Alle julegaver ideerJulegaver til drengeJulekalenderTil Børn

Se her: Pakkekalender til Drenge 6-8 år

Pakkekalender til Drenge i alderen 6-8 år

Vil du gerne give din dejlige nisse dreng en flot og lækker pakkekalender i år?

Vi har fundet de bedste hjemmesider online, som gør det nemt og enkelt for dig, at give din søn eller barnebarn en pakkekalender, som han vil elske hver dag indtil jul.

Alle pakkekalenderne er klar til jule, så du ikke selv skal ud og købe ekstra for at supplere, alt du skal gøre er at klikke køb på webshoppen og lade julefreden komme til dig.

Læs også >> Pakkekalender til drenge 2-5 år

Note: Artiklen om Pakkekalender til drenge 6-8 år er sidst opdateret D. 25/11 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Pakkekalender til drenge 6-8 år

pakkekalender til drenge 6 år, nem pakkekalender til drenge 7 år, klargjort pakkekalendere til børn, legetøjs pakkekalender til drenge, pakkekalender til drenge, pakkekalenderen dk, nemme pakkekalendere til drenge

Indholdsrige pakkekalendere fra Pakkekalender.dk

Pakkekalenderen.dk kan du nemt finde pakkekalender-sæt klargjort med 24 fine gaver i præcist til dit barn. Pakkekalenderen har endda gjort det så nemt, at alle gaverne er inddelt efter køn og alder.

De har alders grupperne 6-8 år og 9-11 år.

Se pakkekalender.dk her

Tilbage til fremtiden playmobil 2021, Julekalender Tilbage til fremtiden playmobil, Julekalender med Playmobil, Julekalender til drenge 2021, 2022 julekalender til drenge, TIlbage til fremtiden julekalender fra Playmobil

Tilbage til Fremtiden Julekalender

Dette er den anden Playmobil julekalender i Back to the future serien (Tilbage til fremtiden). Denne Playmobil julekalender indeholder elementer fra Back to the Future 3 filmen med masser af sjovt tilbagehør fra det vilde vesten, blandt andet en hest og en cowboy.

Køb playmobil tilbage til fremtiden julekalenderen her

Pokemon julekalender 2022, Pokemon Deluxe julekalender, julekalender med pokemon, legetøjsjulekalender, legetøjsjulekalender med Pokemon, adventskalender 2022, adventskalender med Pokemon, Anderledes julekalendere, julekalendere 2022, julekalender til drenge, børneværelset, legetøjs julekalendere

Pokemon julekalender 2023

Lad julen blive et vaskeægte Anime eventyr med denne Pokémon julekalender fra 2023.

Med 16 forskellige kampfigurer og otte stykker tilbehør, har denne 24-dages kalender et Pokémon-legetøj med ferietema til hver dag. Alle kampfigurer har en glitrende finish, der er eksklusivt til denne julekalender.

Køb Pokemon julekalender 2023 her

dino julekalender, pakkekalender til 3 år, pakkekalender 4 år, pakkekalender til 6 år drenge, drenge pakkekalender, dinosaurus julekalender 2023, 2023 dino pakkekalender, 2023 dinosaur pakkekalender, julekalender til drenge

Dinosaur Dinorex julekalender 2023

Er dine børn i den alder hvor Dinosaurer er det sejeste i hele verden, så er denne dinosaur pakkekalender perfekt.

Åben en låge hver dag til dinosaurernes verden og giver et forhistorisk eventyr. De små dinosaurfans kan se frem til 24 store overraskelser som 3D-figurer, fortryllende tilbehør og praktiske redskaber med dinosaurmotiver.

Super julekalender til drenge mellem 6-8 år, som elsker lidt dino action i december.

Køb Dinosaur Dinorex julekalender her

Julekalender med slim, slim julekalender, julekalender 2023, julekalender til børn, legetøjsjulekalender, magic slim julekalender til børn, sjove julekalender til børn,

Magic Slime Julekalender 2023

Slime bobler, smelter og er slasket. Børn er fascineret af denne formbare, tyktflydende masse. Hver dag åbnes døren til en ny låge med Magic Slime julekalender.

Magic Slime kan se frem til 24 store overraskelser, herunder små pakker med slimede masser i en lang række farver og specialeffekter. Derudover kan det eksklusive indhold bruges til selv at fremstille MAGIC SLIME eller til at designe etiketter. Slime julekalenderen er perfekt som pakkekalender til drenge mellem 6-8 år.

Køb slim legetøjsjulekalenderen til børn her

Hot Wheels julekalender, Julekalender med Hot Wheels, biler julekalender, julekalender med biler, Anderledes julekalendere, julekalendere 2023, julekalender til drenge, børneværelset, legetøjs julekalendere, Julekalender til drenge, Adventskalender med biler 2023

Hot Wheels julekalender 2023

Hot Wheels Julekalenderen der indeholder en ny overraskelse i form af biler og jule tilbehør i alle 24 dage fra 1. december til juleaften. Bag 24 nummererede døre kan du opdage 8 Hot Wheels-køretøjer i 1:64-skala samt 16 vinter-tema tilbehørsdele som en sneplov, Yeti og rensdyr, der udvider mulighederne for at fortælle historier.

Den første låge åbnes 1. december, og Hot Wheels-juletællingen kan begynde! Denne Hot Wheels julekalender glæder børn i alle aldre. Dette er udgaven fra sidste år.

Se Hot Wheels julekalender 2023 her

Harry potter bog juleklaender, jule bøger med Harry Potter, Julekalendere med Harry Potter, 2021 julekalender, juleklaender til børn, børne julekalender

Harry Potter Julekalender med bog og gaver

Kan du heller ikke få nok af det magiske Harry Potter univers? Så er dette julekalenderen for dig.

Julekalender er designet som en stor bog med et kapitel fra Storsalen. Har kan du folde et stort pop-up juletræ ud og lade juleeventyret begynde.

Du har lækre gaver som spænder fra Det Gyldne Lyn til Harrys ugle Hedwig, alt sammen klar til at hænge på Hogwarts juletræet. Julekalenderen er ikke bare dagens højdepunkt, det er også julepynt i sig selv.

Endnu mere magisk bliver det med den hemmelig bog på 96 sider, som gemmer sig i kalenderen. I den er der masser af detaljer om, hvordan livet var bag scenen under optagelserne af de 8 HP film. Du kan læse om de forskellige rekvisitter og med helt særlige øjeblikke fra Harry Potter-filmene.

Pris: 149,95 kr – Køb Julekalendere med Harry Potter her

Star wars julekalender 2021, star wars julekalender, julekalender med star wars, julekalender til børn, legetøjsjulekalender til børn, legetøjsjulekalender til drenge

Star Wars Julekalender

Fejr jul med Star Wars og 24 dages overraskelsesgaver. Børn kan afsløre en ny overraskelse dagligt i de næste 24 dage helt frem til juleaften! Julekalender indeholder spændende gaver som f.eks en blyantspidser, viskelæder, tape og meget mere med billeder af Star Wars på hver gave.

Pris: 149,95 kr – Køb Star Wars julekalender her

RC Truck Julekalender, julekalender med RC, drenge julekalender, julekalender til drenge, børnejulekalender, julekalender med biler, bil julekalender, julekalender til børn, sjove julekalendere til børn,

RC Truck Julekalender

En fed RC truck julekalender med en RC truck som skal samles i 24 enkle konstruktionstrin. Hver låge gemmer en byggedel til en sej radiostyret monstertruck, så den er klar juleaften.

Den færdige RC truck her en kraftfuld motor og mønstrede dæk giver et ekstra godt vejgreb.

Køb RC Truck Julekalenderen

claas bondegård julekalender, julekalender med dyr, julekalender til børn, julekalender til de mindste, legetøjsjulekalender, julekalender med legetøj, bondegårdsjulekalender, Claas julekalender, traktor julekalender, julekalender med traktor,

Claas Bondegårds Julekalender med traktor

Julekalenderen indeholder 24 helt fantastiske overraskelser, som til sidst giver dig en komplet gård med både traktor, dyr og mad. Efter de 24 dage, kan du klippe flere figurer ud fra julekalenderens emballage, så du kan få endnu flere figurer til din gård.

Køb Claas Bondegårds Julekalender med traktor her

LEGO Super Heroes julekalender, julekalender lego, lego julekalender, lego Super Heroes julekalender 2023, julekalender med lego star wars, julekalender til drenge, Super Heroes Lego julekalender, julekalender til børn 2023, drenge julekalender med lego, lego friends, friends lego julekalender, adventskalender med lego, lego friends adventskalender, adventskalender med lego friends, legetøjs julekalender 2023

LEGO Super Heroes Julekalender 2023 (LEGO Marvel Avengers julekalender)

Julekalenderen med superhelte er en fortryllende blanding af super helte gaver som venter bag hver af kalenderens 24 døre.

Forkæl en ung superhelte fan med en særlig start på ferien med Marvel Avengers Advent Calendar. Bag hver af de 24 døre gemmer der sig en daglig gave, som børnene kan opdage i løbet af julemåneden. Der er 7 minifigurer – Okoye, Doctor Strange, Captain America, Spider-Man, Wong, Iron Man og Black Widow – samt mini bygninger og tilbehør, som børnene vil genkende fra Marvel Cinematic Universe, herunder en mini Quinjet og Hydra Train.

De 24 gaver i denne særlige julekalender kombineres let med alle andre LEGO® Avengers-sæt for uendelige muligheder for kreativ bygning, fantasifuld leg og imponerende udstillinger. Lego er som altid perfekt som pakkekalender til drenge mellem 6-8 år.

Pris: 303 kr – Køb LEGO superhelte julekalender 2023 her

Blade Julekalender 2022, julekalender med blade, Blade legetøjsjulekalender, legetøjsjulekalender til børn, julekalender til drenge, adventskalender til drenge, adventskalender med legetøj

Blade Julekalender 2023

Snurretopfeberen er begyndt for med denne BLADE julekalender (spinning tops) kan der fra nu af udkæmpes actionfyldte mesterskaber og spændende kampe. Julekalenderen indeholder 24 store overraskelser omkring temaet kampsnurretoppe.

Indeholder 24 små overraskelser til at samle og konfigurere 4 BLADE, 1 opgradering til en MEGA-DOUBLE-BLADE, 1 Arena, 2 Starter og cords til fantastiske kampe med vennerne.

Køb Blade julekalenderen her

Minecraft julekalender, julekalender med minecraft, julekalender 2022, julekalendere til drenge, julekalender til piger, anderledes julekalendere

Minecraft Julekalender 2023

Den perfekte kalender til alle de computerglade Minecraft fans. Julekalender der indeholder 24 små overraskelser med Minecraft tema. Gemt bag hver låge er der en overraskelse til hver dag i december helt frem til juleaften.

Se Minecraft julekalender her

Se her: Køb gaver til pakkekalenderen nu
Skal du have pakkekalenderen klar inden 1 december, så kan det være en god ide at start allerede nu. At lave en pakkekalender er normalt et stressfuldt arbejde, som kræver en masse tid og planlægning når børnene ikke er hjemme, men heldigvis er der i år en hjælpende hånd fra siden …Fortsæt med at læse