Hjemme wellness sæt i julegave

Alle kender problemet med at købe en julegave, til veninden eller konen som har alt.

Vi har fundet det perfekte wellness gavesæt i Bambus – julegaven til kvinden, der har alt.

På Helsebixen.dk kan du se og købe sættet, og få det leveret til døren inden juleaften.

Gavesættet i Bambus indeholder: narturligt liv, narturlige produkter, naturligtliv dk, sådan lever du naturligt, til kvinden der har alt, gavesæt, wellness gavesæt, gavesæt til wellness, gavesæt til hjemmespa, julegaven til hende, julegaven til veninden, julegaven til konen, julegaver til piger
Neglebørste i smuk Bambus
Peeling
Svamp
Massage børste i smuk Bambus
Vævet Sisal svamp
Naturlig Luffasvamp

Alle delene i sættet tåler brug af vand og sæbe.

Sammen med Bioselect Peeling Oliven Shower Scrub & Anjo Anti-Cellulitis Creme udgører sættet den perfekte pakke til en omgang hjemme wellness alene eller sammen med veninderne.

Sættet er flot pakket ind i en smuk og solid bambus kurv, som gør gavesættet elegant og lækkert at se på. Den perfekte julegave til kvinden, som har alt andet.

Pris: 114 kr – Køb wellness sættet her!

↓↓↓

Julegaver til hende der har alt:

vin ilter, gave til farvar, julegaver til farfar

Vinturi Vinilter

Via en sindrig konstruktion ilter Vinturi din vin lige så hurtigt, som det tager at hælde vinen op i et glas. Lad vinen løbe igennem vinilteren. Så tilføres den rette mængde ilt med den rette hastighed! Perfekt til at skabe et perfekt glad vin til hverdagen eller jul.

Pris: 349 kr – Gå til shop

julegave til farmor, julegave til bedstemor, julegave til hende, anderledes julegaverKaffe startpakke med kværn og bønner

 Den helt perfekte “begynder-kværn” fra Bosch med kaffe til hende. Så kan hun nemt kværne kaffe til en hel kande kaffe ad gangen.

Med i startsættet er en smagspakke, så farfar kan få prøve forskellige bønner af uden at skulle investere i store poser kaffe til at starte op med. I smagspakken er der 100 gram af NORUs egen Organica kaffe, 100 gram NORU Mixto og 100 gram NORU Gastrónomo kaffe.

Pris: 277 kr – Køb gaven her

eva-solo-foderroer

Eva Solo Foderrør

Med Eva Solo fugle foderrør kan hun glæde sig over at følge havens fugle hele året.

Fuglefoderrøret hænges op på en gren i et træ eller i en busk og forsyner sin haves fugle med frø. De små åbninger nederst i foderrøret gør det nemt for småfugle at gribe fat i røret og spise. Designet betyder også at fuglene slipper for fugleklatter i foderet. Fuglefoderrøret er i frostsikkert glas. Højde: 29 cm. Diameter: 7 cm.

Pris: 249,95 kr – Gå til shop

 

Normann Copenhagen Puffin, Puffin søpapegøje, søpapegøje, træ søpapegøje, mandelgave 2019, mandelgave 2020

Normann Copenhagen – Puffin

Sød Søpapegøje med navnet Puffin fra Norman Copenhagen i sort, hvid og rød. Med to små ben som balancestang for den fyldige krop, sidder fuglen og kigger op med bedårende øjne.

Den håndmalede træfugl skaber stemning og liv og udgør et hyggeligt indslag i hjemmet og den perfekte til den moderne kvinde.

 Pris: 399 kr – Køb puffin her

Kilde: Naturlig liv

One thought on “Hjemme wellness sæt i julegave

Comments are closed.

%d bloggers like this: