HER HAR DU DEM: Reglerne for Pakkeleg!

Vi skændes om det hvert ENESTE år – Hver er reglerne for pakkeleg?!

I år skal I ikke skændes! – For reglerne for pakkeleg er lige her!

På julegavertilalle.dk har vi skrevet de detaljeret regler til pakkeleg ned, så de altid er nemme at finde, og der ikke er noget at skændes om, så julefreden har besvares.

Note: Artiklen er sidst opdateret D. 14/11 2020.

Dette skal I bruge til pakkeleg: pakkeleg, reglerne til pakkeleg, hvordan spiller man pakkeleg, pakkelegs regler, pakkeleg regler, gaver til pakkeleg, gaver pakkeleg, pakkeleg gaver, sjove gaver til pakkeleg, fjollede gaver til pakkeleg, sjove gaver pakkeleg, søde gaver til pakke leg, gaver til tøse pakkeleg, gaver til pige pakkeleg, gode gaver til pakkeleg

– Det aftalte antal gaver fra hver deltager.

– Et raflebæger og en terning pr. 5 personer. Det vil sige er i 10 personer skal i bruge 2 sæt raflebægere og 2 sæt terninger.

– Et stopur (brug eventuelt stopuret på telefonen, det er nemmest)

Læs også: 100+ forskellige gaver til pakkeleg fra 19 kr.

Læs også: Gaver til pakkeleg – Max 100 kr.

Reglerne for pakkeleg:

– Lægge alle gaverne i en bunke på midten af jeres bordet så alle kan se gaverne. officelle regler til pakkeleg, officielle regler i pakkeleg, pakkesleg rigtige reglern, pakkeleg, reglerne til pakkeleg, hvordan spiller man pakkeleg, pakkelegs regler, pakkeleg regler, gaver til pakkeleg, gaver pakkeleg, pakkeleg gaver, sjove gaver til pakkeleg, fjollede gaver til pakkeleg, sjove gaver pakkeleg, søde gaver til pakke leg, gaver til tøse pakkeleg, gaver til pige pakkeleg, gode gaver til pakkeleg

– Efter tur rafler deltagerne. Deltagerne slår efter urets retning.

– Hvis deltageren slår en 6’er, må personen tage en pakke fra bunken og lægge den foran sig, uden at åbne den. Pakkelegen forsætter sådan indtil alle pakker er fordelt.

– Vælg en der styrer tiden. Vedkommende sætter stopuret til et ukendt antal minutter, uden at fortælle de andre deltagere antallet af minutter uret er sat på Tiden startes først når alle pakkerne er på bordet er fordelt ud, og man skal nu begynde at kæmpe om pakkerne, som ligger foran deltagerne.

– Når tiden er startet begynder 2. runde af pakkelegen.

– Deltagerne rafler igen efter tur – og hver gang, en person får en 6’er, må man stjæle en pakke fra en anden deltager i spillet.

– Når stopuret ringer, slutter pakkelegen. De gaver man har foran sig må man pakke op.

– TILLYKKE MED DIT NYE RAGELSE.

Alternative udgaver af reglerne for pakkeleg

Der er mange andre sjove måder at spille pakkeleg på, end den traditionelle med terninger og tid. Vi har her 2 bud på andre måder du kan spille pakkeleg på sammen med dine venner eller familie.

1) Alternativ pakkeleg med grillhandsker

Der er mange sjove og alternative måder at spille pakkeleg på, og nogle er mere udfordrende end andre. En af de sværeste alternative udgaver af pakkeleg er udgaven med grillhandsker.

Det skal i bruge: pakkeleg, reglerne for pakkeleg, pakkeleg med grillhansker, pakkeleg med grydelapper

– Aftalt antal gaver fra hver deltager.

–  1 sæt grillhandsker

– Terninger

Reglerne for pakkeleg med grillhandsker:

– Vælg en rækkefølge af gaverne, som de kan vindes i.

– Når en deltager slår 6, vindes en gave. MEN gaven skal pakkes op mens deltageren er iført grillhandsker på begge hænder. Hvis deltageren får gaven pakket op inden en ny deltager slår 6, får deltageren gaven, MEN hvis en anden deltager slår 6, går gaven er pakket op, går gaven videre til den deltager der slog 6. Denne deltager skal naturligvis også forsøge at åbne gaven med grillhandskerne på. Er gaven pakket helt op, tilhører gaven den deltager.

– Pakkeleg med grillhandsker slutter når alle gaverne er pakket op.


2) Spil Den store pakkeleg

anderledes pakkeleg, spil pakkeleg, alternative pakkelege, alternative udgaver af pakkeleg

En ny underholdende udgave af den sjove pakkeleg, der tilfører skøre og spændende udfordringer for hele familien.

Sådan spiller du: Der er mange elementer i spillet, hvor du kan stjæle eller miste pakker. Der er sjove opgaver med terningen, som tilfører spænding og action og et målebånd, der bruges til at afgøre ting med betydning for, om du mister eller får gaver. Du kan blive udsat for at synge, stå på ét ben eller andre festlige ting, der gør spillet ekstra underholdende.

For 4-30 spillere i alle aldre.

Pris: 59,95 kr – Gå til shop
Gem

Gem

Gem

Gem

%d bloggers like this: