Alle julegaver ideerTil drengeTil HamTil studerende

Strømpe julekalendere og Sjove strømper i gave!

Kender du også en herre (eller dame), der bare ønsker sig strømper i julegave eller en strømpe julekalender?

Det er super kedeligt at give sorte eller hvide strømper i julegave….

– Så hvorfor så ikke gøre denne jul lidt mere interessant og køb forskellige sjove strømper i gave!

Sjove strømper er noget alle fortjener. Denne lille hemmelighed med, at man har et par sjove sokker i lakskoen eller i arbejdsskoen er en hemmelighed alle fortjener at have med sig selv.

Note: Artiklen om Strømpe julekalendere og Sjove strømper i gave er sidst opdateret D. 11/10 2023. Alle links i denne artikel er affiliate / reklame links. Ved klik på linket bliver du sendt videre til webshoppen.

Læs også >> De bedste gaver til Far

Vi har fundet et lille udvalg af anderledes og sjove strømper som er perfekte som årets julegave til ham “der bare ønsker sig strømper” samt en håndfuld strømpe julekalendere (klik her for at få til strømpe julekalenderne)

Sjove strømper i gave

Sneakers strømper, strømper som sneakers, sjove strømper, sjove sokker, sneakers sokker,

Sneakers strømper

Hvis man ikke gider have sko på, så er det heldigt man kan få strømper der ligner sko (sneakers). Dem kan man da snyde alle med? Sneakers strømper er sjove strømper til julegaven og med sikkerhed en god gave til strømpe elskeren.

Køb sneakers strømper her

sjove strømper, sjove sokker, anderledes sokker, anderledes strømper, strømper i julegave, julegave strømper

Sneakers strømper med farverige snørebånd

Var ovenstående strømper ikke festlige nok? Så tjek de her super smarte sneakers strømper med flere farver snørebånd. Super sjove strømper og “meget ungdommelige og ung med de unge”. Perfekte julegaver til kæresten, manden, far eller farfar!

 Køb de sjove strømper her

silly-socks-sandal-strompen

Sandal-strømpen

Strømper i sandalerne – ELLER sandal strømper! Strømperne enhver jyde-man ikke kan leve uden hverken sommer eller vinter! Mangler du den perfekte gave? HER ER DEN! Husk at købe 2 par, så det ene kan blive misfarvet i vask!

Pris: 59,95 kr – Køb sandal-strømper her

personlige strømper, sjove strømper til julegaven, strømper med print, strømper med ansigts print på, print dit ansigt på strømper, sjove sokker, sokke julegave, sokker med ansigt, Superhelte sokker

Personlige Strømper med Billede – Superhelt

Synes du, at sokker er en traditionel og uinspirerende gave? Tænk om igen! Giv en gave, der skiller sig ud fra mængden. Vælg et billede af en fantastisk person i dit liv (eller dig selv), en ægte superhelt i dine øjne. Resultatet? Sjove og unikke personlige fotostrømper. Forbered dig på latterbrøl, når gaven bliver åbnet!

At skabe disse fantastiske personlige superhelt-sokker er lige så nemt som at trykke på en knap. Vælg din foretrukne baggrund, og upload det billede, der fortjener at blive trykt på sokkerne. Når du er tilfreds med billedets placering, lægger du blot sokkerne i indkøbskurven. Efter et par dage får du de perfekte sokker, der giver bæreren ekstra styrke og personlighed.

Pris: 179 kr – Køb personlige superhelte strømper her

personlige strømper, sjove strømper til julegaven, strømper med print, strømper med ansigts print på, print dit ansigt på strømper, sjove sokker, sokke julegave, sokker med ansigt, Superhelte sokker

Personlige Strømper med Billede – Multiface

Designet på disse sokker bliver lavet ud fra et billede du vælger og derefter kunstfærdigt opdelt i segmenter med huller og skiftende farver. Resultatet? Et unikt og skægt mønster, der pryder hele sokken. Denne gave er perfekt til den person, der aldrig vil glemme dit ansigt, bogstaveligt talt!

Står du over for den udfordring at finde en gave til en person, der allerede har næsten alt? Vi har alle hørt de klassiske svar som “Jeg ønsker blot pæne børn” eller “Alt, hvad jeg ønsker, er tid med min familie”. Selvom ønskelisten måske er kortfattet eller ikke-eksisterende, vil du stadig ikke ankomme tomhændet til juleaften.

Denne gaveidé fungerer til alle lejligheder, især når du ønsker at give en praktisk gave til en sokkebruger. Disse sokker er ikke blot et almindeligt par – de er sjove, unikke og sikrer et smil på læben hos modtageren. Gaven er ikke kun omgærdet af humor, men den er også nyttig og personlig, og den viser, at du virkelig tænker på modtagerens komfort og stil.

Pris: 179 kr – Køb personlige multiface billede strømper her

Romantiske Hjertestrømper, mande størmper med hjerter, sjove strømper til far, far strømper, sjove sokker, sjove julegaver

Romantiske Hjerte sokker

Flotte hjerte strømper i forskellige rød og sorte kombinationer. Strømperne er en unisex-model (så både til mænd og kvinder) og de sælges i 3-pak og i to forskellige størrelser: 37-40 og 40-45. Materiale: 75 % kæmmet bomuld, 23 % polyamid, 2 % elastan.

Perfekte sokker til enten julegaven eller Valentines dags gaven.

Pris: 149 kr – Køb hjerte-strømper her

Regnbue strømper, regnbue strømper til mænd, farverige strømper til mænd, sjove sokker, sjove strømper, strømper til mænd

Regnbue strømper til alle køn

Svært ved at matche dit tøj med dine strømper? Så lad hver! Smid et par regnbue strømper på fødderne og smil til verden. Disse farverige regnbue sokker er lige så behagelige på foden som for øjet og fremkalder sandsynligvis smil blandt mennesker omkring dig.

Sælges i 3-pak, som Unisex-model, der passer til både kvinder og mænd i størrelserne 37-40 og 40-45. Materiale: 75 % kæmmet bomuld, 23 % polyamid og 2 % elastan.

Pris: 149 kr – Køb regnbue sokker her

fjollede julestrømper, julestrømper til mænd, sjove strømper til mænd, sjove sokker til mænd, sokker i julegaven, julegave sokker

De fjollede julestømper

Et par sjove og behagelige jule sokker (til fødderne, ikke kaminen) perfekte som gave til én som elsker at se julefilm eller som sjov til pakkeleg. Under strømperne er der en engelsk tekst. PÅ den ene står der; If you can read this – og på den anden står der I´m watching Hällmärk christmas movies.

Sokkerne er unisex og fås i størrelse 37-45 (onesize). Materiale: 75% bambus, 23 % polyamid, 2 % elastan

Pris: 59,95 kr – Køb de fjollede sokker her

sjove sokker, sokker i forskellige farver, sokker i julegave, strømper i julegave, julegaver til far, julegaver til mænd, farverige strømper til mænd

Tidy Sock Drawer (15 farvet par sokker)

Trænger mandens sokke skuffen til at blive opdateret? Eller trænger den bare til at få tilføjet et par nye farver? Giv fødderne nye farver med Tidy Sock Drawer, som er en strømpeboks, der indeholder 15 par flotte strømper i forskellige farvekombinationer.

Sæt farve på fødderne og kontroller kaosset i skabet med vores godt matchede og velorganiserede strømpeboks!

