Lækkert tæppe med ærmer

På Coolstuff.dk kan du finde det lækre Snug Rug Deluxe – et tæppe med ærmer.
Den Perfekte julegave til hygge-musen i den kolde tid.

Coolstuff.dk kalder det tæppe version 2.0.

d8afe7c14bd5849166c2d8d82897fadf

Tæppet kan fås i 5 forskellige farver: Creme, rød, brun, blå og lyserrød

Note: Artiklen om Lækkert tæppe med ærmer er sidst opdateret D. 19/11 2020. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Tæppet med ærmer er perfekt til god aften med film og sofa hygge eller til at varme sig med i en vinterkold bil på vej til arbejde.

Om sommeren er tæppet helt perfekt til smukke sommeraftner ved stranden eller en god piknik i parken.

Snug Rug Deluxe leveres i en farve-matchende taske, som gør opbevaringen af tæppet med ærmer nemt og simpelt når det ikke bruges.

Information om Tæppe med ærmer:

  • Den Originale Snug Rug!
  • Tæppet med ærmer fås i flere farver
  • Snug Rug Delux er lavet af 100% polyester (fleece).
  • Det kan maskinvaskes, og det anbefales at man vasker det en gang før brug
  • Tæppet er i One Size og det måler ca. 152cm x 214cm.
Bestil Snug Rug her!
tæppe med ærmer, snug rug deluxe, snug rug, tæppe med ærmer, tæppe med arme, coolstuff, julegaver til hende, julegaver til kvinder, hyggelige julegaver,

↓↓↓

Mangler du inspiration til andre julegaver?

5d1cc1bec6dacd27535fdce4b59f9627
Popcorns maskine

Nu kan du få biograf stemningen med helt hjem i stuen.

Lav friske lækre popcorn og nyd sammen en god fredagsfilmen.

Med denne popcornmaskine har det aldrig været nemmere at lave lækre popcorn med salt eller masser af smør – dit valg. 20 stk popcorn bægere kan tilkøbes sammen med maskinen!

Pris: 449 kr – Bestil den her

nivo-grill
Nido Grill

Nido grillen er kvadratisk, som gør at man har en god stor overflade til at grille maden på taget i betragtning af grillens størrelse og derudover er den i et super lækkert design.

Grillen er ideel til grillmesteren, som har en lille altan, eller til grillmesteren som ønsker at tage grillen med til stranden e.lign.

Pris: 599,95 kr – Bestil Nida grillen her!

grøntsags poser, frugt poser, frugt net, grønsagsnet, miljøvenlige poser, genanvendelige poser til grøntsager, miljøvenlige gaver, gaver til kvinder
Miljøvenlige Poser til Frugt og Grønt

Hjælp en du holder af med at droppe de dyre plastposer og miljøskadelige engangsposer og bær frugt og grønt hjem i netposerne Veggio!

Sælges i 5-pack med poser i tre forskellige størrelser. Poserne er holdbare og tåler at blive brugt igen og igen. Perfekt til alle, der gerne vil reducere dit plastforbrug.

Pris: 49 kr – Køb de miljøvenlige poser her

termokrus, Eva solo krus, Eva solo termokrus, Eva solo to go cup, gaver til kaffeelskeren, gaver til studerende, gaver til studenter, studenter gaver, gaver til kaffe elskeren, studenter gaver
Eva Solo To Go Cup sort

Den praktiske og stilrene termokop, To Go Cup, er let at have morgenkaffen eller den kolde iste med i, på farten. Den har et smart og meget funktionelt låg med klik-funktion, om let kan betjenes med kun én hånd. Derudover er termokoppen 100 % drypfri. 

Eva Solo termokoppen er dobbeltvægget og med en vakuum effekt, som gør den perfekt til at holde varme drikke varme og kolde drikke kolde. Koppens smarte bærestrop i silikone, går det nemt at transportere den og giver samtidig et godt farvespil til koppen.  

Pris: 189 kr – Gå til shop

Danmarkskort, danmarkskort plakat, mandelgave ideer, mandelgaver til alle, gaver til studerende, mandelgaver til børn, plakat med danmarkskort
Danmarkskort plakat i blå

Smukt Danmarkskort på denne plakat i blå nuancer som er den perfekte gave til en du holder af. Plakaten findes i to størrelser – 30×40 CM og 50×70 CM. Nem og elegant julegave.

Pris: 249 kr. – Bestil Danmarkskortet her

jelly belly juleslik, jelly beans juleslik, jelly belly, jelly beans, jelly belly julekalender, jelly beans julekalender, jelly belly adventskalender, jelly beans julekalender
Bean Boozled Jumbo Spinner Jelly Belly

Den femte udgave af det skøre Jelly Beans-spil. Det kombinerer tre ting, som vi virkelig elsker: At spille spil, spise slik og se på, mens andre spiser noget virkeligt ulækkert!

Reglerne er barnligt enkle: Drej pilen for at finde ud af, hvilken farve du skal spise. Find en slikbønne i en tilsvarende farve, og spis den. “Problemet” er bare, at Bean Boozled-æsken indeholder Jelly Beans i 8 forskellige farver men 16 forskellige smage. Samme udseende, men altså to MEGET forskellige smage. Og du ved ikke, hvilken smag du får. Spiller det nogen rolle? Ja, tjek lige indholdslisten og døm selv.

I Bean Boozled bliver hvert tyg en oplevelse! Du får desuden chancen for at opleve, når dine venner tager imod udfordringen og forsøger at tygge de ikke alt for delikate slikbønner i sig!

Pris: 99 kr – Gå til shop

 Chokoladetrøffel i Champagneflaske, gaver til pakkelegen, chokolade til jul, julegaver, mandelgaver til børn, mandelgave 2020, spiselige mandelgave
Chokoladetrøffel i Champagneflaske

Chokoladetrøflerne fra Delafaille er fremstillet af belgisk chokolade og pudrede med et tyndt lag kakao. Leveres i flot gaveindpakning.

Pris: 79 kr – Køb chokoladetrøfflerne her

Gem

One thought on “Lækkert tæppe med ærmer

Comments are closed.

%d bloggers like this: