Alle julegaver ideerTil BørnTilbehør til Jul

Julefortælleringer: Manu Sareens julebøger

Manu Sareen kender mange forældre, som en af Danmarks førende politikere. Men helt privat er Manu Sareen far til tre børn.

Fra 2006 frem til i dag har Manu Sareen skrevet flere børnebøger, blandt andet flere utrolig underholdende julebøger.

Vi har fundet de 3 sjove julebøger af Manu Sareen her:

 

manu-sereen-boerneboeger

Iqbal Farooq og julesvineriet

Hjemme hos Iqbal i Blågårdsgade bliver der julet igennem. Iqbals far er trukket i nissehuen og inviterer hele opgangen til dansk juleaften. Men i København er den gode julestemning forsvundet. Gaderne bliver rippet for julepynt i nattens mulm og mørke, og da også det store rådhusjuletræ forsvinder sporløst, beslutter Iqbal og Tariq at efterforske mysteriet. En gammel kending er nemlig lige blevet løsladt fra Vestre Fængsel og meget tyder på, at han har en finger med i spillet. Det bliver en dramatisk december-kapløb mod tiden for at redde København og – ikke mindst – julen!

En julekalenderbog i 24 kapitler og den fjerde bog i Manu Sareens serie om den forrygende familie Farooq fra opgangen i Blågårdsgade nå Nørrebro.Serien har vundet adskillige priser, heriblandt Orla-Prisen i 2008, og i 2010 Danmarks Skolebibliotekarers Børnebogspris.

E-bogs pris: 60,95 kr – Gå til shop

manu-sereen-boeger

Iqbal Farooq og det grønne julemonster

Hjemme hos Iqbal er det ved at være tid til at få det gamle juletræ ud af stuen.

Faktisk er det mange måneder siden, det skulle have været ude, og der er ikke mange nåle tilbage på det meget store og noget særprægede juletræ. Hvad er egentlig historien bag det underlige julemonster?. “Hvad fanden laver I her?” råber en kæmpe skov-hugger.”I har sgu fældet mit bedste træ.Det bliver dyrt for jer!”Iqbal og hans familie skal fejre deres første jul i Danmark.

Og julen varer helt til maj!

E-bogs pris: 60,95 kr – Gå til shop

 

manu-sereen-juleboeger

Nanok og juleevangeliet

Manu Sareen fortæller om juleevangeliet i denne nye børnebog.

Historien udspiller sig på en skole, hvor der er gang i juleforberedelserne. Eleverne skal planlægge årets krybbespil, og der skal fordeles roller, og nogle har brug for at få genopfrisket historien. En af drengene i klassen, Nanok, er søvnig, og lige så stille falder han i søvn midt i timen. – Langt væk fra klassekammeraterne opdager han, at han har fået vinger og er blevet til en engel. Han flyver af sted, og nede på jorden kan han se Josef og Maria, der er på vej til Betlehem.

Nanok møder andre engle, og sammen tager de af sted til stalden, hvor Jesus bliver født.

Pris: 39,95 kr – Gå til shop

manu sareen bøger, manu sareen julebøger, manu sareen børnebøger, manu sareen julefortælleringer, bøger af manu sareen, julehistorier manu sareen, julefortællinger af manu sareen,

Iqbal Farooq 4:1 – Og Den Lede Julestjerne

En forrygende billedbog til julemåneden om Iqbal Farooq og hans familie fra Blågaardsgade – med en julestjerne på afveje og en julemand, der ikke har helt rent mel i posen.

Det er den 24. december, og Iqbals far har fået en lys idé. Han vil have det største og flotteste træ i hele opgangen. Ja, på hele Nørrebro!

Familien Farooq har aldrig før holdt jul, men selvfølgelig har de en plan. Desværre involverer den også skøre Onkel Rafig, og så går det som altid galt…

Gå til shop

Gem

Gem

Gem