Julekalendere med økologisk chokolade

At se spændte børn lukke dagens julekalender låge op, er noget der skaber glæde at se på.

Men en lækker julekalender er bestemt også noget der kan tænde julelysene hos de voksne.Som voksen er det en nydelse der hjælper med at overleve december.

Ønsker du en julekalender med økologisk chokolade til dig selv og / eller dine børn, så har vi igen i år samlet listen med de bedste økologiske julekalendere, som du kan købe online.

80257Julekalender med traditionelt dansk juledesign.

Julekenderen indeholde 100% økologisk mælkechokolade. Der er mindst 40% kakao i chokoladen og den er særdeles velegnet til børn. Julekalenderen koster kun 45,36 kr, hvilket også gør den konkurrence dygtigt med andre chokolade julekalendere til børn og voksne.

Bestil økologisk chokolade julekalender her

 

80647

Økologisk julekalender med 70% mørk chokolade

Økologisk julekalender med 70 % mørk chokolade.

Julekalender med 24 rum smed 2 stykker 70 % mørk chokolade i hver. Julekalenderen er god til børn og voksne, som sætter pris på det rene økologiske mørke chokolade.

 

Bestil julekalenderen med øko chokoade her

 

80648

Julekalender med økologisk dessert chokolade

Julekalenderen indeholder en blanding af fyldte dessert chokolader, samt marcipan og nougat stykker. Alle chokoladerne er økologiske og denne julekalender er særligt velegnet til voksne for fortjener forkælelse.

Bestil julekalender med økologisk chokolade her

80020

Mølle Skovly Chokolade Julekalender

Økologisk og håndlavet julekalender med konfekt chokolade – Så bliver det ikke mere luksuriøst.

Alle chokoladerne er håndlavet med økologiske ingredienser. Julekalenderen er den perfekte gave, til dem med en sød tand eller som selvforkælelse til december.

Bestil julekalenderen her

 

BLAND SELV JULEKALENDER MED ØKOLOGISK CHOKOLADE

Sidste år opstod et nyt koncept indenfor chokolade julekalendere – Bland selv julekalendere til økologisk chokolade, med genbrugelig æske. Koncept, illustration og produktion er alt sammen produceret i Danmark.

Chokoladekalender 24 stk. økologisk chokolade

Chokolade til opfyldning af julekalender fra Woodshade Organics. Indeholder mange forskellige slags chokolader med forskellig smag. Julekalenderne består af et solidt og genanvendeligt styropor-indlæg samt et FSC-certificeret karton-omslag, lavet af den danske up-coming akvarel-kunster Lea Hoffman.

Køb økologiske refil chokolader her

Adventskalender Egern Bland-selv koncept

Overrask dine kære med en personlig adventskalender fra Giving Deer. Nyt dansk bland-selv adventskalender-koncept, hvor kunden styrer indholdet selv. 4 tomme huller.

Køb julekalender æsken her

Julekalender Bjørn Bland-selv koncept

Overrask en du holder af med en personlig julekalender fra Giving Deer. Nyt dansk bland-selv julekalender-koncept, hvor kunden styrer indholdet selv. 24 tomme huller.

Køb julekalenderen her

 

 

%d bloggers like this: