SUSHI: Gaven til sushi-elskeren

Kender du også en sushi-elsker, som skal forkæles til jul?

Vi har fundet de bedste gaver til Sushi-elskeren.

Find spændende oplevelsesgaver med sushi og hjælpemidler til at lave sushi derhjemme.

julegave sushi, julegave oplevelse, julegave madkursus, julegave sushikursus, sushikursus julegave, kursus i sushi julegave, fede julegaver, julegaven til hende, julegaven til ham, gaver til ham, gaver til hende, kursus i sushi for begyndere, sushi bazooka, bazooka sushi, sushi redskaber, startpakke til sushi, startpakke til at lave sushi,
Sushi middag for 2

Menuen står klar. På stribe. Rullet i tang, minimalistisk pyntet og fuld af smag. Væk smagsløgen med smuk, frisklavet sushi fra det traditionelle japanske køkken.

Sushi tilberedes altid af helt friske råvarer med masser af smag. Ikke alene smager sushi godt – det er også en æstetisk spiseoplevelse. Derfor er denne sushimiddag for to en anderledes middagsoplevelse med forkælelse for både øjne og smagsløg.

Vælg mellem flere forskellige sushirestauranter i hele landet, alle udvalgt efter deres høje kvalitet og fokus på at give gæsterne en helt særlig oplevelse. Menuen varierer fra sted til sted, men vil alle steder være af samme gode standard og indeholde for eksempel nigiri, uramaki og futokami. Bemærk at nogle steder kun tilbyder takeaway, mens der andre steder er mulighed for at spise på restauranten.

Køb sushi middag for 2 personer

Sushi_begyndersæt_gaveSushi begynder sæt

Er et professionelt sushikursus ikke nødvendigt, så kan et Sushi begynder sæt også være en mulighed.

Sushibutik.dk finder du et stort udvalg af sushi udstyr og tilbehør til sushi. På siden kan du blandet andet købe et komplet Sushi begynder sæt med alt, hvad man skal bruge for at komme igang med selv at lave lækkert hjemmelavet sushi.

Som en lille ekstra ting kunne også du købe et japansk spisesæt, så fremtidens sushi kan blive præsenteret smukt og professionelt.

Køb sushi begynder sættet her.

465678500f9f002c491bbb81a12d9c09

Den sjove gave – Sushi Bazooka

Alle sushi kokke ved, hvor svært det er at få en makirulle pæn og rund, uden at fyldet falder ud. Men det problem har asiaterne allerede løst – med Sushi Bazookaen

Sushi Bazookaen virker ved at man lægger ris og sushi fyld ind i røret, klemmer røret sammen og trykker en perfekt rund makirulle ud. Derefter vikler man tang omkring rullen også er den klar.

Se Sushi Bazookaen fra Coolstuff her!

Mangler du inspiration til andre julegaver?


Gem

Gem

Gem

Gem

%d bloggers like this: