Alle julegaver ideerJulekalenderLegetøjTil BørnTilbehør til Jul

Køb gaver til pakkekalenderen nemt og hurtigt – Sådan slipper du for julestressen

Skal du have pakkekalenderen klar inden 1 december? – Så bør du starte allerede nu.

pakkekalender, pakkekalender til piger, pakkekalender til penge, pakkekalender 2015, nemme pakkekalender, online pakkekalender, pakkekalender til børn, pakkekalender til små børn
At lave en pakkekalender er normalt et stressfuldt arbejde for mange.

Det kræver en masse tid, planlægning og penge når børnene ikke er hjemme. Men heldigvis er der i år en hjælpende hånd fra hjemmesiden pakkekalenderen.dk

Hvis du ønsker at gøre livet lettere for dig selv og stadig skabe en magisk jul for dine børn, bør du overveje at investere i færdiglavede pakkekalendere. Disse kalendere indeholder alt, hvad du behøver for at sprede glæde og forventning blandt dine børn, uden at du skal bekymre dig om at finde de små gaver og pakke dem ind. 

Uanset om du har drenge eller piger, kan du finde færdiglavede pakkekalendere, der passer til deres interesser og alder.

Ved at købe færdiglavede pakkekalendere sparer du tid, undgår julestress og sikrer, at dine børn får en uforglemmelig december fuld af spænding og glæde. Når du først har købt kalenderne, kan du læne dig tilbage og nyde julemåneden uden at bekymre dig om de daglige overraskelser – det er allerede taget hånd om. 

Note: Artiklen er sidst opdateret D. 02/11 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Pakkekalenderen.dk kan du nemt finde pakkekalender-sæt til børnene. Alle sættene er klargjort med 24 fine gaver i. Pakkekalenderen har endda gjort det så nemt for forældrene, at alle gaverne er inddelt efter køn og alder.

Klik på alderen for at gå til siden pakkekalderen.dk

Pakkekalender til Drenge:

Drenge i alderen 2-3 år

Drenge i alderen 4-5 år

Drenge i alderen 6-8 år

Drenge i alderen 9-11 år

Drenge i alderen 12-14 år

Lige meget hvilken alderskategori du vælger, så koster gaverne 399 kr

pakkekalender, pakkekalender til piger, pakkekalender til penge, pakkekalender 2015, nemme pakkekalender, online pakkekalender, pakkekalender til børn, pakkekalender til små børn, pakkekalender til piger 3 år, pakkekalender til piger 4 år, pakkekalender til piger 5 år

Du kan også købe klargjorte pakkekalendere til piger i 5 forskellige aldersgrupper.

Pakkekalender til Piger:

Piger i alderen 2-3 år

Piger i alderen 4-5 år

Piger i alderen 6-8 år

Piger i alderen 9-11 år

Piger i alderen 12-14 år

Lige meget hvilken alderskategori du vælger, så koster gaverne 399 kr

Pakkekalender til drenge, pakkekalender, pakkekalender til piger, pakkekalender til penge, pakkekalender 2015, nemme pakkekalender, online pakkekalender, pakkekalender til børn, pakkekalender til små børn, pakkekalender til piger 3 år, pakkekalender til piger 4 år, pakkekalender til piger 5 år, Pikhatu julekalender, pakkekalender til drenge 6 år, nem pakkekalender til drenge 7 år, Pokemon julekalender, julekalender med pokemon, julekalender med pokemon legetøj, klargjort pakkekalendere til børn, legetøjs pakkekalender til drenge, pakkekalender til drenge, pakkekalenderen dk, nemme pakkekalendere til drenge, legetøjs julekalender til drenge
Sammensæt din egen pakkekalender til piger og drenge

Julen er en tid fyldt med glæde og samvær, men det kan også være en tid, der fylder vores dage med hektiske juleforberedelser og gaveindkøb i sidste øjeblik.

En af de mest populære juletraditioner for børn er pakkekalenderen, der fylder december med små, daglige overraskelser i form af gaver af forskellige slags. Mens idéen er kærlig og sjov, så kan udførelsen nogle gange føre til ekstra stress i en i forvejen travl tid. 

På pakkekalenderen.dk er det også muligt at købe gaverne til pakkekalenderen enkeltvis, i forskellige prisklasser, så du selv kan sammensætte en pakkekalender helt specielt til dit eller dine børn inden den 1 december. Priskategorierne for gaverne er 14,95 kr til 89,95 kr.

Gaverne er ved køb online ikke pakket ind, da uindpakket gaver giver dig mulighed for selv at bestemme og se, hvilken gave dit barn skal have hvilken dag i december samt sætte dit personlige og måske ensartet præ på gaverne til dine børn eller børnebørn.

Ønsker du at få gaverne pakket ind, gør pakkekalenderen.dk det gerne for dig mod en mindre betaling. Du bestiller indpakning sammen med dine gaver.

Du kan på pakkekalenderen.dk også købe et Pak-Selv-Sæt med 24 flotte sølvposer og 24 hjerter med numre på, så du selv kan pakke dine gaver ind derhjemme og beslutte dagene for gaverne.

Se også: Skal du barn have adventsgaver, så klik her og få masser af inspiration til årets bedste adventsgaver.

↓↓↓

Julekalendere til børn

brio julekalender, julekalender til børn på 4 år, julekalender til børn på 3 år, julekalender til børn, julekalender til de mindste, julekalender med tog, julekalender med trælegetøj, julekalender brio, brio julekalenderen, julekalender med brio, julekalenderen 2023, julekalender med togbane, brio julekalender 2023, legetøjsjulekalender, julekalender med legetøj

Brio Julekalender 2023

Bag hver af de 24 låger i BRIO julekalenderen gemmer sig en spændende overraskelse i form af et BRIO-legetøj, der er fuldt kompatibelt med BRIO World-togsystemet.

Dine børn vil elske at udforske og bygge med de forskellige dele, der gemmer sig bag hver låge, og hver dag vil bringe nye eventyr og legemuligheder.  Kalenderen indeholder 24 forskellige dele, inklusive skinner, dyr, tilbehør og eksklusivt juleindhold. Du kan forvente at finde alt fra julemanden til et unikt juledamptog, der har plads til en BRIO-figur.

Alle dele er fremstillet af kvalitetsplast og europæisk bøgetræ med FSC-mærket, så du kan være sikker på, at de er både holdbare og børnevenlige. 

BRIO julekalenderens forside kan foldes ned og skabe en hyggelig julescene som der kan leges på. Det er den perfekte måde at bringe ekstra juleglæde og sjov ind i ventetiden frem mod den store dag.  Gør december til en måned fyldt med leg, læring og fantastiske oplevelser med BRIO julekalenderen 2023.

Køb Brio julekalenderen fra 2023 her

Harry potter bog juleklaender, jule bøger med Harry Potter, Julekalendere med Harry Potter, 2021 julekalender, juleklaender til børn, børne julekalender

Harry Potter Julekalender med bog og gaver

Kan du heller ikke få nok af det magiske Harry Potter univers? Så er dette julekalenderen for dig.

Julekalender er designet som en stor bog med et kapitel fra Storsalen. Har kan du folde et stort pop-up juletræ ud og lade juleeventyret begynde.

Du har lækre gaver som spænder fra Det Gyldne Lyn til Harrys ugle Hedwig, alt sammen klar til at hænge på Hogwarts juletræet. Julekalenderen er ikke bare dagens højdepunkt, det er også julepynt i sig selv.

Endnu mere magisk bliver det med den hemmelig bog på 96 sider, som gemmer sig i kalenderen. I den er der masser af detaljer om, hvordan livet var bag scenen under optagelserne af de 8 HP film. Du kan læse om de forskellige rekvisitter og med helt særlige øjeblikke fra Harry Potter-filmene.

Pris: 270 kr – Køb Julekalendere med Harry Potter her

Playmobil Julekalender Julebagning 2022, Playmobil julebagning 2022, Playmobil julekalender 2022, Playmobil adventskalender, adventkalender for børn, adventskalender til drenge, julekalender til børn, julekalender til drenge, julekalender til piger 2022

Playmobil Julekalender Julebagning 2023

Jul og julebag er den perfekte kombination – også i Playmobils verden. Måske kigger julemanden forbi og hjælper dig med at bage dine julesmåkager

Playmobil Julekalender Julebagning 2023 giver mulighed for uendelig fantasifuld leg op til og efter jul. Adventskalenderen består af en julekalender med 24 overraskelser og rigtige småkage udstikkere til stor bagehygge derhjemme. Udover tre PLAYMOBIL-figurer indeholder sættet også en julemand med sæk og gaver, en ponyslæde, et tekøkken med to ovne og masser af bageredskaber samt en snemand.

Køb Playmobil julebagning julekalender her

Pokemon julekalender 2022, Pokemon Deluxe julekalender, julekalender med pokemon, legetøjsjulekalender, legetøjsjulekalender med Pokemon, adventskalender 2022, adventskalender med Pokemon

Pokemon Deluxe julekalender

Med denne Pokemon Deluxe julekalender, kan børn tælle ned fra første dag i Decemeber helt frem til juleaften. Kalenderen åbner op til en speciel juleudgave med lys og lyde.

Bag hver låge gemmer der sig 1 ud af 16 inkluderede Pokemon-figurer, som har et flot perlefinish og et juletema. Børn kan finde alle deres favorit pokemons som Pikachu, Bulbasaur, Squirtle, Charmander og mange flere. Alle inkluderede figurer er inspireret af The Pokemon Animated Series. Der medfølger også 1 ud 18 stykker tilbehør i juletema

Køb Pokemon Deluxe julekalender her

Bøger fra Disney julekalender, julekalender med disney eventyr, bog julekalendere til børn, julekalender til børn,

Disney Julekalender med 24 julehistorier

Tag dit barn med på en eventyrlig julerejse gennem 24 fantasifulde og fantastiske julefortællinger. Med en Disney julekalender kan du forkæle dit barn med hyggelige historier og magiske eventyr med alle de velkendte figurer fra de populære klassikere og nyere Disney-film.

Læs f.eks historien om Skønheden og Udyret, Junglebogen, Peter Pan, Biler og Toy Story.

Køb Disney julekalenderen her

Roblox julekalender, julekalender til børn, børne julekalender, julekalender med Roblox,

Roblox julekalender

GemTæl ned til  juleaften med en spændende gave fra Roblox hver dag frem til juleaften! Gemt bag hver låge i julekalenderen er der Roblox elementer, som gør ventetiden frem til jul endnu sjovere.

Mix og match de enkelte dele for at bygge din egen unikke Roblox-figur og skab fantasifuld leg for store og små.

Køb Roblox julekalenderen her

Lego city julekalender 2023, Lego julekalender, julekalender med Lego, julekalender til børn, legetøjsjulekalender 2023, Lego city 2023, advent kalender med LEGO, lego julekalender drenge, julekalender drenge, anderledes julekalender, legetøjsjulekalender, adventskalender med LEGO City, julekalender til piger, dukke julekalender,

LEGO City Julekalender 2023

En festlig gave før jul – Opdag nye oplevelser med denne legetøjsfyldte julekalender. Gør julefejringer ekstra spændende med LEGO City Julekalenderen 2023. Børn kan tælle ned til jul med festlige karakterer, sæsonbetonede mini-bygninger og spændende tilbehør. Fold den hyggelige vinterlandskabs-legetæppe ud for at skabe scenen for uendelige fantasifulde eventyr.

Denne 2023 LEGO City Julekalender er den perfekte gave til børn i alderen 5 år og op. Hver daglig overraskelseslegetøj leveres med nemme trin-for-trin-bygningsinstruktioner, så selv nye LEGO-byggere kan nyde en sjov bygge- og legoplevelse. LEGO City Julekalenderen er fyldt med sjove bygninger og festlige overraskelser til børn, der elsker kreativ leg.

De daglige overraskelser inkluderer minifigurer som Hr. og Fru Claus, en julesanger, en ishockeyspiller, en isskulptør og en TikTok-fan, samt figurer som en snemand, en rensdyr, en hvalp og en killing.

Køb Lego City julekalender 2023 her

Gem