Alle julegaver ideerJulegave ideerOplevelserOplevelser til HamOplevelser til HendeTil den som elsker?

Oplevelsesgaver: Ginsmagning m.m

Gin har efterhånden sneget sig ind i manges hjerter.

At gå på weekend med en Gin og Tonic, som kendt som en G&T, er for mange blevet en tradition.

Gin har ry for at smage af grannåle, men der er så meget mere til drikken. Den klare, bitre væske blandet sammen med en god tonic giver en helt speciel smagsoplevelse som ingen anden cocktail helt kan leve op til.

En ginsmagning er en oplevelsesgave til både ham og hende, som allerede elsker gin og ønsker at lære mere om, hvordan man laver den helt perfekt drink, hvordan gin skal nydes eller ønsker en spændende oplevelse med historie og hygge.

Ginsmagning er også er perfekt oplevelsesgave til dem, som ikke helt har forelsket sig i drikken endnu, men som er klar på nye oplevelser og læring.

Læs også >> Til ham eller hende: Et cocktail kursus i gave

Giv en Ginsmagning i gave

Ginsmagning på Njord Gin Distillery, Njord Gin Distillery, oplevelsesgaver til ham, oplevelsesgaver til hende, oplevelser med Gin
Ginsmagning på Njord Gin Distillery (Århus)

I Sydhavnen i Aarhus ligger Njord Gin Distillery. Her fremstilles der håndlavet gin i små mængder og med nummererede flasker. På Distilleriet kan du tydeligt mærke passionen og kærligheden til at fremstille smagfuld og kompleks gin. Det er Danmarks første dedikerede gindestilleri, og med flere flotte medaljer er Njord Gin allerede godt på vej mod målet om at lave verdens bedste gin.

Her tilbydes en oplevelsesrig vinsmagning på ca. 1,5 time. Det hele starter med en velkomstdrink og om ginens verden og om Njord Gins historie. Derefter smages der på 5 forskellige gin fra Njord Gin. På bordet står der kolde tonic, som kan blandes i ginen.

En spændende oplevelsesgave for både ham og hende i Midtjylland.

Pris: 399 kr. – Køb ginsmagning hos Njord gin her

ginsmagning, oplevelsesgaver til unge, cocktail kursus, bartender kursus, oplevelser med gin
Lav din egen gin hos Copenhagen Distillery

I løbet af de sidste par år er gin blevet virkelig populært, og i de store byer skyder ginbarerne op i gadebilledet.

Oplevelsen vare 2 timer, hvorunder du får mulighed for at udvælge urter og krydderier til din egen gin, så du kan blande din egen flaske gin, som er det oplevelsen består af. Du får også mulighed for at lave din egen etikette. Sammen med oplevelsen er der også mulighed for at køre ginens historie.

Pris: 549 kr. – Køb gin oplevelsen her

Gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart, Gin & Tonic Cruise i Odense, oplevelser i Odense, oplevelsesgaver i Odense, G&T cruise
Gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart

Sæt dig godt til rette på bådens bænke, mens du nyder udsigten til den grønne natur og nipper til en kølig Gin & Tonic. Der er næppe nogen bedre måde at opleve Odense Å på.

Dette unikke Gin og Tonis cruise tager 1,5 time og undervejs bliver der serveret 3 gin og tonics. Den ene bliver serveret i smukke Fruens bøge. Undervejs på turen bliver du også introduceret til de forskellige gins samt for en masse sjove historier undervejs.

Pris: 299 kr. – Køb gin oplevelsen her

Dit eget ginfad hos Trolden Destilleri, Trolden Destilleri, lav din egen gin, oplevelsesgaver med gin, gin oplevelsesgaver
Dit eget ginfad hos Trolden Destilleri (Kolding)

Gin har en karakteristisk smag, men netop de bitre undertoner – og de mange muligheder for at tilsætte spændende smage under fremstillingsprocessen – er det, der gør gin til noget ganske særligt.

Med dit eget ginfad kommer du tæt på kedlerne og får lov til at snuse, dufte og smage på ginen inden, du hælder den på træfadet, hvor smagen over tid formes til din helt egen gin.

Du kan vælge mellem 4 eller 8 liters gin lagret på træfade. I processen laver du også din egen etikette og får en rundtur på destilleriet.

Efter 6 måneder kan du vende tilbage og tappe din gin på 50 cl flasker til fest og hverdag.

Pris: 1795 kr for 4 liter / 2995 kr for 8 liter. – Køb oplevelsen her

Ginsmagning & rundvisning hos Nordisk Brænderi, Norddisk gin, ginsmagning af norddisk gin, Dansk gin
Ginsmagning & rundvisning hos Nordisk Brænderi (Nordjylland)

Denne ginsmagning oplevelse består af 1 times smagning af brændevin, snaps, gin. Undervejs er der fortællinger om Nordisk Brænder og mulighed for et unikt indblik i produktionens mange processer.

Pris: 250 kr. – Køb ginsmagning her

Ginsmagning hos Trekantens Bartender, Trekantens Bartender, Ginsmagnig i Kolding,
Ginsmagning hos Trekantens Bartender (Kolding)

Gin er ikke længere kun noget, vi forbinder med noter af enebær og gran. I dag er smagsnoterne i gin nemlig udvidet til også at ramme citrus, havtorn, lyng og en række andre forskellige nuancer, og det er netop det store spekter af smage, der gør, at gin igen er blevet populært på barerne.

Denne ginsmagningen vil tage dig med ind i en spændende verden af nuancer og farver, der udfordrer din holdning til gin. Oplevelsen var 3 timer og inkludere velkomstdrink og smagning af min. 5 forskellige Gin & Tonics med passende tilbehør.

For hyggens skyld er der også en quiz undervejs og let tapas og snacks.

Pris: 400 kr. – Køb ginsmagning her

Læs også >> 10+ mest populære parfumer til kvinder