Julegaven til børn – Sjove hovedtelefoner

Mangler du en sjov og praktisk julegave til børn, så se med her:

Hovedtelefoner til børn (også kaldt høretelefoner) er geniale idet de beskytter børnenes øre mod høreskader. Gode høretelefoner til børn skal kunne begrænse lyden til maksimale 85 decibel. Dertil er det oplagt at de skal være lavet i børnestørrelse og selvfølgelig må de gerne være sjove for børnene.

Høretelefoner til børn er en oplagt julegaveidé som accessories til iPad, tablet, mobil eller computeren. Herhjemme kan hovedtelefonerne bruge til at se film, hører musik, spille spil og lytte til lydbøger.

Vi har fundet de sjoveste hovedtelefoner til børn som inspiration til årets julegave:

 

ft106314__pt01__20150227095609

iFrogz Little Rockers Løve.

iFrogz Løve hovedtelefoner er perfekte til både at nyde favoritmusik eller lydbøger, og samtidig klæde sig ud. Hovedtelefonerne leverer kvalitetslyd, og har en volumebegrænser på 85 decibel, der er anbefalet til børn, og dermed beskytter mod høreskader.

Pris: 159,-

Læs mere her

 

prinsesse-hovedetelefoner-til-boern-ifrogz-tiara

iFrogz prinsesse

Hovedtelefoner med begrænset lyd til børn. Med disse hovedtelefoner er der både plads til god lyd, og til at have det sjov. Ledningen er på 1.2 meter, så der er plads til at danse rundt mens børnene lytter til deres farvorit musik. Hovedtelefonerne er også perfekte til udklædningslege.

Pris: 159,-

Læs mere her

 

monsters-hovedtelefoner-kids-ifrogz-848467029390

iFrogz Little Monster

iFrogz  Little Rockers hovedtelefiner er designet til børn der godt kan lide at have det sjovt, og er tilgængelige i flere forskellige former.

iFrogz Little Monster er et sødt sæt hovedtelefoner med monster-look.

Pris: 159,-

Læs mere her

 

killing-hovedtelefoner-til-boern

iFrogz Little Kitten

iFrogz Little Rockers Costume hovedtelefoner er perfekte til både at nyde favoritmusik eller lydbøger, og samtidig klæde sig ud. Hovedtelefonerne leverer kvalitetslyd, og har en volumebegrænser på 85 decibel, der er anbefalet til børn, og dermed beskytter mod høreskader.

Pris: 159,-

Læs mere her

 

Kilde: Alletiders gave

Gem

%d bloggers like this: