Julekalender med Badebomber (5 slags)

“Gå glad i bad” som nissepigen Kandis sang i Alletiders Nisse

En julekalender med badebomber kan du gå glad i bad hver dag fra 1. december og helt frem til juleaften.

Vi synes du fortjener at få en skøn badeoplevelse hver gang du tager et karbad og en badebombe, også kendt som bath bomb, kan være med til at gøre bade oplevelsen endnu sjovere for voksne såvel som børn i alle aldre.

Læs også >> 10+ Makeup julekalender til hende 2022

Note: Artiklen om Julekalender med Badebomber er sidst opdateret D. 4/11 2022. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

5 forskellige julekalendere med badebomber

Bathbomb julekalender, bade julekalender, julekalender med Bath bomb, julekalender med badebomber, julekalendere 2022, voksen julekalender 2023, makeup julekalender, sminke julekalender, make-up julekalender, julekalender til kvinder, julekalender med bade tilbehør

Relaxing December Bade julekalender

Denne skønne julekalender med badebomber, sæber og kropsplejeprodukter, der får dig til at slappe af igennem decemebers hårde julestress! Gør dit hjemmet til et mini-spa i december, mens du åbner lågerne på den søde kalender fra Technic.

Kalenderen er perfekt som en overraskelse for en, der fortjener at tage et varmt bad, læne sig tilbage og bare slappe af.

Pris: 169,95 kr – Køb Bade Julekalenderen her

Bathbomb julekalender, julekalender med Bath bomb, julekalender med badebomber, badebomber til børn, julekalendere 2022, voksen julekalender 2023, makeup julekalender, sminke julekalender

Inkee Badebombe Julekalender

Bath &Beauty Inkee Badebombe julekalenderen for 2022 er fyldt med 24 små overraskelser.

Gemt bag lågerne finder du farverige badebomber, hårelastikker, et lækker hårbånd med små øre, rejse hårbørste og meget mere.

Bade bombe julekalenderen kan bruges af både børn og voksne som elsker at tage et lækkert bad.

Pris: 169,95 kr – Køb Julekalender med badebomber her

make up julekalender, julekalender med make up, bade julekalender, bath bomb julekalender, juleklaender til kvinder, advents kalender med make up, make up adventskalender

Stay Magical Make-up og Bade julekalender

Tilføj lidt ekstra magi til den kolde og mørke december måned med denne en julekalender fyldt med overraskelser, der pifter hverdagen op indtil juleaften.

Den skønne Stay Magical julekalender indeholder både festlig make-up og afslappende badeprodukter, der hurtigt fordriver mørket i december.

Bag hver låge i Stay Magical gemmer der sig fin make-up, bade bomber, velduftende sæber, lipglosses, farverig neglepynt, der sætter kulør på december måned. Julekalenderen med make-up og bade produkter vil være en perfekt overraskelse for alle, der har lyst til at pifte december måned lidt ekstra op, inden det er tid til at åbne alle julegaverne og danse om træet!

Pris: 139 kr – Køb make up og bade Julekalenderen her

bath bomb julekalender, julekalender til kvinder, julekalender med sæbe, wellness julekalender, julekalender med wellness indhold, kvindelig julekalender, Bubble T julekalender, make up adventskalender

Bubble T Bade Julekalender

Vil du gerne prøve en anderledes wellness julekalender? Så er denne julekalender med badebomber, cremer og andet lækkert indhold helt perfekt til dig.

Julekalenderen fra Bubble T er sprængfyldt med julede badebomber, velduftende sæber og skønne cremer, som gør julebadet ekstra lækkert!

Bag de 24 låger i julekalenderen finder du blandt andet sæber og badebomber i frugtagtige duftkombinationer med søde te-noter, hvor hindbær, fersken og mango blander sig med blåbær duftende indhold, der sørger for, at den mindste smule julestress blæser pist væk.

Du finder også brusecremer og hudcreme, som både plejer og frisker op, så du føler dig klar til julens mange arrangementer.

Pris 449 kr – Køb Bubble T bade julekalenderen her

Julekalender med Makeup, makeup julekalender, smunke julekalender, Chit Chat Christmas Sparkle Julekalender, julekalender med makeup 2021, julekalender til hende, julekalender til kvinder

Julekalender med Bath bombs og Make-up fra Chit Chat Christmas Sparkle

En super sød julekalender 2022 som indeholder godt og blandet til wellness nydere!

Bag hver låge i Chit Chat-kalenderen gemmer der sig alt fra badebomber til negledekorationer og lækker makeup, som gør denne julekalender perfekt som overraskelse til den, som gerne vil sætte farve på julemåneden og have fyldt op i makeup og toilet skuffen!

Julekalenderen med bath bombs er også perfekt til dem, der ønsker at pleje sig selv lidt ekstra, før det er tid at åbne alle julegaverne og danse omkring juletræet!

Pris: 149 kr – Køb julekalender med bath bombs her

Winter Woodland Spa-Julekalender, spå julekalender, badebombe julekalender, sminke julekalender, julekalender med makeup, julekalender 2021,

Winter Woodland Spa-Julekalender

Den perfekte måde at flygte fra julestressen er med en badebombe, lidt god musik og en velduftende sæbe.

Winter Woodland Spa-Julekalender med badebomber og sæber og produkter til kropspleje, som får dig helt ned i gear! Gør dit badeværelse til en mini spa hver dag, efter du har åbnet lågen i den søde kalender Winter Woodland!

Kalenderen passer perfekt som overraskelse til en, der fortjener at fylde badekarret, læne sig tilbage og bare nyde.

Pris: 149 kr – Køb Bath Bomb spa julekalenderen her

↓↓↓

Fandt du ikke den rigtige julekalender til voksne? – Måske finder du den her.

pudderdåserne julekalender, pudderdåserne adventskalender, adventskalender fra pudderdåserne, jul med pudderdåserne, make up julekalender, hudpleje julekalender, julekalender til kvinder

Pudderdåserne MUST HAVE Adventskalender 2022

En skøn adventskalender med 5 lækre personlige pleje produkter. Blandt de 5 produkter er blandt andet en Alt-I-En creme som fugter og beroliger uden og tilmed er velegnet til alle hudtyper. Der er også en hovedbundsbørste til at give hovedbunden behagelig massage samt fordele produkter i håret eller fjerne produktrester ved hårvask. Samlet i pudderdåsernes adventskalender er der prdukter til håret, huden og endda fødderne

Pris: 499,95 – Køb Pudderdåsernes adventskalender 2022 her

popcorn julekalender, unikke julekalender, anderledes julekalender, julekalender til børn, slik julekalender til voksne, slik julekalender til voksne, julekalender med popcorn, julekalender 2021, kvalitets julekalender, vegansk julekalender, julekalender til veganere, voksen julekalender

Vegansk Popcorn Julekalender 2022

Lækre veganske gourmet popcorn i den fineste julekalender med 24 låger der åbnes op som en kæmpe julebog.

Bag 24 festlige låger, får du små pakker med Joe & Sephs håndlavede veganske popcorn i 8 unikke og lækre smage! Herunder Joe & Sephs populære Vegan Salted Caramel og Vegan Toffee Apple & Cinnamon, samt flere nye og eksklusive veganske varianter. 

Pris: 289 kr – Køb den veganske popcorns julekalender her

lakrids julekalender, julekalender med lakrids, julekalender med slik, juleklaender med lakrids slik, julekalender til voksne, Ramlösa Julekalender, Ramlösa lakrids Julekalender, julekalender med Ramlösa Lakrids

Ramlösa Lakrids Julekalender 2022

Julen kommer tidligt til lakridselskeren! Med julekalenderen fra Lakridsfabrikken i Ramlösa tæller du ned til jul med premiumlakrids. Bag hver låge gemmer der sig en ny smag!

De 24 låger i denne slikkalender er fyldt med lakrids, der skiftevis er sødt, salt og supersalt. Du vil jo gerne mærke denne supersalte salmiaksmag eller nyde et magisk sødt og blødt stykke lakrids.

I alt får du hele 720 gram lakrids, og du finder såvel favoritter fra Lakridsfabrikkens ordinære sortiment som spændende smagskombinationer med jordbær, chili og kanel bag lågerne. Lakridsen er glutenfri, gelatinefri og indeholder kun naturlige ingredienser

Pris: 349 kr – Køb Lakrids julekalenderen her

romantisk julekalender til par, par julekalender, kærlighedsjulekalender til par, julekalender med sexlegetøj, juleklaender itl voksne, voksen julekalender med sex legetøj, eroitsk juleklaender til voksne,erotisk pakkekalender, fræk pakkekalender, pakkekalender til par, pakkekalender med sexlegetøj, sexlegetøj pakkekalender

 Fyld dele december måned med kærlighed og hygge!

Denne romantiske kalender har ekstra ordinært 31 låger og kan åbnes når som helst på året (vi foreslår december!).

Bag hver låge er der et forslag til tre forskellige aktiviteter i som par kan lave sammen – vælg mellem en sjove ting at lave sammen, romantiske gestus eller hed og sexet inspiration, I kan bruge, når I kryber ned under dynen! 

Så tag en romantisk pause fra hverdagstristessen og gør dig parat til en hel måned fuld af sex, romantik og glæde med kærlighedskalenderen til par!

Pris: 99 kr – Køb den romantiske julekalender her

 Bomb Cosmetics Lav Din Egen Badebombe, lav selv Badebombe, DIY Badebombe, Kosmetik julegaver, Kosmetik gaver, badebomber DIY, Lav din egen badebombe sæt, sæt til hende, gaver til hende

Bomb Cosmetics Lav Din Egen Badebombe

Badebomber er supersjove i badet og de er også super sjove at lave selv. Det kan du med dette “Lav din egen badebombe” sæt fra Bomb Cosmetics. I sættet får du alt, hvad du skal bruge til at lave tre badebomber i forskellige farver.

I æsken fra Bomb Cosmetics er der materiale til at lave tre badebomber i forskellige farver og med forskellige søde dekorationer. I den medfølgende vejledning finder du en guide til, hvordan du blander ingredienserne med lidt vand og presser dine badebomber sammen i formene, og efter et par timers tørretid er badebomberne klar til at blive søsat.

Pris: 179 kr – Køb DIY Badebomben her


badebombe julekalender, julekalender med badebombe, julekalender bathbomb, bathbomb julekalender, wellness julekalender, julekalender med wellness, julekalender til kvinder, julekalender til hende, julekalender 2021