Alle julegaver ideerJulegaver til drengeJulegaver til pigerTil Børn

Kaninen der så gerne ville sove

Børnebogen som kan få alle børn til at sove.
Den perfekte gave til forældre med børn.2215157

Kaninen der så gerne ville sove er på ingen tid blevet mange danske forældres favorit børnebog når der skal læses godnat historie.

Bogen er lavet ved hjælp af videnskabelige metoder som den svenske psykolog har konstrueret om til en godnat-bog, der får selv de mest overstimulerede børn til at sove inden sidste side er nået.

Forlags egen beskrivelse af Kaninen der så gerne ville sove

Godnathistorien, der får børn til at falde i søvn.

Dette er den verdenskendte børnebog om Kalle Kanin, der ikke kan sove, selvom han så gerne vil. Den anderledes godnathistorie bruger en helt ny måde at fortælle på, som hjælper dit barn til at slappe af, falde hurtigere i søvn og sove godt. Historien er skrevet med en særlig teknik, sådan at sproget i sig selv virker beroligende, ligesom ekstra betoning af ord og sætninger under oplæsningen er med til at forstærke virkningen.

Det er let at gøre, og alt er forklaret i bogen.

Kaninen der så gerne ville sove kan både bruges som godnatlæsning derhjemme og i daginstitutioner, når børnene skal sove til middag.

Søvnhjælpsbogen er skrevet af den svenske adfærdsforsker, coach og forfatter Carl-Johan Forssén Ehrlin, og den er på rekordtid udgivet i over 40 lande – ganske enkelt fordi den virker.

“Elsker den bog. Det tog et par aftener, og så sov vores tumling – ikke efter to timer som normalt, men efter ti minutter.” – Forælder på Amazon.com

“Det eneste, der har fået min datter til at sove på under tyve minutter. Det er som en slags guidet meditation, og historien er sød.” – Forælder på Amazon.com

“Højtlæsning efter spisetid bør begrænses til særligt udvalgte bøger, der hjælper små børn med at ´rense ud i pandelapperne´, finde ro og slippe sig selv fri til søvnen. Kaninen der så gerne ville sove er en oplagt bog til denne proces.” – Lola Jensen, familievejleder

 

Bestil Kaninen der så gerne ville sove her

2 thoughts on “Kaninen der så gerne ville sove

Lukket for kommentarer.