PAKKELEG: Gaver til pakkeleg – Max 60 Kr.

Gaver til pakkeleg til max 60 Kr.

Mange vælger et maksimalt beløb for gaverne til pakkelegen, for på dem måde at sikre, at alle vinder en gave til omkring den samme værdi.

Hvis beløbet til gaverne til pakkelegen er sat til at være max 60 kr, så kan du her finde inspiration til at finde en rigtig fed gave indenfor det prisleje.

Læs også >> PAKKELEG: Gaver til pakkeleg – Max 70 Kr.

Note: Artiklen om Gaver til pakkeleg – Max 60 Kr er sidst opdateret D. 5/7 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Gaver til pakkeleg – Max 60 Kr.
kæmpe like hånd, facebook like finger, sjove gaver til pakkelegen,
Kæmpe “Like” Hånd

Med denne Like Hånd, kan du nu få oplevelsen af at hele dit liv er et socialt netværk. Tag rigtige like-billeder på ferien til facebook og gør dit virkelige liv til et socialt netværk! Størrelse: 37 x 37 cm.

Pris: 50 kr – Gå til shop

1ca8db05ad4b19f9620754ce77ca9bccMoustache Krus

Hold overskægget tørt og smukt! Dette krus har en overskægsbeskytter på indersiden, som sørger for, at kaffen kommer ind i munden og ikke i overskægget, når man drikker! Ikke rigtig en kvindegave – men alligevel sjov hvis hun vandt ikke?

Pris: 59 kr – Gå til shop

gaver til pakkelig, pige gaver til pakkeleg, kvindelige gaver til pakkeleg, pakkeleg gaver, gaver, pakkeleg, alt til pakkelegen, nemme gaver til pakkelegen
Angry Mama Rengøring til mikrobølgeovnen

Her er gaven: Angry Mama er så rasende på snavset, at hun koger! På en nem og miljøvenlig måde renser hun en snavset mikrobølgeovn. Hæld eddike og vand i og sæt hende ind i mikrobølgeovnen i fem minutter. Derefter tørrer du simpelthen alt snavset af!

Pris: 59 kr – Gå til shop

Sjovt-toiletpapir
Hjernegymnastik Toiletpapir

En rigtig dansker ved at en tur på toilettet er kvalitetstid, man ikke kan få andre steder. Men bliver toiletturen en smule for kedelig, så er det jo fedt hvis man har vundet hjernegymnastik toiletpapir i pakkeleg!

Pris: 59 kr – Gå til shop

sex klokke, frække gave, sex gaver, små erotiske gaver, erotiske gaver, ring for sex klokke, gaver til pakkelegen
Ring For Sex Klokke

Et lille pling er nok til at fortælle, at du er klar til lidenskab! Hvad enten det er julefrokost med firmaet eller om du bare gerne vil gøre et familiemedlem forlegen, så er dette en sjov gave til pakkelegen.

Pris: 49 kr – Bestil sex klokken her

Sneakers strømper, strømper som sneakers, sjove strømper, sjove sokker, sneakers sokker,
Sneakers strømper

Hvis man ikke gider have sko på, så er det heldigt man kan få strømper der ligner sko (sneakers). Dem kan man da snyde alle med? Sneakers strømper er sjove strømper til julegaven og med sikkerhed en god gave til pakkelegen.

Pris: 49 kr – Gå til shop

pakkeleg, reglerne til pakkeleg, hvordan spiller man pakkeleg, pakkelegs regler, pakkeleg regler, gaver til pakkeleg, gaver pakkeleg, pakkeleg gaver, sjove gaver til pakkeleg, fjollede gaver til pakkeleg, sjove gaver pakkeleg, søde gaver til pakke leg, gaver til tøse pakkeleg, gaver til pige pakkeleg, gode gaver til pakkeleg

Survival Card – Multiværktøj

Den sejeste gave i en pakkeleg må uden tvivl være et Survival Card multiværktøj, som er  på størrelse med et kreditkort. Kortet fungerer både som en dåseåbner og en øloplukker, så man ikke risikerer at sulte eller tørste. Derudover indeholder den praktiske værktøjer som f.eks. skruetrækker, lineal og kniv.

Pris: 49 kr – Gå til shop

gaver til pakkeleg, pakkeleg gaver, find gaver til pakkelegen, gaven til pakkelegen, gaver til pakkeleg max 60 kr, Hovedbundsmassager, massage til hovedbunden
Hovedbundsmassager

De fleste elsker at blive nusset i håret og med denne hovedbundsmassage dims, kan du nusse dig selv. Denne blæksprutte kløpind til hovedbunden består af et håndtag med tolv metalstænger med afrundede ender, der giver en behagelig og skrækkeligt skøn massage til den hårdt belastede hovedbund. Det er let at få gåsehud af den hyggelige kløe og føle sig glad indeni.

Pris: 59 kr – Køb den her

shots glad af is, hjemmelavet shots glas, gaver til pakkelegen,

I fremtiden kan vinderen af disse shootsglas forme, selv lave shootsglas lavet af is! En fed gave til pakkelegen, der tilfældigvis også er RØD og utrolig billig.

shots glad af is, hjemmelavet shots glas, gaver til pakkelegen,

I fremtiden kan vinderen af disse shootsglas forme, selv lave shootsglas lavet af is! En fed gave til pakkelegen, der tilfældigvis også er utrolig billig, så du faktisk kan købe 2 for 60 kr.

Pris: 29 kr – Gå til shop

 Fidget Cube, cube  Fidget, billige gaver til pakkelegen, mandelgaver til 2021, mandelgave til 2022
Fidget Cube

Fidget Cube er en terning med mange forskellige funktioner – lad fingrene klikke, dreje og rulle på knapper, joystick og hjul! Perfekt når du vil holde hænderne beskæftigede!

Pris: 59 kr – Køb fidget cube her

 Loopy Looper Fidget Toy, Fidget Toy, gaver til pakkelegen, gaver til max 60 kr, 60 kr gaver
Loopy Looper Fidget Toy

Det skøre fidget-legetøj Loopy Looper er skabt som en sjov gave, perfekt til f.eks pakkelegen med måde børn og voksne! Du får helt enkelt kuglen til at dreje rundt inde i en cirkel, og afhængigt af, hvordan du bevæger hånden, kan du få kuglen til at bevæge sig både hurtigt og med præcision. Vælg mellem flere forskellige sjove modeller.

Pris: 59 kr – Køb Loopy Looper Fidget Toy her

Retro skilte, Retro skilte til hjemmet, Retro skilte til væggen, køb Retro skilte, Retro skilte julegave, julegave, Laught live love skilt, Live Love and laught emalje skilt
GemLive, Love and Laugh emalje skilte

Metalskilt i retro farver og et slidt look med teksten “Live, love and laugh” og en stor gul smiley.

Pris: 49 kr – Køb Retro Emalje skilte her

metal sugerør, sugerr af metal, stål sugerør, sugerør af stål,sugerør af bambus, bambu sugerør, bambus sugerør, sugerør af naturligvis produkter, naturlige sugerør, nedbrydelige sugerørmiljøvenlige sugerør, bio nedbrydelige sugerør,
Metalsugerør fra KitchPro

Sugerør i rustfrit stål lader vinderen af denne gave i pakkelegen nyde sine drinks med stil uden at bedrage til plastik forureningen. Du vasker bare dine metal sugerør, og så kan du bruge dem igen og igen. Flot og miljøvenligt!

Pris: 59 kr – Køb miljøvenlige sugerør her

Kølekruset, nedkølet krus, krus der køler øl, krus der køler din drink, pakkeleg til 40 kr, pakkelegsgaver til 40 kr, gaver til 40 kr,
Kølekruset

Et fedt krus med hule vægge fyldt med saltvand, der fryser til is, når kruset har ligget i fryseren. Derefter holder det en øl kold i laaang tid.

Pris: 39 kr – Køb kølerkruset her

pop it push legetøj, plastik boble plast, stress legetøj, gaver til 40 kr, gaver til under 60 kr, Pakkelegsgaver, mandelgaver 2021
Pop It! Push Pop Fidget Toy

Fidget Toys Pop It! Push Pop er lige så uimodståelig som bobleplast – men her kan der trykkes på hver boble igen og igen! Hold de rastløse fingrer beskæftigede med sjovt og farverigt stresslegetøj. Super sjov gave til pakkelegen.

Pris: 39 kr – Køb pop it her

 Harry Potter Hogwarts Trivia Quiz,  Harry Potter Quiz, Quiz med Harry Potter, Hogwarts Trivia Quiz
Harry Potter Hogwarts Trivia Quiz

Hvor mange hoveder har Fluffy? Hvad hedder Rawenclaw’s husspøgelse? Blær dig med din hårdt tilegnede viden i denne Harry Potter-quiz med 200 spørgsmål til alle Potterheads! Sjov som måde gave til pakkelegen og mandelgaven.

Pris: 39 kr – Køb Harry Potter quizzen her

 Cool Mama Luftfrisker til Køleskabet , gaver til pakkeleg, pakkeleg gaver, find gaver til pakkelegen, gaven til pakkelegen, gaver til pakkeleg max 60 kr
Cool Mama Luftfrisker til Køleskabet

Cool Mama er en luftfrisker til køleskabet, som du fylder med bagepulver og anbringer i køleskabet. Bagepulveret absorberer dårlig lugt, så dit køleskab holdes frisk, og fødevarer ikke tager smag fra hinanden.

Pris: 59 kr – Køb Cool Mama her

gaver til pakkeleg, pakkeleg gaver, find gaver til pakkelegen, gaven til pakkelegen, gaver til pakkeleg max 60 kr
%d bloggers like this: