Gaven til ham: Køb sjove strømper i gave!

Kender du også en herre, der bare ønsker sig strømper i julegave hvert år?

Det er super kedeligt at give sorte eller hvide strømper i julegave, så hvorfor så ikke gøre denne jul lidt sjovere og køb forskellige sjove strømper i gave!

NOTE: Note: Artiklen er sidst opdateret D. 18/6 2020. Alle links i denne artikel er affiliate / reklame links, med undtagelse af sandal sokkerne og skelet sokkerne. Ved klik på linket bliver du sendt videre til webshoppen.

Vi har fundet et lille udvalg af anderledes og sjove strømper som er perfekte som årets julegave til ham “der bare ønsker sig strømper”.

8e94c9b0e16aca5d9f0cf5d26d9779ea
Sneakers strømper

Hvis man ikke gider have sko på, så er det heldigt man kan få strømper der ligner sko (sneakers). Dem kan man da snyde alle med? Sneakers strømper er sjove strømper til julegaven og med sikkerhed en god gave til strømpe elskeren.

Gå til shop

sjove strømper, sjove sokker, anderledes sokker, anderledes strømper, strømper i julegave, julegave strømper

Sneakers strømper med farverige snørrebånd

Var ovenstående strømper ikke festlige nok? Så tjek de her super smarte sneakers strømper med flere farver snørrebånd. Super sjove strømper og “meget ungdommelige og ung med de unge”. Perfekte julegaver til far eller farfar!

 Gå til shop

 

silly-socks-sandal-strompen

Sandal-strømpen

Strømper i sandalerne – ELLER sandal strømper! Strømperne enhver jyde-man ikke kan leve uden hverken sommer eller vinter! Mangler du den perfekte gave? HER ER DEN! Husk at købe 2 par, så det ene kan blive misfarvet i vask!

Pris: 69 kr – Gå til shop

skelet-sokker

Skelet sokker

Skal de vaskes i sort eller i hvid vask? Skelet strømper året anderledes sjove strømper til julegaven. Strømperne der aldrig passer ind og som altid ser meget mistænkelige ud. Perfekt gave til svigerfar!

Pris: 69 kr – Gå til shop

 
Fandt du ikke de rigtige strømper? Hvad så med at give:

b744dc9e69bd1f47b753879db812e232

 Star Wars Jedi Badekåbe Deluxe

Jedi Badekåben er et officielt Star Wars-produkt og en Deluxe badekåbe i 100% bomuldsvelour. One Size, men den er ret stor og passer bedst til en mand mellem M-XL.

Badekåbens mål: 144 cm lang, 68 cm over brystet (målt på tværs af brystet, armhule til armhule) og 62 cm i ærmelængde (målt fra skulder til enden af ærmet)

Køb Jedi morgenkåbe her

Gem

%d bloggers like this: