalender fra Noru

Adventskalenderen indeholder forskellige overraskelser med kaffe og søde sager. Alle gaverne bliver pakket ind i flot gavepapir lavet af genbrugsmaterialer og kommer med numre fra 1 – 4.
Indholdet er hemmeligt, men vi lover at du ikke bliver skuffet. Adventskalenderen bliver leveret lige til døren, og ønsker man det, så kan der også laves en personlig hilsen.

Køb kaffe kalenderen her

 


 

Julekalendere med sexlegetøj og frækt indhold

 

Amorelie Erotisk Julekalender

Årets frækkeste julekalender KUN for voksne! Stilfuld design og frække gaver hver dag frem til jule gør denne erotiske julekalender til årets varmeste hit! Amorelie Erotisk Julekalender indeholder sensuelle og sexede produkter til en værdi af ca. 3300 kr! Prisen er tilgengæld kun 1199 kr.

Denne erotiske julekalender med sexlegetøj passer til både kvinder og mænd uanset orientering. 

Køb erotisk julekalender her

Sinful Julekalender med sexlegetøj

Gør julen endnu frækkere og sjovere med den erotiske julekalender fra Sinful. Bag hver af lågerne finder du 24 sexede gaver, så du og din partner har noget at glæde jer til hver eneste dag i december. Alle gaverne er fra Sinfuls egen populære kollektion. Sammen med julekalenderen får du en flot brochure med inspiration. Julekalenderen indeholder 9x legetøj, 7x blid bondage, 3x stimulation og 5x accessories. Indholdet af denne Julekalender med sexlegetøj med  24 populære kvalitetsprodukter til en værdi af 2.300 kr.

Køb Sinfuls frække julekalender her

sexlegetøj, julekalender med sexlegetøj, adventskalender med sexlegetøj, erotisk julekalender, erotiske adventskalender

Sinful Deluxe Julekalender 2018

Årets frækkeste og mest eksklusive julekalender med sexlegetøj. Julekalenderen indeholder 24 populære kvalitetsprodukter til en værdi af 3.500 kr, blandt andet sexlegetøj, erotisk tilbehør, lingeri og blid bondage produkter til hende, ham og par. I julekalenderen med sexlegetøj er der produkter fra ra kendte brands som Womanizer, Tenga, Kaerlig og mange flere. Inklusiv inspirationshæfte fyldt med ekspert tips og tricks.

Køb Sinfuls Deluxe julekalender her

 

Romantisk Julekalender til Par

Maksimer julehyggen med en romantisk adventskalender til par! Hver luge giver jer forslag til tre forskellige aktiviteter – enten sjove ting at gøre sammen, en romantisk gestus eller hed og sexet inspiration at gribe til når I kryber ned under dynen. I skiftes til at åbne lugerne, og lugeåbneren vælger, hvad der skal være dagens aktivitet blandt de sexede, hyggelige og sjove forslag. Det kan være alt fra at planlægge en hyggelig udflugt eller lave en romantisk middag, til at gøre julerent nøgne sammen eller endnu hedere aktiviteter, som garanteret giver ny inspiration i soveværelset!

Valget står oftest mellem noget enkelt og sjovt, noget meget romantisk og noget rigtig sexet, og det er let at finde aktiviteter, som passer lige til dig og din partner. Så tag en pause både fra hverdagstristessen og julestresset og gør jer klar til en decembermåned fuld af sex, romantik og glæde med adventskalenderen til par!

Køb den romantiske julekalender her

 


 

Julekalendere til de kreative

Pony Julekalender med Strikketilbehør, kreativ julekalender, julekalender til voksne, kreativ julekalender til voksne, strikke julekalender, julekalender med strik, julekalender med sy udstyr, sy udstyr med julekalenderPony Julekalender med Strikketilbehør

Den kreative Pony Julekalender 2018 med Strikketilbehør har 24 låger. Med gaverne fra de første 1-8 låger, kan du lave en pompon adventskrans. En fremragende julekalender til dig der elsker at strikker, eller som en gave til en strikkende veninde, kone eller kæreste.

Køb strikke julekalenderen her

 

kreativ julekalender, julekalender til voksne, kreativ julekalender til voksne, strikke julekalender, julekalender med strik, julekalender med sy udstyr, sy udstyr med julekalender

Strikke julekalenderen fra Opal

Opal Julekalender er udformet som en stor bog med masser af juleeventyr. Indpakningen i sig selv indbyder til hygge i de mørke vintertimer. Kalenderen måler ca. 40 cm i højden og ca. 29 cm i bredden. Når bogen er lukket, måler den ca. 10,5 cm og kan enten ligge ned eller stå op. Opslået måler den ca. 40 cm i bredden.

Inde i julekalenderen finder du 24 låger, som er nummeret. Hvad der er bag låge er en overraskelse men der er bag hver låge en 15 gram nøgle af Opal garn. Hver nøgle har en ny og spændende farvekombination, er printet og har en banderole med juletema. Alle banderolerne er forskellige, så du får altså hele to overraskelser hver dag – garnets farve og banderolens motiv.

Det gør også Opal Julekalender 2018 til en perfekt gave.

Køb strikke julekalenderen her

 

Hemline Julekalender med Sytilbehør

Denne julekalender er perfekt til både nybegyndere og øvede. De 24 låger i julekalenderen indeholder forskelligt sytilbehør. På bagsiden af hver låge står der desuden en beskrivelse af dagens gave. Låget på kalenderen er udformet, så det kan klippes ud til små til- og fra kort efterfølgende. Julekalenderen måler 35 x 42,65 cm.

Køb julekalender med sy tilbehør her

Hama Midi Gigant Julekalender

Hama perler julekalenderen er en æske, som har alt, hvad du eller dit barn har brug for til at lave de 24 motiver. Indeholder: Ca. 5.000 perler, 5 små stiftplader: Firkantet nr. 220, hjerte nr. 236, stjerne nr. 270, mus nr. 312 og pingvin nr. 325. Julekalender med 24 motiver, vejledning og strygepapir. Det betyder, at du ikke skal tilkøbe noget for at kunne gå i gang med de skønne motiver. Dermed er æsken også et godt startprodukt til barnet, der gerne vil i gang med at lave perler.

Køb julekalenderen med Hama perler her

Mayflower Adventskalender med Strik

En skøn strikke adventskalender til den kreative. Julekalenderen med strik indeholder b.l.a. et lunt projekt til vinterkolde fødder og en lækker juleopskrift i Mayflower Easy Care. Derudover indeholder kalenderen det fineste sæt af udskiftelige rundpinde i karbon.

Køb strikke adventskalenderen her

 

strikke julekalender, garn julekalender, julekalender med strik, juleklaender med garn, kreative julekalndere, kreativ julekalender, julekalender til de kreative

Mayflower Adventskalender med Hækle projekter

En skøn hækle adventskalender til den kreative hækler. Denne adventskalender indeholder b.l.a. eksklusive jule-opskrifter, der kun forefindes i kalenderen. Derudover har vi fået udviklet et specielt hæklenålesæt, der ligeledes er Limited Edition og kun forefindes i denne kalender.

Køb hækle adventskalenderen her

%d bloggers like this: