Find den her: Pakkekalender til piger 2-5 år

En god pakkekalender til piger?

Vi har samlet alle de de bedste pakkekalendere til piger i alderen 2-5 år.

Det gør nemt for dig selv at find den perfekte pakkekalender til din lille pige her.

Det kræver en masse tid, planlægning og penge når pigerne ikke er hjemme. Men heldigvis er der i år en hjælpende hånd fra os!

Vi har søgt online og  fundet de bedste sider online, som gør det nemt og enkelt for dig, at give din datter, barnebarn eller lille veninde en pakkekalender, som hun vil elske hver dag indtil jul.

Læs også >> Pakkekalender til drenge 2-5 år

Note: Artiklen om Pakkekalender til piger 2-5 år er sidst opdateret D. 6/9 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Pakkekalender til piger 2-5 år – Find den her

pakkekalender, pakkekalender til piger, pakkekalender til penge, pakkekalender 2021, nemme pakkekalender, online pakkekalender, pakkekalender til børn, pakkekalender til små børn, pakkekalender til piger 2021, advetnskalender 2022

Indholdsrige pakkekalendere fra Pakkekalender.dk

Pakkekalenderen.dk kan du nemt finde pakkekalender-sæt klargjort med 24 fine gaver i præcist til dit barn. Pakkekalenderen har endda gjort det så nemt, at alle gaverne er inddelt efter køn og alder.

De har alders grupperne 2-3 år og 4-5 år

Se pakkekalender.dk her

Frost 2 julekalender 2021, 2021 Frost julekalender, Frozen julekalender, Frost 2 pakkekalender med legetøj, legetøjsjulekalender med Frost 2, Pakkekalender til piger, Legetøjs pakkekalender med Frost 2 2021, julekalender til piger 2021

Frost 2 julekalender 2021 (Nyhed)

En spændende julekalender nyhed i 2021 er denne Frost 2 julekalender fyldt med 24 store overraskelser.

I Frost 2 julekalenderen finder du alt fra 3D figure til flot skoleudstyr med de elskede prinsesser samt meget meget mere!

Gå julen i møde men denne smukke Frost pakkekalender og Snedronning Elsa og Prinsesse Anna. Uegnet for børn under 3 år grundet små dele.

Køb Frost 2 julekalender 2021 her!

Læs også: Frost julekalender til piger
play doh julekalender, Play-doh julekalender, julekalender til børn, julekalender med play doh, julekalender med modelleer, playdoh julekalender, play doh pakkekalender, pakkekalender med play doh

Play Doh Julekalender

En Play-Doh julekalender giver mulighed for at slippe fantasien løs og lade kreativiteten få frit spil igennem december.

Julekalenderen indeholder 24 farvestrålende Play-Doh overraskelser, som kan være med til at gøre julen i år meget sjovere! Åbn en ny låge i kalenderen hver dag frem til juleaften og se, hvad dagens overraskelse er! Julekalenderen indeholder blandt PLAY-DOH, støbeform, modelleer, og udstikkere som kan skabe fantasifulde kreationer!

Julekalenderen med Play Doh er for børn fra alderen 3 år og op efter.

Køb Play-Doh Julekalender her

 

Pixi julekalender – 24 små pixi bøger

På Bog & ides hjemmeside kan du købe en PIXI-julekalender. Årets julekalender er en PIXI-julekalender, der indholder 24 indpakkede pixibøger, en for hver dag i julemåneden frem til den 24. december. Læs en historie om dagen og tæl ned til julen med en spændende historie!

Se PIXI julekalenderen her

Bøger fra Disney julekalender, julekalender med disney eventyr, bog julekalendere til børn, julekalender til børn,

Disney Julekalender med 24 julehistorier

Tag dit barn med på en eventyrlig julerejse gennem 24 fantasifulde og fantastiske julefortællinger. Med en Disney julekalender kan du forkæle dit barn med hyggelige historier og magiske eventyr med alle de velkendte figurer fra de populære klassikere og nyere Disney-film.

Læs f.eks historien om Skønheden og Udyret, Junglebogen, Peter Pan, Biler og Toy Story.

Køb Disney julekalenderen her

Schleich Julekalender med bondegårdsdyr

Skøn Schleich julekalender med masser af overraskelser til juledagene. Tæl ned til jul med bondegårdsdyrene. Lær dem at kende, eller skab fantasifuld leg med denne julekalender.

Køb julekalenderen med bondegårdsdyr her

claas bondegård julekalender, julekalender med dyr, julekalender til børn, julekalender til de mindste, legetøjsjulekalender, julekalender med legetøj, bondegårdsjulekalender, Claas julekalender 2021

Claas Bondegårds Julekalender

Claas julekalenderen med bondegårdsdyr. Julekalenderen indeholder 24 helt fantastiske overraskelser, som til sidst giver dig en komplet gård med både traktor, dyr og mad. Perfekt julekalender til alle de små fremtidige landmænd.

Efter de 24 dage, kan du klippe flere figurer ud fra julekalenderens emballage, så du kan få endnu flere figurer til din gård. Til de voksne, kan man bag på kalenderen fjerne et ark, for at se hvad julekalenderen indeholder.

Køb julekalenderen med bondegårdsdyr her

brio julekalender, julekalender til børn, julekalender til de mindste, julekalender brio, brio julekalenderen 2021, julekalender med togbane, brio julekalender 2022, legetøjsjulekalender, julekalender med legetøj

Brio julekalender 2021

Kom i julestemning med Brio julekalender 2021. Bag hver af de 24 døre gemmer der sig et stykke BRIO legetøj, som passer ind i den øvrige BRIO World -jernbanesystemet.

Udført i FSC-certificeret europæisk bøgetræ, plast af høj kvalitet og fine metaldetaljer.

Realbaseret jernbanespil hjælper børn med at forstå og lære om deres miljø på en sjov måde, samtidig med at de udvikler finmotorik.

Mens dit barn vokser, kan deres jernbanespil også vokse, da dette legetøj er kompatibelt med andre BRIO World -jernbanekøretøjer og vogne via magnetforbindelser.

Køb Brio julekalenderen 2021 her

LOL julekalender, Julekalender LOL, Julekalender til piger, Julekalender 2021, julekalender 2022

LOL Julekalender 2021

L.O.L. Surprise julekalender 2021. Med mere end 24 overraskelser er der en L.O.L. overraskelse til alle L.O.L. fans hver dag i julen. Bag julekalenderens låget finder du blandt andet blyanter, viskelæder, billeder, tape og et puslespil. Julekalenderen er for piger over 3 år.

Køb LOL julekalenderen 2021 her

julekalender 2021, julekalender 2022, til piger, julekalender til piger, 2021 julekalender til piger, julekalender til Paw patrol, Børne julekalender, Paw patrol børn julekalender, legetøjs julekalender, Paw patrol julekalender 2021

Paw Patrol julekalender 2021

Paw Patrol julekalender med 24 hvalpe-fantastiske overraskelser! Bag hver låge venter gave fra Paw Patrol universitet! Når de 24 låger er blevet åbnet, kan delene bruges til at genskabe scener fra serien eller skabe helt nye eventyr med dine Paw Patrol helte. Uegnet for børn under 3 år pga. smådele

Se Paw Patrol julekalenderen 2021 her

julekalender 2019, julekalender 2020, til piger, julekalender til piger, 2019 julekalender til piger, julekalender til Paw patrol, Børne julekalender, Paw patrol børn julekalender, legetøjs julekalender, Paw patrol julekalender 2019

Paw Patrol Julekalender (Nedsat)

Paw Patrol kommer dig til hundeundsætning og sørger for, at ventetiden til juleaften føles lidt kortere!

I denne seje julekalender venter der 24 overraskelser bag lågerne i form af små figurer af dine yndlingskarakterer og andet tilbehør. Fold låget ned, og så har du et godt underlag til at lege med dine figurer på.

Et sjovt sæt til alle fans af Paw Patrol! (Uegnet for børn under 3 år pga. smådele)

Køb Paw Patrol julekalenderen her

Julekalender med slim, slim julekalender, julekalender 2021, julekalender til børn, legetøjsjulekalender

Magic Slime Julekalender 2021

Slime bobler, smelter og er slasket. Børn er fascineret af denne formbare, tyktflydende masse. Hver dag åbnes døren til en ny låge med Magic Slime julekalender.

Magic Slime kan se frem til 24 store overraskelser, herunder små pakker med slimede masser i en lang række farver og specialeffekter. Derudover kan det eksklusive indhold bruges til selv at fremstille MAGIC SLIME eller til at designe etiketter. Slime julekalenderen er for børn over 3 år af sikkerhedsmæssige årsager.

Køb slim legetøjsjulekalenderen til børn her

gurli gris julekalender, julekalender med gurli gris, julekalender til piger, julekalender til piger med gurli gris, Gurli gris julekalender 2021, Julekalender med Gurli gris 2022,

Gurli gris julekalender 2021

Fejr jul med 24 dage med Gurli Gris gaver i julekalenderen fra 2021. Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for sjov og leg. Gurli Gris julekalenderen indeholder blandt andet puslespil, tape med motiver og forskelligt skoleudstyr som blyanter, viskelæder og klips. Julekalenderen er for piger over 3 år.

Køb Gurli Gris julekalender 2021 her

gurli gris julekalender, julekalender med gurli gris, julekalender til piger, julekalender til piger med gurli gris, Gurli gris julekalender 2021, Julekalender med Gurli gris 2022,

Gurli Gris julekalender med små bøger

Kom i julestemning med Gurli Gris og hendes mange eventyr!

Denne Gurli gris julekalender indeholder 24 små underholdende papbøger, der hver især fortæller en lille historie om alle de sjove og julede ting, som Gurli Gris, hendes familie og venner oplever i løbet af december måned.


Hver bog har 8 farverige sider og en snor til ophængning, så bøgerne kan bruges som julepynt.
Boksen har en praktisk velcrolukning. Indeholder en særlig gylden bog.

Køb Gurli Gris julekalender her


Se her: Køb gaver til pakkekalenderen nu
Skal du have pakkekalenderen klar inden 1 december, så kan det være en god ide at start allerede nu. At lave en pakkekalender er normalt et stressfuldt arbejde, som kræver en masse tid og planlægning når børnene ikke er hjemme, men heldigvis er der i år en hjælpende hånd fra siden…Læs mere her


One thought on “Find den her: Pakkekalender til piger 2-5 år

Lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: