Alle julegaver ideerJulekalenderLegetøjTil BørnTilbehør til Jul

Køb gaver til pakkekalenderen nemt og hurtigt

Skal du have pakkekalenderen klar inden 1 december? – Så bør du starte allerede nu.

pakkekalender, pakkekalender til piger, pakkekalender til penge, pakkekalender 2015, nemme pakkekalender, online pakkekalender, pakkekalender til børn, pakkekalender til små børn

At lave en pakkekalender er normalt et stressfuldt arbejde for mange.

Det kræver en masse tid, planlægning og penge når børnene ikke er hjemme. Men heldigvis er der i år en hjælpende hånd fra hjemmesiden pakkekalenderen.dk

Note: Artiklen er sidst opdateret D. 12/11 2022. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Pakkekalenderen.dk kan du nemt finde pakkekalender-sæt til børnene. Alle sættene er klargjort med 24 fine gaver i. Pakkekalenderen har endda gjort det så nemt for forældrene, at alle gaverne er inddelt efter køn og alder.

Klik på alderen for at gå til siden pakkekalderen.dk

Pakkekalender til Drenge:

Drenge i alderen 2-3 år

Drenge i alderen 4-5 år

Drenge i alderen 6-8 år

Drenge i alderen 9-11 år

Drenge i alderen 12-14 år

Lige meget hvilken alderskategori du vælger, så koster gaverne 399 kr

Du kan også købe klargjorte pakkekalendere til piger i 5 forskellige aldersgrupper.

Pakkekalender til Piger:

Piger i alderen 2-3 år

Piger i alderen 4-5 år

Piger i alderen 6-8 år

Piger i alderen 9-11 år

Piger i alderen 12-14 år

Lige meget hvilken alderskategori du vælger, så koster gaverne 399 kr

Pakkekalender til drenge, pakkekalender, pakkekalender til piger, pakkekalender til penge, pakkekalender 2015, nemme pakkekalender, online pakkekalender, pakkekalender til børn, pakkekalender til små børn, pakkekalender til piger 3 år, pakkekalender til piger 4 år, pakkekalender til piger 5 år, Pikhatu julekalender, pakkekalender til drenge 6 år, nem pakkekalender til drenge 7 år, Pokemon julekalender, julekalender med pokemon, julekalender med pokemon legetøj, klargjort pakkekalendere til børn, legetøjs pakkekalender til drenge, pakkekalender til drenge, pakkekalenderen dk, nemme pakkekalendere til drenge, legetøjs julekalender til drenge
Sammensæt din egen pakkekalender til piger og drenge

På pakkekalenderen.dk er det også muligt at købe gaverne til pakkekalenderen enkeltvis, i forskellige prisklasser, så du selv kan sammensætte en pakkekalender helt specielt til dit eller dine børn inden den 1 december. Priskategorierne for gaverne er 6 kr til 89,95 kr.

Gaverne er ved køb online ikke pakket ind, da uindpakket gaver giver dig mulighed for selv at bestemme og se, hvilken gave dit barn skal have hvilken dag i december samt sætte dit personlige og måske ensartet præ på gaverne til dine børn eller børnebørn.

Ønsker du at få gaverne pakket ind, gør pakkekalenderen.dk det gerne for dig mod en mindre betaling. Du bestiller indpakning sammen med dine gaver.

Du kan på pakkekalenderen.dk også købe et Pak-Selv-Sæt med 24 flotte sølvposer og 24 hjerter med numre på, så du selv kan pakke dine gaver ind derhjemme og beslutte dagene for gaverne.

Se også: Skal du barn have adventsgaver, så klik her og få masser af inspiration til årets bedste adventsgaver.

↓↓↓

Julekalendere til børn

Thomas Tog Julekalender, julekalender med Thomas Tog, julekalender til børn, julekalender til de mindste, kønsneutral julekalender, juleklaender til både piger og drenge

Thomas Tog julekalender

Året julekalender for Thomas Tog fans, er denne kalender. Unge togkonduktører kan opdage en spændende Thomas & Friends mini overraskelse hver dag, mens de nedtæller til jul med denne adventskalender. Børn kan fejre feriesæsonen ved at pakke en anden miniature push-along-togmotor ud for hver dag i december frem til juleaften.

Køb Thomas Tog julekalenderen her

Harry potter bog juleklaender, jule bøger med Harry Potter, Julekalendere med Harry Potter, 2021 julekalender, juleklaender til børn, børne julekalender

Harry Potter Julekalender med bog og gaver

Kan du heller ikke få nok af det magiske Harry Potter univers? Så er dette julekalenderen for dig.

Julekalender er designet som en stor bog med et kapitel fra Storsalen. Har kan du folde et stort pop-up juletræ ud og lade juleeventyret begynde.

Du har lækre gaver som spænder fra Det Gyldne Lyn til Harrys ugle Hedwig, alt sammen klar til at hænge på Hogwarts juletræet. Julekalenderen er ikke bare dagens højdepunkt, det er også julepynt i sig selv.

Endnu mere magisk bliver det med den hemmelig bog på 96 sider, som gemmer sig i kalenderen. I den er der masser af detaljer om, hvordan livet var bag scenen under optagelserne af de 8 HP film. Du kan læse om de forskellige rekvisitter og med helt særlige øjeblikke fra Harry Potter-filmene.

Pris: 270 kr – Køb Julekalendere med Harry Potter her

playmobil julekalender, julekalender med playmobil, julekalender til drenge, playmobil julekalender til drenge, playmobil julekalender 2019, 2019 playmobil julekalender, julekalender til børn, børne julekalender, legetøjsjulekalender

Playmobil Julekalender – Jul i legetøjsbutikken

De populære PLAYMOBIL®-julekalendere har i mange år gjort ventetiden før jul lidt sjovere.

Playmobils detaljerede indhold gør de 24 dage til en stor fest og en helt speciel oplevelse. I julekalenderen Jul i legetøjsbutikken er julemanden på besøg i legetøjsbutikken og tager imod børnenes ønskesedler.

Ved kassen hjælper den venlige salgsmedarbejder med at finde den passende overraskelse til jul. Med et besøg i den fortryllende legetøjsbutik med mange gaver, julemanden og en snemand sørger PLAYMOBIL®-julekalenderen for masser af sjov inden juleaften.

Køb playmobil julekalenderen her

Pokemon julekalender 2022, Pokemon Deluxe julekalender, julekalender med pokemon, legetøjsjulekalender, legetøjsjulekalender med Pokemon, adventskalender 2022, adventskalender med Pokemon

Pokemon Deluxe julekalender

Med denne Pokemon Deluxe julekalender, kan børn tælle ned fra første dag i Decemeber helt frem til juleaften. Kalenderen åbner op til en speciel juleudgave med lys og lyde.

Bag hver låge gemmer der sig 1 ud af 16 inkluderede Pokemon-figurer, som har et flot perlefinish og et juletema. Børn kan finde alle deres favorit pokemons som Pikachu, Bulbasaur, Squirtle, Charmander og mange flere. Alle inkluderede figurer er inspireret af The Pokemon Animated Series. Der medfølger også 1 ud 18 stykker tilbehør i juletema

Køb Pokemon Deluxe julekalender her

Bøger fra Disney julekalender, julekalender med disney eventyr, bog julekalendere til børn, julekalender til børn,

Disney Julekalender med 24 julehistorier

Tag dit barn med på en eventyrlig julerejse gennem 24 fantasifulde og fantastiske julefortællinger. Med en Disney julekalender kan du forkæle dit barn med hyggelige historier og magiske eventyr med alle de velkendte figurer fra de populære klassikere og nyere Disney-film.

Læs f.eks historien om Skønheden og Udyret, Junglebogen, Peter Pan, Biler og Toy Story.

Køb Disney julekalenderen her

Roblox julekalender, julekalender til børn, børne julekalender, julekalender med Roblox,

Roblox julekalender 2022

GemTæl ned til  juleaften med en spændende gave fra Roblox hver dag frem til juleaften! Gemt bag hver låge i julekalenderen er der Roblox elementer, som gør ventetiden frem til jul endnu sjovere.

Mix og match de enkelte dele for at bygge din egen unikke Roblox-figur og skab fantasifuld leg for store og små.

Køb Roblox julekalenderen her

gurli gris julekalender, julekalender med gurli gris, julekalender til piger, julekalender til piger med gurli gris, Gurli gris julekalender 2021, Julekalender med Gurli gris 2022,

Gurli gris julekalender 2022

Fejr jul med 24 dage med Gurli Gris gaver i julekalenderen fra 2022. Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for sjov og leg. Gurli Gris julekalenderen indeholder blandt andet puslespil, tape med motiver og forskelligt skoleudstyr som blyanter, viskelæder og klips. Julekalenderen er for piger over 3 år.

Køb Gurli Gris julekalender her

Gem