Find den her: Pakkekalender til piger 2-5 år

Pakkekalender til piger? Vi har samlet alle de de bedsste pakkekalendere til piger i alderen 2-5 år. Gør det nemt for dig selv og find den perfekte pakkekalender til din lille pige her.

Vi har søgt online og  fundet de bedste sider online, som gør det nemt og enkelt for dig, at give din datter, barnebarn eller lille veninde en pakkekalender, som hun vil elske hver dag indtil jul.

pakkekalender, pakkekalender til piger, pakkekalender til penge, pakkekalender 2015, nemme pakkekalender, online pakkekalender, pakkekalender til børn, pakkekalender til små børn, pakkekalender til piger 3 år, pakkekalender til piger 4 år, pakkekalender til piger 5 år

Indholdsrige pakkekalendere fra Pakkekalender.dk

Pakkekalenderen.dk kan du nemt finde pakkekalender-sæt klargjort med 24 fine gaver i præcist til dit barn. Pakkekalenderen har endda gjort det så nemt, at alle gaverne er inddelt efter køn og alder.

De har alders grupperne 2-3 år og 4-5 år

Se pakkekalender.dk her
Julekalender med Frost, frost julekalender, disney frost julekalender, Julekalender med Frost disney, julekalender med elsa og anna, julekalender med olufDisney Frost julekalender til piger

Denne julekalender med Frost vil med sikkerhed få 99% af alle piger til at viiiine af glæde igennem hele december måned. Frost julekalender der indeholder 24 fantastiske overraskelser, med blandt andet små figurer af Elsa, Anna, Kristoff, Olaf og rensdyret Sven. Hver dag op til jule samles flere og flere dele af et fantastisk frost juleeventyr, som kan leges med længe efter jul. Julekalenderen selv er designet som den perfekte scene til enhver Frost leg. Glæd din lille pige med denne skønne Frost julekalender og skab smil hver dag frem til jul!

Køb Frost julekalender her

Læs også: Frost julekalender til piger – 2017

Piger_3_6-p

Pakkekalender fra Nemmegaver.dk

På Nemmegaver.dk finder du en færdiglavet pakkekalender til piger i alderen 3-5 år. Pakkekalenderen har fokus på Frost og Hello Kitty produkter. Pakkekalenderen er med fri fragt.

Køb pakkekalenderen her

 

 

play doh julekalender, Play-doh julekalender, julekalender til børn, julekalender med play doh, julekalender med modelleer, playdoh julekalender, play doh pakkekalender, pakkekalender med play doh

Play Doh Julekalender

En Play-Doh julekalender giver mulighed for at slippe fantasien løs og lade kreativiteten få frit spil igennem december. Julekalenderen indeholder 24 forskellige farvestrålende Play-Doh overraskelser, som kan være med til at gøre julen i år meget sjovere! Åbn en ny låge i kalenderen hver dag frem til juleaften og se, hvad dagens overraskelse er! Julekalenderen indeholder blandt PLAY-DOH, støbeform, modelleer, og udstikkere som kan skabe fantasifulde kreationer!

Julekalenderen med Play Doh er for børn fra alderen 3 år og op efter.

Køb Play-Doh julekalender her

 

Rasmus Klump Julekalender 2017

Rasmus Klump pakkekalender inklusiv 24 små folieposer med forskelligt legetøjs og børne- indhold. Masser af sjov, ballade og overraskelser mens du og barnet tæller dagene frem til juleaften.

Køb Rasmus Klum Julekalender her

 

Lego Friends julekalelender, julekalender med lego, lego julekalender

LEGO Friends julekalender 2017

Tæl ned til jul med årets LEGO Friends julekalender, hvor en ny låge åbnes hver dag fra 1. december til jul! Byg en julefest til LEGO Friends vennernes kæledyr – der er et nyt element at bygge hver dag. Find først Stephanie og hendes snescooter i julekalenderen, og se så, hvilke andre juleoverraskelser hun kan samle undervejs! Antal elementer i julekalenderen: 217.

Køb 2017 LEGO Friends julekalenderen

 

 

Bog & ide – Pixi julekalender

På Bog & ides hjemmeside kan du købe en PIXI-julekalender. Årets julekalender er en PIXI-julekalender, der indholder 24 indpakkede pixibøger, en for hver dag i julemåneden frem til den 24. december. Læs en historie om dagen!

Se PIXI julekalenderen her

Har du givet en pixi kalender, hvorfor så ikke give en pixi bogs hylde i julegave? Se den her!

 

Schleich Julekalender med bondegårdsdyr

Skøn Schleich julekalender med masser af overraskelser til juledagene. Tæl ned til jul med bondegårdsdyrene. Lær dem at kende, eller skab fantasifuld leg med denne julekalender.

Køb julekalender med bondegårdsdyr her

 

Trolls julekalender 2017

Flot julekalender med 24 gaver som gør ventetiden til juleaften lidt sjovere. Julekalenderen indeholder blandt andet forskellige ting til penalhuset som slap bands, blyant spidsere, armbånd, nøgleringe, barrettes, knapper, 3D figure og meget andet. Julekalenderen fungere samtidigt også som et brætspil med de ting som gemmer sig bag lågerne.

Køb Trolls julekalenderen her

 

My Little Pony julekalender 2017

Flot My Little Pony pakkekalender til piger! Julekalenderen indeholde 24 små og sjove overraskelser til piger mellem 2-5 år! Med denne My Little Pony julekalender kan du tælle dagene ned til juleaften. Bag ved hver låge er forskellige smykker og tilbehør.

Køb My Little Pony julekalenderen her

 

Brio-julekalender-drenge

Brio julekalender

Julekalenderen fra Brio er velegnet til børn over 3 år. Brio Julekalenderen er designet som en togstation, hvor vinduer og døre en en nummeret låge. Julekalenderen kan foldes ud og åbnes til så det ligner en station, og hvad dag i ugerne op til jul vil togstationen blive sat sammen stykke for stykke og til jul vil det danne en helhed med tog, spor, figurer og eksklusivt juleindhold. Alle 24 gaver er lavet eller har detaljer i træ.

Køb Brio Julekalender her

 

Paw Patrol Julekalender

Super sej Paw Patrol julekalender med 24 spændende overraskelser, som gør ventetiden til juleaften lidt sjovere. Julekalderen indeholder 17 figurer, samt 7 stk. andet tilbehør.

Køb julekalenderen her

 

Sjovhilsen.dk

På sjovhilsen.dk finder du også pakkekalendere inddelt efter køn og aldre. Til aldersgruppen 3-5 år har sjovhilsen.dk 3 forskellige pakkekalendere adskilt af størrelsen.

Pakkekalender til piger 3-5 år NORMAL

Pakkekalender til piger 3-5 år STOR

Pakkekalender til piger 3-5 år LUKSUS

For ekstra betaling kan du også få gaverne flot pakket ind, så pakkekalenderen er klar, når den bliver leveret.

 

Se her: Køb gaver til pakkekalenderen nu

Skal du have pakkekalenderen klar inden 1 december, så kan det være en god ide at start allerede nu. At lave en pakkekalender er normalt et stressfuldt arbejde, som kræver en masse tid og planlægning når børnene ikke er hjemme, men heldigvis er der i år en hjælpende hånd fra siden …
 


Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

One thought on “Find den her: Pakkekalender til piger 2-5 år

Comments are closed.

%d bloggers like this: