Jelly Beans Boozled Julekalender til alle!

Jelly Beans boozled julekalender:

Er du også træt af julekalendere med chokolade eller kedelige skrabelods julekalendere?

Så prøv noget andet i år – prøv en Jelly Beans Boozled julekalender!

Note: Artiklen om Jelly Beans Julekalender er sidst opdateret D. 28/8 2021. Alle links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Jelly Beans bliver også kaldet Jelly Belly kommer oprindelig fra USA, og er elsket af både børn og voksne over hele verden.

Jelly Beans bliver solgt i mere end 25 lande og har været populære i mange år i vores nabolande.

En god måde at få smagt en masse (MASSE) Jelly Beans er med en julekalender, hvor du hver dag (naturligvis) får en ny smag– og bag låge nr. 24 gemmer der sig også en helt ny og anderledes overraskelsessmag.

Jelly Beans julekalenderen er gelatine fri, fedt fattige, fri for mejeriprodukter og vegetar venlige.

Køb Jelly Beans julekalenderen her

Læs mere om Jelly Beans Boozled julekalender under billedet

Det indeholder Jelly Beans Boozled julekalender:

Jelly Beans julekalenderne har i årevis været en stor succes blandt både store og små julenisser. Den nyeste julekalender er Jelly Beans Bossled som indeholder små pyramideformet pose med slikbønner. Hver pose indeholder Jelly Beans i usorterede smage – får du en, der smager godt eller en der smager af østersøsild?

Bønnerne har 10 forskellige farver og 20 forskellige smage. Kommer du til at sætte tænderne i: Sur mælk eller kokos? Bræk eller fersken? Muggen ost eller karamelliserede popcorn? Bussemand eller pære? Østersøsild eller jordbærsmoothie? Rådne æg eller smørpopcorn? Skunk eller lakrids? Nyklippet græs eller lime? Gamle strømper eller tutti-frutti? Hundemad eller chokoladebudding?.

Køb Jeally Beans Boozled julekalender her

Historien om Jelly Beans:

Jelly Beans anvender ikke hvede, rug, byg eller havre i grundopskriften til Jelly Beans. Den modificerede stivelse. Jelly Beans anvender i produktionen  er majsstivelse.

Det tager 7 til 21 dage at lave en Jelly bean. Det er en indviklet proces, der udføres af dygtige slikmagere, som benytter både moderne metoder og ældgamle teknikker.

Der er 4 kalorier i hver Jelly bean, eller ca. 100 kalorier i hver portion (25 stk.). De indeholder cirka 1 gram kulhydrat hver og ingen fedt. Jelly Belly giver en tilfredsstillende smagseksplosion med moderat kalorieindhold. De er også certificeret som kosher af den Ortodokse Union. 

Bønnerne i Jelly Beans Boozled julekalender er vegetariske og fri for azofarvestoffer, gluten, jordnødder og mejeriprodukter.

Pakkekalender, jule forhandler, julegaver, julegaver til alle, julegaver 2022, julekalender 2022, julegaver 2021, køb julegaven her, nemme julegaver, julekalender til børn, Julekalender til voksne

↓↓↓

Find flere julekalendere her:

Funko pop Harry Potter julekalender, Pophead Harry Potter, Harry potter julekalender, julekalender harry potter, julekalender til piger, julekalender til drenge, julekalender med harry potter 2021,

Harry Potter Julekalender fra Funko Pop

Få en rigtigt magisk december og tæl ned til jul med Harry Potter-Julekalenderen fra Funko Pop! Kalenderen indeholder 24 Funko Pop! vinylfigurer fra Harry Potters verden, som hver er ca. 4 cm højde.

Denne kalender bliver en fortryllende god gave til alle Potterheads!

Pris: 479 kr – Køb Harry Potter Julekalenderen her

Hama midi julekalender, julekalender med perler, kreativ julekalender, Hama midi gigant julekalender, julekalender til hende, sjov julekalender, julekalender 2020, julekalender 2021

Hama Midi Gigant Julekalender

Hama perler julekalenderen er en æske, som har alt, hvad du eller dit barn har brug for til at lave de 24 lækre perle motiver.

Indeholder: Ca. 5.000 perler, 5 små stiftplader: Firkantet nr. 220, hjerte nr. 236, stjerne nr. 270, mus nr. 312 og pingvin nr. 325. Julekalender med 24 motiver, vejledning og strygepapir.

Det betyder, at du ikke skal tilkøbe noget for at kunne gå i gang med de skønne motiver. Dermed er æsken også et godt startprodukt til barnet, der gerne vil i gang med at lave perler.

Køb julekalenderen med Hama perler her

popcorn julekalender, unikke julekalender, anderledes julekalender, julekalender til børn, slik julekalender til voksne, slik julekalender til voksne, julekalender med popcorn, julekalender 2021, POPCORN julekalender 2021

Popcorn Julekalender

Er du træt af den traditionelle chokolade julekalender? Hvad så med at prøve en lækker Gourmet popcorns julekalender.

Igennem julens 24 dage får du mulighed for at smage popcorn som f.eks Pecan Pie med sød karamelsmag og ristede nødder, Berry-licious med smag af hindbær, mørk chokolade og den unikke Say Cheese.

Popcorn-kalenderen fra britiske Popcorn Shed indeholder kun naturlige ingredienser og er en perfekt julekalender til børn og voksne, som er blevet trætte af den elendige chokolade, der plejer at gemme sig i julekalenderne.

Køb popcorn julekalenderen her

Te julekalender, te julekalender 2019, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, voksen julekalender, voksen julekalender 2019

Julekalender med økologisk te fra The English Tea shop

Adventskalender med 25 æsker økologisk te. Hver tepakke vejer 48 gram og der er 12 forskellige smagsvarianter. Bag hver låge i tekalenderen gemmer der sig pyramideposer med økologisk te i julede smage såsom granatæble, hibiscus og ingefær med tranebær.

I alt får du tolv forskellig tesmage, og her står sort, rød, grøn og hvid te i kø med roobois og urtete, der alle passer rigtig godt på en kold decemberdag!

Brandet English Tea Shop er meget mere end et te-mærke. Det er en livsstil.
Teen er brygget på kærlighed og respekt. Kærlighed til høj kvalitet og kærlighed til vores jord. Respekt for det omgivende samfund og ikke mindst for te-dyrkerne og lokalsamfundet.

Køb Økologisk te julekalender her

%d bloggers like this: