Se her: Pakkekalender til den søde tand

Pakkekalender til den søde tand:

En flot pakkekalender med lækker chokolade indhold er ikke længere kun for børn.

Skal kæresten eller en forældre forkæles før jul? I år kan han eller hun nyde lækker slik hver dag, i hele den kolde danske julemåned.

Pakkekalender.dk finder du den lækre pakkekalender til den søde tand fyldt med chokolade, Marcipanbrød, engelsk vingummi, Flødechokolade, Snemandler, lakrids og andre julelækkerier.

Pakkekalenderen til den søde tand leveres i flot indpakning med nummer på pakkerne. Pakkerne leveres uden bånd og er kalenderen til en mand, kan man eventuelt undlade båndene, og beholde det rå look pakkerne har.

Note: Artiklen Pakkekalender til den søde tand er sidst opdateret D. 03/10 2020. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Er pakkekalenderen til en kvinde kan man nemt selv pynte gaverne ved sætte flotte julebånd på pakkerne, og samtidig give kalenderen et meget mere personlige twist.

Bestil pakkekalenderen her
Pakkekalender til den søde tand, juleslik, pakkekalender til voksne, voksen pakkekalender, pakkekalender med slik, pakkekalender dk, julegaver til hende, julegaver til ham,

Julekalenderen 2020 indholder:

Indhold i denne pakkekalender:

 1. Kjærstrup chokopyramide
 2. Flødechokolade med smarties
 3. Engelsk vingummi
 4. Marcipanbrød
 5. Pebernødder med chokolade
 6. Minihonning med citron
 7. Chokoladeblade
 8. Vingummi med chokolade
 9. Mørk choko med enebær og gin
 10. Snemandler
 11. Marcipanhjerte
 12. Kakaotrøfler
 13. Luksus cacopulver
 14. Chokoladeparaply
 15. Karameller
 16. Spansk mørk chokolade
 17. Brændte mandler
 18. Bolsjestok
 19. Mini hindbærsyltetøj
 20. Karamelsnack
 21. Lakrids med chokolade
 22. Spansk choko med cacaobønner
 23. Pebernødder i kræmmerhus
 24. Marcipangris
Sådan finder du den rigtige julekalender til voksne:

Vi husker alle barndommens glæde; Julekalendere! Men hvorfor ikke gøre december måned meget bedre for dig selv eller en du holder af? Julekalendere er ikke kun for børn, de er bestemt også for voksne, som fortjener lidt godt. Der findes et stort udvalg julekalendere fra Rom julekalendere til make up julekalendere Når du køber julekalenderen online får du adgang til et meget større udvalg af julekalendere, og dermed er din mulighed for at finde en julekalender der passer lige til dig, eller en person som er helt speciel meget større.

Mangler du inspiration til en julekalender til voksne, så gå på opdagelse i vores arkiv her.

 ↓↓↓
Inspiration: Julekalender til voksne

Alt det bedste fra webshoppen Noru´s te sortiment og mikset det med lækre søde sager, i denne flotte adventskalender. Hele herligheden er pakket ind i 4 flotte gaver, der bringer lykke hos den heldige der skal pakke dem op.

Te julekalenderen indeholder forskellige overraskelser med te og søde sager. Noru pakker alle gaverne ind i smukt gavepapir lavet af genbrugsmateriale og nummererer dem fra 1 – 4.
Det er kun NORU der ved hvad der er i pakkerne, men de lover at du ikke bliver skuffet.

Bestil Noru´s te julekalender her

 
popcorn julekalender, unikke julekalender, anderledes julekalender, julekalender til børn, slik julekalender til voksne, slik julekalender til voksne, julekalender med popcorn, julekalender 2019
Popcorn Julekalender

Er du træt af den traditionelle chokolade julekalender? Hvad så med at prøve en lækker Gourmet popcorns julekalender. Igennem julens 24 dage får du mulighed for at smage popcorn som f.eks Pecan Pie med sød karamelsmag og ristede nødder, Berry-licious med smag af hindbær og mørk chokolade og den unikke Say Cheese.

Popcorn-kalenderen fra britiske Popcorn Shed indeholder kun naturlige ingredienser og er en perfekt julekalender til børn og voksne, som er blevet trætte af den elendige chokolade, der plejer at gemme sig i julekalenderne.

Køb popcorn julekalenderen her

Amorelie Erotisk Julekalender

Årets frækkeste julekalender KUN for voksne! Stilfuld design og frække gaver hver dag frem til jule gør denne erotiske julekalender til årets varmeste hit!

Amorelie Erotisk Julekalender indeholder sensuelle og sexede produkter til en værdi af ca. 3200 kr! Prisen er tilgengæld kun 1199 kr. Den erotiske julekalender passer til både kvinder og mænd uanset orientering. 

Køb erotisk julekalender her

økologisk te julekalender, økoglogisk te julekalender 2019, Te julekalender, te julekalender 2019, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, voksen julekalender, voksen julekalender 2019
Økologisk Pukka te Julekalender

Denne julekalender er utrolig populær år efter år. Julekalenderen indeholder 24 økologiske Pukka tebreve.

Pukka te julekalender med 24 Pukka tebreve i smukt design. Forkæl dig selv og dine te-elskende kære hele december måned med en ny spændende smag hver dag. Læs mere om alle smagsvarianterne her.

Køb Pukka julekalenderen her

Chili Klaus Julekalender, Chili Klaus Julekalender med chokolade, Julekalender til voksne, Julekalender 2019, julekalender Chili Klaus
Chili Klaus Julekalender

Leder du efter en julekalender der kan sparke R*v? Så prøv denne julekalender fra Chili Klaus!

Chiliheden varmer dejligt i decemberkulden, og denne slikkalender til voksne er fyldt med chilikugler, chilikarameller og chilichokolade hver dag frem til juleaften.

Chili Klaus synes, at nytårsaften er en ekstra festlig dag, består chilikalenderen af 25 luger: 1-24 og 31! Kalenderen er en luksuriøs gave til chilielskeren. Her står milde vingummier og karameller i kø sammen med betydeligt stærkere chilikugler og chililakrids, som får sin varme fra Carolina Reaper-pulver.

Køb Chili Klaus julekalenderen her

Gem

Gem

%d bloggers like this: