Strømpe julekalendere og Sjove strømper i gave!

Kender du også en herre (eller dame), der bare ønsker sig strømper i julegave eller en strømpe julekalender?

Det er super kedeligt at give sorte eller hvide strømper i julegave….

– Så hvorfor så ikke gøre denne jul lidt sjovere og køb forskellige sjove strømper i gave!

Sjove strømper er noget alle fortjener. Denne lille hemmelighed med, at man har et par sjove sokker i lakskoen eller i arbejdsskoen er en hemmelighed alle fortjener at have med sig selv.

Læs også >> De bedste gaver til Far

Note: Artiklen om Strømpe julekalendere og Sjove strømper i gave er sidst opdateret D. 23/9 2021. Alle links i denne artikel er affiliate / reklame links, med undtagelse af sandal sokkerne og skelet sokkerne. Ved klik på linket bliver du sendt videre til webshoppen.

Vi har fundet et lille udvalg af anderledes og sjove strømper som er perfekte som årets julegave til ham “der bare ønsker sig strømper”.

Sjove strømper i gave

8e94c9b0e16aca5d9f0cf5d26d9779ea

Sneakers strømper

Hvis man ikke gider have sko på, så er det heldigt man kan få strømper der ligner sko (sneakers). Dem kan man da snyde alle med? Sneakers strømper er sjove strømper til julegaven og med sikkerhed en god gave til strømpe elskeren.

Køb sneakers strømper her

sjove strømper, sjove sokker, anderledes sokker, anderledes strømper, strømper i julegave, julegave strømper

Sneakers strømper med farverige snørebånd

Var ovenstående strømper ikke festlige nok? Så tjek de her super smarte sneakers strømper med flere farver snørrebånd. Super sjove strømper og “meget ungdommelige og ung med de unge”. Perfekte julegaver til far eller farfar!

 Køb de sjove strømper her

silly-socks-sandal-strompen

Sandal-strømpen

Strømper i sandalerne – ELLER sandal strømper! Strømperne enhver jyde-man ikke kan leve uden hverken sommer eller vinter! Mangler du den perfekte gave? HER ER DEN! Husk at købe 2 par, så det ene kan blive misfarvet i vask!

Pris: 69 kr – Køb sandal-strømper her

skelet-sokker

Skelet sokker

Skal de vaskes i sort eller i hvid vask? Skelet strømper året anderledes sjove strømper til julegaven. Strømperne der aldrig passer ind og som altid ser meget mistænkelige ud. Perfekt gave til svigerfar!

Pris: 69 kr – Gå til shop

sjove sokker, sjove strømper, julegaven til ham, sokker til ham, gaver til mænd, anderledes gaver til ham

Svensk Husman Strømper

Hyld svenske spisevaner med sjove strømper fra Svensk Husman! Er det fastelavnsbollen, kanelsneglen eller måske den udsøgte hummer, der er hans favorit?

Vælg mellem flere forskellige motiver på webshoppen.

Pris: 79 kr – Køb strømperne her

Pakkekalender, jule forhandler, julegaver, julegaver til alle, julegaver 2015, julegaver 2016, julegaver 2017, køb julegaven her, nemme julegaver

Julekalendere med strømper

julekalender til ham med strømper, strømpe julekalender, julekalender til mænd, mande julekalender, julekalender med strømper, sokke julekalender, julekalender med sokker, julekalender med sokker til mænd, voksen julekalender 2021,

Strømpe julekalender

Får han altid strømper i julegave? Hvorfor ikke tyvstarte og give ham en julekalender med 24 strømper som gør fødderne farveglade i decembermørket! 

Stribede, prikkede, mønstrede og en nisse – der gemmer sig nye sjove strømper hver dag i 24 dage i denne julekalender.

Køb strømpe julekalenderen her

strømpe julekalender til piger, strømpe julekalender til kvinder, sokke julekalender, sokke julekalender til piger, pige julekalender, julekalender til kæresten, julekalender til piger

Strømpe julekalender til kvinder

Med en julekalender fyldt med søde strømper får fødderne en chance for at se pæne ud hele vinteren, og de slipper for at blive holdt skjult i skoene, fordi sokkerne er for kedelige.

Hvem siger strømper kun er for mænd? Glæd kæresten med denne søde sokke julekalender fuldt med flotte pastel farvet strømper.

Køb strømpe julekalenderne her

Pakkekalender, jule forhandler, julegaver, julegaver til alle, julegaver 2015, julegaver 2016, julegaver 2017, køb julegaven her, nemme julegaver

Fandt du ikke de rigtige strømper? Find andre gaver her:

b744dc9e69bd1f47b753879db812e232

 Star Wars Jedi Badekåbe Deluxe

Jedi Badekåben er et officielt Star Wars-produkt og en Deluxe badekåbe i 100% bomuldsvelour. One Size, men den er ret stor og passer bedst til en mand mellem M-XL.

Badekåbens mål: 144 cm lang, 68 cm over brystet (målt på tværs af brystet, armhule til armhule) og 62 cm i ærmelængde (målt fra skulder til enden af ærmet)

Køb Jedi morgenkåbe her

Chili claus krydderier, krydderier med chili, Chili Klaus Grillmaster BBQ-æske, Chili Klaus BBQ-æske, chili sauce til grillen,

Chili Klaus Grillmaster BBQ-æske

Her er der praktisk taget alt, hvad du har brug for, for at tilberede en velsmagende chilihyldest ved grillen, og hvis det knurrer i maven, mens du afventer den rette glød, er det passende at smage de sprøde chilichips! P

I denne flotte BBQ-læske finder chilielskeren med sikkerhed nye favoritter! Hvad med sødstærk chiliketchup, en habanero-sovs, der fungerer både som glaze og som lækkert tilbehør eller et røget chilipulver til at krydre bøffen med?

rodukterne i Grillmaster-æsken er stærke, dog ikke røg-ud-af-ørerne-stærke, men har fokus på en behagelig varme, der passer til alle tænkelige grillretter.

Pris: 549 kr – Bestil den her

mandelgave 2021, oplevelsesgavekort, gavekorter til julegave, mandelgaver til hele familien, gaver til mandelgaven
Gavekort til en oplevelser – vinderen bestemmer selv hvilken

Køb et åbent gavekort til en eller flere oplevelser hos Truestory.

Gavekortet kan bruges til alle oplevelserne på siden og til mere end en oplevelse. Du bestemmer beløbet gavekortet skal være på, og mandelgave vinderen bliver med sikkerhed glad for denne gave, som kan bruges på et utal af forskellige oplevelser i Danmark.

Køb “Gavekort til en oplevelser” her

4d34bb17fc7acf04da02cd2a80ba6c36
Mingle Grilltang

Grilltangen med indbygget lommelygte og termometer

tangen er der et indbygget termometer, som stikkes ind i kødet, når du tager fat i kødet med tangen. Temperaturen vises på displayet på håndtaget – og sammenlignes med måltemperaturen, som du har indstillet ved enten at vælge én ud af de syv forudindstillede kødtyper eller ved selv at indtaste den.

Pris: 469 kr – Bestil Grilltangen her

Free beer tomorrow skilt, Gratis øl i morgen skilt, Retro skilte, Retro skilte til hjemmet, Retro skilte til væggen, køb Retro skilte, Retro skilte julegave, julegave,

Free Beer Tomorrow skilt

Metalskilt med et slidt look og teksten “Free beer tomorrow”. Øllene er gratis – bare først i morgen. Så er det bare at håbe, at vennerne ikke kommer dagen efter og hænger dig op på den…

Dette emaljeskilt er til dig, som elsker smagen af øl. Og som elsker at dele øl med dine venner. Hæng dette metalskilt på det sted, hvor I ofte plejer at mødes en til øl. Om end det er i garagen, værkstedet eller inde i stuen. Metalskiltet vil være med til at sætte den helt rette stemning. Og lægge op til sjov og ballade, når du giver ’fri øl i morgen’.

De rustikke kanter og den gule farve er med til at give metalskiltet sit helt unikke udtryk. Det er retro, råt og klassisk. Måler: 20×30 cm.

Pris: 49 kr – Køb øl skiltet her

Læs også >> Retro skilte til hjemmet

termokrus, Eva solo krus, Eva solo termokrus, Eva solo to go cup, gaver til kaffeelskeren, gaver til studerende, gaver til studenter, studenter gaver, gaver til kaffe elskeren, studenter gaver

Eva Solo To Go Cup sort

Den praktiske og stilrene termokop, To Go Cup, er let at have morgenkaffen eller den kolde iste med i, på farten. Den har et smart og meget funktionelt låg med klik-funktion, om let kan betjenes med kun én hånd. Derudover er termokoppen 100 % drypfri. 

Eva Solo termokoppen er dobbeltvægget og med en vakuum effekt, som gør den perfekt til at holde varme drikke varme og kolde drikke kolde. Koppens smarte bærestrop i silikone, går det nemt at transportere den og giver samtidig et godt farvespil til koppen.  

Pris: 149 kr – Gå til shop

Gem

%d bloggers like this: