Hjemme wellness sæt i julegave

Alle kender problemet med at købe en julegave, til veninden eller konen som har alt.

Vi har fundet det perfekte wellness gavesæt i Bambus – julegaven til kvinden, der har alt.

Læs også >> +30 Gaver til mor (Jul, fødselsdag og Mor´s dag)

Note: Artiklen om Hjemme wellness sæt i julegave er sidst opdateret D. 16/2 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

På Helsebixen.dk kan du se og købe sættet, og få det leveret til døren inden juleaften.

narturligt liv, narturlige produkter, naturligtliv dk, sådan lever du naturligt, til kvinden der har alt, gavesæt, wellness gavesæt, gavesæt til wellness, gavesæt til hjemmespa, julegaven til hende, julegaven til veninden, julegaven til konen, julegaver til piger

Gavesættet i Bambus indeholder:
Neglebørste i smuk Bambus
Peeling
Svamp
Massage børste i smuk Bambus
Vævet Sisal svamp
Naturlig Luffasvamp

Alle delene i sættet tåler brug af vand og sæbe.

Sammen med Bioselect Peeling Oliven Shower Scrub og Anjo Anti-Cellulitis Creme udgør sættet den perfekte pakke til en omgang hjemme wellness alene eller sammen med veninderne.

Sættet er flot pakket ind i en smuk og solid bambus kurv, som gør gavesættet elegant og lækkert at se på. Den perfekte julegave til kvinden, som har alt andet.

Pris: 114 kr – Køb wellness sættet her!

↓↓↓

Julegaver til hende der har alt:
Normann Copenhagen Puffin, Puffin søpapegøje, søpapegøje, træ søpapegøje, mandelgave 2019, mandelgave 2020
Normann Copenhagen – Puffin

Sød Søpapegøje med navnet Puffin fra Norman Copenhagen i sort, hvid og rød. Med to små ben som balancestang for den fyldige krop, sidder fuglen og kigger op med bedårende øjne.

Den håndmalede træfugl skaber stemning og liv og udgør et hyggeligt indslag i hjemmet og den perfekte til den moderne kvinde.

 Pris: 399 kr – Køb puffin her

julegaver til morfar, julegaver til farmor, julegaver til mormor, julegaver til farfar, falske lys, elektiske lys
Sompex LED stearin bloklys

Sompex LED bloklys er lavet af rigtig stearin og har en højkvalitets LED flamme.

Lyset er lavet med den sidste nye LED teknologi, der giver et 100% realistisk flimren, så du har svært ved at se forskel på et almindelig lys og disse LED lys. Sammen med dette, har lyset en diskret oplyst krop, som giver en ekstra hyggelig atmosfære.

Lyset har en indbygget 5-times timer, der automatisk tænder lyset på samme tidspunkt hver dag. LED lys er perfekte som gaver til hende.

 Pris: 239 kr – Køb lysende her

week planner, week planer, planlæging af ugen, gaver til mor, gaver til teenage drenge, gaver til mor, gaver til mors dag, gave til mor, mors dags gave,

The Carrot Hunt – Week Planner

En moderne uge kalender tavle til planlægning af ugen, som f.eks fodbold træning lege aftaler. En god gave til mor, som skal holde styr på familien. Der er huskekort, hvor der kan skrives opgaver på, som der skal udføres. Når opgaven er udført vendes kortet, så der står “done” på den anden side. Der er også et skema til madplan.

Pris: 499 kr – Køb Week planner her

HaY knager, gaver til mor, mors dags gaver, gaver til min mor, de bedste gaver til mor, de bedste gaver til teenagere, designer gaver, Hay knager i farver

HAY knager – Iso Hook i ceriserød sæt med 3 stk.

Iso er et smart sæt med 3 ask knager i forskellige farver. Den ceriserød indeholder farverne rød, mørkegrøn og lysegrøn. Flotte og farverige – perfekt som gave til hende der elsker indretning og mode.

Pris: 199 kr – Køb HAY knagerne her

Kilde: Naturlig liv

One thought on “Hjemme wellness sæt i julegave

Comments are closed.

%d bloggers like this: