Alle julegaver ideerTil Hende

Oversigt: De 15+ bedste Mors dag gaver

Mors dag bør fejres med de bedste gaver, fordi mor er fantastisk.

I denne oversigt når du inspiration til de bedste Mors dag gaver, så hun kan føle sig værdsat på hendes dag.

I artiklen er der fokus på at give dig forskellige idéer til de bedste Mors dag gaver, så du kan finde den gave som passer perfekt til DIN MOR.

Note: Artiklen De 15+ bedste Mors dag gaver er sidst opdateret D. 28/1 2024. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Læs også >> Gaver til mormor

De 15+ bedste Mors dag gaver:

Øreringe, guld øreringe, øreringe til mor, flotte øreringe til mødre, mor dags gave, gaver til mors dag, sølv øreringe

Øreringe til mor

Et par øreringe er en af den mest klassiske slags smykker. Et par enkle og diskrete ørestikker på arbejdet, lækre guld øreringe til festen, lange glitrende ørehængere til brylluppet, og en rå earcuff til hverdag.

Lige meget hvilket outfit eller hvilken anledning, så kan et par øreringe altid fungere som den perfekte detalje, som fuldender mors look.

Se smykkemesters store udvalg af øreringe her

sten knager, knager med sten, gaver til teenagere, gaver til mor, julegaver til drenge, julegaver til mor

Normann Copenhagen Stone Knage

Skal gaven være unik, så er disse sten knager perfekte til Mor´s dag. Knage i sten fra Normann Copenhagen – 2 stk. i en æske. Materiale: Islandic natural stone. Mål: H: 12,5 cm x Ø: 7 cm. Da hver knage er unik, så størrelsen kan variere.

Pris: 217 kr – Køb sten knagerne her


Gavekurv til  mor, kærligheds gavekurv, gavekurv til mors dag, mors dags gave, sød gavekurv, søde gaver til mor, romantiske gaver til mor, chokolade gavekasse, gaveæske med chokolade

Mors dag gavekasse med chokolade

Forkæl din mor med en sød Mors Dag trækasse med lækre chokoladeprodukter. Gaven leveres i en trækasse med et skydelåg, hvorpå der står ‘Mor’

I kassen ligger der en Chokoladeplade ‘Love You’ med mørk chokolade og bærdrys fra danske Xocolatl samt Spanske mandler med praline chokolade.

Vedlæg et gratis Mors Dag kort ved at skrive din hilsen i feltet øverst på siden. 

Pris: 199 kr – Køb mors dags gaveæsken her

Gavekurv til mor, kærligheds gavekurv, gavekurv til mors dag, mors dags gave, sød gavekurv, søde gaver til mor, romantiske gaver til mor, chokolade gavekasse, gaveæske med chokolade

Gavekurv – Guldkurv med kaffe & chokolade

Ønsker du at give en gave til mors dag, der med sikkerhed vil have en wauw-effekt på mor, så er denne fantastiske kurv med kaffe og slik et rigtigt godt bud!

Den er fyldt med vores flotteste og lækreste produkter! Hvis mor elsker god kaffe og søde lækkerier, så vil denne kurv blive modtaget med kyshånd.

Pris: 330 kr – Køb mors dags gavekassen her  

Billederamme til flere billeder, ramme til udskiftende billeder, ramme til børnetegninger, børne ramme, mandelgave til børn, mandelgave 2019, gode mandelgaver til børn

En Lil davinci tegneramme er designet til at fremvise børnenes tegninger på bedst mulig måde. Med denne ramme er det plads til mange tegninger indeni, der fungerer både som tegningeramme og kunstarkiv!

Rammen er i A4-størrelse og rummer op til 50 tegninger. Lil Davinci åbnes fra forsiden og kan placeres både hængende og stående, så slip kreativiteten løs! Perfekt som Mor´s dags gave, hvis mor får mange tegninger af hendes børn.

Pris: 329 kr – Køb tegningrammen her

Chloe, Rose Tangerine, Chloe Rose Tangerine, Chloe Parfume, Rose Tangerine parfume, de bedste parfumer i 2021, de bedste parfumer til kvinder, de bedste parfumer til piger, top 10 pafumer i 2020

Chloe – Rose Tangerine

Chloe laver romantiske klassisk kvindelige parfumer, som denne Rose Tangarine.

Parfumen fra Chloe er frisk, klar og strålende rosennote, der er en naturlig del af brandets duftidentitet. I Rose Tangerine får denne unikke rosennote et uventet strejf af frugt: Lækker mandarin giver parfumen et strålende sommer skær, mens solbær fremhæver endnu mere af parfumens karakter.

Frihed, lethed og kvindelighed – det er de grundsten, som Chloé blev bygget på, da brandet blev grundlagt for mere end 60 år siden i Paris. Parfumer er perfekte som Mors dags gaver.

Pris: 695 kr. – Køb Chloe parfumen her

Marc Jacobs perfect, Marc Jacobs parfume til kvinder, Marc Jacobs parfume, Nye Marc Jacobs parfumer, parfume til kvinder, parfume til unge piger, unge piger parfume, populære parfumer til kvinder, populære parfumer til piger, mors dags gave, Marc Jacobs Perfect parfume, perfect parfume fra Marc jacobs

Marc Jacobs – Perfect

Marc Jacobs Perfect Eau de Toilette er en ny fortolkning af Perfect duften lanceret i 2022. Den nye parfume er mere intim, frisk og skabt til at fejre individualitet. Perfect as i am. Duften er frisk og let, men samtidig fyldt med komplekse og sofistikerede noter. En romantisk duft af sødmefuld selvkærlighed.

Pris: 695 kr. – Køb Marc Jacobs parfumen her

julegave sushi, julegave oplevelse, julegave madkursus, julegave sushikursus, sushikursus julegave, kursus i sushi julegave, fede julegaver, julegaven til hende, julegaven til ham, gaver til ham, gaver til hende, kursus i sushi for begyndere, sushi bazooka, bazooka sushi, sushi redskaber, startpakke til sushi, startpakke til at lave sushi,
Sushi middag for 2

Sushi er luksus som mor fortjener og med denne oplevelsesgave er menuen klar.

Vælg mellem flere forskellige sushirestauranter i hele landet, alle udvalgt efter deres høje kvalitet og fokus på at give gæsterne en helt særlig oplevelse. Menuen varierer fra sted til sted, men vil alle steder være af samme gode standard og indeholde for eksempel nigiri, uramaki og futokami. Bemærk at nogle steder kun tilbyder takeaway, mens der andre steder er mulighed for at spise på restauranten.

Pris: 499 kr. – Køb sushi middag for 2 personer her

KB_39250_02-2.w480.h480.wm, Mors dag gaver

Kay Bojesens Abe – Den Lille Abe

Den lille abe fra Kay Bojesen har en total højde på 20 cm. Dette er den mest almindelig og den abe de fleste har i deres hjem. Størrelsen gør den god som dekoration på lamper, døre eller som pynt på en hylde. Den lille abe er lavet i Teak- og limbatræ.

Pris: 676 kr. – Køb den lille abe her

kropsolie, Nuxe hårkur, hårkure, plejende olier itl håret, Mors dag gaver, gaver til mor,

Nuxe Huile Prodigieuse Dry Oil Spray

Nuxe Huile Prodigieuse Dry Oil Spray, er en skøn tør olie med uendelige anvendelses muligheder.

Olien kan både anvendes i ansigtet, på kroppen samt i håret, hvor den efterlader området velplejet, beskyttet og glasfuldt.

Nuxe Huile Prodigieuse Dry Oil Spray er udviklet med et indhold af den innovative olie Tsubaki, der fungerer som et beskyttende lag mod forurening.

Pris: 175 kr – Gå til shop

Fodmassage til mor, mors dags gave, gave til mors dag, fedtstens fodmassage, gaver til hende,

Fodmassagebolde i Fedtsten

Disse massagebolde fra Hukka er den ultimative løsning til at lindre smerter og ømhed i fødderne. Kuglerne er lavet af højkvalitets fedtsten og giver en naturlig og dyb massage, der stimulerer blodcirkulationen og mindsker stress i fødderne.

Perfekt som gave til den travle mor, der fortjener at få en gang fodmassage så ofte som hun ønsker.

Pris: 279 kr – Køb mors dags gaven her

Nordmann copenhagen lysestage, lysestage fra Nordmann copenhagen, adventslysestage Nordmann copenhagen, stor adventslysestage, Mors dag gaver,
Normann Copenhagen – Heima 4-armed lysestage

En smuk og simpel lysestage fra Normann Copenhagen, som kan stå som den er designet, eller som du kan pynte dem med nogle små grønne grene eller blomster for et mere personligt look.

Lysestagen vandt i februar 2010 den verdensberømte design konkurrence iF Product Design Award 2010.

Pris: 311 kr – Gå til shop

romantisk middag for 2, middage for 2, romantiske julegaver, julegaver romantisk, gave romantisk, romantiske gaver, gaver til farmor, morgenmads oplevelse

Luksusbrunch for 2 personer

Giv søde mor en dejlig formiddag med luksus brunch for 2 personer. Mormor kan vælge mellem flere stemningsfyldte, hyggelige caféer og spisesteder, og deres udvalg af lækre brunchmenuer.

Denne velsmagende luksus brunch for 2 er sammensat af de lækreste råvarer og tilberedt med fantasi, finesse og kyndighed af kokken på jeres udvalgte café. Sammensætningen kan variere mellem alt fra røræg med bacon, chorizopølse og tærte til hjemmelavet müsli, yoghurt, marmelade, oste, pandekager og muffins. Til brunchen vil I også have mulighed for at nyde et glas forfriskende juice hver, som man på nogle caféer vil have mulighed for at bytte ud med friskperlende, mousserende vin.

Pris: 399 kr – Bestil Luksusbrunch for 2 her!

hoptimist fødselsdag, fødselsdags hoptimist, mandelgave 2020, mandelgave 2021, mandelgaver til børn, børnevenlige mandelgaver, Mors dag gaver

Hoptimist – Characters – Small Birthday

Birthday baby bumble gør det nu nemmere og sjovere at sige hav en fantastisk Mors dag!. Birthday baby bumble kan bruges som dekoration på alle festlige lejligheder eller som sød dekoration i hjemmet.

Pris: 149 kr. – Køb hoptimisten her

H c andersen plakat, plakat med livet, mandelgaver til børn, mandelgaver til voksne, mandelgaven, mandelgaver til alle, plakater med hc andersen citater, gaven til ham, gaven til hende, mors dags gave

H. C. Andersen Original – “Livet” Plakat i ramme

Super fin plakat med teksten “Livet er det dejligste eventyr” fra H. C. Andersen. Plakaten er 40×50 cm og inkludere ramme. Plakatens motiv er et stort smuk træ, der skal forestille livets træ på en neutral og afdæmpet beige baggrund. Denne plakat kan sætte mange forskellige tanker i gang, og er med til at minde en om, at livet er dejligt.

Pris: 239 kr – Køb H.C. Andersen livet plakt her

Træ figure, NovoForm, Mor Sparrow, gaver til mor, mors dags gaver, julegaver til mor, gode gave ideer til kvinder, kvinder gave ideer, gaver til kvinder, gaver til konen

NovoForm – Mor Sparrow

Denne søde lille spurv, sidder klar til at bringe glæde ind i hjemmet, hvis du giver den i gave til mor. Spurvene er lavet i massivt træ, og er håndlavet af trædrejere.

Pris: 279 kr – Køb fuglen her

kaffekursus-aarhus-4, Mors dag gaver, kaffekursus, kursus med kaffe

Kaffekursus hos La Cabra i Århus

En barista-oplevelse, som den perfekte gave til kaffeelskeren.

Oplevelsen indebærer gennemgang af dosering, distribuering, tampning, brygning og steaming i løbet af 3 intensive timer. Derudover får man selvfølgelig også mulighed for at smage alle de dejlige espressoer, der brygges på kurset.

Oplevelser er perfekte som mors dags gaver, fordi de kombinere en oplevelse og en ny viden.

Pris: 399 kr – Kaffekursus hos La Cabra

Mors dags gaver

Ovenfor i denne oversigt ser du det vi synes er 2021 bedste Mors dags gaver, men hvis du mangler mere inspiration, så se også disse guides

Gaver til mor, Mor´s dags gaver, gaver til Mor´s dag, gaver til konen, gaver til hende, gaver til konen, Bedste gaver til Mor´s dag, bedste gaver til mor, gave til mor, gaver til mødre,
Gaver til kvinder, gaver 2023, julegaver 2023, Marc Jacobs perfect, Marc Jacobs parfume til kvinder, Marc Jacobs parfume, Nye Marc Jacobs parfumer, parfume til kvinder, populære parfumer til kvinder, populære parfumer til piger, mors dags gave, Marc Jacobs Perfect parfume, perfect parfume fra Marc jacobs, Gaver til mor, Mor´s dags gaver, gaver til Mor´s dag, gaver til konen, gaver til hende, gaver til konen, Bedste gaver til Mor´s dag, bedste gaver til mor, gave til mor, gaver til mødre,

Sådan laver du den bedste mors dag

kaffe elsker, julegave til kaffe elskeren, kaffe julegave, julegaver til ham, julegaver til hende, julegaver til alle, julegaver 2015, nemme julegaver, julegaver til kaffeelskeren, julegave, julegaver, køb julegaverne

En gave kan alle give uden den store indsats, men hvis du gerne vil gøre mors dag ekstra speciel, så kræver det en aktiv og personlig indsats.

Starts f.eks aftenen før med at rydde op. Ro for øjet givet ro i sindet og din mor værdsætter med garanti at hjemmet er pænt og rent.

Om morgen kan du så smutte til bageren efter morgenmad eller endnu bedre, selv bage boller. Sæt kaffen på kanden og find din mors yndlings krus frem i skabet. Dæk et flot morgenbord og væk mor med din gave eller gaver.

I løbet af dagen kan I lave en aktivitet, som gør mor glad på mors dag. Måske har kun længe drømt om at komme på et bestemt museum, i naturen med sin familie eller se en film sammen med hendes familie (uden mobil telefoner i hånden). Det kan også være noget simpelt som at lave et puslespil, hvor I har mulighed for at få en god snak imens.

Få mor til at føle sig unik! Der 365 dage på året, og kun én af dem er Mors dag.

Hvorfor fejre vi mors dag?

Mors dag afholdes i Danmark den anden søndag i maj og er i dag en over 100 år gammel tradition.

Traditionen med Mors Dag stammer fra USA, hvor en mor som hed Anna Jarvis boede i byen Grafton i Virginia. Anna arbejdede i mere end 30 år i en gruppe af mødre kaldet ‘Mothers Day Work Club’ for at forbedre sanitære forhold og mindske børnedødelighed.

Den 12. maj 1907 afholdt Anna Jarvis et mindearrangement for sin egen mor i en kirke i Grafton, West Virginia. Hun benyttede lejligheden til at ære moderskabet, og året efter blev den første officielle Mors Dag-gudstjeneste afholdt.

Derefter bredte ideen sig hurtigt. I 1909 blev Mors Dag markeret i 45 stater samt Puerto Rico, Hawaii, Canada og Mexico. Den 8. maj 2014 vedtog Kongressen i USA at Mors Dag, den 2. søndag i maj, skulle være en helligdag og officiel flagdag.

I dag bliver dagen brugt til at ære alle mødre men er ikke længere set som en helligdag men i stedet en sød tradition, der i Danmark altid ligger på en søndag.

Gaver til kvinder, gaver 2024, Marc Jacobs perfect, Marc Jacobs parfume til kvinder, Marc Jacobs parfume, Nye Marc Jacobs parfumer, parfume til kvinder, populære parfumer til kvinder, populære parfumer til piger, mors dags gave, Gaver til mor, Mor´s dags gaver, gaver til Mor´s dag, gaver til konen, gaver til hende, gaver til konen, Bedste gaver til Mor´s dag, bedste gaver til mor, gave til mor, gaver til mødre,

Den perfekte mors dags gave

Til mors dag fortjener mor den absolut bedste gave. Det er hendes dag som fejres, fordi hun har skabt liv og fordi hun er fantastisk. En mor, stedmor, papmor eller bonusmor er en kvinde i sit liv, som symbolisere kærlighed og sammen hold.

Det er en dag i hyggens tegn, hvilket vi selvsagt er verdens mestre til i Danmark. Mors dag er vores mulighed for at give igen og vise at hun er værdsat. Vi fejre hendes for at være den mor hun er!

Når du skal finde en gave til mors dag, så overvej hvad hendes hobbys er? Kan hun lide at bage, så skal du måske give hende en ny kogebog med anderledes opskrifter eller et bagekursus. Kan hun lide sport, så trænger hun måske til nogle nye løbebukser eller en yoga måtte. Er hun til strikke og hygge, så køb noget til hende, som hun kan bruge, når hun strikker.