Køb gaver til pakkekalenderen nemt og hurtigt

Skal du have pakkekalenderen klar inden 1 december? – så bør du starte  allerede nu.

pakkekalender, pakkekalender til piger, pakkekalender til penge, pakkekalender 2015, nemme pakkekalender, online pakkekalender, pakkekalender til børn, pakkekalender til små børn

At lave en pakkekalender er normalt et stressfuldt arbejde for mange.

Note: Artiklen er sidst opdateret D. 24/10 2020. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Det kræver en masse tid og planlægning når børnene ikke er hjemme, men heldigvis er der i år en hjælpende hånd fra siden pakkekalenderen.dk

Pakkekalenderen.dk kan du nemt finde pakkekalender-sæt til børnene. Alle sættene er klargjort med 24 fine gaver i. Pakkekalenderen har endda gjort det så nemt for forældrene, at alle gaverne er inddelt efter køn og alder.

Klik på alderen for at gå til siden pakkekalderen.dk

Pakkekalender til Drenge:

2-3 år

4-5 år

6-8 år

9-11 år

12-14 år

Lige meget hvilken alderskategori du vælger, så koster gaverne total: 449,-

Pakkekalender til Piger:
Pakkekalender_pige

2-3 år

4-5 år

6-8 år

9-11 år

12-14 år

Lige meget hvilken alderskategori du vælger, så koster gaverne total: 449,-

Sammensæt din egen pakkekalender

På pakkekalenderen.dk er det også muligt at købe gaverne til pakkekalenderen enkeltvis, i forskellige priskategorier, så du selv kan sammensætte en pakkekalender helt specielt til dit eller dine børn inden den 1 december. Priskategorierne for gaverne er:

0-10 kr.

10-20 kr.

20-30 kr.

30+ kr.

Gaverne er ved køb online ikke pakket ind, da uindpakket gaver giver dig mulighed for selv at bestemme og se, hvilken gave dit barn skal have hvilken dag i december.

Ønsker du at få gaverne pakket ind, gør pakkekalenderen.dk det gerne for dig mod en mindre betaling. Du bestiller indpakning sammen med dine gaver.

Du kan på pakkekalenderen.dk også købe et Pak-Selv-Sæt med 24 flotte sølvposer og 24 hjerter med numre på, så du selv kan pakke dine gaver ind derhjemme og beslutte dagene for gaverne. Prisen for et Pak-Selv-Sæt er 49,-

Se også: Skal du barn have adventsgaver, så klik her og få masser af inspiration til årets bedste adventsgaver.

↓↓↓

Julekalendere til børn

brio julekalender, julekalender til børn, julekalender til de mindste, julekalender brio, brio julekalenderen, julekalender med brio
Brio julekalender

Julekalenderen fra Brio er velegnet til børn over 3 år.

Fold æskens front ud for at afsløre julemanden og hans kones hus, som er fundet dybt inde i sneen på Nordpolen.

Hver dag i december får du en overraskelse i form at et stykke BRIO-legetøj. Kalenderen indeholder 24 legetøjsdele, herunder skinner, dyr, tilbehør og eksklusivt sæsonbestemt indhold som julemanden, hans kone, et juletog og et juletræ.

Produkterne i Brio julekalenderen er fremstillet af FSC® certificeret træ og højkvalitets plastik.

Pris: 249,95 kr – Gå til shop

playmobil julekalender, julekalender med playmobil, julekalender til drenge, playmobil julekalender til drenge, playmobil julekalender 2019, 2019 playmobil julekalender, julekalender til børn, børne julekalender, legetøjsjulekalender
Playmobil Julekalender – Jul i legetøjsbutikken

De populære PLAYMOBIL®-julekalendere har i mange år gjort ventetiden før jul lidt sjovere.

Playmobils detaljerede indhold gør de 24 dage til en stor fest og en helt speciel oplevelse. I julekalenderen Jul i legetøjsbutikken er julemanden på besøg i legetøjsbutikken og tager imod børnenes ønskesedler.

Ved kassen hjælper den venlige salgsmedarbejder med at finde den passende overraskelse til jul. Med et besøg i den fortryllende legetøjsbutik med mange gaver, julemanden og en snemand sørger PLAYMOBIL®-julekalenderen for masser af sjov inden juleaften.

Køb playmobil julekalenderen her

frost julekalender, julekalener til piger, frost julekalender 2019, 2019 frost julekalender, julekalendere til pigere, pige julekalendere 2019
Frost 2 Julekalender 2020

Denne julekalender er Anna og Elsa Stronger Together Frost julekalender.

Frost julekalenderen indeholder diverse hårspænder, armbånd, badges, øreringe, halskæder, kam og spejl.

Køb Frost julekalenderen her!

Byggemand Bob julekalender

Gør ventetiden til juleaften lettere og kortere for de mindste drenge med denne flotte Byggemand Bob julekalender som er fyldt med små sjove gaver hver dag op til jul. Julekalenderen indeholder brugbare gaver som f.eks nøglering, blyantspidser, klistermærker og meget meget mere.

Køb Byggemand Bob julekalenderen her

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

%d bloggers like this: