Økologiske julekalendere (te, slik, chokolade m.m)

Økologi har aldrig været så populært, som det er nu!

Derfor har vi lavet en samlet liste over alle de økologiske julekalendere som er tilgængelige i år, så du nemt og hurtigt kan finde den økologiske julekalender, der passer bedst til dig eller til en, som du synes fortjener en kvalitets julekalender. 

Note: Artiklen om Økologiske julekalendere er sidst opdateret D. 5/11 2020. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Læs også: 50+: Julekalender til kæresten (Ham & Hende)

Listen består af julekalendere med økologisk kaffe, økologisk te, økologiske kropspleje produkter eller økologisk chokolade.

Økologiske julekalendere (te, slik, chokolade m.m)

Naturfarm Adventskalender, naturfarm julekalender, julekalender naturfarm, julekalender med husplejeprodukter,
Naturfarm Adventskalender

Adventskalenderen indeholder økologiske AMBER produkter. I denne økologiske julekalender finder du Amber Cleansing Bar 125 g, Kit med Amber Bath & Shower Gel 25 ml., Amber Soft Shampoo 25 ml., Amber Body Lotion 25 ml., Amber Face & Body Scrub 25 ml, Amber Roll-on Deo 60 ml, Amber Day & Night Face Cream.

Køb Naturfarm julekalender her

musli julekalender, julekalender med musli, julekalender til kvinder, julekalender til piger, julekalender til kæresten,
MyMuesli Økologisk Grød julekalender

Grød julekalenderen fra MyMuesli lader dig tælle ned til jul med økologisk havregrød i mange anderledes og gode smage.

Her blandes julede varianter, som har fået smag af ristede mandler, kanel og æble, med luksuriøst cremede grødsorter, som smager af chokolade, vaniljeboller og blåbærcheesecake, bare for at nævne nogle af de mange smage. Grøden leveres i smarte portionsbægre. Med grød julekalenderen fra MyMuesli får du en god start på dagen, hver dag frem til jul!

Grødkalenderen fra MyMuesli er en perfekt adventsgave til alle, som fortjener en lidt bedre og hyggeligere start på december!

Køb Grød julekalenderen her

Summerbird julekalender, økologisk chokolade julekalender, julekalender med økologisk chokolade, chokolade julekalender til voksne
Summerbirds Julekalender Classic

Summerbird julekalender med økologisk luksus-chokolade. Julekalenderen er designet i en stilren sølv farve med små lyserøde blomster på æsken.

Hver er de 24 låger er markeret med hvide bogstaver. Nyd julen med skøn økolgisk kvalitets chokolade fra Summerbird. Pris: 335 kr.

Køb Summerbird julekalenderen her

mallows julekalender, julekalender med slik, julekalender til voksne, julekalender til kvinder, voksen julekalender med slik, juleklaender med skumfiduser, skumfidus julekalender

The Mallows Julekalender

En flot og sjov julekalender, fyldt med de lækreste skumfiduser, som er fulde af smag. Du finder en masse smagsvarianter bag de 25 låger.

Bag hver låge finder du 2 lækre skumfiduser – 8 forskellige smagsvarianter.

Alle skumfiduserne er økologiske og håndlavet med 100% kærlighed. Hver smag er specielt udvalgt og alle ingredienserne er helt i højsædet, så du får den bedst mulige oplevelse, når du tager en bid af disse store luftige skumfiduser.

Køb skumfidus julekalenderen her

Malmö chokoladefabrik, julekalender fra Malmö chokoladefabrik, Malmö chokoladefabrik julekalender, økologisk chokolade fra Malmö chokoladefabrik, chokolade julekalender økologisk, økologisk chokolade julekalender, økologisk julekalender, økologisk chokolade
Malmö Chokladfabrik: Økologisk Chokolade Julekalender

En fantastiske økoligsk chokolade julekalender fra Malmö Chokladfabrik. I den økologiske julekalender er der 24 lågerog hver låge gemmer sig ét styk god økologisk kvalitets-chokolade.

Alt chokoladen er lavet på økologiske råvarer og samtidig med de er Fairtrade-mærket.

Designet på kalenderen er simpel og elegant, med grønne og brunlige tykke skriver på tværs af det firkantede design. Alle tal og bogstaver på julekalenderen står med en pæn guldskrift, så der er en ”rød tråd” i designet.

Køb den økologisk chokolade julekalender her

te julekalender, julekalender med te, sunde julekalender, english home te julekalender, julekalender med te, julekalender til voksne
Julekalender Grøn med te økologisk

English home er blevet den helt store aktør indenfor te julekalendere og lige nu kan du få 3 forskellige te julekalendere fra det populære mærke.

I denne julekalender finder du økologiske te-blandinger i poser – Julekalenderen indeholder 25 stk fordelt på 13 varianter af tea. Økologisk te fra English Tea Shop, med urter og bær, tea infusers.

Køb Økologisk te julekalender her

Te julekalender, te julekalender 2017, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, voksen julekalender, voksen julekalender 2017
Økologisk Pukka te Julekalender

Julekalender med 24 økologiske Pukka tebreve.

Pukka te julekalender med 24 Pukka tebreve i smukt design. Forkæl dig selv og dine te-elskende kære hele december måned med en ny spændende smag hver dag.

Køb Pukka julekalenderen her

Læs også: 10+ te julekalendere til december

julekalender med tea, tea julekalender 2018, Te julekalender, te julekalender 2019, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, te voksen julekalender, voksen julekalender 2018
Julekalender med økologisk te fra The English Tea shop

Adventskalender med 25 æsker økologisk te. Hver tepakke vejer 50 gram og der er 13 forskellige smagsvarianter. Brandet English Tea Shop er meget mere end et te-mærke. Det er en livsstil.
Teen er brygget på kærlighed og respekt. Kærlighed til høj kvalitet og kærlighed til vores jord. Respekt for det omgivende samfund og ikke mindst for te-dyrkerne og lokalsamfundet.

Køb Økologisk te julekalender her

økologisk julekalender, økologisk chokolade julekalender, julekalender med økologisk chokolade
Mølle Skovly Chokolade Julekalender

Økologisk og håndlavet julekalender med konfekt chokolade – Så bliver det ikke mere luksuriøst.

Alle chokoladerne er håndlavet med økologiske ingredienser. Julekalenderen er den perfekte gave, til dem med en sød tand.

Pris: 369 kr – Gå til shop

80647
Økologisk julekalender med 70% mørk chokolade

Der gemmer sig 2 stykker økologisk chokolade bag hver af de 24 låger.

Julekalenderen er god til børn og voksne, som sætter pris på det rene økologiske mørke chokolade.

Pris: 159,95 kr – Gå til shop

økologisk julekalender, økologisk chokolade julekalender, julekalender med økologisk chokolade, økologisk julekalender, julekalender med chokolade
Julekalender økologisk chokolade

Julekalender som indeholder en blanding af fyldte dessert chokolader, samt marcipan og nougat stykker. 24 gange økologisk forkælelse får du i denne julekalender.

Pris: 249,95 kr – Gå til shop

Husk også året kreative julekalendere:

kreativ julekalender, strikkejuleklaender, julekalender med strik, julekalender med garn, julekalenere til kreative, krea julekalender
Infinity Hearts Strikke Julekalender 2020

Forkæl dig selv eller en du holder af, med en julekalender fra Infinity Hearts.

Julekalenderen har en værdi af 1471 kr selvom prisen kun er 499 kr. Denne kreative julekalender indeholder 24 pakker med forskellige varer indenfor strik/hækling, hobby og tilbehør hertil.

Infinity Hearts Julekalenderen er en limited edition og findes kun i et begrænset antal.

Køb den kreative julekalender med garn her

strikke julekalender, julekalender med garn, julekalender med strik, julekalender med hækle, hækle julekalender, kreativ julekalender, garn julekalender, julekalender til hende, julekalender til kvinder
Strikke julekalender – Pony Julekalender 2020

Hyggelig kreativ strikke eller hækle julekalender fra Pony (2020 udgave). Julekalenderen har 24 låger med lækre produkter fra Pony indeni. 

Ponys julekalender indeholder 24 fine æsker med forskelligt tilbehør til strik, hækling og broderi. Den perfekte decembergave til én der elsker kreativt håndarbejde. Varerne i julekalenderen er af høj værdi, sammenlignet med normal pris for varen og dermed er dette en garn julekalender, som virkelig giver værdi for pengene.

Køb julekalender med garn her

%d bloggers like this: