10+ gaveideer: Julegave til grillmesteren

Julegave til grillmesteren:

Kender du også en mand, som bor hele sommeren foran hans grill?

Hvis man er grillmesteren i familien, må man aldrig gå ned på udstyr – heller ikke til julen!

Note: Artiklen Julegave til grillmesteren er sidst opdateret D. 3/10 2022. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Læs også: 30+ gaveideer – Gaver til Farfar

Vi har fået en række udstyr, som grillmesteren vil elske at få i julegave!

Julegave til grillmesteren, Julegaver til grillmesteren, Julegaven til grillmesteren, julegaver til far, de bedste julegaver til far, alt til grillen, gaver til grillmesteren, alt til grillmesteren

Nido Grill

Inviter gæster på grill mad – det er en sikker vinder!

Er man en rigtig grillmester kan man grille hele året!
Nido grillen er kvadratisk, som gør at man har en god stor overflade til at grille maden på taget i betragtning af grillens størrelse og derudover er den i et super lækkert design.

Grillen er ideel til grillmesteren, som har en lille altan, eller til grillmesteren som ønsker at tage grillen med til stranden e.lign. Grillen fås også i hvid

Pris: 599,95 kr – Bestil Nida grillen her!

luxo-grillredskaber

Luxo grillredskaber

Luxo grillredskaber er den perfekte julegave til grillmesteren, der ønsker HANS område skal se pænt og stilbevidst ud. Luxo er kendt for deres flotte skandinaviske design og lækre finish.

Pris: 299,95 kr – Bestil Luxo Grillredskaber her

e5767cd74ec120162fb00cae8627594b

Saltsten fra Himalaya

Saltstenen har rejst hele vejen fra foden af Mount Everest for at give gæsterne en ganske særlig oplevelse. Nu kan man grille, stege, grave og servere med dette unikke redskab, som salter maden for en.

Eftersom saltstenen holder længe på varmen, kan du lægge den opvarmet i et specialindrettet metalstativ og stege maden ved bordet! Middagsgæsterne går bagover af begejstring!

Pris: 319 kr – Bestil saltstenen her

48ffa3b1577c260fe5df170998fec5b2

Grillforklæde med Ølbælte

En ægte julegave til grillmesteren er et grillforklæde, for alle ved at grillmesteren ikke må gå ned på udstyr!! Dette grillforklæde har ti rum til grilltilbehør og værktøj!

Desuden sidder der et ølbælte med plads til seks øldåser på brystet! Og når grillmaden er fortæret så er forklædet heldigvis justerbart med et plastspænde.

Pris: 159 kr – Gå til shop

4d34bb17fc7acf04da02cd2a80ba6c36

 Mingle Grilltang med termometer

Grilltangen med indbygget lommelygte og termometer.

Tangen er der et indbygget termometer, som stikkes ind i kødet, når du tager fat i kødet med tangen. Temperaturen vises på displayet på håndtaget – og sammenlignes med måltemperaturen, som du har indstillet ved enten at vælge én ud af de syv forudindstillede kødtyper eller ved selv at indtaste den.

Pris: 339 kr – Bestil Grilltangen her

ildtaender-burn-your-dollars

Ildtænder – Burn your Euro

Brænd dine penge som var det ganske almindeligt papir!

Giv grillmesteren en julegave der kan skabe grin og chok når folk opdager, at grillmesteren starter sin grill op med et helt bundt Euro-sedler! Penge er bare papir, men de er gode til at tænde op i grillen med!

Pris: 69,95 kr – Bestil ildtænderen med Euro her

grill udstyr til manden, julegaver til ham, julegaver til grillmesteren, grill udstyr

Dødningehoved Grillbriketter

Lad disse dødningehovedformede grillbriketter supplere dit sædvanlige kul på grillen eller i pejsen, når du vil skabe en mystisk stemning, der kildrer dødskønt i kisten!

Sælges i en pakke med 3 og leveres i gaveæske.

Pris: 69 kr – Bestil Grillbriketterne her

Varmebestandige Grillhandsker, grillhandsker til grillmesteren, gaver til grillmesteren, grillmester gaver, julegaver til ham, Varmebestandige handsker

Varmebestandige Grillhandsker

Disse sorte Grillhandskerne er til superman versionen af grillmesteren.

De varmebestandige Grillhandsker beskytter hænder og underarme mod varme op til 500 °C og fungerer lige godt, når man griller, og når bradepanden skal tages ud af ovnen.

Den silikonebelagte overflade giver et stabilt greb og takket være, at alle fingre er adskilt, giver handskerne fuld fleksibilitet og bevægelighed. Nu kan du med fuld præcision håndtere varme bradepander eller grillspyd uden at være bange for at brænde fingrene eller at noget glider fra dig.

Den perfekte gave til grillmesteren!

Pris: 169 kr – Bestil de varmebestandige grillhandsker her

KitchPro BBQ Grillmåtte, Grillmåtte, måtte til grillen, gaver til grillmesteren, gaver til manden, gave til ham,

KitchPro BBQ Grillmåtte

Grillmåtten er en varmebestandig og non-stick behandlet måtte, som du lægger oven på grillristen.

Du kan derefter lægge bøffer, burgere, fisk, eller hvad end menuen ellers står på, på den. Måtten forhindrer maden i at trille ned gennem risten, samtidigt med at den forhindrer, at maden brænder fast.

Du kan grille med mindre fedtstof og undgår, at fedt fra maden drypper ned og får flammerne til at blusse op. Og ved du hvad? Når du er færdig med at grille, lægger du bare grillmåtten i opvaskemaskinen, hvilket gør rengøringen super nem.

Pris: 79 kr – Bestil grillmåtten her

Chili claus krydderier, krydderier med chili, Chili Klaus Grillmaster BBQ-æske, Chili Klaus BBQ-æske, chili sauce til grillen,

Chili Klaus Grillmaster BBQ-æske

Her er der praktisk taget alt, hvad du har brug for, for at tilberede en velsmagende chilihyldest ved grillen, og hvis det knurrer i maven, mens du afventer den rette glød, er det passende at smage de sprøde chilichips! P

I denne flotte BBQ-læske finder chilielskeren med sikkerhed nye favoritter! Hvad med sødstærk chiliketchup, en habanero-sovs, der fungerer både som glaze og som lækkert tilbehør eller et røget chilipulver til at krydre bøffen med?

rodukterne i Grillmaster-æsken er stærke, dog ikke røg-ud-af-ørerne-stærke, men har fokus på en behagelig varme, der passer til alle tænkelige grillretter.

Pris: 549 kr – Bestil den her

53bd228ba66b63c012d05a68042a76d7

En bøfpresser!

Ja den lyder tosset, men med denne bøfpresser kan man lave bøffer med fyld.

F.eks kan man fylde lækker ost inden i sin bøf, som smelter eller hvad med friske peberfrugter, som få steger sammen med bøffen.

Pris: 79 kr – Bestil den her