Lækkert tæppe med ærmer

På Coolstuff.dk kan du finde det lækre Snug Rug Deluxe – et tæppe med ærmer.

Den Perfekte julegave til hygge-musen i den kolde tid.

Coolstuff.dk kalder det tæppe version 2.0.

d8afe7c14bd5849166c2d8d82897fadf

Tæppet kan fås i 9 forskellige farver, blandt andet Creme, lyseblå, rød, grøn, grå, brun, blå og lyserød

Note: Artiklen om Lækkert tæppe med ærmer er sidst opdateret D. 11/07 2022. ALLE links i denne artikel er reklame links, som sender dig videre til webshoppen, hvor du kan købe julegaven.

Tæppet med ærmer er perfekt til god aften med film og sofa hygge eller til at varme sig med i en vinterkold og halvfrossen bil på vej til arbejde.

Om sommeren er tæppet helt perfekt til smukke sommeraftner ved stranden med vennerne eller en god piknik i parken med familien.

Derudover er der en lomme i Snug rug tæppet.

Snug Rug Deluxe leveres i en farve-matchende taske, som gør opbevaringen af tæppet med ærmer nemt og simpelt når det ikke bruges.

Information om Tæppe med ærmer:

  • Den Originale Snug Rug!
  • Tæppet med ærmer fås i flere farver
  • Snug Rug Delux er lavet af 100% polyester fleece stof.
  • Det kan maskinvaskes og det anbefales at man vasker det en gang før brug.
  • Har en praktisk lomme, f.eks telefonen eller fjernbetjeningen.
  • Tæppet er i One Size og det måler cirka 40 x 152 x 213 cm
Bestil Snug Rug her!
tæppe med ærmer, snug rug deluxe, snug rug, tæppe med ærmer, tæppe med arme, coolstuff, julegaver til hende, julegaver til kvinder, hyggelige julegaver,

↓↓↓

Mangler du inspiration til andre julegaver?

 Bomb Cosmetics Lav Din Egen Badebombe, lav selv Badebombe, DIY Badebombe, Kosmetik julegaver, Kosmetik gaver, badebomber DIY, Lav din egen badebombe sæt, sæt til hende, gaver til hende

Bomb Cosmetics Lav Din Egen Badebombe

Badebomber er supersjove i badet og de er også super sjove at lave selv. Det kan du med dette “Lav din egen badebombe” sæt fra Bomb Cosmetics. I sættet får du alt, hvad du skal bruge til at lave tre badebomber i forskellige farver.

I æsken fra Bomb Cosmetics er der materiale til at lave tre badebomber i forskellige farver og med forskellige søde dekorationer. I den medfølgende vejledning finder du en guide til, hvordan du blander ingredienserne med lidt vand og presser dine badebomber sammen i formene, og efter et par timers tørretid er badebomberne klar til at blive søsat.

Pris: 179 kr – Køb DIY Badebomben her

Fugle fodrebræt, fodrebræt til vindue, fugle fodrebræt til viduet, pakkelegsgaver, gaver til pakkelegen max 70 kr,

Fuglefodrebræt til Vinduet

Alle har et vindue i deres hjem og på det vindue kan dette søde fuglefodrebræt sidde fast på. Nyd udsigten til de små fugle som sidder på den anden side af ruden og spiser.

Pris: 11 kr – Køb fuglefodrebræt her

nivo-grill

Nido Grill

Nido grillen er kvadratisk, som gør at man har en god stor overflade til at grille maden på taget i betragtning af grillens størrelse og derudover er den i et super lækkert design.

Grillen er ideel til grillmesteren, som har en lille altan, eller til grillmesteren som ønsker at tage grillen med til stranden e.lign.

Pris: 599,95 kr – Bestil Nida grillen her!

 LED-Lysbånd med Fotoklemmer, lyskæde, lyskæde til billeder, mandelgave 2021, gode gaver til under 100 kr, gaver til max 100 kr,

LED-Lysbånd med Fotoklemmer

Et elegant og hyggeligt LED-Lysbånd med små klemmer til fotos. Lysbåndet over fire meter lang, har 10 klemmer med LED-lys bag hver og får strøm via et USB-stik.

Pris: 99 kr – Se LED-Lysbånd med Fotoklemmer her

 Powerbeärs Tetris-vingummi, Tetris vingummi, Sjove pakkelegsgaver, gaver til pakkeleg, gaver til under 40 kr, gaver til børn,

Powerbeärs Tetris-vingummi

Super sjove vingummier formet som forskellige tetris brikker. Spis dem eller leg med dem først også spis dem, valget er dit!

Powerbeärs Tetris-vingummi kommer i alle de syv klassiske Tetris-former, plus en bonusform. Selvfølgelig har hver form sin egen frugtsmag, blandt andet fersken, æble og appelsin.

Vingummierne indeholder ingen kunstige smags- og farvestoffer.

Pris: 39 kr – Køb Tetris vingummi her

termokrus, Eva solo krus, Eva solo termokrus, Eva solo to go cup, gaver til kaffeelskeren, gaver til studerende, gaver til studenter, studenter gaver, gaver til kaffe elskeren, studenter gaver

Eva Solo To Go Cup sort

Den praktiske og stilrene termokop, To Go Cup, er let at have morgenkaffen eller den kolde iste med i, på farten. Den har et smart og meget funktionelt låg med klik-funktion, om let kan betjenes med kun én hånd. Derudover er termokoppen 100 % drypfri. 

Eva Solo termokoppen er dobbeltvægget og med en vakuum effekt, som gør den perfekt til at holde varme drikke varme og kolde drikke kolde. Koppens smarte bærestrop i silikone, går det nemt at transportere den og giver samtidig et godt farvespil til koppen.  

Pris: 147 kr – Gå til shop

 Chokoladetrøffel i Champagneflaske, gaver til pakkelegen, chokolade til jul, julegaver, mandelgaver til børn, mandelgave 2020, spiselige mandelgave

Chokoladetrøffel i Champagneflaske

Chokoladetrøflerne fra Delafaille er fremstillet af belgisk chokolade og pudrede med et tyndt lag kakao. Leveres i flot gaveindpakning.

Pris: 79 kr – Køb chokoladetrøfflerne her

baby yoda kop, star wars kaffekop, kaffe koop med Yoda, baby yoda, kop med baby yoda

Star Wars Baby Yoda Krus

Hvor meget kaffe drikker indbyggerne på Mandalore hvert år? Formodentlig ikke lige så meget som vi skandinaver, men uanset mængde gælder det, at kaffen nydes bedst i det flotteste krus, og hvad passer så bedre end et krus som ligner Baby Yoda?

Pris: 99 kr – Køb Baby Yoda Krus her

Gem

One thought on “Lækkert tæppe med ærmer

Lukket for kommentarer.