Julegaven til kaffeelskeren

Kender du en kaffeelsker og som skal forkæles til jul?

Kaffe er en fast del af rigtig mange danskeres hverdag, og med tiden er interessen for god og veldyrket kaffe steget.

Nogle har gjort god kaffe til deres hobby, og nogle få danskere lever faktisk af at servere og brygge god kaffe til deres kunder og venner. Måske kender du også en ægte kaffe elsker, som fortjener en julegave i kaffens tegn.

Vi har fundet de bedste julegaver, som passer perfekte til kaffeelskeren.

kaffe elsker, julegave til kaffe elskeren, kaffe julegave, julegaver til ham, julegaver til hende, julegaver til alle, julegaver 2015, nemme julegaver, julegaver til kaffeelskeren, julegave, julegaver, køb julegaverne
Oplevelsen “Sort Kaffe Kursus”
kaffe elsker, julegave til kaffe elskeren, kaffe julegave, julegaver til ham, julegaver til hende, julegaver til alle, julegaver 2015, nemme julegaver, julegaver til kaffeelskeren, julegave, julegaver, køb julegaverne

Et kaffekursus som giver muligheden for at komme på et skønt kursus med fokus på den gode sorte kop kaffe – hos The Coffee Collective i København.

Det er et oplevelsen for ham eller hende, som vil lære at brygge den bedste kaffe derhjemme. Du lærer, hvordan de bedste bønner findes og hvordan de brygges optimalt. Er man kaffeelsker, så er en unik kaffe smagning den perfekte oplevelses-julegave.

Pris 570 kr – Køb Sort Kaffe Kursus

kaffekursus-aarhus-4
Kaffekursus hos La Cabra i Århus

En barista-oplevelse, som den perfekte gave til kaffeelskeren.

Oplevelsen indebærer gennemgang af dosering, distribuering, tampning, brygning og steaming i løbet af 3 intensive timer. Derudover får man selvfølgelig også mulighed for at smage alle de dejlige espressoer, der brygges på kurset.

Pris: 399 kr – Kaffekursus hos La Cabra

kaffekursus-coffee-collective-7
Kaffekurset hos The Coffee Collective i København

Dette kursus vil give gavemodtageren en grundlæggende viden om, hvad der skal til for at brygge god kaffe derhjemme.

Kurset indeholder begyndernørderi omkring bryggeopskrifter, kværningsgrad, bryggetid samt kaffesmagning med læring om kaffens mange smagsnuancer. Dertil kommer gennemgang af brygmetoder som håndbrygget filterkaffe på Kalita Wave, Espro Stempelkande og Aeropress.

Pris: 570 kr – Køb kaffe oplevelsen her

Baristakursus hos La Cabra, Baristakursus, Kaffe kursus, kursus i at lave god kaffe, god kaffe kursus, oplevelsesgaver til voksne, anderledes oplevelsesgaver, oplevelsergaver med mad og drikke
Baristakursus hos La Cabra (Århus)

Det kan godt være, at du har de bedste råvarer til rådighed, men ved du, hvordan du får det bedste ud af dem? Først skal bønnerne ristes, så de får den rigtige kulør, inden de er klar til kværnen. Grinding og tamping skal også være på plads, før kurven sættes i maskinen, og trykket lukkes løs. Mælken skal steames, og valget står mellem espresso, cappucino og cortado. Er du klar til at lære håndværket bag en god kop kaffe?

Pris: 499 kr – Køb Baristakursus her

Kaffesmagning hos BRYG Coffee House, kaffekursus, kaffe smagning, kaffe smagning i Jylland, Kaffe smagning i Vejle, gaver med kaffe, oplevelsesgaver til kvinder, oplevelsesgaver til mænd, oplevelsesgaver i Jylland
Kaffesmagning hos BRYG Coffee House (Vejle)

På kaffeskolen lærer du at tale baristaens sprog, og du bliver taget med på en rejse fra kaffebønnerne plukkes i marken, til de males og omdannes til en dampende varm kop kaffe. Er du klar til at tage din morgenkaffe til nye højder på denne 1,5 times kaffeskole?

Pris: 249 kr – Køb kaffesmagning her

Artiklen fortsætter under billedet.

kaffekursus-coffee-collective-4

↓↓↓

Gaver til kaffe elskeren:
julegave til farmor, julegave til bedstemor, julegave til hende, anderledes julegaver
Bryggesæt

Kintos super lækre slow-bryggesæt hjælper med at brygge perfekt filterkaffe hver eneste gang!

Bryggessættet består af en smuk varmeresistent og transparent glaskande, en tilhørende stilren kaffetragt i røgfarvet plast, tilhørende papirfiltre og et smart målebæger, der dels kan anvendes til opmåling af kaffen, og dels kan anvendes som holder for det brugte papir-kaffefilter.

Kaffefiltrene er lavet af bomuld og træ, og afsætter ikke smag i kaffen, som mange traditionelle kaffefiltre gør.

De fire dele til bryggesættet er super nemme at rengøre, og sættet kan stables, således at det fylder minimalt på køkkenbordet og i skabet.

Pris 279 kr – Køb gaven her

julegave til farmor, julegave til bedstemor, julegave til hende, anderledes julegaver
Kaffe startpakke med kværn og bønner

 Den helt perfekte “begynder-kværn” fra Bosch med kaffe til alle kaffe elskere. Så kan han/hun nemt  kværne kaffe til en hel kande kaffe ad gangen.

Med i startsættet er en smagspakke, så man kan få prøve forskellige bønner af uden at skulle investere i store poser kaffe til at starte op med. I smagspakken er der 100 gram af NORUs egen Organica kaffe, 100 gram NORU Mixto og 100 gram NORU Gastrónomo kaffe.

Pris: 277 kr – Køb gaven her

6cd3b2c82553b82628a08b4fc440548a
Krus med pixelhjerte og farveskift

Lækkert kaffekrus med et sejt pixelhjerte à la gamle tv-spil! Når du hælder varm kaffe i kruset, bliver det sorte hjerte pludselig rødt. En sød gave til kaffeelskeren.

Pris: 99 kr – Gå til shop

termokrus, Eva solo krus, Eva solo termokrus, Eva solo to go cup, gaver til kaffeelskeren, gaver til studerende, gaver til studenter, studenter gaver, gaver til kaffe elskeren, studenter gaver
Eva Solo To Go Cup sort

Den praktiske og stilrene termokop, To Go Cup, er let at have morgenkaffen eller den kolde iste med i, på farten. Den har et smart og meget funktionelt låg med klik-funktion, om let kan betjenes med kun én hånd. Derudover er termokoppen 100 % drypfri. 

Eva Solo termokoppen er dobbeltvægget og med en vakuum effekt, som gør den perfekt til at holde varme drikke varme og kolde drikke kolde. Koppens smarte bærestrop i silikone, går det nemt at transportere den og giver samtidig et godt farvespil til koppen.  

Pris: 189 kr – Gå til shop

Mangler du inspiration til andre oplevelses julegaver?

G

%d bloggers like this: