Alle julegaver ideerOplevelser til HamTil Ham

Oversigt: De 10+ bedste fars dags gaver

Far er verdens bedste buddy og Fars dag skal fejres med manér.

I denne oversigt når du inspiration til de bedste fars dags gaver, så din far kan være en stolt mand.

Vi har fokus på at give dig forskellige gode idéer til at finde de bedste fars dags gaver, så du kan finde den gave som passer perfekt til DIN FAR.

Note: Artiklen De 10+ bedste Fars dags gaver er sidst opdateret D. 10/5 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Læs også >> 40+ gaveideer – Gave til Morfar, Farfar og bedstefar

De 10+ bedste Fars dags gaver:

Ginsmagning på Njord Gin Distillery, Njord Gin Distillery, oplevelsesgaver til ham, oplevelsesgaver til hende, oplevelser med Gin

Ginsmagning på Njord Gin Distillery (Århus)

I Sydhavnen i Aarhus ligger Njord Gin Distillery. Her fremstilles der håndlavet gin i små mængder og med nummererede flasker. På Distilleriet kan du tydeligt mærke passionen og kærligheden til at fremstille smagfuld og kompleks gin. Det er Danmarks første dedikerede gindestilleri, og med flere flotte medaljer er Njord Gin allerede godt på vej mod målet om at lave verdens bedste gin.

Her tilbydes en oplevelsesrig vinsmagning på ca. 1,5 time. Det hele starter med en velkomstdrink og om ginens verden og om Njord Gins historie. Derefter smages der på 5 forskellige gin fra Njord Gin. På bordet står der kolde tonic, som kan blandes i ginen.

En spændende oplevelsesgave, som passer perfekt som fars dags gave.

Pris: 399 kr. – Køb ginsmagning hos Njord gin her

Familien Danmark, Hr og Fru Danmark, Gaver til mor, mor´s dags gave, gave til konen, gaver til kvinder, gave til verdens bedste mor, fars dags haven, Spring Copenhagen

Spring Copenhagen – Familien Danmark (EXPRESSIONS – Family)

Et symbol på familien er disse søde figurer fra spring Copenhagen. Disse små dannebrogs figurer er oplagte som Fars dags gave.

Pris: 174 kr – Køb figurerne her

luxo-grillredskaber

Luxo grillredskaber

Disse luxo grillredskaber er den perfekte gave, hvis far er familiens grillmester. Luxo er kendt for deres flotte skandinaviske design og lækre finish.

Pris: 299,95 kr – Bestil Luxo Grillredskaber her

Poker spil, kuffert med poker spil, gaver til drenge, gaver til teenage drenge,

Poker Chips kuffert 300 chips

En tur til Las Vegas er en dyr gave, men heldigvis kan du bare bringe pokeren ind i hjemmet. Denne Poker Ships kuffert indeholder 300 professionelle poker chips i fem forskellige farver med tryk på begge sider. Perfekt som have til far, der elsker at spille poker for sjov.

Pris: 299 kr – Køb Poker spillet her

Winebreather karaffel, vinilter, ilter til vin, vin karaffel, kvalitets vin karaffel, menu vin karaffel,

Winebreather karaffel – Vinilter

Denne smarte og elegante vinilter gør det muligt for Far at servere iltet og drikkeklar vin i den originale flaske.

Den er super nem at bruge – du skal blot koble vinkaraflen og flasken sammen og vende rundt. Du kan vælge at servere vinen i den flotte karaffel eller du kan vende den rundt igen så vinen løber tilbage i flasken og på den måde kan du servere vinen i den originale flaske.

Pris: 499 – Køb vinilteren her

Bøf for 2 personer, gavekort til restauranter, oplevelsesgaver for par, oplevelsesgaver til 2 personer, gavekort til kæresten, gaver til kæresten, fars dag, gaver til fars dag, fars dags gaver,

Herrefrokost for 2

Inviter din sultne far på en rigtig herrefrokost, der står på store bøffer og alt hvad der hører sig til. Med oplevelsen Herrefrokost for 2 kan du tage din far med på Floras Café & Steakhous og spise en Ribeye på hele 500 gram til hver. De saftige bøffer serveres med sprøde pommes frites, garniture og lækker sauce. Hele herligheden kan skylles ned med store kølige fadøl eller sodavand.

Pris: 795 kr – Bestil oplevelsen her

Abercrombie & Fitch, First Instinct Together For Him, Abercrombie & Fitch First Instinct Together For Him, Abercrombie & Fitch parfume, First Instinct Together For Him Parfume, parfumer til mænd, mænade parfumer, populære parfumer til mænd, Fars dags gaver, gaver til Fars dag

Abercrombie & Fitch – First Instinct Together For Him

First Instinct Together For Him er blevet lanceret i 2020 af Abercrombie & Fitch.

First Instinct Together For Him af Abercrombie & Fitch er en træagtig, aromatisk duft til mænd. Denne populære mande parfume er en varm og frisk duft. First Instinct Together For Him af Abercrombie & Fitch er en træagtig, aromatisk og duft til ham.

Pris: 329 kr – Gå til shop

middag ofr 2 personer, burger middag, gavekort til burger, oplevelsesgaver til par, par oplevelsesgaver

Burger for 2 personer

Her kan Far koble af med en hyggelig tur på café og sætte tænderne i en rigtig god burger fremstillet af lækre råvarer og hjemmelavede ingredienser. Det er bare at nyde den sprøde bolle, det velsmagende oksekød, den friske salat og det lækre tilbehør.

En tur ud at spise en burger er en glimrende lejlighed til at få ordnet verdenssituationen, samtidig med at man får en sjov og hyggelig stund sammen.

Udover de lækre burgere vil man også kunne nyde selve caféens særlige atmosfære, der ofte er en oplevelse i sig selv – hvad enten det er en klassisk café, eller at omgivelserne er nytænkende med sjove og underfundige detaljer.

Pris: 299 kr – Bestil cafeburger for 2 her!

kaffekursus-aarhus-4, Mors dag gaver, kaffekursus, kursus med kaffe, gaver til fars dag, fars dags gaver, fars dag gave,

Kaffekursus hos La Cabra i Århus

En barista-oplevelse, som den perfekte gave til kaffeelskeren – og hvis din far er en stor kaffe elsker, så vil han også elske den oplevelsesgave til fars dag.

Oplevelsen indebærer gennemgang af dosering, distribuering, tampning, brygning og steaming i løbet af 3 intensive timer. Derudover får man selvfølgelig også mulighed for at smage alle de dejlige espressoer, der brygges på kurset.

Oplevelser er perfekte som fars dags gaver, fordi de kombinere en oplevelse og en ny viden.

Pris: 399 kr – Kaffekursus hos La Cabra

ice cube af sten, sten isterninger, isterninger af sten, fars dags gave, gaver til far, fars dags gaver

Ice Cube of Sweden

Fedtstensterninger, som holder din drink kold (eller varm) længe, uden at fortynde den! Kan genanvendes ubegrænset og ridser ikke glasset.

Pris: 99 kr – Køb sten isterningerne her

Grauballe bryghus, Grauballe øl, Øl i julegave, ølsmagning, ølsmagning gavekort, gavekort til ølsmagning, gave øl, øl i julegave, sjov julegave, sjove julegaver, oplevelses julegaver, oplevelses gave, gave til manden der har alt, ølsmagning i julegave, julegave til ham, julegave til mænd, nem julegave til mænd, sådan køber du julegaver til din mand

Oplevelse: Ølsmagning

Ølsmagning er for mange danske mænd (og kvinder), hvad vinsmagning er for mange franske.

Når man deltager i en ølsmagning får man mulighed for at smage nye øl. Man lærer mere om øllen og hvordan brygprocessen er for forskellige typer øl, f.eks Ale eller Lager.

Ølsmagningen foregår normalt vis i bryggeriet, som brygger øllene, der smages. Så ud over ølsmagning, får man også mulighed for at se et ægte danske bryggeri, og hører bryggeriet historie.

Gavekort til ølsmagning:

Jylland:

Århus – Øl som gave hos Wintercoat

Kolding – Øl som gave hos Trolden Bryghus

Silkeborg – Ølsmagning og rundvisning hos Grauballe Bryghus

Fyn:

Svendborg – Ølsmagning hos Ø-Bryg

Odense – Ølsmagning hos Bryggeriet Flakhaven

100 Beers Skrabeplakat, sjove skrabeplakater, julegaven til ham, julegaven til morfar, julegaven til farfar, julegaven til mænd, øl plakat, 100 øl plakat, gaver til øl elskeren

Skrabeplakat med de bedste øl

Nyder din far en god og unik øl i sin fritid, så giv ham denne skrabelods plakat med 100 øl – bucketlist. På den kan han skrabe hver gang han har prøvet en ny unik øl fra listen og samtidig vise sine bedrifter frem for verden, i takt med han smager sig igennem unikke øl.

Pris: 139 kr – Køb skrabeplakaten med de bedste øl her

Fars dags gaver

Ovenfor i denne oversigt ser du det vi synes er 2023 bedste Fars dags gaver, men hvis du mangler mere inspiration, så se også disse guides

Sådan laver du den bedste Fars dag

kaffe elsker, julegave til kaffe elskeren, kaffe julegave, julegaver til ham, julegaver til hende, julegaver til alle, julegaver 2015, nemme julegaver, julegaver til kaffeelskeren, julegave, julegaver, køb julegaverne

En gave kan alle give uden den store indsats, men hvis du gerne vil gøre Fars dag ekstra speciel, så kræver det en personlig og aktiv indsats.

Om morgen kan du så smutte til bageren efter morgenmad eller endnu bedre, selv bage boller. Sæt kaffen på kanden og find din Fars yndlings krus frem i skabet. Dæk et flot morgenbord og væk Far med din gave eller gaver. Husk fars yndlings pålæg, f.eks pålægschokolade eller nutella.

I løbet af dagen bør I lave en aktivitet sammen. F.eks minigolf, bowling eller en lang gåtur i skoven.

Slut dagen af med en god film og en stor bøf – den perfekte måde at afslutte Fars dag.

Den perfekte Fars dags gave

Til Fars dag fortjener far den fedeste og bedste gave.

Fars dag er vores mulighed for at give igen og vise at han er super værdsat. Vi fejre ham for at være den far, han er!

Når du skal finde en gave til fars dag, så overvej hvad hans hobbys er? Kan han lide at grille, så skal du måske give ham noget lækkert grill udstyr. Kan han lide sport, så trænger han måske til nogle nye løbebukser eller en ny cykelhjelm. Er han til indendørs hygge, så overvej en kurv med snacks eller en god whisky.

Hvorfor fejre vi Fars dag?

Ligesom “Mors Dag” er Fars dag også en amerikansk opfindelse, og skyldes primært en enkelt persons ønske om at hædre sin far.

Det er mrs. Sonora Louise Dodd fra Spokane, Washinigton, tillægges normalt æren for at have opfundet “Fars Dag” i 1909. Andre mener dog, at det er Grace Clayton fra Fairmot som bør have æren på grund af en markering for fædre allerede i 1908.