Sjove køkkenmaskiner, til dem som har alt!

Kender du også dem som har alt?

Og som ingenting ønsker sig i gave / julegave?

De fleste mennesker har et køkken, og de fleste køkkener er fyldt med mere eller mindre brugelig ting til hverdagen (og fest).

Det viser sig dog alligevel, at de færreste køkkener her en popcorns maskine, en soft ice maskine og en donut bager. Disse maskiner er alle yderst vigtige gave ide, til den som har ALT, og som absolut intet ønsker sig.

Vi har fundet sjove og næsten uundværlige køkkenmaskiner, som er den perfekte gave, til dem som har alt!

Læs også >> Oversigt: 30+ gaver til bedsteforældre

Note: Artiklen om sjove køkkenmaskiner, til dem som har alt er sidst opdateret D. 5/3 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Sjove køkkenmaskiner, til dem som har alt!
5d1cc1bec6dacd27535fdce4b59f9627
Popcorns maskine

Nu kan du få biograf stemningen med helt hjem i stuen.

Lav friske lækre popcorn og nyd sammen en god fredagsfilmen.

Med denne popcornmaskine har det aldrig været nemmere at lave lækre popcorn med salt eller masser af smør – dit valg. 20 stk popcorn bægere kan tilkøbes sammen med maskinen!

Pris: 499 kr – Bestil den her

isknuser, isknuser maskiner, gaver til dem der har alt, gaver til hende, gaver til ham, gaver til dem der har alt,
Ice Crusher Elektrisk Isknuser

Lav læskende slush-ice på ingen tid med den smarte Ice Crusher! Den elektriske isknuser fyldes med isterninger, der forvandles til isflager i maskinens beholder.

Tilsæt smag efter frit valg og nyd en kølende slush, frozen margarita eller bare mængder af isvand!

Pris: 279 kr – Bestil isknuser maskinen her

70266b1622148d1d387ccebeb5d59801, Candyfloss maskine, maskine til candyfloss, hjemmelavet candyfloss, hvordan laver man candyfloss,
Candyfloss maskine

Kender du også en rigtig sukker-gris?

En candyfloss maskine vil uden tvivl være et hit hos sukker-grisen. Særligt når de finder ud af, hvor nemt det er at lave. Tilføj en skefuld sukker, og kort tid efter er der candyfloss!

Pris: 289 kr – Bestil den her

c4b826df2f8cf613ecda63a92273e9c8
Donuts maskine

Et vaffeljern til at lave mini donuts er noget alle kan bruge!

Maskinen er super nem at bruge: Varm maskinen op, hæld dejen ind i maskinen, og kort efter har du 7 lækre donuts, lige til at spise.

En lækre maskine findes ikke!

Pris: 289 kr – Bestil Donut maskinen her

Omelet maker, maskine til at lave omelet, gaver til bedste forældre,
Omelet maker maskine

Lad den blive varm, hæld æg og andet godt på omeletjernets to kogeplader og luk låget. Efter godt fem minutter har du bagt to luftige, lækre omeletter helt uden klatteri, rod og andet, som tidligere hørte madlavningen til.

Svampe, bacon og ost eller klassikeren kun med æg? Brug din egen yndlingsopskrift eller bliv inspireret af de lækre opskrifter, der medfølger i manualen!

Pris: 239 kr – Køb Omelet maker maskinen her

chokolade fondu, fondu med chokolade, køkkenmaskiner til hjemmet, chokolade springvand
En Chokolade fondu

Hvis man elsker chokolade, så elsker man også chokolade-fondu.

Coolstuff.dk kan du finde chokolade fontæner i 2 størrelser. En stor fontæne som kan indeholde 1,5 kg, og en lille fontæne som kan indeholde 600 gram. Både den store og lille chokolade fontæne er lavet af rustfrit stål, er nemme at skille ad og nemme at rengøre.

Pris: 199 kr – Bestil Chokolade-fontænen her!

7fcc2fc359320f0f95362a2bd8f66467, Vaffelskål jern, vaffel kurv, vaffel maskine, sjove køkken maskiner, køkken maskiner til den der har alt, gaver til dem der har alt,
KitchPro Vaffelskål-jern

Servér vafler på en helt ny måde med vores KitchPro Vaffelskål-jern! Vaffelskål-jernet bager hurtigt skålformede vafler, som du kan fylde med lækkerier som f.eks. is, frugt eller hvorfor ikke æg og bacon! En perfekt køkkenmaskine til den der har alt!

Køb KitchPro Vaffelskål-jernet her

boble waffel jern, bubble waffel jern, jern til boble wafler, sjove køkkenmaskiner, vaffeljern,
Bubble Waffle Jern

Nyd luftige bubble waffles derhjemme. Med boblevaffeljernet bager du luftige og boblende vafler på få minutter. Vaflerne bliver bagt jævnt i det vendbare jern, som du flipper rundt op og ned under bagningen. Perfekt som gave til kæresten der elsker søde sager eller til ungerne som skal forkæles i weekenden.

Pris: 289 kr – Bestil Bubble Waffle jern her!

julegave sushi, julegave oplevelse, julegave madkursus, julegave sushikursus, sushikursus julegave, kursus i sushi julegave, fede julegaver, julegaven til hende, julegaven til ham, gaver til ham, gaver til hende, kursus i sushi for begyndere, sushi bazooka, bazooka sushi, sushi redskaber, startpakke til sushi, startpakke til at lave sushi,

Sushi Bazooka

Alle sushi kokke ved, hvor svært det er at få en makirulle pæn og rund, uden at fyldet falder ud. Men det problem har asiaterne allerede løst – med Sushi Bazookaen

Sushi Bazookaen virker ved at man lægger ris og sushi fyld ind i røret, klemmer røret sammen og trykker en perfekt rund makirulle ud. Derefter vikler man tang omkring rullen også er den klar.

Pris 179 kr – Bestil sushi Bazookaen her

53bd228ba66b63c012d05a68042a76d7
En bøfpresser!

Ja den lyder tosset, men med denne bøfpresser kan man lave bøffer med fyld.

F.eks kan man fylde lækker ost inden i sin bøf, som smelter eller hvad med friske peberfrugter, som få steger sammen med bøffen.

Pris: 79 kr – Bestil den her

G

%d bloggers like this: