Se her: Pakkekalender til drenge 2-5 år

Pakkekalender til piger? Vi har samlet alle de de bedsste pakkekalendere til piger i alderen 2-5 år. Gør det nemt for dig selv og find den perfekte pakkekalender til din lille pige her.

Vi har søgt online og  fundet de bedste sider online, som gør det nemt og enkelt for dig, at give din datter, barnebarn eller lille veninde en pakkekalender, som hun vil elske hver dag indtil jul.

pakkekalender drenge, drenge pakkekalener, pakkekalender til børn, børne pakkekalender, sjove pakkekalendere til drenge, pakkeklaendere drenge 2017, 2017 pakkekalender til drenge

Indholdsrige pakkekalendere fra Pakkekalender.dk

Pakkekalenderen.dk kan du nemt finde pakkekalender-sæt klargjort med 24 fine gaver i præcist til dit barn. Pakkekalenderen har endda gjort det så nemt, at alle gaverne er inddelt efter køn og alder.

De har alders grupperne 2-3 år og 4-5 år

Se pakkekalender.dk her

 

 Pakkekalender fra Nemmegaver.dk

På Nemmegaver.dk finder du en færdiglavet pakkekalender til alderen 3-5 år. Pakkekalenderen har fokus på Ninja turtels og Cars produkter. Pakkekalenderen er med fri fragt.

Se pakkekalenderen fra Nemmegaver.dk her

 

Byggemand Bob julekalender 2017

Gør ventetiden til juleaften lettere og kortere for de mindste drenge med denne flotte Byggemand Bob julekalender som er fyldt med små sjove gaver hver dag op til jul. Julekalenderen indeholder brugbare gaver som f.eks nøglering, blyantspidser, klistermærker og meget meget mere.

Køb Byggemand Bob julekalenderen her

 

Brio Julekalender 2017

Flot kvalitets julekalender fra Brio med 24 spændende legeting baseret i New York.
Indeholder julemand, julegaver, skilte, hegn og et tæppe til hesten, juletræ og tilbehør til en god og fortryllende jul. Perfekt julekalender til de mindste. Alt tilbehør i julekalenderen passer sammen med det øvrige sortiment fra Brio.

Køb Brio julekalenderen her

 

Brio-julekalender-drenge

Brio julekalender

Julekalenderen fra Brio er velegnet til børn over 3 år. Brio Julekalenderen er designet som en togstation, hvor vinduer og døre en en nummeret låge. Julekalenderen kan foldes ud og åbnes til så det ligner en station, og hvad dag i ugerne op til jul vil togstationen blive sat sammen stykke for stykke og til jul vil det danne en helhed med tog, spor, figurer og eksklusivt juleindhold. Alle 24 gaver er lavet eller har detaljer i træ.

Køb Brio Julekalender her

 

Paw Patrol Julekalender

Super sej Paw Patrol julekalender med 24 spændende overraskelser, som gør ventetiden til juleaften lidt sjovere. Julekalderen indeholder 17 figurer, samt 7 stk. andet tilbehør.

Køb julekalenderen her

 
Læs også: Frost julekalender til piger – 2017

Piger_3_6-p

Pakkekalender fra Nemmegaver.dk

På Nemmegaver.dk finder du en færdiglavet pakkekalender til piger i alderen 3-5 år. Pakkekalenderen har fokus på Frost og Hello Kitty produkter. Pakkekalenderen er med fri fragt.

Køb pakkekalenderen her

 

play doh julekalender, Play-doh julekalender, julekalender til børn, julekalender med play doh, julekalender med modelleer, playdoh julekalender, play doh pakkekalender, pakkekalender med play doh

Play Doh Julekalender

En Play-Doh julekalender giver mulighed for at slippe fantasien løs og lade kreativiteten få frit spil igennem december. Julekalenderen indeholder 24 forskellige farvestrålende Play-Doh overraskelser, som kan være med til at gøre julen i år meget sjovere! Åbn en ny låge i kalenderen hver dag frem til juleaften og se, hvad dagens overraskelse er! Julekalenderen indeholder blandt PLAY-DOH, støbeform, modelleer, og udstikkere som kan skabe fantasifulde kreationer!

Julekalenderen med Play Doh er for børn fra alderen 3 år og op efter.

Køb Play-Doh julekalender her

 

Disney Cars julekalender 2017

Årets Cars julekalender med 24 gaver, som vil gøre hver dag frem til jul til en fest for enhver Cars fan. Julekalenderen indeholder blandt andet forskellige ting til penalhuset som blyant, blyantspidser og viskelæder. Derudover indeholder Cars julekalenderen seje ting som f.eks armbånd, snørebånd til skoene, figurer fra serien og meget meget mere.  Julekalenderen fungere samtidigt også som et brætspil med de ting som gemmer sig bag lågerne.

Køb Cars julekalender her

 

Bog & ide – Pixi julekalender

På Bog & ides hjemmeside kan du købe en PIXI-julekalender. Årets julekalender er en PIXI-julekalender, der indholder 24 indpakkede pixibøger, en for hver dag i julemåneden frem til den 24. december. Læs en historie om dagen!

Se PIXI julekalenderen her

Har du givet en pixi kalender, hvorfor så ikke give en pixi bogs hylde i julegave? Se den her!

 

Schleich Julekalender med bondegårdsdyr

Skøn Schleich julekalender med masser af overraskelser til juledagene. Tæl ned til jul med bondegårdsdyrene. Lær dem at kende, eller skab fantasifuld leg med denne julekalender.

Køb julekalender med bondegårdsdyr her

 

pakkekalender drenge, drenge pakkekalener, pakkekalender til børn, børne pakkekalender, sjove pakkekalendere til drenge, pakkeklaendere drenge 2017, 2017 pakkekalender til drenge

Pakkekalender fra Sjovhilsen.dk

På sjovhilsen.dk finder du også pakkekalendere inddelt efter køn og aldre. Til aldersgruppen 3-5 år har sjovhilsen.dk 3 forskellige pakkekalendere adskilt af størrelsen.

Pakkekalender til drenge 3-5 år NORMAL

Pakkekalender til drenge3-5 år STOR

Pakkekalender til drenge3-5 år LUKSUS

For ekstra betaling kan du også få gaverne flot pakket ind, så pakkekalenderen er klar, når den bliver leveret.

 

Se her: Køb gaver til pakkekalenderen nu

Skal du have pakkekalenderen klar inden 1 december, så kan det være en god ide at start allerede nu. At lave en pakkekalender er normalt et stressfuldt arbejde, som kræver en masse tid og planlægning når børnene ikke er hjemme, men heldigvis er der i år en hjælpende hånd fra siden …

Gem

%d bloggers like this: