Oversigt: 30+ gaver til bedsteforældre

Gaver til bedsteforældre.

De skønne bedsteforældre får ofte glæde af at få en samlet gave, i stedet for at give dem enkeltvis. Når man giver en samlet gave, så kan man også bruge lidt flere penge på én gave.

Det kan f.eks være julegaver, bryllups gaver (sølvbryllup, guldbryllup eller diamantbryllup) eller måske en gave til at fejre, at de er blevet bedsteforældre for første gang.

Læs også >> 20+ gaveideer – Gaver til mormor, farmor og bedstemor.

Note: Artiklen om gaver til bedsteforældre er sidst opdateret D. 18/2 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Vi har fundet en håndfuld gaver til bedsteforældre, som vi tror og håber vil skabe glæde dem. Mange af gaverne har fokus på at hylde titlen som bedsteforældre (farfar, farmor, mormor eller morfar).

Find 30+ gaver til bedsteforældre her:
gaver til bedsteforældre, gaver for 2 personer, gaver til 2, morgenmad på bistro royal, oplevelsesgaver til ældre, oplevelsesgaver til bedsteforældre
Morgenmad på Bistro Royal

Er dine bedsteforældre typerne der står tidligt op og som elsker at opleve noget. Så er dette den perfekte oplevelsesgave til dem!

På Madklubbens herskabelige bistro på Kongens Nytorv, emmer stemningen af storbyvibes, som var du i Paris, London eller New York.

Denne oplevelser tilbyder blandt andet morgenmad med røræg, sprød bacon, stegte pølser, yoghurt med kirsebærsirup, bær & bistroens granola. Hele herligheden serveres med hjemmebagt rugbrød, smør fra Loire & juice.

Den lækre bistro på Kongens Nytorv byder på det bedste fra både det danske og franske køkken. Tag plads i spisebaren ved et af de mange borde omgivet af autentiske bistrostole eller i en af båsene med udsigt til livet på torvet.

Pris for 2 personer: 299 kr – Køb morgenmad på Bistro Royal her

romantisk middag for 2, middage for 2, romantiske julegaver, julegaver romantisk, gave romantisk, romantiske gaver
Luksusbrunch for 2 personer

Giv de søde bedsteforældre en dejlig formiddag med luksus brunch for 2 personer. De kan vælge mellem flere stemningsfyldte, hyggelige caféer og spisesteder, og deres udvalg af lækre brunchmenuer.

Denne velsmagende luksus brunch for 2 er sammensat af de lækreste råvarer og tilberedt med fantasi, finesse og kyndighed af kokken på jeres udvalgte café. Sammensætningen kan variere mellem alt fra røræg med bacon, chorizopølse og tærte til hjemmelavet müsli, yoghurt, marmelade, oste, pandekager og muffins.

Til brunchen vil Ideogså have mulighed for at nyde et glas forfriskende juice hver, som man på nogle caféer vil have mulighed for at bytte ud med friskperlende, mousserende vin. Perefekt som gave til bedsteforældre, der fortjener lidt hygge.

Pris: 299 kr – Bestil Luksusbrunch for 2 her!

gaver til bedsteforældre, gaver for 2 personer, gaver til 2, oplevelsesgaver til ældre, oplevelsesgaver til bedsteforældre, mad oplevelser, alt godt fra havet på Krogs
Alt godt fra havet på Krogs

På Gammel Strand bydes du velkommen på en af Københavns ældste og smukkeste restauranter, nemlig Krogs Fiskerestaurant.

Stedet slog sine døre op i 1910, på Københavns gamle fisketorv.

Krogs har gået fra ”folkeligt fiske-spiseri” til en periode som fornem restaurant for den rigeste – og kongelige – klasse, hvorigennem mange anekdoter har knyttet sig til den kendte restaurant.

Menukortet rummer både klassiske og nye, spændende fiskeretter, herunder et væld af velsmagende fiskesupper, et overflødighedshorn af et skaldyrsfad og delikate østers.

Maden på Krogs Fiskerestaurant baseres på de bedste råvarer, fra det nordiske maritime skattekammer.

Pris for 2 personer: 999 kr – Køb oplevelsesgaven til bedsteforældre her

romantisk middag for 2, middage for 2, romantiske julegaver, julegaver romantisk, gave romantisk, romantiske gaver
Klassisk smørrebrød hos Fru Nimb

Fru Nimb er lig med klassisk dansk smørrebrød højt belagt med gode råvarer – og kærlighed.

De skønne bedsteforældre kan sætte sig til rette i de smukke lyse lokaler og smag på en højtbelagt klassisk anretning som altid består af de bedste lokale råvarer, som sæsonen har at byde på.

Fru Nimb står både for tradition og nyfortolkning af det danske smørrebrød og har noget for enhver smag på smørrebrødssedlen. Fru Nimb er opkaldt efter Louise Nimb, der sammen med sin mand etablerede restaurant Nimb i 1909. Køkkenchefen hos Fru Nimb henter den dag i dag sin inspiration fra Louise Nimbs traditionelle måde at lave rødkål, fiskefilet, røget ål, rødbeder eller leverpostej på.

Nyd dertil et glas af Fru Nimbs hjemmelavede snaps – og en dejlig stund for to personer.

Pris for 2 personer: 499 kr – Køb oplevelsen her

3-retter menu på Grøften, Grøften på bakken, gaver til bedsteforældre, gaver for 2 personer, gaver til 2, grøften restaurant, oplevelsesgaver til ældre, oplevelsesgaver til bedsteforældre
3-retters med Champagne på Grøften for 2

Grøften er en restaurant som næsten alle bedsteforældre har besøgt eller drømmer om at besøge.

Med denne unikke 3-retters med Champagne på Grøften bliver der sat prik over iét på en fantastisk måde.

Grøftens historie er spækket af finurligheder. Den lille café var stamsted for Pantomimeteatrets skuespillere, samt Tivolis musikere stort set fra første dag af. På det givne tidspunkt serverede Madam Meyer, den oprindelige ejer, varme pølser til gæsterne og veltiltrængte øl til Pjerrot gennem en lille hemmelig låge før og efter forestillinger.

Med dette gavekort får I 2 glas Champagne, 2x Kongsbak Lassens røget laks, helstegt oksemørbrad trancheret ved bordet med hjemmelavet bearnaise, rødvinssauce, pommes frites mm., 2x årstidens desserttallerken samt kaffe og te ad libitum. Velbekomme!

Pris for 2 personer: 1779 kr – Køb oplevelsesgaven til bedsteforældre her

vinsmagning-aarhus-koebenhavn-5
Oplevelsesgave: Vinsmagning hos Kjær & Sommerfeldt

Detglemmerdualdrig.dk kan du bestille et julegavekort til Vinsmagning i Århus eller København.

Vinsmagningen foregår i samarbejde med det anerkendte Kjær & Sommerfeldt, som tager deltageren med på en rejse gennem vinens smagfulde, komplekse verden. Under vinsmagningen kommer man rundt i verden og smager de klassiske druer fra verdens bedste områder.

Vinsmagningen garanterer at man bliver kælet for smagsløgene og at deltageren lærer, hvordan man smager, dufter og vurderer vine. Oplevelsen henvender sig til den nysgerrige begynder og den let øvede vinsmager.

Vinsmagningen varer ca. 1,5 til 2  timer og der serveres 6-7 vine, samt brød og vand.

Denne oplevelse er en yderst populær gave til bedsteforældre, der elsker vin, og gerne vil lære mere om smagning og valg af vine på et helt grundlæggende niveau.

Pris pr. person: 399 kr – Bestil gavekort til vinsmagning her

Pizza kursus, kursus med pizza bagning, bagekursus, oplevelsesgaver til ham, oplevelsesgaver i odense, odense oplevelsesgaver, lær at lave pizza
Pizzakursus hos Alfred & Kamilla

Selvom det tager lidt længere tid at lave en pizza fra bunden, end det gør at ringe efter en, så er det også en hyggelig proces. Hos Alfred & Kamilla lærer dinebedsteforældre, hvordan de laver deres pizza med sprøde bunde og lækre toppings.

Efter et par timer i køkkenet tør vi godt love, at dine bedsteforældre bliver hele familiens glade pizzabud fra nu af. Kurset har en varighed på 2,5 time, som blandt andet inkludere introduktion til bagning og håndtering af pizzadej samt tips & tricks til at bage i egen ovn, stenovn & grill. Du får både dej og rester med hjem fra kurset.

Pris pr person: 295 kr – Køb Pizzakurset her

dialægt plakater med bedsteforældre, bedsteforældre plakat, gaver til bedsteforældre, bedstemor plakat, bedstefar plakat, citatplakater bedstefar, citatplakater bedstemor
Bedsteforældre plakater

Sjove citat plakter med hvad bedstemor og bedstefar ofte siger. De 2 plakater sælges som et pakketilbud.

Pris: 398 kr – Køb Bedstemor og Bedstefar plakater.

Winebreather karaffel, vinilter, ilter til vin, vin karaffel, kvalitets vin karaffel, menu vin karaffel,
Winebreather karaffel – Vinilter

Denne smarte og elegante vinilter gør det muligt for dine bedsteforældre mulighed for at servere iltet og drikkeklar vin i den originale flaske.

Den er super nem at bruge – du skal blot koble vinkaraflen og flasken sammen og vende rundt. Du kan vælge at servere vinen i den flotte karaffel eller du kan vende den rundt igen så vinen løber tilbage i flasken og på den måde kan du servere vinen i den originale flaske.

Pris: 399 – Køb vinilteren her

hvidvinsglas, flotte hvidvins glas, gaver til farfar, gaver til morfar
Amber Hvidvins glas – 4 stk.

Smukke & dekorative hvidvins glas, med smuk rav-farve i bund og stilk.

Køb Hvidvins glassene her

Guide til bedsteforældre, bøger til bedsteforældre, bøger til mormor, bøger til farmor,
Guide til bedsteforældre og deres børn

Når et barn bliver født, bliver der også født et hold forældre og to hold bedsteforældre. Alle får nye roller, og de kan være både dejlige og forvirrende. For det er noget ganske andet at være bedsteforældre nu end for bare 30 år siden. I dag kræver vi mere af både os selv og hinanden, og det kan ind imellem være problematisk at bevare et godt familieforhold, når tre generationer skal leve op til hinandens forventninger.

Hele Danmarks børnepsykolog, Margrethe Brun Hansen, har i samarbejde med journalist Maria Holkenfeldt Behrendt skrevet en kærlig og anvendelig bog om, hvordan bedsteforældre, forældre og børnebørn får det bedste forhold til hinanden.

Pris 199,95 – Køb bogen Guide til bedsteforældre her

bog-om-slaegtsforskning
Slægtsforskerens ABC – en håndbog for alle som beskæftiger sig med slægtsforskning

Slægtsforskerens ABC er et let håndterligt opslagsværk for alle, som er interesseret i at lære mere om forskning af slægten. Bogen indeholder forklaringer på de udtryk, som man støder på, når man læser kirkebøger, lægdsruller, retsudskrifter, skifter og andre arkivalier m.m.

Den indeholder også vejledning om, hvor man kan finde de forskellige oplysninger, hvilke regler der gælder om adgangen til disse oplysninger, hvordan man kommer i gang med forskning af slægten på arkiverne og på internet.

Pris: 248 kr – Gå til shop

Verdens bedste bedste, bøger til bedste, bøger til bedsteforældre, bøger til mormor, bøger til farmor,
Verdens bedste bedste – Når dine børn får børn

Personlig og humoristisk bog om, hvad der sker med dig og dit spejlbillede, når du pludselig skal vænne dig til, at nogen kalder dig for farmor eller morfar.

At få børnebørn er et af de øjeblikke i livet, hvor dit spejlbillede virkelig hænger skævt. En morfar er jo enten en lur på sofaen eller en gammel mand med munden fuld af Werther’s Original i dårligt synkroniserede tv-reklamer, mens en mormor er en, der enten har løs hud på overarmen eller bliver ædt af ulve i gamle eventyr.

Det er nogle af de ting, Verdens bedste bedste handler om. Om det lille barnebarn foran dig, som bare ved at være der gør verden så meget større, og om den måde det pludselig – og lykkeligvis – får dig til at se på dig selv på en helt ny måde. Om at gribe livet forfra, om små øjeblikke og stor lykke. og om dit nye spejlbillede og om at se din alder i øjnene.

Pris 249,95 – Køb bogen verdens bedste bedste her

bog til studerende, anderledes kogebøger, anderledes kogebog, street food, kogebog til unge, gaver til studerende
Street Food Derhjemme – Katrine Klinken

Mad, der er sjovt for at lave derhjemme med og til venner og familie. Lad dine bedsteforældre overraske dig i fremtiden med street food hjemme hos dem.

Mange af os elsker at gå på street food-markeder og smage alt muligt spændende mad fra hele verden. Street food er ofte hyggemad med megen smag og lækker konsistens.

Street food Derhjemme henvender sig til familier, som gerne vil hygge sig sammen om madlavningen i køkkenet.

Pris: 179,95 kr – Køb bogen her

julegaver til morfar, julegaver til farmor, julegaver til mormor, julegaver til farfar, falske lys, elektiske lys
Uyuni 2 pak. LED Kronelys

Uyuni LED kronelys er utroligt flotte og virkelighedstro, med et blidt varmt led-lys.

LED kronelyset er håndlavet af Virgin paraffin voks og har en højkvalitets LED flamme med 3 lysstyrke indstillinger, der kun kan benyttes med fjernbetjeningen.

Bloklysene er ideelle til brug på institutioner, hvor levende lys ikke er tilladt, da der ingen brandfare er med dem.

 Pris: 249 kr – Køb lysende her

julegaver til morfar, julegaver til farmor, julegaver til mormor, julegaver til farfar, falske lys, elektiske lys
Sompex LED stearin bloklys

Sompex LED bloklys er lavet af rigtig stearin og har en højkvalitets LED flamme.

Lyset er lavet med den sidste nye LED teknologi, der giver et 100% realistisk flimren, så du har svært ved at se forskel på et almindelig lys og disse LED lys. Sammen med dette, har lyset en diskret oplyst krop, som giver en ekstra hyggelig atmosfære.

Lyset har en indbygget 5-times timer, der automatisk tænder lyset på samme tidspunkt hver dag.

 Pris: 239 kr – Køb lysende her

Håndafstøbningskit, afstæbning af hænger, hånd afsætningssæt, gaver itl bedste forældre
Håndafstøbnings kit

Denne gave er smuk på så mange niveauer. Dine bedsteforældre kan fejre deres mange års kærlighed ved at lave en afstøbning af deres hænder. Når de en dag ikke længere er blandt os, kan deres hænder gå i arv i mange generationer.

Afstøbnings kittet er let at bruge og bliver en perfekt aktivitet til at forevige årsdage, milepæle eller specielle begivenheder. For at lave en afstøbning af hænderne skal du blande støbepulveret med vand og hælde blandingen i formen.

Pris: 219 kr – Køb afstøbnings kittet her

Omelet maker, maskine til at lave omelet, gaver til bedste forældre,
Omelet maker maskine

Lad den blive varm, hæld æg og andet godt på omeletjernets to kogeplader og luk låget. Efter godt fem minutter har du bagt to luftige, lækre omeletter helt uden klatteri, rod og andet, som tidligere hørte madlavningen til.

Svampe, bacon og ost eller klassikeren kun med æg? Brug din egen yndlingsopskrift eller bliv inspireret af de lækre opskrifter, der medfølger i manualen!

Pris: 239 kr – Køb Omelet maker maskinen her

Bloomingville Sengetæppe, stort sengetæppe, sengetæppe til dobbeltsenge, sengetæppe til bedste forældre
Bloomingville Sengetæppe i mørke blå

Super skønt sengetæppe/plaid fra Bloomingville. En dejlig og varmt sengetæppe som vil skabe hygge og pynte i sofaen eller på sengen. Mål: L: 220 x W: 260 cm. Materiale: Polyester.

Pris: 723 kr – Køb senetæppet her

skaermbillede-2016-10-31-kl-23-14-34
Giv en velduftende parfume

En parfume til hver af dine bedsteforældre i en samlet gave og måske endda fra det samme mærke.

billigparfume.dk finder ud et stort udvalg af ægte parfumer, til langt under butiks prisen, og siden har også mange parfume sæt, hvor man f.eks kan få parfume og cremer i samme duft og stil. Se mere på Billigparfume.dk

Billederamme til flere billeder, ramme til udskiftende billeder, ramme til børnetegninger, børne ramme, mandelgave til børn, mandelgave 2019, gode mandelgaver til børn

En Lil davinci tegneramme er designet til at fremvise alle de tegninger som bedsteforældrene får af børnebørne på bedst mulig måde. Med denne ramme er det plads til mange tegninger indeni, der fungerer både som tegningeramme og kunstarkiv!

Rammen er i A4-størrelse og rummer op til 50 tegninger. Lil Davinci åbnes fra forsiden og kan placeres både hængende og stående, så slip kreativiteten løs! Perfekt som gave til bedsteforældre med mange børnebørn

 Pris: 269 kr – Køb tegningrammen her

Scrabble, brætspil, Scrabble bratspil, brætspil til voksne, voksen brætspil, Brætspil til familier, Gaver til studerende
Scrabble Jubilæumsudgave

Scrabble blev først produceret i Tyskland i 1955 af Spear-Spiel, Nürnberg. Dette Scrabble jubilæumsudgave er en trofast gengivelse af den klassiske første udgave.

Den leveres med det originale sæt bogstaver (119 stykker træ), træbænke og et højkvalitets lærred-dækket bord. Spil verdens mest populære ordspil med denne unikke udgave, der kombinerer det bedste fra gamle og nye. Det er den klassiske genudgivelse af det populære spil, lavet ved hjælp af de nyeste produktionsmetoder.

Pris: 499 kr – Køb Scrabble spillet her

Kryds og tværs, brætspil, Kryds og Tværs bratspil, brætspil til voksne, voksen brætspil, Brætspil til familier, Gaver til studerende
  Kryds og Tværs brætspil

Kryds og tværs er et sjovt spil, som går ud på, at man med terningerne skal danne så mange ord som muligt på kryds og tværs. De forskellige terninger har anført forskellige point, og man skal danne ord, inden tiden løber ud.

Ubrugte terningers værdi sammentælles og trækkes fra pointsummen. Vinderen er den, der har flest point ved spillets slutning. Perfekt gave til alle bedsteforældre, som nyder sjove stunder med familie og venner.

Pris: 99 kr – Køb Kryds og Tværs spillet her

 Zenkuru® Temperaturregulerende Dyne , Temperaturregulerende Dyne, Dyne med temeratur, varme dyne
Zenkuru Temperaturregulerende Dyne

Er dine bedsteforældre personer, som på trods af isvinde fra et åbent vindue sparker dynen af dig i frustration over hedeslag midt om natten? Eller får de svedeture ved tanken om en tyk dundyne? Så er denne kølende dyne i bambusfiber den perfekte løsning til dem! En kølig omfavnelse har aldrig været så værdsat som nu.

 Pris: 719 kr – Køb Zenkuru Temperaturregulerende Dyne her

tæppe med ærmer, snug rug deluxe, snug rug, tæppe med ærmer, tæppe med arme, coolstuff, julegaver til hende, julegaver til kvinder, hyggelige julegaver,
Lækkert tæppe med ærmer

På Coolstuff.dk kan du finde det lækre Snug Rug Deluxe – et tæppe med ærmer.

Tæppet kan fås i 5 forskellige farver: Creme, rød, brun, blå og lyserrød. Tæppet med ærmer er perfekt gave til bedsteforældre, der bliver kolder når de ser tv eller strikker. Om sommeren er tæppet helt perfekt til smukke sommeraftner ved stranden eller en god piknik i parken.

Snug Rug Deluxe leveres i en farve-matchende taske, som gør opbevaringen af tæppet med ærmer nemt og simpelt når det ikke bruges. Dette er en af de bedste gaver til bedsteforældre og en bestseller over mange år.

Pris: 249 kr – Gå til shop

fugle foder, gaver til bedste forældre, gaver til farmor, gaver til mormor
Brambles Fuglemad som flyder

Er dine bedsteforældre tosset med at fodre fugle? Denne gave er næsten komisk men samtidig seriøs.

Skip brødskorperne og byd sultne fugle på Brambles fuglemad som flyder i stedet! Foderet er hvedebaseret, næringsrigt og tilpasset til svaner, ænder og andre søde fugle, som svømmer rundt i dammene.

 Pris: 119 kr – Køb fuglemad her

håndklder fra Au maison, Au maison håndklæde, gaver til bedsteforældre, bedsteforældre gaver, gaver til bedstemor, gaver til bedstefar
Au Maison håndklæde

Fint håndklæde i creme med frynser og med to smalle striber i sort fra Au Maison. Materiale: 100% bomuld. Mål: 70 x 140 cm.

 Pris: 199 kr – Køb håndklædet her

miljøvenlig, aktivt kul, kul til vand,, bæredygtige gaver, bæredygtige julegaver
Sumi Stick af aktivt kul til vandrensning

Med disse stænger af aktivt kul, kan du få gourmet-vand i hjemmet – kullet renser postevandet for organiske opløsningsmidler, pesticider og tungmetaller.

Disse stænger er uundværlige i det grønne køkken – vandet smager bare bedre. Brug også stængerne i din kaffemaskine for blødere vand og en fyldigere kaffe.

Ved temperatursvingninger eller hårde stød, kan din Sumi Stick knække – men fortvivl ikke, den virker stadig fortrinligt. Sticken måler ca. 10cm i længden.

Pris: 99,95 kr – Køb gaven her

balance disk, balance bræt, værktøjer til genoptræning af balance, julegaver til morfar, julegaver til farmor, julegaver til mormor, julegaver til farfar,
Balance Disc

Gaven til bedsteforældrene er denne Balance disc af høj kvalitet, som kan bruges til både træning og som siddepude.

Discen en er fyldt med luft, som skaber den “levende” effekt.

Denne Balance disc kan bruges til hele kroppen – stående, siddende, liggende, hoppende osv. Den er et nyt alternativ til det traditionelle vippebrædt, hvor bedsteforældre også kan træne ankler og knæ.

Pris: 249 kr – Køb den her

 Vølve Vidundersalve No. 1, Vølve creme, creme til tørre hænder, gaver til bedsteforældre
Vølve Vidundersalve No. 1 med vejbred

Ægte vidundersalve der fugter og heler huden, når den trænger til allermest pleje.

Salven tilfører huden intensiv fugt og virker helende på selv meget tør og irriteret hud.

Huden bliver genopbygget og afbalanceret. Salven kan bruges til alt fra nærende natmaske til fodpleje, bløde babykinder og ru cykelhænder.

Velegnet til de kolde vintermåneder.

Pris: 175 kr – Køb den her

Steppie Soft Top, Aflastningsmåtte, gaver til bedsteforældre,
Steppie Soft Top (Aflastningsmåtte)

Steppie Soft Top er en lækker aflastningsmåtte, som både bedstemor og bedstefar i fællesskab kan få glæde af.

Den er udviklet efter zoneterapeutiske principper og de små powertoppe giver deres fødder feedback, så de holder sig aktive. Den fremmer blodomløbet i hele kroppen og føles blød og levende at stå på.

Steppie Soft Top kan bruges som aflastningsmåtte i køkkenet, badeværelset m.m

Kan, som den eneste måtte på markedet, vaskes ved 40 grader i en alm. vaskemaskine.

Pris: 519 kr – Køb aflastningsmåtten her


Fandt du ikke de rigtige gaver til bedsteforældre

Måske indeholdte vores liste ikke noget du kunne bruge. For at finde den perfekte gave bør du gøre dig nogle overvejelser, omkring hvad du mener dine bedsteforældre vil sætte mest pris på at få i gave. Her er flere forslag til gaver til bedsteforældre

  • Oplevelsesgaver: Oplevelser er blevet populære gaver til bedsteforældre over de sidste par år, og i Danmark findes der 2 fantastiske webshops, som sælger alt fra spaoplevelser til adrenalin oplevelser. Skal årets mandelgave være en oplevelse så tjek Duglemmerdetaldrig.dk og Go dream
  • En fjollet ting: Hvis gaven skal være uhøjtidelig og fjollet, så vrimler nettet med sjove gaver. Vi anbefaler du kigger på Coolstuff, som har et kæmpe udvalg af skøre men alligevel brugbare ting.
  • Indretning: Bedsteforældre sætter også pris på at få noget flot til hjemmet. Hvis du mangler inspiration så se vores fane med Indretning eller besøger Trendyliving.