Gaver i sidste øjeblik – Til ham og hende

 Har du også opdaget – i sidste øjeblik – at du mangler en julegave eller fødselsdagsgave?

Alle butikker er lukket, alle gæsterne er ankommet, og du opdager pludseligt, at du mangler en gave til en af gæsterne! Det er enhver mands værste mareridt!

Men heldigvis har vi samlet en over de bedste gaver i sidste øjeblik, som du med god samvittighed kan slippe af sted med, og julefreden eller festen kan fortsætte uden drama.

Læs også >> Til hende: 30+ Gaver til under 100 kr

Note: Artiklen om Gaver i sidste øjeblik er sidst opdateret D. 15/12 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Find inspiration til gaver i sidste øjeblik her:

Oplevelser til ham og hende.

En oplevelse er noget mange ønsker sig, og finder du den rigtige oplevelse, så kan du helt sikkert slippe af med at give den som gave i sidste øjeblik. En unik oplevelse kan ikke pakkes ind. Men det kan et gavekort til en oplevelse, naturligvis

Fordelen ved at købe oplevelser er, at de kommer på et gavekort – et gavekort du enten kan printe eller sende på en mail / sms. Dermed skal du ikke nødvendigvis bruge en printer for at give en oplevelse, som gave i sidste øjeblik, men blot internet!

mandelgave 2021, oplevelsesgavekort, gavekorter til julegave, mandelgaver til hele familien, gaver til mandelgaven, oplevelser til børn, oplevelsesgaver til børn

Giv ét gavekort til over 100 oplevelser

Er du usikker på hvilken oplevelse personen vil blive glad for, kan du købe et åbent oplevelsesgavekort til dem.

truestory.dk køber du oplevelsesgavekort, som efterfølgende kan bruges til over 100 forskellige unikke oplevelser fra deres hjemmeside. Fordelen ved at give et gavekort (som julegave i sidste øjeblik) er blandt andet at du selv bestemmer hvilket beløb det åbne gavekort skal være på.

Bestil et åbent oplevelsesgavekort her!

gå på lillebælt, oplevelser i naturen, andranalin oplevelser, bridge walking
Bridgewalking over Lillebæltsbroen

Prøv en unik udendørs oplevelse, der er den første af sin slags i Europa, når den heldige gavemodtager får en guidet tur hen over Danmarks egen Lillebæltsbro i 60 meters højde. Sydney og Bridgewalking Lillebælt byder begge på denne unikke oplevelse, hvor man mærker højden, suget i maven og den spektakulære udsigt. Nyd her udsigten til både Fyn og Jylland, skibene, vinden, solen på ansigtet.

Pris fra: 245 kr – Book Adrenalin oplevelser her

Ansigtsbahandling julegave, Ansigtsbahandling gave, Ansigtsbahandling julegave 2015, julegave Ansigtsbahandling, julegaver Ansigtsbahandling,
Luksus ansigtsmaske

En ansigtsbehandling i København med al den pleje og omsorg, der skal til at for at få et frisk og sundt udseende ansigt. Behandlingen er kåret til “Byens Bedste Wellness” (AOK / Alt om København) Behandlingsforløbet og produktvalget bliver af de kompetente kosmetologer nøje tilpasset netop modtagerens behov, og de kommer igennem alle de vigtige faser af en god ansigtsbehandling. Huden bliver først renset og dampet, så den bliver klar til peeling og dybderensning, dernæst efterfulgt af en lækker maske og til sidst afsluttet med en god ansigtscreme. Behandlingen udføres med produkter fra Pañpuri eller Kalahari Lifestyle. Mens masken får tid til at virke, forkælet med håndmassage. En effektiv og lækker wellness oplevelsesgave med det bedste resultat, som giver smukke og glade julegave-modtagere.

Pris: 750 kr –  Bestil ansigtsbehandling hos Ni’mat her!

oplevelser til ham, oplevelser til hende, spændingfyldte oplevelser, oplevelser med adrenalin, adrenalin oplevelser, adrenalin oplevelsesgaver, oplevelsesgaver med spænding, adrenalin oplevelser, gaver med adrenalin, oplevelsesgaver med spænding, adrenalin gaver
Bodyflight i vindtunnel

Har du nogensinde drømt om at flyve? De fleste kender fornemmelsen af at kunne svæve i en drøm, for så at vågne og ærgre sig over, at det bare var noget de drømte. Nu kan din drøm blive til virkelighed. Prøv ægte bodyflight i Danmarks første og eneste vindtunnel!

Hos Copenhagen Air Experience i Taastrup kan du nu som noget helt sensationelt få lov at prøve det

Pris: 445 kr – Køb oplevelsesgaven her

ginsmagning, oplevelsesgaver til unge, cocktail kursus, bartender kursus, oplevelser med gin
GemGinsmagning på Highlanders Bar (Århus)

Oplevelsen vare cirka 1,5-2 timers oplevelse og der bliver smagt på 6 forskellige gins og 3-4 forskellige tonics. Sammen med oplevelsen fås historien bag den enkelte gins særpræg og oprindelse.

Gin har været udsat for meget kritik på grund af dens helt særlige smag, og den er ofte blevet beskyldt for at smage af grantræ. Men ginen lader sig ikke sådan slå ud, og langsomt er den begyndt at indtage barerne som en sikker vinder.

Pris: 199 kr. – Køb ginsmagnings oplevelsen her

Oplevelses gaver til voksne, vin oplevelser, dansk vingård, vingår i danmark, oplevelses gaver til mormor, oplevelsesgaver til farmor, julegaver til vin elskeren, julegaver til hende, julegaver til ham
Besøg en dansk vingård hos MODAVI

En spændende oplevelsesgave der byder på et besøg hos en dansk vingård.

Her på de bløde, sydjyske bakker står 16.000 vinstokke plantet, men før den færdige flaske vin kan åbnes, skal mange arbejdsgange udfyldes – lige fra vinterbeskæring til opbinding, høst og gæring af druerne. Vinbonden han har altid travlt, men alligevel bliver der tid til finurlige fortællinger fra årets gang på vingården, når Modavi inviterer indenfor.

MODAVI startede med at lave dansk vin i 2004, og siden har de udvidet med en ekstra gård og utallige ekstra vinstokke. Sorterne spænder vidt og de dyrker lige fra Cabernet Cortis til Mertzling, der er druer der kan klare sig i det kolde klima mod nord.

Pris: 185 kr – Bestil gavekort til besøg på en dansk vingård her

cider smagning, anderledes oplevelsesgaver, oplevelsesgaver til mormor, oplevelsesgaver til mor, oplevelsergaver til farmor, oplevelsesgaver til bedstemor, spændende oplevelsesgaver, julegaver til ham, julegaver til hende
Cidersmagning hos Holm Cider

De danske ciders er lavet af efterårets æbler og har et fint og boblende udtryk, der uden problemer kan måles mod udlandets store regioner, der gennem mange år har vist vejen, når det kommer til ciderproduktion.

Tag med rundt i verden og smag dig igennem ciderens historie fra sydens varme himmelstrøg til nordens kølige vinde. Denne oplevelsesgave 1,5 times cidersmagning hvor der smages på 7-8 cidere og fortælles om ciders.

Pris: 250 kr. – Køb oplevelsen her

Mangler du mere inspiration til oplevelsesgaver?

Se flere oplevelser til hende

Se flere oplevelser til ham

Gavekort til hverdagen og weekenden

Et gavekort er ligesom en oplevelse ofte noget man kan købe i sidste øjeblik, og en printer eller en mail adresse er det eneste du behøver, for at slippe afsted med denne julegave i sidste øjeblik.

Når man skal købe et gavekort, er det naturligvis vigtigt at kigge på, hvad der ville passe til personen man har glemt at købe gave til. Nedenfor kommer vi med en nogle forslag.

strikke julekalender, garn julekalender, julekalender med strik, juleklaender med garn, kreative julekalndere, kreativ julekalender, julekalender til de kreative
Et gavekort til garn og hjemmesysler

Er det strikkeglade mormor, møderen med små børn eller en anden kreativ person, som du har glemt gaven til, så er Rito´s webshop, den perfekte gave. Rito sælger garn, hobbybøger, hobbyting og meget mere.

Pris fra: 1 kr – Køb Rito gavekortet her

productpage_350x262
Matas gavekort

Vil du gerne overraske en du holder af med et gavekort til Matas, så kan du nu på få sekunder sende et gavekort til Matas via mobilen. Hos Matas kan modtager frit vælge mellem et hav af skønheds– og pleje produkter fra en masse forskellige brands. Matas er elsket af både mænd og kvinder, og nok ikke mindst teenage piger!

Pris fra: 50 kr – Køb gavekort her

saxo-com-gavekort
Saxo gavekort

Gaven til en læsehest eller roman romantiker? Saxo er Danmarks største og første boghandel, der første gang slog dørene op for læselystne danskere, i 1961 på Østerbrogade i København. I dag er Saxo også Danmarks største og første online boghandler, og har i dag flere millioner titler. Saxo er mere end bare en boghandler, de er en udgivelsesplatform og en læringsportal. De gør meget mere end bare at tænde læselysten hos danskerne, de formidler viden ud til befolkningen.

Pris fra: 50 kr – Køb gavekort her

Hay sengetæppe, Sengetæppe fra Hay, gaver til mor, mors dags gaver, julegaver til mor, gode gave ideer til kvinder, kvinder gave ideer, gaver til kvinder, gaver til konen
 Trendyliving gavekort

Næsten alle kan bruge noget nyt og lækkert til deres hjem. Trendyliving er en stor webshop med utal af produkter. Alt fra grydeskeer til sengetæpper kan købes her.

Pris fra: 100 kr – Køb Trendyliving gavekortet her


roede-kors-gavekort
Giv velgørenhed – Røde kors gavekort

Måske har du glemt julegaven til ham eller hende, fordi de simpelthen har ALT. Er det tilfældet, så kan et gavekort til et velgørende formål måske være en god julegave.

Med et gavekort til Røde Kors, kan du glæde en du holder af med et gavekort, som er med til at ændre verden. Ved at give et gavekort, der er med til at ændre verden, hjælper du Røde Kors’ hjælpearbejde, både ude og hjemme.

Røde Kors redder liv hver dag og ruster menneskerne, der skal klare sig gennem katastrofer og kriser. I Danmark skaber Røde Kors fællesskaber og støtter de sårbare i samfundet til et bedre liv. Røde Kors hjælper mennesker på begge sider af konflikten og hjælper mennesker i de fjerneste egne af verden – uden hensyn til politiske holdninger, religion eller nationalitet. Røde Kors er verdens største humanitære organisation med 16 millioner frivillige i 190 lande. Røde Kors er en del af lokalsamfundet, uanset hvor du bor. Ved at støtte Røde Kors, kan Røde Kors altid være til stede, lige præcis der hvor der er brug for dem.

Et par eksempler på hvad pengene kan være med til:

  • 50 kr. kan give mad til et katastroferamt barn i 3 uger.
  • 100 kr. kan via vandrensningstabletter sikre 2.000 liter rent drikkevand til katastroferamte familier.
  • 242 kr. kan sikre mad til en katastroferamt familie en hel måned.
  • 430 kr. kan give et huslysæt til en familie, der bor i et krigshærget område.

Beløbet går ubeskåret til Røde Kors

Pris fra: 50 kr – Køb Røde kors gavekort her


print-selv-klippekort-til-babysitter-720x340
Et hjemmelavet gavekort til Babysitting

På inspirationssiden børneværelset.dk kan du gratis downloade et klippekort/gavekort med babysitting. Gavekortet kan du give til den med børn, og det vil kun koste dig tid at give denne jule i sidste øjeblik.

Print klippekortet her


klippekort-01
Hjemmelavet 10 x gavekort til det de/du ønsker

Ovenstående klippekort gavekort er kun til babysitting, men måske har den person du har glemt julegave til ikke nogle børn (eller hunde) du kan babysitte.

I så fald kan du lave dit eget klippekort til f.eks et kram, græs slåning, rengøring, massage, madlavning, vasketøj, at få vasket tøj (måske til teenage drengene?), middage eller hvad du ellers kunne finde relevant. Dette er en sød gratis hjemmelavet julegave, som kan gives i sidste øjeblik.

Download klippekortene her


En print selv plakat

På børneværelset.dk kan man også downloade plakater. De fleste har designs der passer til et børneværelse, men flere af plakaterne kan også bruges til voksne. Dette er perfekte julegaver til sidste øjeblik, såfremt du har en printer, du kan printe plakaterne med.

black-love-1024x729

Print selv: Love plakat

Print selv: Google søgning plakat

Print selv: Chaplin plakat


Fandt du ikke den rigtige julegave til sidste øjeblik?

Måske indeholdte vores liste ikke noget du synes passede som julegave i sidste øjeblik. For at finde den perfekte gave bør du naturligvis derfor gøre dig nogle overvejelser samtidig med du tænker lidt hurtigt. Passer julegaven slet ikke til modtageren eller er gaven sjusket lavet, så kan det måske hurtigt mærkes at det er en julegave i sidste øjeblik.

  • Oplevelsesgaver: Oplevelser er blevet populære gaver over de sidste par år, og de kan købes og printes hurtigt og nemt. I Danmark findes der 2 fantastiske webshops, som sælger alt fra spaoplevelser til adrenalin oplevelser. Skal årets gave til de ansatte være en oplevelse så tjek Duglemmerdetaldrig.dk og Go dream
  • En service eller noget hjemmelavet: Har man ikke fået købt en gave, kan man altid give en service eller noget hjemmelavet. Man kan f.eks give mormor en bilvask, moster kan få en middag og far kan få hjælp til at få græsset eller skovle sne.
  • Design noget personligt: Har man lidt kreative evner kan man også selv lave et design. Du kan f.eks lave et bogmærke, en plakat, en foto kollage eller noget helt tredje.

%d bloggers like this: