Strømpe julekalendere og Sjove strømper i gave!

Kender du også en herre (eller dame), der bare ønsker sig strømper i julegave eller en strømpe julekalender hvert år?

Det er super kedeligt at give sorte eller hvide strømper i julegave, så hvorfor så ikke gøre denne jul lidt sjovere og køb forskellige sjove strømper i gave!

Note: Artiklen er sidst opdateret D. 18/6 2020. Alle links i denne artikel er affiliate / reklame links, med undtagelse af sandal sokkerne og skelet sokkerne. Ved klik på linket bliver du sendt videre til webshoppen.

Vi har fundet et lille udvalg af anderledes og sjove strømper som er perfekte som årets julegave til ham “der bare ønsker sig strømper”.

8e94c9b0e16aca5d9f0cf5d26d9779ea
Sneakers strømper

Hvis man ikke gider have sko på, så er det heldigt man kan få strømper der ligner sko (sneakers). Dem kan man da snyde alle med? Sneakers strømper er sjove strømper til julegaven og med sikkerhed en god gave til strømpe elskeren.

Køb sneakers strømper her

sjove strømper, sjove sokker, anderledes sokker, anderledes strømper, strømper i julegave, julegave strømper
Sneakers strømper med farverige snørrebånd

Var ovenstående strømper ikke festlige nok? Så tjek de her super smarte sneakers strømper med flere farver snørrebånd. Super sjove strømper og “meget ungdommelige og ung med de unge”. Perfekte julegaver til far eller farfar!

 Køb de sjove strømper her

silly-socks-sandal-strompen
Sandal-strømpen

Strømper i sandalerne – ELLER sandal strømper! Strømperne enhver jyde-man ikke kan leve uden hverken sommer eller vinter! Mangler du den perfekte gave? HER ER DEN! Husk at købe 2 par, så det ene kan blive misfarvet i vask!

Pris: 69 kr – Køb sandal-strømper her

skelet-sokker
Skelet sokker

Skal de vaskes i sort eller i hvid vask? Skelet strømper året anderledes sjove strømper til julegaven. Strømperne der aldrig passer ind og som altid ser meget mistænkelige ud. Perfekt gave til svigerfar!

Pris: 69 kr – Gå til shop

sjove sokker, sjove strømper, julegaven til ham, sokker til ham, gaver til mænd, anderledes gaver til ham
Svensk Husman Strømper

Hyld svenske spisevaner med sjove strømper fra Svensk Husman! Er det fastelavnsbollen, kanelsneglen eller måske den udsøgte hummer, der er hans favorit?

Vælg mellem flere forskellige motiver på webshoppen.

Pris: 79 kr – Køb strømperne her

Julekalendere med strømper

strømpe julekalender, julekalender til mænd, mande julekalender, julekalender med strømper, sokke julekalender, julekalender med sokker
Strømpe julekalender

Får han altid strømper i julegave? Hvorfor ikke tyvstarte og give ham en julekalender med 24 strømper som gør fødderne farveglade i decembermørket! 

Stribede, prikkede eller mønstrede – der gemmer sig nye sjove strømper hver dag i 24 dage i denne julekalender.

Køb strømpe julekalenderen her

strømpe julekalender til piger, strømpe julekalender til kvinder, sokke julekalender, sokke julekalender til piger, pige julekalender, julekalender til kæresten, julekalender til piger

Strømpe julekalender til kvinder

Med en julekalender fyldt med søde strømper får fødderne en chance for at se pæne ud hele vinteren, og de slipper for at blive holdt skjult i skoene, fordi sokkerne er for kedelige.

Hvem siger strømper kun er for mænd? Glæd kæresten med denne søde sokke julekalender.

Køb strømpe julekalenderne her

Fandt du ikke de rigtige strømper? Find andre gaver her:
b744dc9e69bd1f47b753879db812e232
 Star Wars Jedi Badekåbe Deluxe

Jedi Badekåben er et officielt Star Wars-produkt og en Deluxe badekåbe i 100% bomuldsvelour. One Size, men den er ret stor og passer bedst til en mand mellem M-XL.

Badekåbens mål: 144 cm lang, 68 cm over brystet (målt på tværs af brystet, armhule til armhule) og 62 cm i ærmelængde (målt fra skulder til enden af ærmet)

Køb Jedi morgenkåbe her

star wars gaver, gaver med star wars, julegaver med star wars, star wars julegaver, jedi hjemmesko, star wars hjemmesko
Star Wars Jedi Hjemmesko

Disse seje Star wars Jedi hjemmesko i plys med et smart broderi vil tage dig til en fjern, fjern galakse.

Uanset hvor du har dine Jedi-hjemmesko på, så kan du være sikker på, at kraften er med dig. Du kan også være sikker på, at du står meget stabilt på jorden, da hjemmeskoene har en skridsikker sål, som giver skoene et sikkert greb.

Pris: 95 kr – Gå til shop

Skotlander rom julekalender, julekalender med skotlander rom, julekalender med rom, rom julekalender, julekalender med alkohol,

Adventskalender med Skotlander rom

Lækker adventskalender med danskproduceret rom fra Skotlander.

Denne adventskalender indeholder 4 x 20 ml flasker med dansk premium rom fra Skotlander. Flaskerne leveres i en flot, håndlavet trækasse.

Køb Skotlander Rom julekalenderen her

te julekalender, julekalender med te, sunde julekalender, english home te julekalender, julekalender med te, julekalender til voksne
Julekalender Grøn med te økologisk

English home er blevet den helt store aktør indenfor te julekalendere og lige nu kan du få 3 forskellige te julekalendere fra det populære mærke.

I denne julekalender finder du økologiske te-blandinger i poser – Julekalenderen indeholder 25 stk fordelt på 13 varianter af tea. Økologisk te fra English Tea Shop, med urter og bær, tea infusers.

Køb Økologisk te julekalender her

4d34bb17fc7acf04da02cd2a80ba6c36
Mingle Grilltang

Grilltangen med indbygget lommelygte og termometer

tangen er der et indbygget termometer, som stikkes ind i kødet, når du tager fat i kødet med tangen. Temperaturen vises på displayet på håndtaget – og sammenlignes med måltemperaturen, som du har indstillet ved enten at vælge én ud af de syv forudindstillede kødtyper eller ved selv at indtaste den.

Pris: 469 kr – Bestil Grilltangen her

overnat i vildmarken, gaver til mænd, gaver til ham, julegaver til han
Overnat i den svenske vildmark

Bo i den svenske vildmark midt i Smålands skovlandskab. Nyd den fantastiske uberørte natur, hvor tiden står stille, og alt ånder fred og idyl.

Et sted, hvor I kan fiske, slappe af, og tage en pause efter en kanotur på floden Nissan. De helt perfekte rammer for den, som trænger til en pause fra hverdagen, slappe af og være tilstede med alle sanser åbne. I får her muligheden for at komme helt ned i gear og tænke tankerne færdige.

Beliggende tæt på floden Nissan, bor I midt i den svenske skov med grillhytte til madlavning, vaskestation til ansigt og fisk samt udhus. I vildmarken bor I helt uforstyrret i et vidunderligt miljø, hvor I kan fiske jeres egne fisk og tilberede dem over åben ild

Kom væk fra en stresset hverdag og forkæl jer selv med en afslappende vildmarksferie for hele familien, eller giv denne unikke oplevelse som gave til forældre, kæresten eller vennerne.

Mærk roen og vær i ét med naturen!

Pris: 1499 kr – Bestil oplevelsen i Sverige her!

Gem

%d bloggers like this: