10+ gaveideer: Julegave til grillmesteren

Julegave til grillmesteren:

Kender du også en mand, som bor hele sommeren foran hans grill?

Hvis man er grillmesteren i familien, må man aldrig gå ned på udstyr – heller ikke til julen!

Note: Artiklen Julegave til grillmesteren er sidst opdateret D. 03/10 2020. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Læs også: 30+ gaveideer – Gaver til Farfar

Vi har fået en række udstyr, som grillmesteren vil elske at få i julegave!

nivo-grillNido Grill

Inviter gæster på grill mad – det er en sikker vinder!

Er man en rigtig grillmester kan man grille hele året!
Nido grillen er kvadratisk, som gør at man har en god stor overflade til at grille maden på taget i betragtning af grillens størrelse og derudover er den i et super lækkert design.

Grillen er ideel til grillmesteren, som har en lille altan, eller til grillmesteren som ønsker at tage grillen med til stranden e.lign. Grillen fås også i hvid

Pris: 599,95 kr – Bestil Nida grillen her!

luxo-grillredskaber

Luxo grillredskaber

Luxo grillredskaber er den perfekte julegave til grillmesteren, der ønsker HANS område skal se pænt og stilbevidst ud. Luxo er kendt for deres flotte skandinaviske design og lækre finish.

Pris: 299 kr – Bestil Luxo Grillredskaber her

e5767cd74ec120162fb00cae8627594b
Saltsten fra Himalaya

Saltstenen har rejst hele vejen fra foden af Mount Everest for at give gæsterne en ganske særlig oplevelse. Nu kan man grille, stege, grave og servere med dette unikke redskab, som salter maden for en.

Eftersom saltstenen holder længe på varmen, kan du lægge den opvarmet i et specialindrettet metalstativ og stege maden ved bordet! Middagsgæsterne går bagover af begejstring!

Pris: 359 kr – Bestil saltstenen her

rivsalt_webres

Rivsalt – Riv-selv-salt

Rivsalt (revet salt) er en gastronomisk oplevelse og en helt ny måde at tilføje salt til madvarer. Her bruges et rivejern til saltet – Det er stil!

Det mest kendte krystalsalt stammer fra Pakistan for foden af Himalaya-bjergene. Saltet brydes flere hundrede meter under jordoverfladen og er dannet for mere end 250 millioner år siden efter et urhavs udtørring.

Pris: 199 kr – Bestil Rivsalt her

48ffa3b1577c260fe5df170998fec5b2

Grillforklæde med Ølbælte

En ægte julegave til grillmesteren er et grillforklæde, for alle ved at grillmesteren ikke må gå ned på udstyr!! Dette grillforklæde har ti rum til grilltilbehør og værktøj! Desuden sidder der et ølbælte med plads til seks øldåser på brystet! Og når grillmaden er fortæret så er forklædet heldigvis justerbart med et plastspænde.

Pris: 159 kr – Gå til shop

4d34bb17fc7acf04da02cd2a80ba6c36
 Mingle Grilltang med termometer

Grilltangen med indbygget lommelygte og termometer.

Tangen er der et indbygget termometer, som stikkes ind i kødet, når du tager fat i kødet med tangen. Temperaturen vises på displayet på håndtaget – og sammenlignes med måltemperaturen, som du har indstillet ved enten at vælge én ud af de syv forudindstillede kødtyper eller ved selv at indtaste den.

Pris: 469 kr – Bestil Grilltangen her

ildtaender-burn-your-dollars

Ildtænder – Burn your Euro

Brænd dine penge som var det ganske almindeligt papir!

Giv grillmesteren en julegave der kan skabe grin og chok når folk opdager, at grillmesteren starter sin grill op med et helt bundt Euro-sedler! Penge er bare papir, men de er gode til at tænde op i grillen med!

Pris: 69,95 kr – Bestil ildtænderen med Euro her

grill udstyr til manden, julegaver til ham, julegaver til grillmesteren, grill udstyr

Dødningehoved Grillbriketter

Lad disse dødningehovedformede grillbriketter supplere dit sædvanlige kul på grillen eller i pejsen, når du vil skabe en mystisk stemning, der kildrer dødskønt i kisten!

Sælges i en pakke med 3 og leveres i gaveæske.

Pris: 69,95 kr – Bestil Grillbriketter her

oel-baelte

Øl Bælte

Enhver mand bær eje et bælte – ET ØL BÆLTE. På coolstuff.dk kan du købe et super fedt øl bælte med plads til 6 øl (enten i dåse eller i flaske) – en fed måde at en en six pack og en god måde at holde sine øl på, mens man griller!

Pris: 79 kr – Gå til shop

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

%d bloggers like this: