Økologiske julekalendere 2018 (kaffe, te & chokolade)

Økologi har aldrig været så populært, som det er nu!

Derfor har vi lavet en samlet liste over alle de økologiske julekalendere som er tilgængelige i 2018, så du nemt og hurtigt kan finde den økologiske julekalender, der passer bedst til dig eller til en, som du synes fortjener en kvalitets julekalender. 

Listen består af julekalendere med økologisk kaffe, økologisk te, økologiske kropspleje produkter eller økologisk chokolade.

Naturfarm Adventskalender, naturfarm julekalender, julekalender naturfarm, julekalender med husplejeprodukter,

Naturfarm Adventskalender

Adventskalenderen indeholder økologiske AMBER produkter. I denne økologiske julekalender finder du Amber Cleansing Bar 125 g, Kit med Amber Bath & Shower Gel 25 ml., Amber Soft Shampoo 25 ml., Amber Body Lotion 25 ml., Amber Face & Body Scrub 25 ml, Amber Roll-on Deo 60 ml, Amber Day & Night Face Cream.

Køb Naturfarm julekalender her

 

økologisk julekalender, julekalender økologisk, økologisk te julekalender, økologisk kaffe julekalender, økologisk chokolade julekalender, julekalender med økologisk chokolade, julekalender med økologisk te, julekalender med økologisk kaffe, juleklaender til voksne, voksen julekalender 2017

Moo Free Vegansk Julekalender

Denne fine chokoladejulekalender fra Moo Free er både glutenfri, økologisk, vegansk, sojafri og laktosefri. Perfekt julekalender til at tælle ned til juleaften med god samvittighed. 

Den indeholder 24 stykker mild chokolade, som kan nydes af både børn og vokse. 

Køb Moo Free julekalender her

 

Irmas Økologisk Chokolade Julekalender

Denne økologiske julekalender indeholder et mix af følgende fyldte chokolader: Lakrids marcipan overtrukket med hvid chokolade, Hindbær marcipan overtrukket med mørk Callebaut chokolade 72%, Æble Kanel æblecreme med kanel i en skal af hvid chokolade, Mandelnougat overtrukket med mørk Callebaut chokolade 72% og rullet i ristede hakkede mandler, Hindbær hindbærcreme i en skal af mælkechokolade, Solbær solbærcree i en skal af mørk Callebaut chokolade 72%, Orange Marcipan overtrukket med mørk Callebaut chokolade 72% drysset med kokos, Gammeldags Karamel i en skal af mælkechokolade, Hasselnougat overtrukket med mælkechokolade og rullet i krymmel, Marcipan marcipan overtrukket med mørk Callebaut chokolade 72%

Køb Irmas julekalender her

 

Julekalender med økologisk kaffe

Julekalender med 25 special designede kaffebryggere. Julekalenderen består af 24 kaffebryggere + 1 special edition til nytår. Julekalenderen introducerer dig til 5 forskellige single estate special kaffer, som består af 2 økologiske fairtrade kaffer fra Honduras og Guatemala, samt 3 fantastiske special kaffer fra Columbia, Costa Rica og Brasilien. Alle vores kaffer er hånd-ristet på vores eget mikro risteri.

Køb Kaffe julekalender her

 

Te julekalender, te julekalender 2017, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, voksen julekalender, voksen julekalender 2017

Økologisk Pukka te Julekalender

Julekalender med 24 økologiske Pukka tebreve.

Pukka te julekalender med 24 Pukka tebreve i smukt design. Forkæl dig selv og dine te-elskende kære hele december måned med en ny spændende smag hver dag. Læs mere om alle smagsvarianterne her.

Køb Pukka julekalenderen her

Læs også: 10+ te julekalendere til december

 

julekalender med tea, tea julekalender 2018, Te julekalender, te julekalender 2019, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, te voksen julekalender, voksen julekalender 2018

Julekalender med økologisk te fra The English Tea shop

Adventskalender med 25 æsker økologisk te. Hver tepakke vejer 50 gram og der er 13 forskellige smagsvarianter. Brandet English Tea Shop er meget mere end et te-mærke. Det er en livsstil.
Teen er brygget på kærlighed og respekt. Kærlighed til høj kvalitet og kærlighed til vores jord. Respekt for det omgivende samfund og ikke mindst for te-dyrkerne og lokalsamfundet.

Køb Økologisk te julekalender her

 

julekalender med tea, tea julekalender 2018, Te julekalender, te julekalender 2019, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, te voksen julekalender, voksen julekalender 2018Julekalender fra Teministeriet
Gør nedtællingen til D. 24. december nemmere med med julekalenderen fra Teministeriet, som indeholder 24 forskellige slags te. Nyd en kop økologisk te hver dag – det er både fedtfattigt og sundt – og du vil helt sikkert føle dig helt klar til juleaften
 

julekalender med tea, tea julekalender 2018, Te julekalender, te julekalender 2019, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, te voksen julekalender, voksen julekalender 2018

Advent te fra Sonnentor

Advents kalender te – en spændende blanding af 24 forskellige teer fra Sonnentor.

Køb Sonnentor julekalenderen her

80257Julekalender med traditionelt dansk juledesign.

Julekenderen indeholde 100% økologisk mælkechokolade. Der er mindst 40% kakao i chokoladen og den er særdeles velegnet til børn. Julekalenderen koster kun 45,36 kr, hvilket også gør den konkurrence dygtigt med andre chokolade julekalendere til børn og voksne.

Bestil økologisk chokolade julekalender her

 

80647

Økologisk julekalender med 70 % mørk chokolade.

Julekalender med 24 rum smed 2 stykker 70 % mørk chokolade i hver. Julekalenderen er god til børn og voksne, som sætter pris på det rene økologiske mørke chokolade.

 

Bestil julekalenderen med øko chokolade her

 

80648

Julekalender med økologisk dessert chokolade

Julekalenderen indeholder en blanding af fyldte dessert chokolader, samt marcipan og nougat stykker. Alle chokoladerne er økologiske og denne julekalender er særligt velegnet til voksne for fortjener forkælelse.

Bestil julekalender med økologisk chokolade her
80020Mølle Skovly Chokolade Julekalender

Økologisk og håndlavet julekalender med konfekt chokolade – Så bliver det ikke mere luksuriøst.

Alle chokoladerne er håndlavet med økologiske ingredienser. Julekalenderen er den perfekte gave, til dem med en sød tand eller som selvforkælelse til december.

Bestil julekalenderen her

 

 

Husk også året kreative julekalendere:

Pony Julekalender med Strikketilbehør, kreativ julekalender, julekalender til voksne, kreativ julekalender til voksne, strikke julekalender, julekalender med strik, julekalender med sy udstyr, sy udstyr med julekalenderPony Julekalender med Strikketilbehør

Den kreative Pony Julekalender 2018 med Strikketilbehør har 24 låger. Med gaverne fra de første 1-8 låger, kan du lave en pompon adventskrans. En fremragende julekalender til dig der elsker at strikker, eller som en gave til en strikkende veninde, kone eller kæreste.

Køb strikke julekalenderen her

 

kreativ julekalender, julekalender til voksne, kreativ julekalender til voksne, strikke julekalender, julekalender med strik, julekalender med sy udstyr, sy udstyr med julekalender

Strikke julekalenderen fra Opal

Opal Julekalender er udformet som en stor bog med masser af juleeventyr. Indpakningen i sig selv indbyder til hygge i de mørke vintertimer. Kalenderen måler ca. 40 cm i højden og ca. 29 cm i bredden. Når bogen er lukket, måler den ca. 10,5 cm og kan enten ligge ned eller stå op. Opslået måler den ca. 40 cm i bredden.

Inde i julekalenderen finder du 24 låger, som er nummeret. Hvad der er bag låge er en overraskelse men der er bag hver låge en 15 gram nøgle af Opal garn. Hver nøgle har en ny og spændende farvekombination, er printet og har en banderole med juletema. Alle banderolerne er forskellige, så du får altså hele to overraskelser hver dag – garnets farve og banderolens motiv.

Det gør også Opal Julekalender 2018 til en perfekt gave.

Køb strikke julekalenderen her

 

Hemline Julekalender med Sytilbehør

Denne julekalender er perfekt til både nybegyndere og øvede. De 24 låger i julekalenderen indeholder forskelligt sytilbehør. På bagsiden af hver låge står der desuden en beskrivelse af dagens gave. Låget på kalenderen er udformet, så det kan klippes ud til små til- og fra kort efterfølgende. Julekalenderen måler 35 x 42,65 cm.

Køb julekalender med sy tilbehør her

 

%d bloggers like this: