Julegaven til kaffeelskeren

Kender du en kaffeelsker og som skal forkæles til jul?

Kaffe er en fast del af rigtig mange danskeres hverdag, og med tiden er interessen for god og veldyrket kaffe steget.

Nogle har gjort god kaffe til deres hobby, og nogle få danskere lever faktisk af at servere og brygge god kaffe til deres kunder og venner. Måske kender du også en ægte kaffe elsker, som fortjener en julegave i kaffens tegn.

Vi har fundet de bedste julegaver, som passer perfekte til kaffeelskeren.

kaffe elsker, julegave til kaffe elskeren, kaffe julegave, julegaver til ham, julegaver til hende, julegaver til alle, julegaver 2015, nemme julegaver, julegaver til kaffeelskeren, julegave, julegaver, køb julegaverne

Oplevelsen “Sort Kaffe Kursus”COLOURBOX1045234

Et kaffekursus som giver muligheden for at komme på et skønt kursus med fokus på den gode sorte kop kaffe – hos The Coffee Collective i København.

Det er et oplevelsen for ham eller hende, som vil lære at brygge den bedste kaffe derhjemme. Du lærer, hvordan de bedste bønner findes og hvordan de brygges optimalt. Er man kaffeelsker, så er en unik kaffe smagning den perfekte oplevelses-julegave.

Pris 570 kr – Køb Sort Kaffe Kursus

kaffekursus-aarhus-4

Kaffekursus hos La Cabra i Århus

En barista-oplevelse, som den perfekte gave til kaffeelskeren.

Oplevelsen indebærer gennemgang af dosering, distribuering, tampning, brygning og steaming i løbet af 3 intensive timer. Derudodver får man selvfølgelig også mulighed for at smage alle de dejlige espressoer, der brygges på kurset.

Pris: 399 kr – Kaffekursus hos La Cabra

kaffekursus-coffee-collective-7

Kaffekurset hos The Coffee Collective i København

Dette kursus vil give gavemodtageren en grundlæggende viden om, hvad der skal til for at brygge god kaffe derhjemme.

Kurset indeholder begyndernørderi omkring bryggeopskrifter, kværningsgrad, bryggetid samt kaffesmagning med læring om kaffens mange smagsnuancer. Dertil kommer gennemgang af brygmetoder som håndbrygget filterkaffe på Kalita Wave, Espro Stempelkande og Aeropress.

Pris: 570 kr – Køb kaffe oplevelsen her

Artiklen fortsætter under billedet.

kaffekursus-coffee-collective-4

 

 

↓↓↓

Gaver til kaffe elskeren:julegave til farmor, julegave til bedstemor, julegave til hende, anderledes julegaver
Bryggesæt

Kintos super lækre slow-bryggesæt hjælper med at brygge perfekt filterkaffe hver eneste gang!

Bryggessættet består af en smuk varmeresistent og transparent glaskande, en tilhørende stilren kaffetragt i røgfarvet plast, tilhørende papirfiltre og et smart målebæger, der dels kan anvendes til opmåling af kaffen, og dels kan anvendes som holder for det brugte papir-kaffefilter.

Kaffefiltrene er lavet af bomuld og træ, og afsætter ikke smag i kaffen, som mange traditionelle kaffefiltre gør.

De fire dele til bryggesættet er super nemme at rengøre, og sættet kan stables, således at det fylder minimalt på køkkenbordet og i skabet.

Køb gaven her

julegave til farmor, julegave til bedstemor, julegave til hende, anderledes julegaver

Aroma To-Go 2.0 Termokop

Her er den perfekte termokop til ham eller hende, som gerne vil have varm kaffe eller te med på farten. Indholdet i koppen bliver holdt varmt – mens du undgår at brænde dine fingre. Praktisk at have med, i et lækkert diskret design der passer til et hav af forskellige aktiviteter.

Aroma TO GO 2.0 er produceret i Tyskland, under bæredygtige forhold. Den er 100% genanvendelig, fri for kemikalier – og så tåler den vask i opvaskemaskine!

Køb gaven her

julegave til farmor, julegave til bedstemor, julegave til hende, anderledes julegaverKaffe startpakke med kværn og bønner

 Den helt perfekte “begynder-kværn” fra Bosch med kaffe til alle kaffe elskere. Så kan han/hun nemt  kværne kaffe til en hel kande kaffe ad gangen.

Med i startsættet er en smagspakke, så man kan få prøve forskellige bønner af uden at skulle investere i store poser kaffe til at starte op med. I smagspakken er der 100 gram af NORUs egen Organica kaffe, 100 gram NORU Mixto og 100 gram NORU Gastrónomo kaffe.

Pris: 277 kr – Køb gaven her

6cd3b2c82553b82628a08b4fc440548a

Krus med pixelhjerte og farveskift

Lækkert kaffekrus med et sejt pixelhjerte à la gamle tv-spil! Når du hælder varm kaffe i kruset, bliver det sorte hjerte pludselig rødt. En sød gave til kaffeelskeren.

Pris: 99 kr – Gå til shop

Mangler du inspiration til andre oplevelses julegaver?

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

%d bloggers like this: