Se her: Køb gaver til pakkekalenderen nu

Skal du have pakkekalenderen klar inden 1 december? – så bør du starte  allerede nu.

pakkekalender, pakkekalender til piger, pakkekalender til penge, pakkekalender 2015, nemme pakkekalender, online pakkekalender, pakkekalender til børn, pakkekalender til små børnAt lave en pakkekalender er normalt et stressfuldt arbejde for mange.

Det kræver en masse tid og planlægning når børnene ikke er hjemme, men heldigvis er der i år en hjælpende hånd fra siden pakkekalenderen.dk

Pakkekalenderen.dk kan du nemt finde pakkekalender-sæt til børnene. Alle sættene er klargjort med 24 fine gaver i. Pakkekalenderen har endda gjort det så nemt, at alle gaverne er inddelt efter køn og alder.

Klik på alderen for at gå til siden pakkekalderen.dk

Pakkekalender til Drenge:Pakkekalender_dreng

2-3 år

4-5 år

6-8 år

9-11 år

12-14 år

Lige meget hvilken alderskategori du vælger, så koster gaverne total: 449,-

 

Pakkekalender til Piger:Pakkekalender_pige

2-3 år

4-5 år

6-8 år

9-11 år

12-14 år

Lige meget hvilken alderskategori du vælger, så koster gaverne total: 449,-

Sammensæt din egen pakkekalender

På pakkekalenderen.dk er det også muligt at købe gaverne til pakkekalenderen enkeltvis, i forskellige priskategorier, så du selv kan sammensætte en pakkekalender helt specielt til dit eller dine børn inden den 1 december. Priskategorierne for gaverne er:

0-10 kr.

10-20 kr.

20-30 kr.

30+ kr.

Gaverne er ved køb online ikke pakket ind, da uindpakket gaver giver dig mulighed for selv at bestemme og se, hvilken gave dit barn skal have hvilken dag i december.

Ønsker du at få gaverne pakket ind, gør pakkekalenderen.dk det gerne for dig mod en mindre betaling. Du bestiller indpakning sammen med dine gaver.

Du kan på pakkekalenderen.dk også købe et Pak-Selv-Sæt med 24 flotte sølvposer og 24 hjerter med numre på, så du selv kan pakke dine gaver ind derhjemme og beslutte dagene for gaverne. Prisen for et Pak-Selv-Sæt er 49,-

 

Se også: Skal du barn have adventsgaver, så klik her og få masser af inspiration til årets bedste adventsgaver.

↓↓↓

Julekalendere til børn

frost julekalender, julekalener til piger, frost julekalender 2019, 2019 frost julekalender, julekalendere til pigere, pige julekalendere 2019

Frost 2 Julekalender 2019

Vi venter stadig spændt på Frost 2 filmen, men mens vi venter så kan vi nyde denne spændende Frost julekalender. I julekalenderen finder du gaver som Elsa blyantspidser, Anna og Elsa armbånd, Frost 2 hårtilbehør, Frost øreringe, Fluff Olaf nøglering, Frost tekstil klistermærker og meget meget mere!

Køb Frost 2 julekalenderen her!

 

Playmobil Julekalender – Julemandens værksted

En stor og flot julekalender fra Playmobil. Med denne Playmobil kalender får du en lille gave fra playmobil hver dag indtil juleaften.Denne julekalender er helt perfekt til en rigtig Playmobil fan, som langt fra ville have et problem med at få nogle ekstra Playmobil gaver i december.

På kalenderen kan man se julemandens elever, som har travl med at få alle gaverne klar til juleaften.

Køb playmobil julekalenderen her

 

Marvel julekalender, Funk pop marvel julekalender, julekalender funk pop, julekalender til drenge 2019, julekalender med superhelte 2019, Julekalender med Marvel 2019

Marvel julekalender med pop funk figurer

En sjove Marvel Julekalender fra Funko Pop! Indeni Marvel julekalenderen får du hver dag en ny lille vinylfigurer i form af superhelte, skurke og antihelte fra det spændende Marvels univers. I julekalenderen er der figurer som f.eks Thanos, Venom, Captain America og mange, mange flere!

Denne julekalender er special lavet i forbindelse med at Marvel fejrer sit 80-årsjubilæum. Perfekt til både store og små fans!

Køb Marvel Julekalenderen her

 

julekalender-jul-paa-gaarden-playmobil-christmas-box-p

Playmobil Julekalender – Jul på gården 1.2.3

En Playmobil julekalender for de mindste med bondegårds tema. Julemanden gør sin kane og sine rensdyr klar til turen. Han vil forkæle dyrene på 1.2.3 gård med sjove gaver!

Julekalenderen indeholder flere forskellige dyr, en julemand og forskellige andre elementer til en bondegård. Playmobil fra julekalenderen kan også bruges med øvrig Playmobil.

Køb Playmobil Julekalenderen her

 

brio julekalender, julekalender til børn, julekalender til de mindste, julekalender brio, brio julekalenderen, julekalender med brio

Brio julekalender

Julekalenderen fra Brio er velegnet til børn over 3 år.

Fold æskens front ud for at afsløre julemanden og hans kones hus, som er fundet dybt inde i sneen på Nordpolen.

Hver dag i december får du en overraskelse i form at et stykke BRIO-legetøj. Kalenderen indeholder 24 legetøjsdele, herunder skinner, dyr, tilbehør og eksklusivt sæsonbestemt indhold som julemanden, hans kone, et juletog og et juletræ.

Produkterne i Brio julekalenderen er fremstillet af FSC® certificeret træ og højkvalitets plastik.

Køb Brio Julekalender her

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

%d bloggers like this: