Muffinsforme med julemotiver

Vil du bage julens flotteste muffins i muffinforme med julemotiver?

Så er du kommet til det helt rigtige sted!

I denne artikel finder du muffin forme med julemotiver og meget mere til julens bagværk!

Muffinforme med julemotiver kan give dine et ekstra pift, så julestemningen virkelig kommer til livs.

Læs også: Farvet Marcipan til Julekonfekten

Note: Artiklen om Muffinsforme med julemotiver er sidst opdateret D. 3/8 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Muffinsforme med julemotiver

muffinsforme juletema, muffinforme til jul, julebag, juleteme muffinforme

Muffinsforme med julemotiver

Non-stick muffinsforme med Juletema kristtorn og træ. Bage op til 220 grader og præsentere, eller give som gift i små æsker. Indeholder 75 stk.

Pris: 25,46 kr. – Gå til shop

julekrymmel, krymmel til jul, krymmel med juletræer, krymmel med julemand, julekrymmel, muffin forme med juletræer, juletræer muffin forme

Muffin forme med Juletræer

Flotte lilla muffin forme med søde små juletræer på. Lav flotte cupcakes eller muffins med disse vinter festlige formene. Str: ca. 7,4 cm i diameter og 3 cm høj. Indholder 30 stk.

Pris: 25,46 kr – Køb julens muffinsforme her

Kagetilbehør med snefnug, snefnug kage, kage med snefnug, kagetilbehør med sne, sne kager, snefnug kager

Muffinsforme lyseblå iskrystaler (50 stk.)

Her får du en pakke med 50 muffinsforme, det er selvfølgelig i juletema, med flotte snefnug. Den krympede folie har en fedt beskyttet finish, lavet af fødevaregodkendte materialer. Fordi udsmykningen er snefnug, som høre vinteren til, så kan de også bruges før og efter julen.

Pris: 25 kr. – Gå til shop

 jule kager, bageudstyr til julen, julekage cupcake, cupcake jul, julemand muffinform, julemand kage,

Muffinforme med julemanden

Disse muffinsforme har en grøn baggrund og motiver af en hyggelig fordelt på hele formen. Den krympede folie har en fedtbeskyttet finish lavet af fødevaregodkendt materiale.

Indeholder 30 stk muffinsforme som måler ca. 50 mm base x 70 mm toppen x 28 mm højde. 

Pris: 25 kr. – Køb jule muffinsforme her

jule kager, bageudstyr til julen, julekage cupcake, cupcake jul, julemand muffinform, julemand kage,

Muffinsforme med Julemand

Muffinsforme med hvid baggrund og et mønster med julemand og en masser stjerner fra Funcakes, Disse cupcakeforme er perfekte til at lave jule cupcakes til din fest. Det er lavet af fedtfast papir af høj kvalitet. Strørrelse ca 5 cm i diameter og 3,2 cm høj. Indholder 48 stk.

Pris: 25,46 kr. – Køb jule muffinsforme her

guld muffinform, gold cupcake form, bagetilbehør i jul, julekager, golden cupcake form, muffinsforme med jule motiver

Guld muffinforme

Metallic muffinsforme, med guld fra PME. Ekstra kraftige forme med foliebelægning på ydersiden og fedtafvisende (slip-let) papir på indersiden, så dine julemuffins nemt kan tages ud af formen. Velegnet til både muffins og cupcakes. Pakken indeholder 30 stk. foliebelagte papirsforme i Dimensioner: ca. 50 (Ø) x 30 (H) mm.

Pris: 21,25 kr. – Køb guld muffinsforme her

Muffinsforme med julemotiver, muffins med julemotiver, cupcakesforme med julemotiver, julemotiver muffinsforme, jule muffins, muffins jul

Muffinsforme kristtjørn blad

Muffinsforme med kristtjørneblade til lækre cupcakes og muffins. Når julen er ovre, kan formene selvfølgelig også bruges til kager eller brownies. Den krympede folie har en fedtbeskyttet finish, lavet af fødevaregodkendte materialer. Pakken indeholder 48 stk.

Pris: 25,46 kr. – Køb muffinsforme til julen her

muffinforme med peberkager, peberkage muffinforme, muffin forme med julemotiver, jule kager, bageudstyr til julen, julekage cupcake, cupcake jul

Muffinsforme Peberkagemand

Muffinsforme med den søde peberkagemand og hans kone i julerød farve fra Funcakes. Fordelt på formen er der forskellige julemotiver. Disse er perfekte til at lave jule cupcakes til din fest.

Formene er lavet af fedtfast papir af høj kvalitet. Størrelse ca 5 cm i diameter og 3,2 cm høj. Indholder 48 stk.

Pris: 21,25 kr. – Køb muffinsforme til julen her

Du kan også købe dette til julens bagværk:

Julebageform i silikone, silikon former til julekager, julekager, sukkerdekoration med julemanden, pynt til julekagerne, peberkage mand, juletræ, julesok

Julebageform i silikone

3D kageform af silikone til at bage julekager. I formen er der julesokker, juletræer og peberkagemænd.

De kan selvfølgelig pyntes efter alle kunstens regler, både med glasur, glimmer og krymmel. Formen er af silikone, og supernem at rengøre.

Pris: 79,95 kr. – Køb julebageform i silikone her

glimmer til julekonfekten, glimmer til kager, spiseligt glimmer til kager, spiseligt glimmer til julekonfekten, spiseligt glimmer til julekagerne,

Spiseligt glimmer mørk rød

Spiseligt glimmer i mørk rød, fra Rainbow Dust. Spiseligt mørke rød glimmer giver dit konfekt et funklende look og et fantastisk finish til din kager og og muffins. Glimmeret er 100% spiseligt.

Pris: 44,95 kr. – Gå til shop

engel-udstikker

Engel udstikker

Småkage udstikker i form som en jule engel. Denne er fremstillet af rustfrit stål. Vask i hånden og tør godt med en klud. Længde: 7,5 cm.

Pris: 19,95 kr. – Gå til shop

Sukkerdekoration med julemotiver, julemotiver på sukkerdekorationer, kagepynt med julemotiver, jule sukkerdekorationer, sukkerdekoration med julemanden, pynt til julekagerne

Sukkerdekoration med søde julefigurer

Spiselige sukkerfigurer formet som Julemanden, rensdyr og juletræet. Kan bruges som pynt på cookies, cupcakes og andre kager.

Kan f.eks bruges som pynt på en stor kage eller muffins. Pakken indeholder 6 sukkerdekorationer med julemotiver.

Pris: 29,95 kr. – Gå til shop

Rød marcipan, rød jule marcipan, Farvet Marcipan, julekonfekt marcipan, julekonfekt med farvet marcipan, farvet marcipan julekonfekt

Funcakes Marcipan i rød

Rød marcipan fra Funcakes. Pakken indeholder 250 gram. Den røde marcipan er perfekt til at lave julenisser og hjerter med.

Marcipanen indeholder færre mandler end “almindelig” marcipan, hvilket giver den en glat og ensartet struktur og dermed ideel til overtræk af kager samt til udstikning og modellering af figurer og mønstre.

Pris: 31,95 kr Køb rød marcipan her

3 thoughts on “Muffinsforme med julemotiver

Lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: