Økologiske julekalendere 2020 (kaffe, the & chokolade)

Hvis du vil have en kvalitet i julen, så se disse lækre økologiske julekalendere for 2020.

Økologiske julekalendere er et kvalitetsstempel, som sikre dig, at dine råvare ikke er tilsat unødvendige kemikalier.

Igen i år har vi lavet en samlet liste over alle de økologiske julekalendere som er tilgængelige i 2020

Note: Artiklen er sidst opdateret D. 8/9 2020. Listen bliver løbende opdateret i takt med flere julekalendere bliver frigivet for 2020. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Her kan du nemt og hurtigt finde den økologiske julekalender, der passer bedst til dig eller til en du ønsker at overraske, uden at kompromis med dine principper og ønsker. 

Listen består af julekalendere med økologisk kaffe, økologisk te, økologisk chokolade og økologisk hudpleje produkter:

Summerbird julekalender, økologisk chokolade julekalender, julekalender med økologisk chokolade, chokolade julekalender til voksne, summerbird julekalender 2020
Summerbirds Julekalender Classic 2020

Summerbird har igen i år lavet en økologisk julekalender med luksus-chokolade. Julekalenderen ano 2020 er designet i en stilren sølv farve med små lyserøde blomster på æsken.

Hver er de 24 låger er markeret med hvide bogstaver. Nyd julen med skøn økologisk kvalitets chokolade fra Summerbird, f.eks med smagsvarianten Landgrisen, Dark bar, Winter Truffles og Coffee Lovers. Pris: 340 kr.

Køb Summerbird julekalenderen her

Summerbird julekalender, økologisk chokolade julekalender, julekalender med økologisk chokolade, chokolade julekalender til voksne
Summerbird dele julekalender

Vil du gerne dele din julekalender med en du holder af – Eller selv nyde 2 stykker lækker Summerbird chokolade hver dag? Lige meget hvad svaret er så er julekalenderen du søger her!

Denne kalender er ligeså skabt i et stilren sølv farvet design med små lyserøde blomster på æsken. Indholdet spænder bredt over Summerbirds klassiske sortiment fyldt med lækre økologiske chokolademirakler.

Køb Summerbird julekalenderen her

Malmö chokoladefabrik, julekalender fra Malmö chokoladefabrik, Malmö chokoladefabrik julekalender, økologisk chokolade fra Malmö chokoladefabrik, chokolade julekalender økologisk, økologisk chokolade julekalender, økologisk julekalender, økologisk chokolade

Malmö Chokladfabrik: Økologisk Chokolade Julekalender

En fantastiske økoligsk chokolade julekalender fra Malmö Chokladfabrik. I den økologiske julekalender er der 24 lågerog hver låge gemmer sig ét styk god økologisk kvalitets-chokolade.

Alt chokoladen er lavet på økologiske råvarer og samtidig med de er Fairtrade-mærket.

Designet på kalenderen er simpel og elegant, med grønne og brunlige tykke skriver på tværs af det firkantede design. Alle tal og bogstaver på julekalenderen står med en pæn guldskrift, så der er en ”rød tråd” i designet.

Køb den økologisk chokolade julekalender her

chokolade julekalender økologisk, økologisk chokolade julekalender, økologisk julekalender, økologisk chokolade

Børnejulekalender m. mælkechokolade – Plant et træ

En julekalender til både børnene og miljøet. Med Børnejulekalender m. mælkechokolade – Plant et træ fra Økoladen, får du en lækker og sød julekalender, med et stykke lækkert økologisk chokolade bag hver af de 24 låger.

For hver julekalender der sælges, giver Økoladen  5 kr. til foreningen Plant Et Træ, så der kan komme endnu flere træer i Danmark, som er til glæde for alle børn og til gavn for det danske klima.

Julekalenderen har fået det søde print at et julelandskab i skoven, hvor både dyr og mennesker nyder godt af naturen og julen. 

Køb den økologisk chokolade julekalender her

Te julekalender, te julekalender 2019, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, voksen julekalender, voksen julekalender 2019
Julekalender med økologisk te fra The English Tea shop

Adventskalender med 25 æsker økologisk te. Hver tepakke vejer 48 gram og der er 12 forskellige smagsvarianter. Bag hver låge i tekalenderen gemmer der sig pyramideposer med økologisk te i julede smage såsom granatæble, hibiscus og ingefær med tranebær.

I alt får du tolv forskellig tesmage, og her står sort, rød, grøn og hvid te i kø med roobois og urtete, der alle passer rigtig godt på en kold decemberdag!

Brandet English Tea Shop er meget mere end et te-mærke. Det er en livsstil.
Teen er brygget på kærlighed og respekt. Kærlighed til høj kvalitet og kærlighed til vores jord. Respekt for det omgivende samfund og ikke mindst for te-dyrkerne og lokalsamfundet.

Køb Økologisk te julekalender her

julekalender med tea, tea julekalender 2018, Te julekalender, te julekalender 2019, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, te voksen julekalender, voksen julekalender 2018
Julekalender med økologisk te fra The English Tea shop

Adventskalender med 25 æsker økologisk te. Hver tepakke vejer 50 gram og der er 13 forskellige smagsvarianter. Økologisk te julekalender fra English Tea Shop indeholder varianter med urter og bær.

Teen er brygget på kærlighed og respekt. Kærlighed til høj kvalitet og kærlighed til vores jord. Respekt for det omgivende samfund og ikke mindst for te-dyrkerne og lokalsamfundet.

Køb Økologisk te julekalender her

økologisk julekalender, julekalender økologisk, økologisk te julekalender, økologisk kaffe julekalender, økologisk chokolade julekalender, julekalender med økologisk chokolade, julekalender med økologisk te, julekalender med økologisk kaffe, juleklaender til voksne, voksen julekalender 2017

Derfor skal du købe en økologisk julekalender

Ved at købe økologiske fødevarer er du med til at fremme bedre dyrevelfærd og en mere miljørigtig produktion, samtidig med at du reducerer dit indtag af pesticidrester gennem kosten.

Økologiske fødevarer er som udgangspunkt produceret uden brug af sprøjtemidler, og kun ganske få tilsætningsstoffer er tilladt i økologiske fødevarer.

I økologiske fødevarer må der hverken bruges genmodificerede ingredienser eller kød, mælk og æg fra dyr, som har fået genmodificeret foder.

Det er ikke bevist, at økologiske fødevarer er ’sundere’ end tilsvarende konventionelle produkter.

Se flere julekalendere til voksne her

%d bloggers like this: