Find den her: Gaven til vin elskeren

Skal vin elskeren forkæles med en lækker gave?
Så har vi fundet de bedste gaver med vin som tema.

Vin kan nydes hele året og disse gaver kan er perfekte som både julegaver, fødselsdagsgaver, gaver til mor´s dag eller far´s dag og som værtindegaver.

Note: Artiklen gaven til vin elskeren er sidst opdateret D. 29/12 2020. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

vinsmagning-aarhus-koebenhavn-5
Oplevelsesgave: Vinsmagning hos Kjær & Sommerfeldt

Detglemmerdualdrig.dk kan du bestille et julegavekort til Vinsmagning i Århus eller København.

Vinsmagningen foregår i samarbejde med det anerkendte Kjær & Sommerfeldt, som tager deltageren med på en rejse gennem vinens smagfulde, komplekse verden. Under vinsmagningen kommer man rundt i verden og smager de klassiske druer fra verdens bedste områder.

Vinsmagningen garanterer at man bliver kælet for smagsløgene og at deltageren lærer, hvordan man smager, dufter og vurderer vine. Oplevelsen henvender sig til den nysgerrige begynder og den let øvede vinsmager.

Vinsmagningen varer ca. 1,5 til 2  timer og der serveres 6-7 vine, samt brød og vand.

Denne oplevelse er en yderst populær julegave til både ham og hende, der elsker vin, og gerne vil lære mere om smagning og valg af vine på et helt grundlæggende niveau.

Pris: 399 kr – Bestil gavekort til vinsmagning her

Oplevelses gaver til voksne, vin oplevelser, dansk vingård, vingår i danmark, oplevelses gaver til mormor, oplevelsesgaver til farmor, julegaver til vin elskeren, julegaver til hende, julegaver til ham
Besøg en dansk vingård hos MODAVI

En spændende oplevelsesgave der byder på et besøg hos en dansk vingård.

Her på de bløde, sydjyske bakker står 16.000 vinstokke plantet, men før den færdige flaske vin kan åbnes, skal mange arbejdsgange udfyldes – lige fra vinterbeskæring til opbinding, høst og gæring af druerne. Vinbonden han har altid travlt, men alligevel bliver der tid til finurlige fortællinger fra årets gang på vingården, når Modavi inviterer indenfor.

MODAVI startede med at lave dansk vin i 2004, og siden har de udvidet med en ekstra gård og utallige ekstra vinstokke. Sorterne spænder vidt og de dyrker lige fra Cabernet Cortis til Mertzling, der er druer der kan klare sig i det kolde klima mod nord.

Pris: 179 kr – Bestil gavekort til besøg på en dansk vingård her

Oplevelses gaver til voksne, vin oplevelser, dansk vingård, vingår i danmark, oplevelses gaver til mormor, oplevelsesgaver til farmor, julegaver til vin elskeren, julegaver til hende, julegaver til ham
Lær at sætte vin til maden med Mads Cortsen

Lær at sætte vin til maden og balancere de forskellige smage og nuancer, så både maden og vinen fremstår på den bedste måde. Så kan du invitere til middagsselskab med ro i maven.

Det kan være svært at finde ud af, hvilken vin, der står godt til maden. For hvordan finder man rundt i noter, aromaer og druesorter? Skal vinen være kraftig, frugtig eller noget helt tredje? Alt dette lærer man på dette kursus.

Hvad er inkluderet:

 • 3 timer med vin og showcooking.
 • Grundregler for vin- og madsammensætning til hverdag og fest.
 • Smagning af 9 forskellige vine.
 • 6 små retter i 3 serveringer; forret, hovedret, dessert.

Bestil gavekort til denne oplevelsesgave her

Nordlund vingård, dansk vingåd, besøg en dansk vingård, vingård i danmark, vin til gave, unikke gaver, vin smagningsoplevelser, oplevelsesgaver,

Dansk vingård hos Nordlund

Nordlund er en økologisk vingård, der midt i naturens bakkede landskab producerer dansk vin, og vinbonden står klar i marken til at vise dig rundt og give dig en pause fra byens støj.

Hvad er inkluderet:

 • 1,5 times oplevelse på en dansk, økologisk vingård
 • Rundvisning i vinmarkerne, produktionen & vinkælderen
 • Vinvonden giver 3 forskellige smagsprøver af vine fra egen vingård
 • Snacks
 • Historier om Nordlund fortalt af vinbonden selv
 • Mulighed for at købe vin med hjem

Pris: 195 kr – Bestil gavekort til besøg på en dansk vingård her

vinsmagning århus, vinsmagning aarhus, århus vinsmagning, oplevelsesgaver i Jylland, oplevelsesgaver i Århus, gaver til vin elskeren, gaver med vin, gode vin gaver
Vinsmagning hos Smagførst

Hos Smagførst betyder det ikke noget, om vinen kommer fra Bourgogne eller Bulgarien, for her er det ikke navne og etiketter, der er afgørende. Det er smagen, der betyder noget.

Derfor møder du både vine fra kendte vindistrikter og små, nye steder til vinsmagningen.

Selvom der ikke er en rød tråd mellem flaskestørrelser, farver, druer og oprindelsessteder er det den gode smag, der er det gennemgående tema for aftenen, og som kan findes i alle de vine, der sættes på bordet.

Hvad er inkluderet:  

 • 1 ½ times vinsmagning.
 • Smag 7-9 forskellige vine.
 • Gode historier om vinene.
 • Samtaler om vin.
 • Fængselsmenu – vand og brød – til at rense smagsløgene.

Pris: 299 kr – Bestil gavekort til vinsmagning her

Gaver til vin elskeren

miljøvenlige gaver, miljøvenlig prop, mijløvenlig mandelgave, mandelgaver 2020, 2020 mandelgaven, gaver til farfar, gaver til morfar, gaver til bedstefar
Spring Copenhagen – Tipsy – Bæredygtig vinprop

En god flaske vin kan godt drikkes over flere dage, så hvorfor ikke forkæle ham eller hende med en gave bestående af en smuk og miljøvenlig proptrækker fra Spring Copenhagen.

Pris: 189 kr – Gå til shop

bastian-vinreol-sort-2-stk
2 stk Bastian Vinreol Sort

Uanset om gave modtageren er en ægte vinconnaisseur eller bare nyder et glas i ny og næ, så tager hans/hendes vinflasker sig flot ud i Bacchus vinreol.

Her får man 2 reoler med plads til 10 flasker, og man kan selv vælge om reolerne stå ved siden af hinanden, så årgangsvine bliver flot fremvist, eller om de skal stables ovenpå hinanden, så dine flasker ikke optager for meget plads i køkkenet.

Farve: sort. Materiale: lakeret rustfrit stål. Mål: 48,4 x 12 x 33 cm.

Pris: 399 kr – Gå til shop

Vinreol, Koziol vinreol, morderne vinreol, gaver til far, julegaver til far, fødselsdagsgaver til far
Vinreol – SET UP fra Koziol

Vinreol fra Koziol i sort. Her har du mulighed for at skabe en vinreol i den størrelse du ønsker.
Et fag består af fire kvarter elementer som er samlet til et modul.

Et modul har plads til 8 flasker. Flere moduler kan købes enkeltvis, så man kan udvide til en endnu større reol.

Mål: Dybde: 23,3 cm, Højde: 36 cm, Bredde: 35,4 cm

Pris: 290 kr – Køb vinreolen her

1509457
Vinen til maden – Forfatter Søren Frank.

Om bogen: Vinen til maden er Berlingske Tidendes mad- og vinskribent Søren Franks bud på, hvordan man matcher vin og mad, så begge dele kommer bedst til udtryk og den samlede oplevelse bliver så harmonisk som muligt – det lykkelige ægteskab mellem vin og mad.

Forfatteren gennemgår først vinens smagselementer og de overordnede retningslinjer for, hvad der passer sammen. Dernæst følger i bogens hoveddel en gennemgang af råvarer og retter med gode råd om, hvilke vine som egner sig til. Alle de almindeligt kendte råvarer er der – og en hel del af de mere sjældne og eksotiske. Retterne spænder fra det dagligdags med frikadeller og brun sovs til det mere eksklusive.

Bestil Vinen til maden her!

Rødvinssæt, sæt til rødvin, vin karaffel, elegant vin sæt, julegave til farfar, julegave til morfar
Final Touch Conundrum Rødvin sæt

Rødvins decanter sættet fra final touch, er gennemtænkt til perfektion. Alt lige fra decanterens evne til at ilte vinen, imens du skænker, til de mundblæste vin glas’ utrolige design, der gør glassene fantastiske at holde i hånden. 

Køb Rødvin sættet her

hvidvinsglas, flotte hvidvins glas, gaver til farfar, gaver til morfar
Amber Hvidvins glas – 4 stk.

Smukke & dekorative hvidvins glas, med smuk rav-farve i bund og stilk.

Køb Hvidvins glassene her

rødvinssæt, rødvins karafel, karafel til rødvin, gaver til morfar, gave til farfar, gave til bedstefar,
Vin Sæt med 7 dele i træ-æske

Går man op i vin er det ikke kun den dejlige, røde væske, som man elsker. Et vinsæt som dette, som består af hele 7 dele. Alle delene kommer i en trææske, så man behøver ikke at bekymre sig over hvad man skal gøre af tingene når man står der og ikke bruger tingene.

I dette MEMORABILE vinsæt får man en mini proptrække, og en vakumpumpe. En anden ting man får er 2 propper, og desuden får man en champagneprop, som også er god. 

Køb vin sættet her

Winebreather karaffel, vinilter, ilter til vin, vin karaffel, kvalitets vin karaffel, menu vin karaffel,
Winebreather karaffel – Vinilter

Denne smarte og elegante vinilter gør det muligt for dig at servere iltet og drikkeklar vin i den originale flaske.

Den er super nem at bruge – du skal blot koble vinkaraflen og flasken sammen og vende rundt. Du kan vælge at servere vinen i den flotte karaffel eller du kan vende den rundt igen så vinen løber tilbage i flasken og på den måde kan du servere vinen i den originale flaske.

Pris: 399 – Køb vinilteren her

One thought on “Find den her: Gaven til vin elskeren

Comments are closed.

%d bloggers like this: