Macaronkursus hos Frédéric Terrible

Kender du en kvinde, som elsker at bage?
Så forkæl hende med et Macaronkursus hos Frédéric Terrible til jul.

Macaronkursus, selvtillid, julegaver, julegaver til ham, julegaver til hende, julegaver til teenagere, julegaver til unge, detglemmerdualdrig.dk, julegaver til kageelskere

Om Macaronkursus hos Frédéric Terrible

En utroligt velsmagende oplevelse for alle med en sød tand.

Et macaronkursus, hvor man undervises af den anerkendte dessertkok, Frédéric Terrible, som er udlært konditor fra Frankrig, med mere end 20 års erfaring.

På macaronkurset laves alt selvfølgelig fra bunden, mens de forskellige råvarer og teknikker gennemgås. Oplevelsen inkluder god, kompetent undervisning, med brugbare tips og tricks til kage-projekter derhjemme. Oplevelsen finder sted i charmerende, lyse køkkenfaciliteter på Frederiksberg med alt det nødvendige udstyr indenfor professionel konditori – faciliteter indrettet til lige præcis macaron- og kagekurser.

Denne oplevelse er helt perfekt til den, som elsker kager og søde sager, om gerne vil udvikle sine bageteknikker. Alle deltagere får sine macarons med hjem til glæde for familie og venner.

Kursuset inkluderer:

  • 2,5 times macaronkursus.
  • Grundig undervisning fra den anerkendte, franske dessertkok Frédéric Terrible.
  • Grundteknikker inden for konditorfaget.
  • Sprøjteteknikker til at lave fine, glatte og runde macarons.
  • Ca. 20 lækre macarons med hjem i en gaveæske.
  • Vand, the og kaffe under kurset.
  • Opskrifter sendes på mail efter kurset.
Pris: 449 kr – Bestil gavekort her.

Mangler du inspiration til andre julegaver?

Julegaven til sushi elskeren

30+ gaveideer: Oplevelser med mad og drikke

10+ gaveideer: Gavekort til udendørs oplevelser

Derfor skal du give en oplevelsesgave

Oplevelsesgaver er en fantastisk gave, som kan gives til alle typer mennesker, i alle aldersgrupper. Der findes oplevelser indenfor alle områder blandt andet madlavning, guidet turer, wellness, adrenalin og weekend ophold.

De færreste mangler mere materialisme i hverdagen. Mange køber det de mangler til deres hjem når de mangler det. Oplevelser er derfor en skøn gave, da oplevelser er uforglemmelige, lærerige og sjove for både store og små.

Vi vil alle sammen gerne opleve noget nyt og forbedre os indenfor vores hobby´s og derfor er en oplevelsesgave den perfekte julegave til ham, hende eller dem.

%d bloggers like this: