Se her: Pakkekalender til den søde tand

Pakkekalender til den søde tand:

En flot pakkekalender med lækker chokolade indhold er ikke længere kun for børn.

Skal kæresten eller en forældre forkæles før jul? I år kan han eller hun nyde lækker slik hver dag, i hele den kolde danske julemåned.

Pakkekalender.dk finder du den lækre pakkekalender til den søde tand fyldt med chokolade, marcipanbrød, flødeboller, flødechokolade, snemandler, lakrids og andre julelækkerier.

Pakkekalenderen til den søde tand (voksne) leveres i flot indpakning med nummer på pakkerne, så du selv eller den som skal have pakkekalenderen kan blive overrasket over hvad der er i pakkerne.

Note: Artiklen Pakkekalender til den søde tand er sidst opdateret D. 20/08 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Er pakkekalenderen til en kvinde kan man nemt selv pynte gaverne lidt ekstra ved at ved sætte flotte julebånd på pakkerne, og samtidig give kalenderen et meget mere personlige twist.

Bestil pakkekalenderen den søde tand til voksne her

Pris 699 kr

voknsen julekalender med slik, pakkekalender til den søde tand, slik julekalender til voksne, chokolade julekalender til voksne, voksen adventskalender med slik 2021, julekalender til voksne 2021

Julekalenderen 2021 indholder:

Indhold i denne pakkekalender:

 1. Kjærstrup chokopyramide
 2. Flødechokolade med smarties
 3. Engelsk vingummi
 4. Marcipanbrød
 5. Pebernødder med chokolade
 6. Minihonning med citron
 7. Chokoladeblade
 8. Vingummi med chokolade
 9. Mørk choko med enebær og gin
 10. Snemandler
 11. Marcipanhjerte
 12. Kakaotrøfler
 13. Luksus cacopulver
 14. Chokoladeparaply
 15. Karameller
 16. Spansk mørk chokolade
 17. Brændte mandler
 18. Bolsjestok
 19. Mini hindbærsyltetøj
 20. Karamelsnack
 21. Lakrids med chokolade
 22. Spansk choko med cacaobønner
 23. Pebernødder i kræmmerhus
 24. Marcipangris

Sådan finder du den rigtige julekalender til voksne:

Vi husker alle barndommens glæde; Julekalendere!

Men hvorfor ikke gøre december måned meget bedre for dig selv eller en du holder af? Julekalendere er ikke kun for børn, de er bestemt også for voksne, som fortjener lidt godt.

Der findes et stort udvalg julekalendere fra Rom julekalendere til make up julekalendere Når du køber julekalenderen online får du adgang til et meget større udvalg af julekalendere, og dermed er din mulighed for at finde en julekalender der passer lige til dig, eller en person som er helt speciel meget større.

Mangler du inspiration til en julekalender til voksne, så gå på opdagelse i vores arkiv her.

 ↓↓↓

Inspiration: Julekalender til voksne

Bomb Cosmetics Bath Bomb Julekalender

Vil du gerne prøve en anderledes wellness julekalender? Så er denne julekalender med Bath Bomb perfekt til dig.

Badebombe-kalenderen fra Bomb Cosmetics er sprængfyldt med julede badebomber, velduftende sæber og skønne skrubbecremer, som gør julebadet ekstra lækkert!

Bag de 24 låger i julekalenderen finder du bath bombs og “mallows”, som takket være deres kombination af æteriske olier, kakao- og sheabutter smelter i det varme vand og spreder velduft samtidig med, at de genfugter din hud.

Du finder også skrubbecreme, sæbe og håndcreme, som både plejer og frisker op, så du føler dig klar til julens mange arrangementer.

Køb Bath Bomb julekalenderen her

 
popcorn julekalender, unikke julekalender, anderledes julekalender, julekalender til børn, slik julekalender til voksne, slik julekalender til voksne, julekalender med popcorn, julekalender 2019

Popcorn Julekalender

Er du træt af den traditionelle chokolade julekalender? Hvad så med at prøve en lækker Gourmet popcorns julekalender. Igennem julens 24 dage får du mulighed for at smage popcorn som f.eks Pecan Pie med sød karamelsmag og ristede nødder, Berry-licious med smag af hindbær og mørk chokolade og den unikke Say Cheese.

Popcorn-kalenderen fra britiske Popcorn Shed indeholder kun naturlige ingredienser og er en perfekt julekalender til børn og voksne, som er blevet trætte af den elendige chokolade, der plejer at gemme sig i julekalenderne.

Køb popcorn julekalenderen her

Amorelie Erotisk Julekalender

Årets frækkeste julekalender KUN for voksne! Stilfuld design og frække gaver hver dag frem til jule gør denne erotiske julekalender til årets varmeste hit!

Amorelie Erotisk Julekalender indeholder sensuelle og sexede produkter til en værdi af ca. 3200 kr! Prisen er tilgengæld kun 1199 kr. Den erotiske julekalender passer til både kvinder og mænd uanset orientering. 

Køb erotisk julekalender her

Malmö chokoladefabrik, julekalender fra Malmö chokoladefabrik, Malmö chokoladefabrik julekalender, økologisk chokolade fra Malmö chokoladefabrik, chokolade julekalender økologisk, økologisk chokolade julekalender, økologisk julekalender, økologisk chokolade
Malmö Chokoladfabrik: Økologisk Chokolade Julekalender

En fantastiske økologisk chokolade julekalender fra Malmö Chokoladefabrik. I den økologiske julekalender er der 24 låger og hver låge gemmer sig ét styk god økologisk kvalitets-chokolade.

Alt chokoladen er lavet på økologiske råvarer og samtidig med de er Fairtrade-mærket.

Designet på kalenderen er simpel og elegant, med grønne og brunlige tykke skriver på tværs af det firkantede design. Alle tal og bogstaver på julekalenderen står med en pæn guldskrift, så der er en ”rød tråd” i designet.

Køb den økologisk chokolade julekalender her

Chili Klaus Julekalender, Chili Klaus Julekalender med chokolade, Julekalender til voksne, Julekalender 2019, julekalender Chili Klaus

Chili Klaus Julekalender

Leder du efter en julekalender der kan sparke R*v? Så prøv denne julekalender fra Chili Klaus!

Chiliheden varmer dejligt i decemberkulden, og denne slikkalender til voksne er fyldt med chilikugler, chilikarameller og chilichokolade hver dag frem til juleaften.

Chili Klaus synes, at nytårsaften er en ekstra festlig dag, består chilikalenderen af 25 luger: 1-24 og 31! Kalenderen er en luksuriøs gave til chilielskeren. Her står milde vingummier og karameller i kø sammen med betydeligt stærkere chilikugler og chililakrids, som får sin varme fra Carolina Reaper-pulver.

Køb Chili Klaus julekalenderen her

Gem

Gem

%d bloggers like this: