Jule DIY – Sokke Snemand

Julen nærmer sig med hastige skridt.

Og mange danskere bruger stor summer penge på julepynt hver år.

Men hvorfor, når du kan lave det selv?

På Youtube fandt vi den populære Sokke Snemand, eller som den hedder på engelsk Sock Snowman

Kilde: Naturligt liv

Find julegaver til børn og voksne her:

Note: Artiklen er sidst opdateret D. 16/10 2020. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

b744dc9e69bd1f47b753879db812e232
 Star Wars Jedi Badekåbe Deluxe

Jedi Badekåben er et officielt Star Wars-produkt og en Deluxe badekåbe i 100% bomuldsvelour. One Size, men den er ret stor og passer bedst til en mand mellem M-XL.

Badekåbens mål: 144 cm lang, 68 cm over brystet (målt på tværs af brystet, armhule til armhule) og 62 cm i ærmelængde (målt fra skulder til enden af ærmet)

Køb Jedi morgenkåbe her

Bridgewalking-over-lillebælt
Bridgewalking over Lillebæltsbroen

Prøv en unik oplevelse, der er den første af sin slags i Europa, når du, eller gavemodtageren, får en guidet tur hen over Lillebæltsbroen i 60 meters højde.

Sydney og Bridgewalking Lillebælt byder begge på denne unikke oplevelse, hvor du mærker højden, suget i maven og den spektakulære udsigt.

Nyd her udsigten til både Fyn og Jylland, skibene, vinden, solen mod dit ansigt – ja selv de små rystelser fra toget og kørebanerne 20 meter under dig giver dig en adrenalinoplevelse, du sent vil glemme.

Pris: 295 kr – Book oplevelsen her

pølsevogn-gave
 Gå Amok i en Pølsevogn – 2 personer i 1 time

Med oplevelsesgaven  ’Gå amok i en pølsevogn’ kan julegave-modtageren tage sin bedste hotdog-partner-in-crime under armen og sammen kan de forsøge sig med at spise alt, hvad de kan på 1 time i den lokale Steff’s Place pølsevogn eller grillbar.

Pris: 349 kr – Bestil oplevelsen her

julegave til farmor, julegave til bedstemor, julegave til hende, anderledes julegaver
Aroma To-Go 2.0 Termokop

Her er den perfekte termokop til ham eller hende, som gerne vil have varm kaffe eller te med på farten. Indholdet i koppen bliver holdt varmt – mens du undgår at brænde dine fingre. Praktisk at have med, i et lækkert diskret design der passer til et hav af forskellige aktiviteter.

Aroma TO GO 2.0 er produceret i Tyskland, under bæredygtige forhold. Den er 100% genanvendelig, fri for kemikalier – og så tåler den vask i opvaskemaskine!

Køb den bæredygtige termokop her

sjove sokker, sjove strømper, julegaven til ham, sokker til ham, gaver til mænd, anderledes gaver til ham
Svensk Husman Strømper

Hyld svenske spisevaner med sjove strømper fra Svensk Husman! Er det fastelavnsbollen, kanelsneglen eller måske den udsøgte hummer, der er hans favorit?

Vælg mellem flere forskellige motiver på webshoppen.

Pris: 79 kr – Køb strømperne her

Saltsten fra Himalaya

Saltstenen har rejst hele vejen fra foden af Mount Everest for at give gæsterne en ganske særlig oplevelse.

Nu kan man grille, stege, grave og servere med dette unikke redskab, som salter maden for en.

Eftersom saltstenen holder længe på varmen, kan du lægge den opvarmet i et specialindrettet metalstativ og stege maden ved bordet! Middagsgæsterne går bagover af begejstring! En perfekt gave til farfar, som elsker at lave mad.

Pris: 319 kr – Bestil saltstenen her

%d bloggers like this: