Jelly Beans Boozled Julekalender til alle!

Jelly Beans boozled julekalender: Er du også træt af julekalendere med chokolade eller kedelige skrabelods julekalendere?

Så prøv noget andet i år – prøv en Jelly Beans Boozled julekalender!

Jelly Beans bliver også kaldet Jelly Belly kommer oprindelig fra USA, og er elsket af både børn og voksne over hele verden.

Jelly Beans bliver solgt i mere end 25 lande og har været populære i mange år hos vores nabolande.

En god måde at få smagt en masse (MASSE) Jelly Beans er med en julekalender, hvor du hver dag naturligvis får en ny smag hver dag – og bag låge nr. 24 gemmer der sig også en helt ny og anderledes overraskelsessmag.

Jelly Beans julekalenderen er gelatine fri, fedt fattige, fri for mejeriprodukter og vegetar venlige.

Køb Jelly Beans julekalenderen her

Læs mere om Jelly Beans Boozled julekalender nedenfor

Det indeholder Jelly Beans Boozled julekalender:

Jelly Beans julekalenderne har i årevis været en stor succes bladt både store og små. Den nyeste julekalender er Jelly Beans Bossled som indeholder små pyramideformet pose med slikbønner. Hver pose indeholder Jelly Beans i usorterede smage – får du en, der smager godt eller ej?

Bønnerne har 10 forskellige farver og 20 forskellige smage. Kommer du til at sætte tænderne i: Sur mælk eller kokos? Bræk eller fersken? Muggen ost eller karamelliserede popcorn? Bussemand eller pære? Østersøsild eller jordbærsmoothie? Rådne æg eller smørpopcorn? Skunk eller lakrids? Nyklippet græs eller lime? Gamle strømper eller tutti-frutti? Hundemad eller chokoladebudding?.

Køb Jeally Beans Boozled julekalender her

Bag om Jelly Beans:

Jelly Beans anvender ikke hvede, rug, byg eller havre i grundopskriften til Jelly Beans. Den modificerede stivelse. Jelly Beans anvender i produktionen  er majsstivelse.

Det tager 7 til 21 dage at lave en Jelly bean. Det er en indviklet proces, der udføres af dygtige slikmagere, som benytter både moderne metoder og ældgamle teknikker.

Der er 4 kalorier i hver Jelly bean, eller ca. 100 kalorier i hver portion (25 stk.). De indeholder cirka 1 gram kulhydrat hver og ingen fedt. Jelly Belly® jelly beans giver en tilfredsstillende smagseksplosion med moderat kalorieindhold. De er også certificeret som kosher af den Ortodokse Union. 

Bønnerne i Jelly Beans Boozled julekalender er vegetariske og fri for azofarvestoffer, gluten, jordnødder og mejeriprodukter.

↓↓↓

Find flere julekalendere her:

lav selv julekalender, julekalender lav selv, design letter julekalender, julekalender til børn

Design Letters julekalender

Sød og dekorativ julekalender til det stilrene børneværelse.

Den smukke Design Letters kalender er fremstillet i PU læder, som giver den et super lækkert og tidløst look. Pakkekalenderen har 24 lommer, hvor du kan lægge små gaver i, så der er en til hver dag op til juleaften.

Hæng den fine Design Letters julekalender op i børneværelset, hvor den både vil fungere som sød julepynt og samtidigt blive højt elsket af de små kalendergavers modtager. Denne julekalender er perfekt til byg selv. Måler: B 50 x H 75 cm.

Køb Design Letters julekalender herHama Midi Gigant Julekalender

Hama perler julekalenderen er en æske, som har alt, hvad du eller dit barn har brug for til at lave de 24 motiver.

Indeholder: Ca. 5.000 perler, 5 små stiftplader: Firkantet nr. 220, hjerte nr. 236, stjerne nr. 270, mus nr. 312 og pingvin nr. 325. Julekalender med 24 motiver, vejledning og strygepapir.

Det betyder, at du ikke skal tilkøbe noget for at kunne gå i gang med de skønne motiver. Dermed er æsken også et godt startprodukt til barnet, der gerne vil i gang med at lave perler.

Køb julekalenderen med Hama perler her

 

puslespil julekalender, julekalender til børn, anderledes julekalender til børn, julekalender med puslespil

Puslespils julekalender

En sjov og anderledes julekalender til børn og voksne. I julekalenderen findes du pulsespilsbrikker og når du når den 24 december har du samlet 1000 puslespilsbrikker.

Hver dag får du en pose med puslebrikker, der skal lægges, og brik for brik vil du kunne lægge de forskellige dages byggeri til et stort, julet puslespil i passende tid til juleaften. På det klassiske spørgsmål “hvor langt er der til juleaften” kan vi nu svare, at der er nøjagtigt tusind brikker!

Køb Puslespils julekalenderen her

 

popcorn julekalender, unikke julekalender, anderledes julekalender, julekalender til børn, slik julekalender til voksne, slik julekalender til voksne, julekalender med popcorn, julekalender 2019

Popcorn Julekalender

Er du træt af den traditionelle chokolade julekalender? Hvad så med at prøve en lækker Gourmet popcorns julekalender.

Igennem julens 24 dage får du mulighed for at smage popcorn som f.eks Pecan Pie med sød karamelsmag og ristede nødder, Berry-licious med smag af hindbær og mørk chokolade og den unikke Say Cheese.

Popcorn-kalenderen fra britiske Popcorn Shed indeholder kun naturlige ingredienser og er en perfekt julekalender til børn og voksne, som er blevet trætte af den elendige chokolade, der plejer at gemme sig i julekalenderne.

Køb popcorn julekalenderen her

Gem

%d bloggers like this: