Alle julegaver ideerJulegave ideerOplevelserOplevelser til HamOplevelser til Hende

Oplevelsesgaver: Bagekursus til ham og hende

Kender du en der gerne vil lære at bage eller blive bedre til at bage?

Oplevelsesgaver er super populære, fordi vi gerne vil lærer noget nyt samtidig med vi har det sjovt.

Madlavningskursuser og særligt bagekursus er noget både kvinder og mænd kan deltage i. I denne oversigt finder du derfor en række spændende bagekursus af forskellige slags, fra perfekt brød til macarons. Perfekt som gave til både ham og hende til fødselsdagen, julegaven eller bryllupsgave.

Læs også >> Oplevelsesgaver: Ginsmagning m.m

Note: Artiklen om Bagekursus til ham og hende er sidst opdateret D. 28/10 2022. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Bagekursus til ham og hende

Bagekursus hos Timm Vladimirs køkken, Bagekursus hos Timm Vladimirs, Tim vladimirs kurser, Tim vladimir bagekursus, bagekursus, oplevelsesgaver til hende,

Bagekursus hos Timm Vladimirs køkken

Et spændende bagekursus, hvor du lære forskellige spænende bageteknikker. Bagekurset vare 4 timer og alle opskrifter kommer på mail efter kurset, så du kan holde dine nye evner ved lige, til både din personlige glæde såvel som familie og venners fornøjelse.

Du får alt dit bagværk med hjem efter kurset sammen med et flot forklæde, som du kan bruge når du bager i fremtiden. Der er drikkevarer tilgængelig under hele kurset.

Pris: 1095 kr – Køb bagekurset her

bagekursus, flødebolle kursus, flødebollekursus, lær at lave flødeboller

Flødebolle kursus

Om det teknisk set tæller som et bagekursus er vi i tvivl om. Tilgengæld er vi ikke i tvivl om at vi alle gerne vil lære at lave flødeboller og derfor har flødebolle kursuserne sneget sig ind på oversigten.

Der findes flere forskellige flødebolle kurser over hele landet. På et flødebolle kursus med lærer du at lave færdig- og hjemmelavet skum og marcipanbunde, så du kan lave dine egen flødeboller til familie fester, fødselsdag eller julen.

Priser fra: 299 kr – Se oversigten med flødebolle kurser her

Macaronkursus, selvtillid, julegaver, julegaver til ham, julegaver til hende, julegaver til teenagere, julegaver til unge, detglemmerdualdrig.dk, julegaver til kageelskere

Macaronkursus hos Frédéric Terrible

Et macaronkurus er utroligt velsmagende oplevelse for alle med en sød tand.

På kurset undervises du af den anerkendte dessertkok, Frédéric Terrible, som er udlært konditor fra Frankrig, med mere end 20 års erfaring.

På kurset laves alt selvfølgelig fra bunden, mens de forskellige råvarer og teknikker gennemgås. Oplevelsen inkluder god, kompetent undervisning, med brugbare tips og tricks til kage-projekter derhjemme. Oplevelsen finder sted i charmerende, lyse køkkenfaciliteter på Frederiksberg med alt det nødvendige udstyr indenfor professionel konditori – faciliteter indrettet til lige præcis macaron- og kagekurser.

Denne oplevelse er helt perfekt til den, som elsker kager og søde sager, om gerne vil udvikle sine bageteknikker. Kursuset vare 2,5 – 3 timer inklusiv en pause med the og kaffe. Alle deltagere får sine macarons med hjem og alle opskrifter sendes på mail efter kurset.

Macarons er dyre, så du kan hurtigt tjene dette kursus hjem igen.

Pris: 449 kr – Bestil macaron kursuset her.

bagekursus for børn og voksne, bagekursus for børn, madlavningskursus for børn, smallshefs madskole,

Bagekursus for børn og voksne

Populært bagekursus med Karoline Trier, vinder af Masterchef 2016

Gå på opdagelse i forskellige mel- og korntyper, mens du og dit barn også lærer om surdej, brød og kager. Karoline Trier, der er kendt fra Masterchef 2016, vil dele ud af sin viden, og sørge for at kurset bliver hyggeligt og lærerigt, hvor alle kan være med.

Barnet får lov til at gøre det hele fra bunden, så man virkelig har føling med, hvordan man laver opskrifterne og selv kan bruge dem derhjemme efterfølgende. Til sidst smager I sammen på dagens bagværk. En af super oplevelses gaver til børn og børnebørn.

Pris for 1 person: 695 kr – Gå til shop

Læs også >> 25+ gaveideer: Gave til konfirmander