Alle julegaver ideerTilbehør til Jul

Juletræsstjerne og topstjerne til juletræet

En smuk juletræsstjerne er uundværlig på juletræet til juleaften.

Og vil man gerne undgå unødvendig julestress op til  jul, er det en god ide at købe en smuk juletræsstjerne allerede nu.

Mange kalder også juletræsstjerner for topstjerne, på grund af deres placering øverst på juletræet, hvor den smukt pynter og skaber julestemning.

Note: Artiklen om Juletræsstjerne og topstjerne til juletræet er sidst opdateret D. 27/11 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Vi har fundet årets flotteste juletræsstjerner / topstjerner, som du nemt og hurtigt kan bestille online, og få leveret lige til døren – Juletræet skal du stadig selv ud og fælde (eller købe et online her).

Juletræsstjerne og topstjerne til juletræet

h-c-andersen-topstjerne, julestjerne, juletræsstjerne, H.C andersens juletræsstjerne, topstjerne,

H.C. Andersen juletræsstjerne (forgyldt)

Inspireret af papirklip og eventyr – skabt af Hans Christian Andersen, som på sine mange rejser altid underholdte med papirklip og eventyr. H.C. Andersen elskede julen med alle den skikke og traditioner og nu er det muligt at skabe en eventyrlig julestemning med den nye topstjerne.

Stjernen kan både fungere på juletræet og som bordpynt, samt hænge fra loftet i det medfølgende bånd.

Pris: 805,50 kr – Bestil juletræsstjernen her

juletræsstjerne i guld, flotte juletræsstjerner, moderne juletræs stjerner, George Jensen juletræsstjerne, topstjerne fra George jensen, guld stjerne fra George Jensen

Georg Jensen Topstjerne i guld

Georg Jensen´s guld Topstjerne designet af Flemming Eskildsen. Materiale: Forgyldt messing, 18 kt. guld. Mål: H: 24 x B: 23 x D: 23 x Ø: 23

Utrolig smuk og harmonisk Georg Jensen topstjerne i forgyldt. Topstjernen er tredimensionel og er smuk at se på fra alle vinkler.

Den kan pynte flot og yndigt på juletræets top eller man kan hænge den op i det klassiske røde bånd som følger med. Topstjernen fra Georg Jensen kan fås i flere størrelser, dette er den store!

Pris: 449 kr. – Bestil Topstjernen fra George Jensen her

juletræsstjerne, flotte juletræsstjerner, moderne juletræs stjerner, George Jensen juletræsstjerne

Georg Jensen Topstjerne i sølv

Smuk og skinnede topstjerne belagt med palladium, som gør den sølvfarvet, fra Georg Jensen.

Den smukke topstjerne er designet af Flemming Eskildsen. Georg Jensen topstjernen er smuk fra alle vinkler i sit tredimensionelle design. Topstjernen vil pynte yndigt oppe på juletræets top og bringe smil og glæde frem i børn og voksne. Den kan også bruges som ophæng i stedet for som topstjerne.

Topstjernen fra Georg Jensen kan fås i flere størrelser, dette er den store! Der medfølger det røde klassiske bånd. Materiale: Messing belagt med palladium. Mål: H: 24 x B: 23 x D: 23 x Ø: 23

Pris: 699 kr – Bestil Topstjernen her

Rosendahl topstjerne sølv, Rosendahl juletræsstjerne, juletræsstjerne 2019, juletræsstjerne, topstjerne, stjerne til juletræet, julestjerne, juletræsstjerne i sølv, H C Andernse juletræsstjerne

Rosendahl juletræsstjerne (sølv)

En smuk juletræsstjerne med forsølvt overflade, der kommer til at sprede en skøn julefølelse i jeres hjem, når den kommer stråler smukt på juletræets top. Fås også i guld. Måler 32 cm.

Pris: 289 kr – Bestil juletræsstjernen her

Hvid papirs juletræsstjerne, flotte juletræsstjerner, juletræs topstjerne, moderne juletræs stjerner, juletræsstjerne, topstjerner, stjerner til juletræet, topstjerner til juletræet, juletræsstjerne i papir,

Capella House Doctor Topstjerne i hvidt papir

Capella er en smuk og stilren topstjerne i papir fra danske House Doctor til det smukke juletræ. Topstjernen er lavet i råhvidt papir og sat på en metalspiral med sølv finish. Måler 25 cm. i diameter.

Pris: 149 kr – Bestil topstjernen her

Hvid papirs juletræsstjerne, flotte juletræsstjerner, juletræs topstjerne, moderne juletræs stjerner, juletræsstjerne, topstjerner, stjerner til juletræet, topstjerner til juletræet, juletræsstjerne i papir,

Stars Broste Copenhagen Topstjerne i hvidt papir

Stars er en flot og simpel topstjerne fra danske Broste Copenhagen. Topstjernen er i tidløst design lavet i hvidt papir og sat på en metalspiral med sølv finish. Måler 30 cm. i diameter.

Pris: 139 kr – Bestil topstjernen her

juletræsstjerne, flotte juletræsstjerner, moderne juletræs stjerner, brun juletræsstjerne, topstjerner, stjerner til juletræet, topstjerner til juletræet, juletræsstjerne i papir, House Doctor juletræsstjerne, papir juletræsstjerne

House Doctor Juletræsstjerne i papir

House Doctor’s juletræsstjerne i brun papir er den perfekte afslutning på dit juletræ. Denne elegante topstjerne er lavet af holdbart papir, der tilføjer et rustikt og hyggeligt præg til dit juletræ.

Stjernens brune farve bidrager til en varm og naturlig atmosfære. Den har en enkelhed, der gør den alsidig og let at kombinere med andre juleornamenter og farveskemaer. Tilføj et strejf af nordisk charme til din jul med House Doctor’s juletræsstjerne i brun papir.

Pris: 199,95 kr – Bestil House Doctor topstjernen her

juletræsstjerne, flotte juletræsstjerner, moderne juletræs stjerner, brun juletræsstjerne, topstjerner, stjerner til juletræet, topstjerner til juletræet, juletræsstjerne i papir, Broste Copenhagen juletræsstjerne, papir juletræsstjerne, Broste Copenhagen sølv stjerne, Broste Copenhagen topstjerne

Broste Copenhagen topstjerne

Broste Copenhagen’s juletræstop i papir er et strålende valg for dem, der ønsker at tilføje en moderne og elegante touch til dit juletræ.

Denne smukke topstjerne er lavet af holdbart papir i en fortryllende sølvfarve, der skaber et festligt og stilfuldt udtryk.  Med et klassisk stjernedesign bringer denne topstjerne en tidløs appel til dit juletræ.

Den lette konstruktion gør den nem at placere øverst på træet, og den reflekterende sølvfarve tilføjer et strejf af glamour.  Broste Copenhagen’s juletræstop i sølv papir er ikke kun en praktisk løsning for at fuldende dit juletræ, men det er også et smukt ornament, der indfanger magien ved julen.

Pris: 140 kr – Bestil Broste Copenhagen topstjernen her

juletræsstjerne, flotte juletræsstjerner, moderne juletræs stjerner, hvid juletræsstjerne, topstjerner, stjerner til juletræet, topstjerner til juletræet, juletræsstjerne i papir, Watt & Veke Karla juletræsstjerne, papir juletræsstjerne, hvid stjerne, Watt & Veke Karla topstjerne

Watt & Veke Karla topstjerne

Watt&Veke præsenterer Karla, en elegant topstjerne håndlavet af førsteklasses hvidt papir, der tilføjer et stilfuldt, nordisk præg til dit juletræ.

Karla imponerer med sin dybe form, der gør den dekorativ fra alle vinkler, og dens rustfrie stålstang holder den sikkert på plads.

Topstjernen stråler og bringer mindelser om Karlsvognen på en klar nat. Pakket ind i en smuk hvid gaveæske gør Karla også en perfekt gave til en elsket. Med sit enkle og stilfulde design passer Watt&Veke’s topstjerne Karla til enhver form for juleudsmykning, og den vil uden tvivl få dit juletræ til at stråle.

Pris: 166 kr – Bestil juletræsstjernen her

juletræsstjerne, flotte juletræsstjerner, moderne juletræs stjerner, ferm living juletræsstjerne, topstjerner, stjerner til juletræet, topstjerner til juletræet, guld juletræsstjerne, juletræsstjerne i guld

Bloomingville topstjerne til juletræet

Juletræsstjerne fra Bloomingville i et moderne design. Stjerneformet og let i udtrykket.
Sættes nemt fast på toppen af juletræet. Topstjernen har en diameter på 16 cm og en højde på 26 cm.

Pris: 119 kr – Bestil juletræsstjernen her (Udgået)

juletræsstjerne, flotte juletræsstjerner, moderne juletræs stjerner, ferm living juletræsstjerne, topstjerner, stjerner til juletræet, topstjerner til juletræet, guld juletræsstjerne, juletræsstjerne i guld, House doctor juletræsstjerne, juletræsstjerne fra house doctor

House Doctor Juletræsstjerne – Dary, Champagne

Julestjerne til juletræet fra House Doctor. Smuk topstjerne i farve champagne med glimmer. Perfekt til det flotte juletræ.Fremstillet af metal der er let bøjelig så du kan “forme” den lidt hvis du synes den f.eks. er for flad. Måler: 24 cm. i diameter.

Pris: 139 kr – Bestil juletræsstjernen her (Udgået)

Læs også: Print selv Julemands kravlenisser

Rosendahl topstjerne, Rosendahl juletræsstjerne, juletræsstjerne 2019, juletræsstjerne, topstjerne, stjerne til juletræet, julestjerne, juletræsstjerne i guld, H C Andernse juletræsstjerne

Rosendahl juletræsstjerne (forgyldt)

Denne dejlige topstjerne kommer til at sprede en herlig julefølelse i hjemmet, da den kommer til at stråle smukt på juletræets top. Den er lavet i et elegant design og fås også i sølv. Måler 32 cm.

Pris: 339 kr – Bestil juletræsstjernen her (udgået)

juletræsstjerne, flotte juletræsstjerner, moderne juletræs stjerner, sølv juletræsstjerne, topstjerner, stjerner til juletræet, topstjerner til juletræet, juletræsstjerne i sølv, Au Maison juletræsstjerne

Au Maison Topstjerne i metal (sølv)

Julestjerne til juletræet fra firmaet Au Maison. Topstjernen er lavet af metal med flot sølvfinish. Måler 21 cm i diameter.

Pris: 149 kr – Bestil topstjernen her (udgået)

One thought on “Juletræsstjerne og topstjerne til juletræet

Lukket for kommentarer.