Øl julekalender med juleøl til de voksne

Øl julekalender: Årets julekalender til far, bedstefar, ægtemanden eller kæresten er denne spændende juleøl julekalender.

Vil du gerne nyde en lækker dansk brygget øl sammen med din ven eller partner?

Denne Øl julekalender er den perfekte erstatning til en chokolade julekalender (eller måske en lækker nr 2 julekalender, som kan nydes sammen med chokolade julekalenderen)

Øl julekalenderen indeholder 4×2 forskellige øl, fordelt på 2 forskellige julevarianter og 2 andre varianter.

Note: Artiklen med øl julekalender er sidst opdateret D. 25/11 20201 ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Øl julekalender med juleøl til de voksne

julekalender til voksne, voksen julekalender, juleøl julekalender 2021, 2021 juleøl julekalender, julekalender til mænd, mande julekalender, julekalender med øl, øl julekalender, julekalender øl, julekalender juleøl, juleøl julekalender, øl julekalender 2021, 2021 øl julekalender, Julekalender med alkohol i, julekalender til voksne, julekalender med alkohol, alkohol julekalender, julekalender med procenter, julekalender med øl, julekalender med juleøl, julekalender med gin, julekalender med whisky, whisky julekalender

Ølkalenderen 2021 indeholder 8 øl fordelt på 2 forskellige julevarianter og 2 andre varianter.

Den egner sig derfor til deling. Bestiller du adventskalenderen til to øl-drikkere, vil du modtage 4 forskellige øl, så parret, vennerne, brødrene eller noget fjerde, kan drikke en god øl sammen, 4 dage i december.

Ølkalenderen indeholder forskellige slags specialøl, og naturligvis Bryghusets Møns juleøl “Elmelunde Julebryg”.

Køb øl julekalenderen her

Er han en rigtig øl elsker? – Få inspiration til gode ØL-julegaver her

↓↓↓

Inspiration: Julekalender til voksne

portvins julekalender, julekalender med portvin, Portvinskalender, Portvinskalender julekalender, Julekalender med alkohol i, julekalender til voksne, julekalender med alkohol rom, alkohol julekalender, julekalender med procenter,

Portvinsjulekalender 2021

Spændende portvins julekalender fra Nordjysk Vinimport. Unik gaveide til alle der er til god og spændende portvin.

Der er 5 cl. I hver flaske, så hvis du har lyst, er portvinsjulekalenderne delbar. Med denne portvinsjulekalender er du sikker på at få 24 portvins-hygge dage op mod jul.

Køb Portvins julekalenderen her!

Rom julekalender, julekalender med rom, Julekalender med alkohol i, julekalender til voksne, julekalender med alkohol rom, alkohol julekalender, julekalender med procenter, julekalender med øl, julekalender med juleøl, juleklaender med gin, julekalender med alkohol, whisky julekalender rom 2021, rom julekalender 2021, julekalender til voksne.

Adventskalender med Rom

 En adventskalender for voksne bestående af 4 x 100 ml nummererede flasker med blandet premium Rom.

Flaskerne leveres i en flot gaveæske. Der medfølger desuden 4 faktaark fordelt i 4 nummererede konvolutter, så du har mulighed for at læse beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om de udvalgte lækkerier.

Køb rom julekalenderen fra smageklubben her

Julekalender med gin, gin julekalender, gin and tonic julekalender, gin tonic julekalender, alcohol julekalender, julekalender med alkohol, alkohol julekalender, voksen julekalender, julekalender til voksne

Gin julekalender fra TBGC med 24 slags gin

Imponerende gin julekalender med 24 unikke gin i 3 cl flasker – hele 24 forskellige smagsvarianter er i julekalenderen.

That Boutique-Y Gin Company har teamet op med et par store navne herunder Hernö og Kyrö – og laver selv helt særlige gin med et twist. De er ikke blege for at lave anderledes gin. Julekalenderen indeholder blandt andet Moonshot Gin, Smoked Rosemary Gin, Chocolate Cherry Gin, ged Perry’s Tot Gin – New York Distilling Company og Dead King Gin.

Køb Gin julekalenderen fra TBGC her

Niederegger Vinterklassiker Marcipanjulekalender, marcipan julekalender, kvalitets julekalender, kvalitets slik julekalender, julekalender til voksne, julekalender med marcipan

Niederegger Vinterklassiker Marcipanjulekalender

Få søde sager er lige så forbundet med julen som marcipan, og denne luksuriøse marcipanjulekalender fra Niederegger er den ultimative måde at tælle ned til juleaften på!

Julekalenderen indeholder chokolade overtrukken marcipan i seks forskellige smage, herunder appelsin, mørk chokolade og espresso.

Køb Marcipan julekalenderen her

romantisk julekalender til par, par julekalender, kærlighedsjulekalender til par, julekalender med sexlegetøj, juleklaender itl voksne, voksen julekalender med sex legetøj, eroitsk juleklaender til voksne,erotisk pakkekalender, fræk pakkekalender, pakkekalender til par, pakkekalender med sexlegetøj, sexlegetøj pakkekalender

 Fyld dele december måned med kærlighed og hygge!

Denne romantiske kalender har ekstra ordinært 31 låger og kan åbnes når som helst på året (vi foreslår december!).

Bag hver låge er der et forslag til tre forskellige aktiviteter i som par kan lave sammen – vælg mellem en sjove ting at lave sammen, romantiske gestus eller hed og sexet inspiration, I kan bruge, når I kryber ned under dynen! 

Så tag en romantisk pause fra hverdagstristessen og gør dig parat til en hel måned fuld af sex, romantik og glæde med kærlighedskalenderen til par!

Køb den romantiske julekalender her

Pop a Ball Pimp Your Prosecco Julekalender, sjove julekalendere, julekalender til voksne, voksen julekalender, julekalender til voksne 2021, julekalender til hende, julekalender til ham

Pop a Ball Pimp Your Prosecco Julekalender

Gør julen lidt mere festlig med Pimp Your Prosecco julekalenderen fra Pop a Ball! Julekalenderen har 12 låger, som indeholder drinkbobler med frugtagtig smag, festlig drinkglimmer og store papirsugerør – alt hvad du behøver til en festlig afslutning på året!

Denne super unikke julekalender indeholder 11 bøtter drinkbobler med forskellig frugtsmag, 1 bøtte drinkglitter med hindbærsmag og 11 store papirsugerør, der endnu sjovere at få fat i drinkboblerne.

Drikkeboblerne indeholder frugtsaft og har en skal af tangekstrakt, de er glutenfri og veganervenlige. Hver bøtte drinkbobler er nok til 3 champagneglas og drinkglimmeret til 14 glas.

Køb Pimp Your Presecco julekalenderen her

Inspiration: Julegaver med øl

50 øl du skal smage før du dør bog, bog om 50 øl du skal smage før du dør, bog om øl, gaver til øl elskeren, elsker øl gave,

Gem50 øl du skal smage før du dør

Der findes mange guides til ting, som du bare ikke må gå glip af. Men har du nogensinde tænkt over, at der måske er øl, du virkelig ikke må gå i graven uden at have smagt? I “50 øl du skal smage før du dør” bliver du præsenteret for en række øl, der ikke må gå din næse og smagssans forbi.

Carsten Berthelsen og Rolf Nielsen står bag bogen, der for første gang udkom for 10 år siden. Nu er den opdateret, og i denne udgave finder man mere end 10 nye øl fra bl.a. Mikkeler og Amager Bryghus.

Der findes mange guides til ting, som du bare ikke må gå glip af. Men har du nogensinde tænkt over, at der måske er øl, du virkelig ikke må gå i graven uden at have smagt? I “50 øl du skal smage før du dør” bliver du præsenteret for en række øl, der ikke må gå din næse og smagssans forbi.

Carsten Berthelsen og Rolf Nielsen står bag bogen, der for første gang udkom for 10 år siden. Nu er den opdateret, og i denne udgave finder man mere end 10 nye øl fra bl.a. Mikkeler og Amager Bryghus.

“50 øl du skal smage før du dør” er til alle ølelskere.

Pris: 199,95 kr – Køb øl bogen her

øl oplukker, øl oplukker med tæller, oplukker med tæller, øl gaver, gaver til øl elskeren, julegaver til ham, gaver til ham, gaver til manden, gaver til kæresten, gaver til morfar, gaver til farfar

Beer Tracker

Beer Tracker er den øltrætte centralcomputers bedste ven. På det lille display holder den ubønhørligt styr på, præcis hvor mange flasker der er åbnet. Oplukker til øl i julegave.

Pris: 49 kr – Gå til shop

Den store bog om håndbryg bog, bog Den store bog om håndbryg, bog om øl, gaver til øl elskeren, elsker øl gave, bog om at lave øl, bog om at brygge øl

Den store bog om håndbryg

Bogen er både en trin-for-trin guide til selve brygningsprocessen men indeholder desuden opskrifter til mange forskellige typer øl. Derfor passer ”Den store bog om håndbryg” både til nybegyndere og garvede ølbryggere, da den både kan bruges til opstart eller som inspiration til mere varieret og komplekse øltyper.

Øl er virkelig noget, der kan bringe danskerne tættere sammen, og med Greg Hughes’ ”Den store bog om håndbryg” kan du nu komme til at brygge din helt egen øl.

Blandt de mere end 100 opskrifter finder du blandt andet pilsnere, pale ale, hvedeøl og weissbier. Greg Hughes giver gode råd om brygning, og du kan desuden bruge billederne som vejledning til, hvordan det endelige resultat bør se ud.

Pris: 299,95 kr – Køb bogen om øl brygning her

48ffa3b1577c260fe5df170998fec5b2

Grillforklæde med Ølbælte

En ægte julegave til grillmesteren er et grillforklæde, for alle ved at grillmesteren ikke må gå ned på udstyr!! Dette grillforklæde har ti rum til grilltilbehør og værktøj! Desuden sidder der et ølbælte med plads til seks øldåser på brystet! Og når grillmaden er fortæret så er forklædet heldigvis justerbart med et plastspænde.

%d bloggers like this: