Køb gaver til pakkekalenderen nemt og hurtigt

Skal du have pakkekalenderen klar inden 1 december? – Så bør du starte allerede nu.

pakkekalender, pakkekalender til piger, pakkekalender til penge, pakkekalender 2015, nemme pakkekalender, online pakkekalender, pakkekalender til børn, pakkekalender til små børn

At lave en pakkekalender er normalt et stressfuldt arbejde for mange.

Det kræver en masse tid, planlægning og penge når børnene ikke er hjemme. Men heldigvis er der i år en hjælpende hånd fra hjemmesiden pakkekalenderen.dk

Note: Artiklen er sidst opdateret D. 14/08 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Pakkekalenderen.dk kan du nemt finde pakkekalender-sæt til børnene. Alle sættene er klargjort med 24 fine gaver i. Pakkekalenderen har endda gjort det så nemt for forældrene, at alle gaverne er inddelt efter køn og alder.

Klik på alderen for at gå til siden pakkekalderen.dk

Pakkekalender til Drenge:

Drenge i alderen 2-3 år

Drenge i alderen 4-5 år

Drenge i alderen 6-8 år

Drenge i alderen 9-11 år

Drenge i alderen 12-14 år

Lige meget hvilken alderskategori du vælger, så koster gaverne 399 kr

Du kan også købe klargjorte pakkekalendere til piger i 5 forskellige aldersgrupper.

Pakkekalender til Piger:

Piger i alderen 2-3 år

Piger i alderen 4-5 år

Piger i alderen 6-8 år

Piger i alderen 9-11 år

Piger i alderen 12-14 år

Lige meget hvilken alderskategori du vælger, så koster gaverne 399 kr

Sammensæt din egen pakkekalender til piger og drenge

På pakkekalenderen.dk er det også muligt at købe gaverne til pakkekalenderen enkeltvis, i forskellige prisklasser, så du selv kan sammensætte en pakkekalender helt specielt til dit eller dine børn inden den 1 december. Priskategorierne for gaverne er 5 kr til 89 kr.

Gaverne er ved køb online ikke pakket ind, da uindpakket gaver giver dig mulighed for selv at bestemme og se, hvilken gave dit barn skal have hvilken dag i december samt sætte dit personlige og måske ensartet præ på gaverne til dine børn eller børnebørn.

Ønsker du at få gaverne pakket ind, gør pakkekalenderen.dk det gerne for dig mod en mindre betaling. Du bestiller indpakning sammen med dine gaver.

Du kan på pakkekalenderen.dk også købe et Pak-Selv-Sæt med 24 flotte sølvposer og 24 hjerter med numre på, så du selv kan pakke dine gaver ind derhjemme og beslutte dagene for gaverne.

Se også: Skal du barn have adventsgaver, så klik her og få masser af inspiration til årets bedste adventsgaver.

↓↓↓

Julekalendere til børn

Thomas Tog Julekalender, julekalender med Thomas Tog, julekalender til børn, julekalender til de mindste, kønsneutral julekalender, juleklaender til både piger og drenge
Thomas Tog julekalender

Året julekalender for Thomas Tog fans, er denne kalender. Unge togkonduktører kan opdage en spændende Thomas & Friends mini overraskelse hver dag, mens de nedtæller til jul med denne adventskalender. Børn kan fejre feriesæsonen ved at pakke en anden miniature push-along-togmotor ud for hver dag i december frem til juleaften.

Køb Thomas Tog julekalenderen her

playmobil julekalender, julekalender med playmobil, julekalender til drenge, playmobil julekalender til drenge, playmobil julekalender 2019, 2019 playmobil julekalender, julekalender til børn, børne julekalender, legetøjsjulekalender
Playmobil Julekalender – Jul i legetøjsbutikken

De populære PLAYMOBIL®-julekalendere har i mange år gjort ventetiden før jul lidt sjovere.

Playmobils detaljerede indhold gør de 24 dage til en stor fest og en helt speciel oplevelse. I julekalenderen Jul i legetøjsbutikken er julemanden på besøg i legetøjsbutikken og tager imod børnenes ønskesedler.

Ved kassen hjælper den venlige salgsmedarbejder med at finde den passende overraskelse til jul. Med et besøg i den fortryllende legetøjsbutik med mange gaver, julemanden og en snemand sørger PLAYMOBIL®-julekalenderen for masser af sjov inden juleaften.

Køb playmobil julekalenderen her

frost julekalender, julekalener til piger, frost julekalender 2019, 2019 frost julekalender, julekalendere til pigere, pige julekalendere 2019
Frost 2 Julekalender

Denne julekalender er Anna og Elsa Stronger Together Frost julekalender.

Frost julekalenderen indeholder diverse hårspænder, armbånd, badges, øreringe, halskæder, kam og spejl.

Køb Frost julekalenderen her!

Bøger fra Disney julekalender, julekalender med disney eventyr, bog julekalendere til børn, julekalender til børn,
Disney Julekalender med 24 julehistorier

Tag dit barn med på en eventyrlig julerejse gennem 24 fantasifulde og fantastiske julefortællinger. Med en Disney julekalender kan du forkæle dit barn med hyggelige historier og magiske eventyr med alle de velkendte figurer fra de populære klassikere og nyere Disney-film.

Læs f.eks historien om Skønheden og Udyret, Junglebogen, Peter Pan, Biler og Toy Story.

Køb Disney julekalenderen her

Byggemand Bob julekalender

Gør ventetiden til juleaften lettere og kortere for de mindste drenge med denne flotte Byggemand Bob julekalender som er fyldt med små sjove gaver hver dag op til jul. Julekalenderen indeholder brugbare gaver som f.eks nøglering, blyantspidser, klistermærker og meget meget mere.

Køb Byggemand Bob julekalenderen her

Roblox julekalender, julekalender til børn, børne julekalender, julekalender med Roblox,
Roblox julekalender 2021

GemTæl ned til  juleaften med en spændende gave fra Roblox hver dag frem til juleaften! Gemt bag hver låge i julekalenderen er der Roblox elementer, som gør ventetiden frem til jul endnu sjovere.

Mix og match de enkelte dele for at bygge din egen unikke Roblox-figur og skab fantasifuld leg for store og små.

Køb Roblox julekalenderen her

gurli gris julekalender, julekalender med gurli gris, julekalender til piger, julekalender til piger med gurli gris, Gurli gris julekalender 2021, Julekalender med Gurli gris 2022,

Gurli gris julekalender 2021

Fejr jul med 24 dage med Gurli Gris gaver i julekalenderen fra 2021. Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for sjov og leg. Gurli Gris julekalenderen indeholder blandt andet puslespil, tape med motiver og forskelligt skoleudstyr som blyanter, viskelæder og klips. Julekalenderen er for piger over 3 år.

Køb Gurli Gris julekalender 2021 her

nemme gaver dk, nem pakkekalender til drenge 3 år, nem pakkekalender til drenge 4 år, nem pakkekalender til drenge 5 år, klargjort pakkekalendere til børn, legetøjs pakkekalender til drenge

Pakkekalender fra Nemmegaver.dk

På Nemmegaver.dk finder du en færdiglavet pakkekalender til ungerne fra 3-6 år. Pakkekalenderen er med fri fragt.

Køb pakkekalenderen her

Gem

%d bloggers like this: