Oplevelsesgaver: 4 fede oplevelser i Sverige

Vil du gerne på oplevelse i Sverige?

Oplevelsesgaver er altid en unik julegave. Men oplevelsesgaver kan ikke kun oplevelses i Danmark, de kan nemlig også opleves hos vores skønne naboer i Sverige.

Vi har fundet frem til 4 fede oplevelser i Sverige, som du kan købe som en oplevelsesgave til julegave.

Note: Artiklen om oplevelser i Sverige er sidst opdateret D. 16/10 2020. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

wallpaper_bo_i_vildmarken_2

Overnat i den svenske vildmark

Bo i den svenske vildmark midt i Smålands skovlandskab. Nyd den fantastiske uberørte natur, hvor tiden står stille, og alt ånder fred og idyl.

Et sted, hvor I kan fiske, slappe af, og tage en pause efter en kanotur på floden Nissan. De helt perfekte rammer for den, som trænger til en pause fra hverdagen, slappe af og være tilstede med alle sanser åbne. I får her muligheden for at komme helt ned i gear og tænke tankerne færdige.

Beliggende tæt på floden Nissan, bor I midt i den svenske skov med grillhytte til madlavning, vaskestation til ansigt og fisk samt udhus. I vildmarken bor I helt uforstyrret i et vidunderligt miljø, hvor I kan fiske jeres egne fisk og tilberede dem over åben ild

Kom væk fra en stresset hverdag og forkæl jer selv med en afslappende vildmarksferie for hele familien, eller giv denne unikke oplevelse som gave til forældre, kæresten eller vennerne.

Mærk roen og vær i ét med naturen!

Pris: 1499 kr – Bestil oplevelsen i Sverige her!

forskajak-for-begyndere-wallpaper_2

Foskajak for begyndere

Lær at overvinde naturkræfterne og få et adrenalinkick i den fantastiske svenske natur!

Foskajak er en af de mest populære og ultimative adventure-sportsgrene. På dette begynderkursus bliver du sat ind i de grundlæggende teknikker til at beherske en kajak i kraftfuldt vand, og du får du lov til at prøve kræfter med flodens rivende vandstrømme, hvor den egner sig bedst for begyndere. Hvis du har lyst, kan du også prøve at lære den berømte “eskimovending”.

Kurset varer 1 dag – og er en ægte adrenalin-oplevelse for alle, der går rundt med en spirende “daredevil” i maven! En af de fedeste adrenalin oplevelser i Sverige

Pris: 1250 kr – Køb oplevelsen i Sverige her

Se flere adrenalin oplevelser her!

wallpaper_balsam

Wellness ophold i Sverige

Et weekend ophold hvor i ingenting skal. Tag en pause fra hverdagen, og nyd total afslapning på et dejligt wellness-hotel. Alle dine sanser vil blive stimuleret i de rolige omgivelser – og bane vejen til fornyet energi og balance.

Tag afsted sammen med dit hjertes udkårne, en god ven eller veninde og nyd en sanselig weekend fyldt med afslapning og forkælelse på et skønt hotel i Sverige (Ystad Saltsjøbad eller Hotel Gässlingen). Et wellnessophold er den lille luksus med den store effekt – det perfekte åndehul fra hverdagens stress og jag.

Pris: 1.499 kr – Bestil oplevelsen i Sverige her!

sommerophold-the-lodge2

Sommerophold på The Lodge

Her tilbydes et fantastisk sommerophold, til den der har lyst til at blive forkælet med et lækkert ophold i løbet af sommeren.

Opholdet finder sted på The Lodge – en hotel-perle beliggende i Sydsverige, en times kørsel fra København. Et ukendt hotel for de fleste danskere og når du først ser hotellet vil du ønske at det forbliver sådan, en hemmelighed som kun du og dine, kender til.

På vej mod hotellet sker der et pludselig skift i omgivelserne og naturen og inde midt i en ren naturoase, finder du The Lodge – beliggende 167 meter over havets overflade med fantastisk udsigt ud over det smukke Svenske landskab. En af mange gode oplevelser i Sverige.

Pris: 2.992 kr – Bestil oplevelser i Sverige her!

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

2 thoughts on “Oplevelsesgaver: 4 fede oplevelser i Sverige

Comments are closed.

%d bloggers like this: