Sjove køkkenmaskiner, til dem som har alt!

Kender du også dem som har alt?

Og som ingenting ønsker sig i gave / julegave?

De fleste mennesker har et køkken, og de fleste køkkener er fyldt med mere eller mindre brugelig ting til hverdagen (og fest).

Det viser sig dog alligevel, at de færreste køkkener her en popcorns maskine, en soft ice maskine og en donut bager. Disse maskiner er alle yderst vigtige gave ide, til den som har ALT, og som absolut intet ønsker sig.

Vi har fundet sjove og næsten uundværlige køkkenmaskiner, som er den perfekte gave, til dem som har alt!

Læs også >> Oversigt: 30+ gaver til bedsteforældre

Note: Artiklen om sjove køkkenmaskiner, til dem som har alt er sidst opdateret D.27/6 2022. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Sjove køkkenmaskiner, til dem som har alt!

Sorbet maskine, maskine til sorbet, lav bær til is, sjove køkken maskiner, gaver til teenagere, sund is, maskine til sund is

KitchPro Sorbetmaskin

Lav din egen skønne og cremede sorbet af frosne frugter og bær!

Det eneste du skal gøre er at komme dine favorit bær og yndlings frugter ned i maskinen og ud kommer forfriskende sorbet til dig og resten af familien! Sorbet maskinen er let at montere og håndtere.

Sammen med maskinen finder du opskrifter på nem og dejlig sorbet er inkluderet i instruktionsbogen.

Perfekt dessert for mennesker, der ikke kan tåle mælk, og for alle der elsker en frisk smag!

Pris: 319 kr – Bestil Sorbetmaskinen her!

Lékué Cheese Maker, lav din egen ost, hvordan laver man sin egen ost, oste laver maskine, lav ost, gaver til bedstemod, gaver til mormor,

Lékué Cheese Maker

Hvem vil ikke gerne lærer at lave sin egen ost? Det tror vi på alle vil.

Med Lékués friskostsættet kan du nemt lave din egen friskost hjemme i køkkenet og derefter tilsætte lige den smag du ønsker. Sættet til at lave friskost består af en skål, en si og et låg. Derudover skal du kun bruge to ingredienser: Mælk og noget surt som f.eks. citron eller vineddike.

Dette er en perfekt gaveidé til personer som elsker at lave mad fra bunden, personer som dyrker en simplere livsstil eller folk som gerne vil bruge deres hænder.

Pris: 249 kr – Bestil den her

Candyfloss maskine, maskine til candyfloss, hjemmelavet candyfloss, hvordan laver man candyfloss, sjove køkkenmaskiner

KitchPro Candyfloss-maskine

Kender du også en rigtig sukker-gris?

En candyfloss maskine vil uden tvivl være et hit hos sukker-grisen. Særligt når de finder ud af, hvor nemt det er at lave. Tilføj en skefuld sukker, og kort tid efter er der candyfloss!

Pris: 329 kr – Bestil den her

Donut maskin, maskine til er lave donuts, sjove maskiner, julegaver til dem der har alt, julegaver til teenagere,

Donuts maskine

Et vaffeljern til at lave mini donuts er noget alle kan bruge!

Maskinen er super nem at bruge: Varm maskinen op, hæld dejen ind i maskinen, og kort efter har du 7 lækre donuts, lige til at spise.

En lækre maskine til søde sagerfindes ikke!

Pris: 289 kr – Bestil Donut maskinen her

Omelet maker, maskine til at lave omelet, gaver til bedste forældre, omelet vaffeljern, maskine til at lave omelet,

Omelet maker maskine

Lad den blive varm, hæld æg og andet godt på omeletjernets to kogeplader og luk låget. Efter godt fem minutter har du bagt to luftige, lækre omeletter helt uden klatteri, rod og andet, som tidligere hørte madlavningen til.

Svampe, bacon og ost eller klassikeren kun med æg? Brug din egen yndlingsopskrift eller bliv inspireret af de lækre opskrifter, der medfølger i manualen!

Pris: 259 kr – Køb Omelet maker maskinen her

chokolade fondu, fondu med chokolade, køkkenmaskiner til hjemmet, chokolade springvand

En Chokolade fondu

Hvis man elsker chokolade, så elsker man også chokolade-fondu.

Coolstuff.dk kan du finde chokolade fontæner i 2 størrelser. En stor fontæne som kan indeholde 1,5 kg, og en lille fontæne som kan indeholde 600 gram. Både den store og lille chokolade fontæne er lavet af rustfrit stål, er nemme at skille ad og nemme at rengøre.

Pris: 199 kr – Bestil Chokolade-fontænen her!

boble waffel jern, bubble waffel jern, jern til boble wafler, sjove køkkenmaskiner, vaffeljern,

Bubble Waffle Jern

Nyd luftige bubble waffles derhjemme. Med boblevaffeljernet bager du luftige og boblende vafler på få minutter. Vaflerne bliver bagt jævnt i det vendbare jern, som du flipper rundt op og ned under bagningen.

Perfekt som gave til kæresten der elsker søde sager eller til ungerne som skal forkæles i weekenden.

Pris: 199 kr – Bestil Bubble Waffle jernet her!

julegave sushi, julegave oplevelse, julegave madkursus, julegave sushikursus, sushikursus julegave, kursus i sushi julegave, fede julegaver, julegaven til hende, julegaven til ham, gaver til ham, gaver til hende, kursus i sushi for begyndere, sushi bazooka, bazooka sushi, sushi redskaber, startpakke til sushi, startpakke til at lave sushi,

Sushi Bazooka

Alle sushi kokke ved, hvor svært det er at få en makirulle pæn og rund, uden at fyldet falder ud. Men det problem har asiaterne allerede løst – med Sushi Bazookaen

Sushi Bazookaen virker ved at man lægger ris og sushi fyld ind i røret, klemmer røret sammen og trykker en perfekt rund makirulle ud. Derefter vikler man tang omkring rullen også er den klar.

Pris 179 kr – Bestil sushi Bazookaen her

53bd228ba66b63c012d05a68042a76d7

En bøfpresser!

Ja den lyder tosset, men med denne bøfpresser kan man lave bøffer med fyld.

F.eks kan man fylde lækker ost inden i sin bøf, som smelter eller hvad med friske peberfrugter, som få steger sammen med bøffen.

Pris: 79 kr – Bestil den her

G