Æsken indeholder 15 par strømper i størrelse 40-45. Materiale: 75 % kæmmet bomuld, 23 % polyamid, 2 % elastan

Pris: 289 kr – Køb de farvede sokker her

Pakkekalender, jule forhandler, julegaver, julegaver til alle, julegaver 2015, julegaver 2016, julegaver 2017, køb julegaven her, nemme julegaver

Julekalendere med strømper

julekalender til ham med strømper, strømpe julekalender 2022, julekalender til mænd, mande julekalender, julekalender med strømper, sokke julekalender, julekalender med sokker, julekalender med sokker til mænd, voksen julekalender 2022,

Strømpe julekalender til mænd

Får han altid strømper i julegave? Hvorfor ikke tyvstarte og give ham en julekalender med 24 strømper som gør fødderne farveglade i decembermørket! 

Stribede, prikkede, mønstrede og en nisse – der gemmer sig nye sjove strømper hver dag i 24 dage i denne julekalender. Bonus: behøver du heller ikke vaske strømper igen før efter juleaften.

Strømperne er i størrelse 40 til 45 og kan alle sammen vaskes på 40 grader.

Pris: 599 kr – Køb strømpe julekalenderen her

julekalender til hende med strømper, strømpe julekalender 2022, julekalender til kvinder, kvinde julekalender, julekalender med strømper, sokke julekalender, julekalender med sokker, julekalender med sokker til kvinder, voksen julekalender 2022, sjove sokker

Strømpe julekalender Harmoni til kvinder

Gør december nem for dig selv og slip for at vaske strømper op til jul, med en lækker strømpe julekalender med strømper i dæmpede farver, som forkæler dine fødder hver dag frem til juleaften! Strømpekalenderen indeholder 24 par strømper i størrelserne 37-40.

Strømperne er en blanding af sokker i både almindelig længde og en kortere ankelmodel. Perfekt til kvinder, som ønsker at forkæle sig selv med en julekalender, der kan skabe glæde længe efter juleaften.

Pris: 599 kr – Køb strømpe julekalenderne her

julekalender til hende med strømper, Harry Potter strømper, julekalender til mænd, harry potter julekalender, strømpe julekalender 2022, julekalender til kvinder, mand julekalender, julekalender med strømper, sokke julekalender, julekalender med sokker, julekalender med sokker til mænd, voksen julekalender 2022,

Harry Potter Strømpe julekalender

For Dobby betyder en strømpe frihed og måske netop derfor er denne strømpe julekalender med Harry Potter årets bedste julekalender.

Men hver opmærksom på at intet er helt normalt i Harry potter universet, så derfor er der 12 par strømper i julekalenderen – om du kun vil have strømper på hver anden dag eller om du vil have én strømpe på om dagen er op til dig!

Alle strømperne har mønstre eller motiver fra det magiske HP univers.

Pris: 369 kr – Køb Harry Potter strømpe julekalenderen her

Pakkekalender, jule forhandler, julegaver, julegaver til alle, julegaver 2015, julegaver 2016, julegaver 2017, køb julegaven her, nemme julegaver

Fandt du ikke de rigtige strømper? Find andre gaver her:

Chili claus krydderier, krydderier med chili, Chili Klaus Grillmaster BBQ-æske, Chili Klaus BBQ-æske, chili sauce til grillen,

Chili Klaus Grillmaster BBQ-æske

Her er der praktisk taget alt, hvad du har brug for, for at tilberede en velsmagende chilihyldest ved grillen, og hvis det knurrer i maven, mens du afventer den rette glød, er det passende at smage de sprøde chilichips! P

I denne flotte BBQ-læske finder chilielskeren med sikkerhed nye favoritter! Hvad med sødstærk chiliketchup, en habanero-sovs, der fungerer både som glaze og som lækkert tilbehør eller et røget chilipulver til at krydre bøffen med?

rodukterne i Grillmaster-æsken er stærke, dog ikke røg-ud-af-ørerne-stærke, men har fokus på en behagelig varme, der passer til alle tænkelige grillretter.

Pris: 749 kr – Bestil den her

mandelgave 2021, oplevelsesgavekort, gavekorter til julegave, mandelgaver til hele familien, gaver til mandelgaven
Gavekort til en oplevelser – vinderen bestemmer selv hvilken

Køb et åbent gavekort til en eller flere oplevelser hos Truestory.

Gavekortet kan bruges til alle oplevelserne på siden og til mere end en oplevelse. Du bestemmer beløbet gavekortet skal være på, og mandelgave vinderen bliver med sikkerhed glad for denne gave, som kan bruges på et utal af forskellige oplevelser i Danmark.

Køb “Gavekort til en oplevelser” her

4d34bb17fc7acf04da02cd2a80ba6c36
Mingle Grilltang

Grilltangen med indbygget lommelygte og termometer

tangen er der et indbygget termometer, som stikkes ind i kødet, når du tager fat i kødet med tangen. Temperaturen vises på displayet på håndtaget – og sammenlignes med måltemperaturen, som du har indstillet ved enten at vælge én ud af de syv forudindstillede kødtyper eller ved selv at indtaste den.

Pris: 339 kr – Bestil Grilltangen her

Free beer tomorrow skilt, Gratis øl i morgen skilt, Retro skilte, Retro skilte til hjemmet, Retro skilte til væggen, køb Retro skilte, Retro skilte julegave, julegave,

Free Beer Tomorrow skilt

Metalskilt med et slidt look og teksten “Free beer tomorrow”. Øllene er gratis – bare først i morgen. Så er det bare at håbe, at vennerne ikke kommer dagen efter og hænger dig op på den…

Dette emaljeskilt er til dig, som elsker smagen af øl. Og som elsker at dele øl med dine venner. Hæng dette metalskilt på det sted, hvor I ofte plejer at mødes en til øl. Om end det er i garagen, værkstedet eller inde i stuen. Metalskiltet vil være med til at sætte den helt rette stemning. Og lægge op til sjov og ballade, når du giver ’fri øl i morgen’.

De rustikke kanter og den gule farve er med til at give metalskiltet sit helt unikke udtryk. Det er retro, råt og klassisk. Måler: 20×30 cm.

Pris: 49 kr – Køb øl skiltet her

Læs også >> Retro skilte til hjemmet

 Bomb Cosmetics Lav Din Egen Badebombe, lav selv Badebombe, DIY Badebombe, Kosmetik julegaver, Kosmetik gaver, badebomber DIY, Lav din egen badebombe sæt, sæt til hende, gaver til hende

Bomb Cosmetics Lav Din Egen Badebombe

Badebomber er supersjove i badet og de er også super sjove at lave selv. Det kan du med dette “Lav din egen badebombe” sæt fra Bomb Cosmetics. I sættet får du alt, hvad du skal bruge til at lave tre badebomber i forskellige farver.

I æsken fra Bomb Cosmetics er der materiale til at lave tre badebomber i forskellige farver og med forskellige søde dekorationer. I den medfølgende vejledning finder du en guide til, hvordan du blander ingredienserne med lidt vand og presser dine badebomber sammen i formene, og efter et par timers tørretid er badebomberne klar til at blive søsat.

Pris: 179 kr – Køb DIY Badebomben her

termokrus, Eva solo krus, Eva solo termokrus, Eva solo to go cup, gaver til kaffeelskeren, gaver til studerende, gaver til studenter, studenter gaver, gaver til kaffe elskeren, studenter gaver

Eva Solo To Go Cup sort

Den praktiske og stilrene termokop, To Go Cup, er let at have morgenkaffen eller den kolde iste med i, på farten. Den har et smart og meget funktionelt låg med klik-funktion, om let kan betjenes med kun én hånd. Derudover er termokoppen 100 % drypfri. 

Eva Solo termokoppen er dobbeltvægget og med en vakuum effekt, som gør den perfekt til at holde varme drikke varme og kolde drikke kolde. Koppens smarte bærestrop i silikone, går det nemt at transportere den og giver samtidig et godt farvespil til koppen.  

Pris: 170 kr – Gå til shop

fjollede strømper, sjove strømper, julegaven til ham, julegaven til manden, julegaven til mænd, Sjove strømer til julegaven, sjove sokker til julegaven

Gem