Økologiske julekalendere med kaffe, the & chokolade

Hvis du vil have en kvalitet i julen, så se disse lækre økologiske julekalendere for 2021.

Økologiske julekalendere er et kvalitetsstempel, som sikre dig, at dine råvare ikke er tilsat unødvendige kemikalier.

Igen i år har vi lavet en samlet liste over alle de økologiske julekalendere med the, kaffe og chokolade som er tilgængelige i 2021

Note: Artiklen med Økologiske julekalendere med kaffe, the & chokolade 2021 er sidst opdateret D. 1/9 2021. Listen bliver løbende opdateret i takt med flere økologiske julekalendere bliver frigivet for 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Læs også: Kreative julekalendere til ham eller hende.

Her kan du nemt og hurtigt finde økologiske julekalendere, der passer perfekt til dig eller til en du ønsker at overraske, uden at kompromis med dine principper og ønsker. 

Listen består af julekalendere med økologisk kaffe, økologisk te, økologisk chokolade:

Summerbird julekalender, økologisk chokolade julekalender, julekalender med økologisk chokolade, chokolade julekalender til voksne, summerbird julekalender 2021, Økologiske julekalendere

Summerbirds Julekalender Classic 2021

Summerbird har igen i år lavet en økologisk julekalender med luksus-chokolade. Julekalenderen ano 2021 er designet i en stilren sølv farve med små lyserøde blomster på æsken.

Hver er de 24 låger er markeret med hvide bogstaver og der er 2 stykker chokolade bag hver låge, som du enten kan nyde alene eller dele med en du holder af. Nyd julen med skøn økologisk kvalitets chokolade fra Summerbird, f.eks med smagsvarianten Coffee Lovers, Amber, Pure Amande, Amber Bar og Landgrisen

Køb Summerbird julekalenderen her

Summerbird julekalender, økologisk chokolade julekalender, julekalender med økologisk chokolade, chokolade julekalender til voksne, Summerbird 2021 julekalender,

Summerbird Julekalender Chiffoniere 2021

Vil du gerne dele din julekalender med en du holder af – Eller selv nyde 2 stykker lækker Summerbird chokolade hver dag? Lige meget hvad svaret er så er julekalenderen du søger her!

Summerbirds julekalender er udformet som en stilren kommode med 24 skuffer med to indpakkede stykker chokolade i hver skuffe.

Denne kalender er ligeså skabt i et stilren sølv farvet design med små lyserøde blomster på æsken. Indholdet spænder bredt over Summerbirds klassiske sortiment fyldt med lækre økologiske chokolademirakler som f.eks Praline, Christmas, Liquorice Truffle, Winter Truffle, Dark bar.

Køb Summerbird julekalenderen her

Malmö chokoladefabrik, julekalender fra Malmö chokoladefabrik, Malmö chokoladefabrik julekalender, økologisk chokolade fra Malmö chokoladefabrik, chokolade julekalender økologisk, økologisk chokolade julekalender, økologisk julekalender, økologisk chokolade

Malmö Chokladfabrik: Økologisk Chokolade Julekalender

En fantastiske økologisk chokolade julekalender fra Malmö Chokladfabrik. I den økologiske julekalender er der 24 låger og hver låge gemmer sig ét styk god økologisk kvalitets-chokolade.

Alt chokoladen er lavet på økologiske råvarer og samtidig med de er Fairtrade-mærket.

Designet på kalenderen er simpel og elegant, med grønne og brunlige tykke skriver på tværs af det firkantede design. Alle tal og bogstaver på julekalenderen står med en pæn guldskrift, så der er en ”rød tråd” i designet.

Køb den økologisk chokolade julekalender her

Anker Chokolade Voksen Julekalender, voksen julekalender med chokolade, chokolade julekalender, kvalitets chokolade julekalender, økologisk chokolade julekalender, Økologiske julekalendere, julekalender med økologisk chokolade, julekalender 2021, økologisk adventskalender,

Anker Chokolade – Voksen Julekalender med økologisk chokolade

Denne kalender indeholder 24 stykker fyldt chokolade fra danske Anker Chokolade. Kalenderen er spækket med dessertchokolade fordelt bag lågerne på den dekorative og rustikke julekalender.

Der er mange forskellige typer af chokolade i årets julekalender, men fælles er de unikke sammensætninger, som f.eks Macadamia-nødder, flagesalgt, hindbær og hvid chokolade eller Danske æbler, brunet smør, vanilje og Grand Cru hvid chokolade for ikke at nævne Amarena kirsebær, Prunus Nigra kirsebærvin og São Tomé 66% mørk chokolade

Herudover anvender Anker Chokolade næsten udelukkende økologiske ingredienser.

Find sjove og smagfulde dessertchokolader i årets julekalender 2021 fra Anker Chokolade, med blandt andet krydderurter, frugt og bær og spiritus.

Køb den økologisk chokolade julekalender fra Anker Chokolade her

Anker Chokolade Voksen Julekalender, voksen julekalender med chokolade, chokolade julekalender, kvalitets chokolade julekalender, økologisk chokolade julekalender, julekalender med økologisk chokolade, julekalender 2021, økologisk adventskalender

Anker Chokolade – Par Julekalender med økologisk chokolade

Anker Chokolades bud på en næsten 100% økologisk chokoladekalender til julen 2021 er denne smukke og store julekalender er der hele 520g chokolade fordelt på 48 stykker i sig. Perfekt som dele julekalender til par som elsker kvalitets chokolade.

Der er fantastisk, spændende fyldte chokolader i vente. Anker Chokolade er nemlig specialister i at kombinere sødt, surt, salt og bittert. Bare fordi noget traditionelt er koblet med det salte køkken, betyder ikke at Anker ikke bruger det i sin chokolade. Find derfor forskellige krydderurter som et finurligt og smagfuldt twist i samråd med marcipan, nougat og ganache.

Firmaet bag årets julekalender har desuden fokus på bæredygtighed og økologi, så chokoladen her er med god samvittighed på den front.

Køb den økologisk chokolade julekalender fra Anker Chokolade her

chokolade julekalender økologisk, økologisk chokolade julekalender, økologisk julekalender, økologisk chokolade

Børnejulekalender m. mælkechokolade – Plant et træ

En julekalender til både børnene og miljøet. Med Børnejulekalender m. mælkechokolade – Plant et træ fra Økoladen, får du en lækker og sød julekalender, med et stykke lækkert økologisk chokolade bag hver af de 24 låger.

For hver julekalender der sælges, giver Økoladen  5 kr. til foreningen Plant Et Træ, så der kan komme endnu flere træer i Danmark, som er til glæde for alle børn og til gavn for det danske klima.

Julekalenderen har fået det søde print at et julelandskab i skoven, hvor både dyr og mennesker nyder godt af naturen og julen. 

Køb den økologisk chokolade julekalender her

Læs også: 50+: Julekalender til kæresten (Ham & Hende)

te julekalender, julekalender med te, julekalender med the, Tea julekalender, sunde julekalender, english home tea julekalender, julekalender med te, julekalender til voksne, voksen julekalender 2021, julekalender 2021 til voksne, Økologiske julekalendere

Julekalender med økologisk te fra The English Tea shop (Your Wellness)

Adventskalender med 25 æsker økologisk te. Hver tepakke vejer 50 gram og i denne tea julekalender får du 25 forskellige smage, som gør Julestress og decemberkulde meget mere overkommelig i december måned. Der findes flere forskellige økologiske te-julekalendere fra English Tea, dette er varianten som er kendt som ”Your Wellness”.

Økologisk te julekalender fra English Tea Shop indeholder varianter med urter og bær.

Teen er brygget på kærlighed og respekt. Kærlighed til høj kvalitet og kærlighed til vores jord. Respekt for det omgivende samfund og ikke mindst for te-dyrkerne og lokalsamfundet.

Køb Økologisk te julekalender her

Te julekalender, te julekalender 2019, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, voksen julekalender, voksen julekalender 2019

Julekalender med økologisk te fra The English Tea shop

Adventskalender med 25 æsker økologisk te. Hver tepakke vejer 48 gram og der er 12 forskellige smagsvarianter. Bag hver låge i tekalenderen gemmer der sig pyramideposer med økologisk te i julede smage såsom granatæble, hibiscus og ingefær med tranebær.

I alt får du tolv forskellig tesmage, og her står sort, rød, grøn og hvid te i kø med roobois og urtete, der alle passer rigtig godt på en kold decemberdag!

Brandet English Tea Shop er meget mere end et te-mærke. Det er en livsstil.
Teen er brygget på kærlighed og respekt. Kærlighed til høj kvalitet og kærlighed til vores jord. Respekt for det omgivende samfund og ikke mindst for te-dyrkerne og lokalsamfundet.

Køb Økologisk te julekalender her

NUTE Julekalender 2021, Økologiske julekalendere, NUTE Julekalender, økologisk te julekalender, julekalender med te, julekalender med tea 2021

NUTE Julekalender 2021

En lækker og smagfuld julekalender med 24 økologiske tebreve fra danske NUTE Organic. Med denne julekalender har du lidt at varme dig på i julens hektiske tid, hvor du hver dag får et brev te med 48 gram.

Du finder 14 forskellige smagsvarianter, her i blandt NUTE populære Christmas Tea samt grønne, sorte, hvide og urte teer. Med NUTE Julekalender får du altså 24 eksklusive kopper te, så den er helt perfekt til te-elskeren. 

Varm dig på en lækker kop te fra d 1 til d. 24 december med NUTE Organic te julekalender. En fantastisk te julekalender, hvor du kommer igennem et hav af lækre smagsvarianter og te-blandinger. Alle tebreve er økologiske og har en fantastisk god og kraftig smag. Teerne er alle inspireret af traditionelle teer som har fået et lækker nordisk strejf. 

Køb Økologisk NUTE julekalender her

økologisk te julekalender, økoglogisk te julekalender 2020, Te julekalender, te julekalender 2020, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, voksen julekalender, voksen julekalender 2020

Økologisk Pukka te Julekalender

Julekalender med 24 økologiske Pukka tebreve.

Pukka te julekalender med 24 Pukka tebreve i smukt design. Forkæl dig selv og dine te-elskende kære hele december måned med en ny spændende smag hver dag. Læs mere om alle smagsvarianterne i webshoppen.

Køb Pukka julekalenderen her

Økologisk kaffe julekalender, julekalender med økologisk kaffe, kaffe julekalender, coffee julekalender, økologisk julekalender, voksen julekalender, kaffe julekalender 2021, 2021 økologisk julekalender, Økologiske julekalendere

Coffee Brewers – Økologisk og koffeinfri kaffe julekalender

-disse annoncer på søndag samt lørdag i næste uge:

Denne kaffe julekalender er med økologisk og koffeinfri kaffe. Det vil sige kaffe du kan nyde døgnet rundt, også om aftenen og stadig få en god natssøvn. 

Dette er en ny udgave af den populære kaffe julekalender fra Coffee Brewers, som er både koffeinfri  og økologisk.

24+1 kaffebryggere med kaffe til din december måned. Smart kaffe fra Coffee Brewers – kog vand i en kedel eller gryde, og hæld det i hver beholder. Så har du kaffe hver morgen .Beholderen er patenteret, og du kan sågar rengøre den og bruge den igen.

De patenterede beholdere indeholder nu forskellig kaffe til hver eneste dag. Du får altså 25 forskellige typer decaf kaffe til at varme dig på – og måske finder du din nye favoritkaffe i denne julekalender.

Køb den økologiske koffeinfri kaffe julekalender her

kaffe julekalender, julekalender med kaffe, voksen julekalender, julekalender til voksne, anderledes julekalendere til voksne, kaffe kapsler julekalender, Estate Coffee adventskalender, Kaffekapsel julekalender

Estate Coffee Kaffekapsel julekalender

De populære kaffekapsler fra Estate Coffee kommer her i en fin julekalender i 2021. Prøv hver dag en kop god kaffe, åbn blot skuffen, og sæt din nespresso-maskine i gang. Du kan smage 12 forskellige varianter i julekalenderen, heriblandt 6 økologiske varianter.

Kaffen i julekalenderen varierer i styrken imellem 5-10. Du vil altså både kunne drikke lungo og espresso. Julekalenderen byder blandt andet på Tres Flores, som er en økologisk espresso med bønner fra Costa Rica, Nicaragua og Etiopien. Der er også en special juleudgave af den dybe kaffe.

Køb økologisk Kaffe julekalenderen her!

 julekalender med kaffe, kaffe kapsel julekalender, julekalender til voksne, voksen julekalender, økologisk kaffe julekalender

Estate Kaffe Adventskalender 2021

Nyd en lækker kvalitetskaffe i december, med denne luksus kaffe adventskalender 2021, der indeholder hele 4 poser á 125 g. med skøn kaffe i hele bønner. En oplagt værtsgave eller adventskalender til kaffenyderen. 

De 4 varianter i denne kaffe julekalender er, hvoraf en del er økologisk kaffe. De 4 varianter er som følger: – Jaz, Rio Verde Kaffe, Øko Dulce (som normalt kun fås i 1 kg. og Winter Edition (en helt ny variant)

Denne adventskalender sikrer dig lækker kvalitetskaffe, med god samvittighed for kaffe julekalenderen er også Fairtrade.

Køb Kaffe julekalenderen her!

økologisk julekalender, julekalender økologisk, økologisk te julekalender, økologisk kaffe julekalender, økologisk chokolade julekalender, julekalender med økologisk chokolade, julekalender med økologisk te, julekalender med økologisk kaffe, juleklaender til voksne, voksen julekalender 2017

Derfor skal du købe en økologisk julekalender

Ved at købe økologiske fødevarer er du med til at fremme bedre dyrevelfærd og en mere miljørigtig produktion, samtidig med at du reducerer dit indtag af pesticidrester gennem kosten.

Økologiske fødevarer er som udgangspunkt produceret uden brug af sprøjtemidler, og kun ganske få tilsætningsstoffer er tilladt i økologiske fødevarer.

I økologiske fødevarer må der hverken bruges genmodificerede ingredienser eller kød, mælk og æg fra dyr, som har fået genmodificeret foder.

Det er ikke bevist, at økologiske fødevarer er ’sundere’ end tilsvarende konventionelle produkter.

Se flere julekalendere til voksne her

økologisk julekalender, julekalender med økologisk, julekalender med økologisk chokolade, julekalender med økologisk te, te julekalender, økologisk te julekalender, økologisk julekalender 2020, 2020 øko julekalender, 2020 julekalender,
økologisk julekalender, julekalender økologisk, økologisk te julekalender, økologisk kaffe julekalender, økologisk chokolade julekalender, julekalender med økologisk chokolade, julekalender med økologisk te, julekalender med økologisk kaffe, juleklaender til voksne, voksen julekalender 2019
%d bloggers like this: