Se her: Pakkekalender til drenge 2-5 år

Pakkekalender til drenge?

pakkekalender, pakkekalender til piger, pakkekalender til penge, pakkekalender 2015, nemme pakkekalender, online pakkekalender, pakkekalender til børn, pakkekalender til små børn

Vi har samlet alle de de bedste pakkekalendere til drenge i alderen 2-5 år.

Vi har søgt online og  fundet de bedste sider online, som gør det nemt og enkelt for dig, at give din søn, barnebarn eller lille buddy en pakkekalender, som han vil elske hver dag indtil jul.

Alle pakkekalenderne er klar til jule, så du ikke selv skal ud og købe ekstra for at supplere, alt du skal gøre er at klikke køb på webshoppen og lade julefreden komme til dig.

Læs også >> 50+ Julekalender til børn (Piger & drenge)

Note: Artiklen om Pakkekalender til drenge 2-5 år er sidst opdateret D. 20/8 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Pakkekalender til drenge 2-5 år

pakkekalender til drenge 4 år, nem pakkekalender til drenge 5 år, klargjort pakkekalendere til børn, legetøjs pakkekalender til drenge

Indholdsrige pakkekalendere fra Pakkekalender.dk

Pakkekalenderen.dk kan du nemt finde pakkekalender-sæt klargjort med 24 fine gaver i præcist til dit barn. Pakkekalenderen har endda gjort det så nemt, at alle gaverne er inddelt efter køn og alder.

De har alders grupperne 2-3 år og 4-5 år

Se pakkekalender.dk her

 

nemme gaver dk, nem pakkekalender til drenge 3 år, nem pakkekalender til drenge 4 år, nem pakkekalender til drenge 5 år, klargjort pakkekalendere til børn, legetøjs pakkekalender til drenge

Pakkekalender fra Nemmegaver.dk

På Nemmegaver.dk finder du en færdiglavet pakkekalender til alderen 3-6 år. Pakkekalenderen har fokus på Ninja turtels og Cars produkter. Pakkekalenderen er med fri fragt.

Se pakkekalenderen fra Nemmegaver.dk her

gurli gris julekalender, julekalender med gurli gris, julekalender til piger, julekalender til piger med gurli gris, Gurli gris julekalender 2021, Julekalender med Gurli gris 2022,

Gurli Gris julekalender

Vores alle sammen skønne lille gris og hendes familie har i år fået deres egen julekalender. Gurli Gris julekalender som indeholder 8 figurer med 16 forskellige accessories.

Hver dag optil jul kan du åbne en låge, og finde fine ting fra Gurli Gris univers. Det bliver meget nemmere at vente til juleaften, når der er små gaver hver dag. Genskab dine favorit-scener, og slip legen fri i december. Kalenderen indeholder 24 overraskelser. Perfekt til alle Gurli gris fans!

Køb Gurli Gris julekalender her

gurli gris julekalender, julekalender med gurli gris, julekalender til piger, julekalender til piger med gurli gris, Gurli gris julekalender 2021, Julekalender med Gurli gris 2022,

Gurli Gris julekalender med små bøger

Kom i julestemning med Gurli Gris og hendes mange eventyr!

Denne Gurli gris julekalender indeholder 24 små underholdende papbøger, der hver især fortæller en lille historie om alle de sjove og julede ting, som Gurli Gris, hendes familie og venner oplever i løbet af december måned.


Hver bog har 8 farverige sider og en snor til ophængning, så bøgerne kan bruges som julepynt.
Boksen har en praktisk velcrolukning. Indeholder en særlig gylden bog.

Køb Gurli Gris julekalender her

dino julekalender, pakkekalener til 3 år, pakkekalender 4 år, pakkekalender til 6 år drenge, drenge pakkekalender, dinosaurus julekalender 2021, 2021 dino pakkekalender

Dinosaur Dinorex julekalender 2021

Er dine børn i den alder hvor Dinosaurer er det sejeste i hele verden, så er denne dinosaur pakkekalender perfekt.

Åben en låge hver dag til dinosaurernes verden og giver et forhistorisk eventyr. De små dinosaurfans kan se frem til 24 store overraskelser som 3D-figurer, fortryllende tilbehør og praktiske redskaber med dinosaurmotiver.

Eget for børn fra 3 år og opefter

Køb Dinosaur Dinorex julekalender 2021 her

play doh julekalender, julekalender til børn, julekalender med play doh, julekalender med modelleer, playdoh julekalender, play doh pakkekalender, pakkekalender med play doh

Play-Doh julekalender

Julekalenderen indeholder 24 forskellige farvestrålende Play-Doh overraskelser, som kan være med til at gøre julen i år meget sjovere!

Åbn en ny låge i kalenderen hver dag frem til juleaften og se, hvad dagens overraskelse er! Julekalenderen indeholder blandt PLAY-DOH, støbeform, modelleer, og udstikkere som kan skabe fantasifulde kreationer!

En Play-Doh julekalender giver mulighed for at slippe fantasien løs og lade kreativiteten få frit spil igennem hele december måned.

Julekalenderen med Play Doh er for børn fra alderen 3 år og op efter.

Køb Play-Doh Julekalender her

Byggemand Bob julekalender

Gør ventetiden til juleaften lettere og kortere for de mindste drenge med denne flotte Byggemand Bob julekalender som er fyldt med små sjove gaver hver dag op til jul. Julekalenderen indeholder brugbare gaver som f.eks nøglering, blyantspidser, klistermærker og meget meget mere.

Køb Byggemand Bob julekalenderen her

brio julekalender, julekalender itl drenge, julekalender til piger, julekalender til børn, julekalender til de mindste, julekalender brio, brio julekalenderen, julekalender med togbane

Brio julekalender

Brio Julekalender med 24 spændende tilbehørsdele til at skabe og løfte den traditionelle julestemning.

Fold emballagens forside ned for at afsløre en julescene fuld af sjov. Hver dag har hver dør et BRIO-legetøj, der er kompatibelt med BRIO World-jernbanesystemet.

Kalenderen indeholder 24 legetøjsstykker, inklusive spor, dyr, tilbehør og eksklusivt sæsonindhold som julemanden og et unikt juletog. Fremstillet af FSC-certificeret træ og plast i høj kvalitet.

Pris: 254 kr –Køb Brio julekalenderen her

Schleich bondegård julekalender, julekalender med bondgårds dyr, legetøj bondegård, julekalender med legetøj, julekalender til små børn, Legetøjsjulekalender med dyr

Schleich Julekalender med bondegårdsdyr 2020

Skøn Schleich julekalender med masser af overraskelser til juledagene. Tæl ned til jul med bondegårdsdyrene. Lær dem at kende, eller skab fantasifuld leg med denne julekalender.

Køb julekalender med bondegårdsdyr her

Thomas Tog Julekalender, julekalender med Thomas Tog, julekalender til børn, julekalender til de mindste, kønsneutral julekalender, juleklaender til både piger og drenge
Thomas Tog julekalender

Ååret julekalender for Thomas Tog fans, er denne kalender. Unge togkonduktører kan opdage en spændende Thomas & Friends mini overraskelse hver dag, mens de nedtæller til jul med denne adventskalender. Børn kan fejre feriesæsonen ved at pakke en anden miniature push-along-togmotor ud for hver dag i december frem til juleaften.

Køb Thomas Tog julekalenderen her

Cars julekalender, julekalender med Cars, Biler julekalender, Julekalender med Cars biler, julekalender til børn, julekalender til drenge, julekalender med biler, julekalender 2022, adventskalender med cars, adventskalender til børn

Cars julekalender 2022

Cars julekalender med 24 gaver, som vil gøre hver dag frem til jul til en fest for enhver Cars fan.

Julekalenderen indeholder seje ting som den ultimative fan vil glæde sig over hver dag frem til juleaften. Julekalenderen er eget for børn over 3 år.

Køb Cars Julekalenderen 2022 her

Brio Julekalender – New York temaet

Flot kvalitets julekalender fra Brio med 24 spændende legeting baseret i New York. Dag for dag kunne bygge videre på en fortryllende verden med BRIO.

Indeholder julemand, julegaver, skilte, hegn og et tæppe til hesten, juletræ og tilbehør til en god og fortryllende jul.

Perfekt julekalender til de mindste. Alt tilbehør i julekalenderen passer sammen med det øvrige sortiment fra Brio.

Køb Brio julekalenderen her

Julekalender Brandmand sam, Brandmand Sam udklædning, legetøj med Brandmand sam, Gaver til til 3 årige drenge, pakkekalender til drenge

Brandmand Sam Pakkekalender 2021

En sej Pakkekalender med Brandmand Sam spækket med legetøj såsom nøglering, klistermærker, blyant og lineal. Perfekt pakkekalender til drenge fra 3 år til 6 år.

Køb Brandmand Sam Pakkekalender her

Se her: Køb gaver til pakkekalenderen nu
Skal du have pakkekalenderen klar inden 1 december, så kan det være en god ide at start allerede nu. At lave en pakkekalender er normalt et stressfuldt arbejde, som kræver en masse tid og planlægning når børnene ikke er hjemme, men heldigvis er der i år en hjælpende hånd fra siden …Fortsæt med at læse

%d bloggers like this: