Køkkenmaskiner, til dem som har alt!

Kender du også dem som har alt?

Og som ingenting ønsker sig i julegave?

De fleste mennesker har et køkken, og de fleste køkkener er fyldt med mere eller mindre brugelig ting til hverdagen (og fest).

Det viser sig dog alligevel, at de færreste køkkener her en popcorns maskine, en soft ice maskine og en donut bager. Disse maskiner er alle yderst vigtige gave ide, til den som har ALT, og som absolut intet ønsker sig.

Vi har fundet 4 sjove og næsten uundværlige køkkenmaskiner, som er den perfekte gave, til dem som har alt! Alle køkkenmaskinerne er fundet på Coolstuff.dk:

5d1cc1bec6dacd27535fdce4b59f9627

Popcorns maskine

Nu kan du få biograf stemningen med helt hjem i stuen.

Lav friske lækre popcorn og nyd sammen en god fredagsfilmen.

Med denne popcornmaskine har det aldrig været nemmere at lave lækre popcorn med salt eller masser af smør – dit valg. 20 stk popcorn bægere kan tilkøbes sammen med maskinen!

Pris: 499 kr – Bestil den her

70266b1622148d1d387ccebeb5d59801

Candyfloss maskine

Kender du også en rigtig sukker-gris?

En candyfloss maskine vil uden tvivl være et hit hos sukker-grisen. Særligt når de finder ud af, hvor nemt det er at lave. Tilføj en skefuld sukker, og kort tid efter er der candyfloss!

Pris: 249 kr – Bestil den her

c4b826df2f8cf613ecda63a92273e9c8

Donuts maskine

Et vaffeljern til at lave mini donuts er noget alle kan bruge!

Maskinen er super nem at bruge: Varm maskinen op, hæld dejen ind i maskinen, og kort efter har du 7 lækre donuts, lige til at spise.

En lækre maskine findes ikke!

Pris: 199 kr – Bestil Donut maskinen her

chokolade fondu, fondu med chokolade, køkkenmaskiner til hjemmet, chokolade springvand

En Chokolade fondu

Hvis man elsker chokolade, så elsker man også chokolade-fondu.

Coolstuff.dk kan du finde chokolade fontæner i 2 størrelser. En stor fontæne som kan indeholde 1,5 kg, og en lille fontæne som kan indeholde 600 gram. Både den store og lille chokolade fontæne er lavet af rustfrit stål, er nemme at skille ad og nemme at rengøre.

Pris: 199 kr – Bestil Chokolade-fontænen her!

7fcc2fc359320f0f95362a2bd8f66467

KitchPro Vaffelskål-jern

Servér vafler på en helt ny måde med vores KitchPro Vaffelskål-jern! Vaffelskål-jernet bager hurtigt skålformede vafler, som du kan fylde med lækkerier som f.eks. is, frugt eller hvorfor ikke æg og bacon! En perfekt køkkenmaskine til den der har alt!

Køb KitchPro Vaffelskål-jernet her

julegave sushi, julegave oplevelse, julegave madkursus, julegave sushikursus, sushikursus julegave, kursus i sushi julegave, fede julegaver, julegaven til hende, julegaven til ham, gaver til ham, gaver til hende, kursus i sushi for begyndere, sushi bazooka, bazooka sushi, sushi redskaber, startpakke til sushi, startpakke til at lave sushi,

Sushi Bazooka

Alle sushi kokke ved, hvor svært det er at få en makirulle pæn og rund, uden at fyldet falder ud. Men det problem har asiaterne allerede løst – med Sushi Bazookaen

Sushi Bazookaen virker ved at man lægger ris og sushi fyld ind i røret, klemmer røret sammen og trykker en perfekt rund makirulle ud. Derefter vikler man tang omkring rullen også er den klar.

Bestil sushi Bazookaen her

53bd228ba66b63c012d05a68042a76d7
En bøfpresser!

Ja den lyder tosset, men med denne bøfpresser kan man lave bøffer med fyld.

F.eks kan man fylde lækker ost inden i sin bøf, som smelter eller hvad med friske peberfrugter, som få steger sammen med bøffen.

Pris: 79 kr – Bestil den her

Gem

Gem

Gem

Gem

%d bloggers like this: