Oplevelsesgaver: 8 fede oplevelser i Sverige

Vil du gerne på oplevelse i Sverige?

Oplevelsesgaver er altid en unik julegave. Men oplevelsesgaver kan ikke kun oplevelses i Danmark, de kan nemlig også opleves hos vores skønne naboer i Sverige.

Vi har fundet frem til 8 fede oplevelser i Sverige, som du kan købe som en oplevelsesgave til julegave.

Mountinbike tur, mountainbike tur

Mountainbike tur i Sverige

Med denne oplevelse venter der 2 dages cykeleventyr på den anden side af sundet.

Under en times kørsel i bil fra Helsingborg, finder vi Hallandsåsen – et skønt område der byder på store naturoplevelser og masser af gode spor at køre på. En oplevelse som er planlagt, så alle kan være med – med fokus på teknik frem for hastighed. De dygtige instruktører fra Outdoor Sports tilrettelægger kurset med den perfekte kombination af teori og praksis.

Oplevelsen er meget velegnet som gave til ham eller hende som  har fortjent en stor adrenalin naturoplevelse i vores flotte naboland.

Pris: 2795 kr – Bestil oplevelsen i Sverige her!

wallpaper_bo_i_vildmarken_2

Overnat i den svenske vildmark

Bo i den svenske vildmark midt i Smålands skovlandskab. Nyd den fantastiske uberørte natur, hvor tiden står stille, og alt ånder fred og idyl.

Et sted, hvor I kan fiske, slappe af, og tage en pause efter en kanotur på floden Nissan. De helt perfekte rammer for den, som trænger til en pause fra hverdagen, slappe af og være tilstede med alle sanser åbne. I får her muligheden for at komme helt ned i gear og tænke tankerne færdige.

Beliggende tæt på floden Nissan, bor I midt i den svenske skov med grillhytte til madlavning, vaskestation til ansigt og fisk samt udhus. I vildmarken bor I helt uforstyrret i et vidunderligt miljø, hvor I kan fiske jeres egne fisk og tilberede dem over åben ild

Kom væk fra en stresset hverdag og forkæl jer selv med en afslappende vildmarksferie for hele familien, eller giv denne unikke oplevelse som gave til forældre, kæresten eller vennerne.

Mærk roen og vær i ét med naturen!

Pris: 970 kr – Bestil oplevelsen i Sverige her!

whitewater-kajak-5

Whitewater Kajak kurses

Udover at “whitewater kayaking” er en helt unik motionsform på havet, så indebærer oplevelsen her nogle helt fantastiske naturoplevelser i det sydlige Sverige. Kender du en med hang til både en aktiv livsstil og flot natur, så er det oplevelsesgaven til ham eller hende.

Whitewater Kajak er en fantastisk aktivitet. En helt ny verden for de, der prøver det første gang. Dette kursus foregår over en weekend i Blekinge, der ligger i Sydsverige. Henover weekenden lærer du de fundamentale teknikker bag whitewater kajak. Kurset indebærer selvfølgelig manøvreringsøvelser, men også med fokus på sikkerhed for dig selv og “kammeratredninger”. En fantastisk naturoplevelse fuld af aktivitet og gode minder.

FarOut som er anerkendte for deres gode whitewater og -havkajakkurser, er arrangør af oplevelsen. I Sydsverige danner Mörrumsåen og kursuscenteret den perfekte ramme om en weekendoplevelse som denne.

Pris: 1.975 kr – Bestil oplevelser i Sverige her!

forskajak-for-begyndere-wallpaper_2

Foskajak for begyndere

Lær at overvinde naturkræfterne og få et adrenalinkick i den fantastiske svenske natur!

Foskajak er en af de mest populære og ultimative adventure-sportsgrene. På dette begynderkursus bliver du sat ind i de grundlæggende teknikker til at beherske en kajak i kraftfuldt vand, og du får du lov til at prøve kræfter med flodens rivende vandstrømme, hvor den egner sig bedst for begyndere. Hvis du har lyst, kan du også prøve at lære den berømte “eskimovending”.

Kurset varer 1 dag – og er en ægte adrenalin-oplevelse for alle, der går rundt med en spirende “daredevil” i maven! En af de fedeste adrenalin oplevelser i Sverige

Pris: 1250 kr – Køb oplevelsen i Sverige her

Se flere adrenalin oplevelser her!

luksus-for-sanserne-skansen-8

Spaophold hos Hotel Skansen

Et døgn med fokus på forkælelse af sanserne hos det fantastiske Hotel Skansen, beliggende i Båstad lige ud til vandet i Sverige.

Hotellet ligger et par timers kørsel fra København, hvor Atriumgården indbyder til “afternoon tea” foran pejsen, som opvarmning til oplevelserne i SPA-faciliteterne og kallbadhuset. Der kan her vælges mellem to oplevelser, der er inklusiv i prisen. Aftenen rundes af med en femretters gourmetmiddag serveret i Restaurant Sand og indledes af et glas boblende champagne. Efter en god nats søvn i et flot og hyggeligt værelse, afsluttes opholdet med en lækker morgenmadsbuffet og afslapning.

Den perfekte oplevelsesgave til parret, der fortjener et døgns oplevelse i Sverige.

Pris: 4.179 kr – Bestil oplevelser i Sverige her!

Find flere wellness oplevelser her

wallpaper_balsam

Wellness ophold i Sverige

Et weekend ophold hvor i ingenting skal. Tag en pause fra hverdagen, og nyd total afslapning på et dejligt wellness-hotel. Alle dine sanser vil blive stimuleret i de rolige omgivelser – og bane vejen til fornyet energi og balance.

Tag afsted sammen med dit hjertes udkårne, en god ven eller veninde og nyd en sanselig weekend fyldt med afslapning og forkælelse på et skønt hotel i Sverige (Ystad Saltsjøbad eller Hotel Gässlingen). Et wellnessophold er den lille luksus med den store effekt – det perfekte åndehul fra hverdagens stress og jag.

Pris: 1.499 kr – Bestil oplevelsen i Sverige her!

spaophold-comwell-varbergs-8

Spaophold på Comwell Varbergs Kurort

 

Nu har du muligheden for at komme på Sveriges bedste spa- og kurophold, når Varbergs Kusthotell byder velkommen til 200 års unikke kurbads-traditioner på den svenske Vestkyst.

Helt ned til stranden ligger det hyggelige hotel, hvor gæsterne strømmer til, for at nyde naturen, kulturen og ikke mindst de fascinerende faciliteter, hvor de som de eneste i Sverige kan tilbyde en ægte Thalasso-spa.

Varbergs Kusthotell trækker havvand ind til hotellet, hvor det renses og opvarmes, og bruges i behandlinger eller i den opvarmede havvands-pool. Træk stikket ud med en bog i deres hyggelige stuer og gå lange ture på stranden med den, du holder af. Dette er det perfekte ophold til at stresse fuldkommen af.

Pris: 2.850 kr – Bestil oplevelsen i Sverige her!

sommerophold-the-lodge2

Sommerophold på The Lodge

Her tilbydes et fantastisk sommerophold, til den der har lyst til at blive forkælet med et lækkert ophold i løbet af sommeren.

Opholdet finder sted på The Lodge – en hotel-perle beliggende i Sydsverige, en times kørsel fra København. Et ukendt hotel for de fleste danskere og når du først ser hotellet vil du ønske at det forbliver sådan, en hemmelighed som kun du og dine, kender til.

På vej mod hotellet sker der et pludselig skift i omgivelserne og naturen og inde midt i en ren naturoase, finder du The Lodge – beliggende 167 meter over havets overflade med fantastisk udsigt ud over det smukke Svenske landskab. En af mange gode oplevelser i Sverige.

Pris: 2.992 kr – Bestil oplevelser i Sverige her!

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

2 thoughts on “Oplevelsesgaver: 8 fede oplevelser i Sverige

Comments are closed.

%d bloggers like this: