Se her: Pakkekalender til den søde tand

Pakkekalender til den søde tand: En flot pakkekalender med lækker chokolade indhold er ikke længere kun for børn.

Pakkekalender.dk finder du den lækre pakkekalender til den søde tand fyldt med chokolade, lakrids, karamel, marcipan og andre julelækkerier.

Skal kæresten eller en forældre forkæles før jul? I år kan han eller hun nyde lækker slik hver dag, i hele den kolde danske julemåned.

Pakkekalenderen til den søde tand leveres i flot indpakning med nummer på pakkerne. Pakkerne leveres uden bånd og er kalenderen til en mand, kan man eventuelt undlade båndene, og beholde det rå look pakkerne har. Er pakkekalenderen til en kvinde kan man nemt selv pynte gaverne ved sætte flotte julebånd på pakkerne, og samtid give kalenderen et meget mere personlige twist.

Bestil pakkekalenderen her

 

Julekalenderen 2018 indholder:Pakkekalender til den søde tand, juleslik, pakkekalender til voksne, voksen pakkekalender, pakkekalender med slik, pakkekalender dk, julegaver til hende, julegaver til ham,

1. Stort marcipanjuletræ
2. Bolsjestok
3. Simon Coll 99% chokolade
4. Accasiehonning
5. Engelsk vingummi
6. Brændte kanelmandler
7. Lakridsfudge
8. Nougat med tranebær
9. Champagnetrøffel
10. Karameller
11. Vingummibamser
12. Øko chokolade
13. Kokosbrød
14. Fairtrade nougatbite
15. Chokocreme med jordbær
16. Julechokolade
17. Candy mix
18. Choko Cookie
19. Ginger granolabar
20. Tobias Hamann chokolade
21. Marcipanhjerte
22. Nougat mmed hindbær
23. Mandler med chokolakrids
24. Pebernødder i kræmmerhus

 

Sådan finder du den rigtige julekalender til voksne:

Vi husker alle barndommens glæde; Julekalendere! Men hvorfor ikke gøre december måned meget bedre for dig selv eller en du holder af? Julekalendere er ikke kun for børn, de er bestemt også for voksne, som fortjener lidt godt. Der findes et stort udvalg julekalendere fra Rom julekalendere til Johan Bülow julekalender. Når du køber julekalenderen online får du adgang til et meget større udvalg af julekalendere, og dermed er din mulighed for at finde en julekalender der passer lige til dig, eller en person som er helt speciel meget større. Mangler du inspiration til en julekalender til voksne, så gå på opdagelse i vores arkiv her.

 

Gem

Gem

%d bloggers like this: