Kagetilbehør med julemanden

Dit julebag skal naturligvis indeholde julemanden i alt hans pragt.

I denne artikel kan du finde kagetilbehør med julemanden.

Man kan næsten ikke sige juleaften uden at sige julemanden. Han er en uundgåelig del af julen.

Han er også en fanatisk karakter at bruge til dit julebag og derfor har vi samlet en masse kagetilbehør med julemanden her.

Læs også: Muffin forme med julemotiver

Note: ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen. Artiklen om Kagetilbehør med julemanden er sidst opdateret D. 23/9 2021.

Kagetilbehør med julemanden

julemand kageform, julemand chokoalde form, julebag med julemanden, juemanden bage udstyr, julemanden chokolade, lav julemanden i chokolade

Chokoladeform af Julemand

Chokoladeform af Julemand i målene 99 x 150 mm lavet i hård plast. Ønskes en hel Julemands figur skal man sætte 2 støbte chokolader sammen.

Pris: 124 kr. – Gå til shop

Sukkerdekoration Jule figurer, jule sukkerdekorationer, sukker pynt til kager, julekager med julemanden, julemanden kagetilbehør, kagetilbehør med julemanden

Sukkerdekoration med Jule figurer

Dette sæt indeholder 4 klassiske julefigurer: Julemand, pingvin, snemand og Rudolf. Dine cupcakes eller kager er ikke komplet uden disse figurer fra Funcakes, som giver det perfekte finish på dine julekager. Pakken indeholder 8 stk / 2 ad hver.

Pris: 29,95 kr. – Køb dem her

Sukkerdekoration med julemotiver, julemotiver på sukkerdekorationer, kagepynt med julemotiver, jule sukkerdekorationer, sukkerdekoration med julemanden, pynt til julekagerne

Sukkerdekoration med søde julefigurer

Spiselige sukkerfigurer formet som Julemanden, rensdyr og juletræet. Kan bruges som pynt på cookies, cupcakes og andre kager.

Kan f.eks bruges som pynt på en stor kage eller muffins. Pakken indeholder 6 sukkerdekorationer med julemotiver.

Pris: 29,95 kr. – Gå til shop

muffinsforme med juledekorationer, jule muffinsforme, jule cupcakes, julemands kager, kager med julemanden

Julemands muffinforme

Ho Ho Ho siger julemand søde muffinsforme fra House of Marie, så skynd dig og bage flotte hjemmelavet muffins til din familie og venner i julen. Pakken indholder: 50 stk. Størrelse: ca. 5 cm i diameter.

Pris: 29,95 kr. – Køb julemands muffinsforme her

 jule kager, bageudstyr til julen, julekage cupcake, cupcake jul, julemand muffinform, julemand kage,

Muffinforme med julemanden

Disse muffinsforme har en grøn baggrund og motiver af en hyggelig fordelt på hele formen. Den krympede folie har en fedtbeskyttet finish lavet af fødevaregodkendt materiale.

Indeholder 30 stk muffinsforme som måler ca. 50 mm base x 70 mm toppen x 28 mm højde. 

Pris: 25 kr. – Køb jule muffinsforme her

jule kager, bageudstyr til julen, julekage cupcake, cupcake jul, julemand muffinform, julemand kage,

Muffinsforme med Julemand

Muffinsforme med hvid baggrund og et mønster med julemand og en masser stjerner fra Funcakes, Disse cupcakeforme er perfekte til at lave jule cupcakes til din fest. Det er lavet af fedtfast papir af høj kvalitet. Strørrelse ca 5 cm i diameter og 3,2 cm høj. Indholder 48 stk.

Pris: 25,46 kr. – Køb jule muffinsforme her

julemand-udstikker-8-cm

Julemand udstikker

Kageudstikker formet som en julemand. Denne udstikker er fremstillet af rustfrit stål, der tåler maskinopvask og måler ca. 8 cm.

Pris: 36,95 kr. – Gå til shop

Læs også: Småkage udstikker med julemotiver

Småkage udstikker med julemotiver, udstikker med julemotiver, julesmåkager, småkager til udstikkere med julemotiver, julemotiv småkager, Småkage udstikker med julemotiver, udstikker med julemotiver, julesmåkager, småkager til udstikkere med julemotiver, julemotiv småkager

Julemand udstikker

Kageudstikker formet som julemanden, der bærer en sæk med gaven over skulderen. Den er fremstillet af hvidblik og har en længde på 7 cm.

Pris: 14,95 kr. – Gå til shop

Du kan også købe dette til dit julebag:

peberkagemand-udstikker-75-cm

Peberkagemand udstikker – 10 cm

Kageudstikker formet som den klassiske peberkagemand. Udstikkeren er fremstillet af rustfrit stål, der tåler maskinopvask. Længde: 10 cm.

Pris: 29,95 kr – Gå til shop

spiseligt-glimmer-mork-rod-5-gram

Spiselig glimmer i mørk rød

Spiseligt glimmer i mørk rød, fra Rainbow Dust. Spiseligt mørke rød glimmer giver dit konfekt et funklende look og et fantastisk finish til din kager og og muffins. Glimmeret er 100% spiseligt.

Pris: 44,95 kr. – Gå til shop

spiselig-glimmer-gron-5-gram
Spiselig grøn glimmer

Spiseligt glimmer grøn fra Rainbow Dust. Det spiselige glimmer giver et fantastisk finish på juletræskager og et smukt look til kager, is, desserter, konfekt og andre julebagværk. Dette glimmer er 100% spiseligt.

Pris: 44,95 kr. – Gå til shop

marcipan-250-g-ikke-farvet
Ufarvet Funcakes Marcipan

Ufarvet marcipan fra Funcakes. Pakken indeholder 250 gram. Dette marcipan er perfekt til at lave farvet marcipan med, ved at blande det med præcis den farve du ønkset.

Pris: 31,95 kr – Gå til shop

Kagetilbehør med peberkagemænd, julekagemænd, peberkagemænd, julekager peberkagemænd, peberkagemænd jul, peberkagemænd udstikker,

Sukkerdekoration af peberkagemænd

Spiselige sukkerfigurer med peberkagemænd fra Culpitt. Kan bruges som pynt på julekager, cookies, cupcakes osv. Pakken indeholder 12 figurer i 2 forskellige designs. Højde: ca. 30 mm. Flot kagetilbehør med peberkagemænd.

Pris: 34,95 kr. – Gå til shop

julekrymmel, krymmel til jul, krymmel med juletræer, krymmel med julemand, julekrymmel, muffin forme med juletræer, juletræer muffin forme

Muffin forme med Juletræer

Flotte lilla muffin forme med søde små juletræer på. Lav flotte cupcakes eller muffins med disse vinter festlige formene. Str: ca. 7,4 cm i diameter og 3 cm høj. Indholder 30 stk.

Pris: 25,46 kr – Køb julens muffinsforme her

Kagetilbehør med julemanden, Småkage udstikker med julemotiver, udstikker med julemotiver, julesmåkager, småkager til udstikkere med julemotiver, julemotiv småkager
%d bloggers like this: