PAKKELEG: Gaver til pakkeleg – Max 40 Kr.

Gaver til pakkeleg på max 40 Kr.

Mange vælger at sætte en maksimalt beløb for gaverne til pakkelegen, for på dem måde at sikre, at alle vinder en gave til omkring den samme værdi.

Hvis beløbet til gaverne til pakkelegen er sat til at være max 40 kr, så kan du her finde inspiration til at finde en rigtig fed gave indenfor det prisleje.

Læs også >> 30+ gaveideer – Gaver til Farfar

Note: Artiklen om gaver til pakkeleg – Max 40 Kr er sidst opdateret D. 22/5 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Gaver til pakkeleg – Max 40 Kr.
022fea3839919c9298d2753aebff0d35
Supersne

En jule-klar gave at vinde til pakkeleg er supersne! Hæld Supersneen i vand og se det ekspandere til 100 gange sin størrelse og forvandles til smuk knitrende sne. Sneen holder i ugevis, kan genbruges, plus det ligner rigtig sne.

Pris: 39 kr – Gå til shop

8971ff3fdbc011f0a816685459f923db
Fuck off sovemaske

F*ck off-sovemasken sender et tydeligt budskab og sørger for at holde både lys og forstyrrelser ude. En god og yderst brugbar gave til pakkelegen med max. på 40 kr.

Pris: 39 kr – Gå til shop

Blinkende Partyglas , festglas med lys i, lys i flag,  Blinkende festglas, gaver til max 40 kr, gaver til 40 kr, pakkelegsgaver, gaver til pakkelegen til max 40 kr
Blinkende Partyglas

Med disse glas får med garanti feststemningen helt i top til årets julefrokost! I bunden af glasset sidder LED-pærer, der blinker grønt, rødt og blåt, og som lyser så stærkt, at de også kan bruges i dagslys!

Pris: 39 kr – Køb de blinkende partylys her

pop it push legetøj, plastik boble plast, stress legetøj, gaver til 40 kr, gaver til under 60 kr, Pakkelegsgaver, mandelgaver 2021
Pop It! Push Pop Fidget Toy

Pop! Pop! Pop! Fidget Toys Pop It! Push Pop er lige så uimodståelig som bobleplast – men her kan der trykkes på hver boble igen og igen! Hold de rastløse fingrer beskæftigede med sjovt og farverigt stresslegetøj.

Pris: 39 kr – Køb pop it her

5fd8def6865ae38afc945fc44131336a
Drinking Glasses

Ingen julefrokost uden pakkeleg, og ingen pakkeleg er komplet uden drinking glasses! En pakkelegs gave der helt sikkert nok skal være med til at skabe stemning efter pakkelegen er slut og festen skal igang!

Pris: 39 kr – Gå til shop

Hay foldekasser, plastikkasser fra Hay, Hay kasser, plastik kasser fra Hay
HAY – Colour Kasse

En af 2021´s mest lækre og funktionelle design idéer r. Kassen kan bruges til opbevaring af gamle billeder, strikketøj eller hjemmelavet småkager.

Pris: 39,95 kr – Gå til shop

Kappe med flag, flag kappe, gaver til max 40 kr, gaver til 40 kr, pakkelegsgaver, gaver til pakkelegen til max 40 kr, kappe med dannebrog, kappe med dansk flag, kappe med svensk flag, kappe med norsk flag
Supportercape

Skal en af dine medspiller vinde en fed kappe med dannebro. Eller hvad med at pisse alle af med en kappe med ærkefjenden Norge. For 40 kr kan du faktisk få 2 Supporterkapper til pakkelegen.

Pris: 19 kr – Køb supporterkappen her

6d875bf7fe01457100ee0e827bdeb4b2
KitchPro Kiwi Slicer

Kiwi Slicer hjælper dig til hurtigt og nemt at skære perfekte stykker frugtkød ud af halve kiwier! En hverdagsgave du slet ikke vidste manglede i køkkenet!

Pris: 39 kr – Gå til shop

 Don’t Lose Your Cool Spil, gaver til max 40 kr, gaver til 40 kr, pakkelegsgaver, gaver til pakkelegen til max 40 kr, spil til voksne, stress spil
Don’t Lose Your Cool Spil

Når pakkelegen er afsluttet, så kan i fortsætte festlighederne med Don’t Lose Your Cool Spillet.

I det skøre partyspil Don’t Lose Your Cool gælder det om at bevare roen – uanset hvad modstanderne gør. Hvis du griner, begynder Cool-O-Meteret på dit hoved at blinke og pibe, og du har tabt! Til 2 eller flere spillere. Det er svært at tro på, at denne gave kun koster under 40 kr.

Pris: 19 kr – Gå til shop

Loaded Dice, terning i shotglas, gaver til 40 kr, pakkeleg for voksne, gaver til pakkelegen, shot glas, shotsglas
Shotglas med terning (Loaded Dice)

Enkelt, genialt og sjov. Det er helt enkelt et shotglas med en terning i bunden. Fyld glasset, slå det ned i bordet og følg terningens instruktioner!

Pris: 39 kr – Køb gaven til max 40 kr her

pakkeleg til 40 kr, sjove balloner, pakkelegsgaver til 40 kr, gaver til 40 kr, Balloner med uhøflige citater, balloner med onde citater, balloner med citater, sorte balloner
Ubehagelige Balloner

Man når lige at blive glad for sin gave, indtil det går op for en, at det er 10 stk sorte balloner med super uhøflige balloner. Heldigvis koster de ikke mere end 40 kr, så det går nok.

Pris: 39 kr – Køb gaven til max 40 kr her

Kølekruset, nedkølet krus, krus der køler øl, krus der køler din drink, pakkeleg til 40 kr, pakkelegsgaver til 40 kr, gaver til 40 kr,
Kølekruset

Et fedt krus med hule vægge fyldt med saltvand, der fryser til is, når kruset har ligget i fryseren. Derefter holder det en øl kold i laaang tid.

Pris: 39 kr – Køb kølerkruset her

pakkeleg til 40 kr, pakkelegsgaver til 40 kr, gaver til 40 kr, Prank-O Gaveæske, fjollede gaveæsker,
Prank-O Gaveæske

Skal gaven i pakkelegen udvikle sig til en gaveæske efter gavepapiret er flået af. Prank nogen med Prank-O Gaveæske og lad dem tro at de netop har modtaget en helt forfærdelig gave til de åbner æsken og forhåbentligt kan ånde lettet op! Advarsel: Sjov gaveæske til nogen som fortjener pranks (du fylder selv noget i æsken).

Pris: 39 kr – Køb Prank-O Gaveæske her

Khom Loy Svævende Lygte, flyvende papirs lamper, papirs lamper, lamper af papir der kan flyve,
Khom Loy Svævende Lygte

Khom Loy er store varmluftsballoner af rispapir med et brændbart voksstykke i bunden. Tænd og se din Kom Loy stige op mod himlen som en flyvende lanterne. En sød gave til pakkelegen som koster 40 kr.

Pris: 39 kr – Køb Khom Loy Svævende Lygte her

 Take Away Dobbeltsidet Puslespil, mad puslespil, skøre gaver, fjollede gaver, gaver til pakkelegen, pakkelegsgaver på budget, takw away puslespil
Take Away Dobbeltsidet Puslespil

Skal gaven være en middag? Eller måske bare et puslespil af en middag. Denne skøre gave er et puslespil som forestiller take away menuer. Vælg mellem indisk eller kinesisk. Denne pakkelegs gave koster under 40 kr.

Pris: 39 kr – Køb Take away puslespil her

Børste til Hårbundsmassage, pakkeleg regler, gaver til pakkelegen, hvad er en god gave til pakkelegen
Børste til Hårbundsmassage

Den her gave er faktisk ikke så tosser som den ser ud. Det er en børste til hårbundsmassage, perfekt til brug i badet, for både mænd og kvinder med alle hårtyper. Dette er en gave man faktisk gerne vil vinde i pakkelegen.

Pris: 39 kr – Køb den her

Quick Rings Fidget Toy Magnetringe, Quick Rings Fidget Toy, finger legetøj, pakkeleg til 40 kr, gaver for 40 kr, 40 kr gaver. gaver til pakkelegen
Quick Rings Fidget Toy Magnetringe

Engager rastløse hænder med det ultimative fidget-legetøj Quick Rings! Disse magnetiske ringe kan man næsten ikke lade være med at pille ved, og det er præcis sådan, det skal være. Indøv smarte tricks, hvor ringene snurrer, roterer og slår kolbøtter rundt om hinanden.

Pris: 39 kr – Køb dem her

pakkeleg til 40 kr, gaver for 40 kr, 40 kr gaver, gaver til pakkelegen
Simple Dimple Fidget Toy Nøglering

Evig bobleplast, lyder der ikke som en drøm? Teknisk set lyder det dumt, men derfor er dette en perfekt gave til pakkeleg.

Denne Push Popper nøglering har to bobler, der giver en uimodståelig plop-lyd fra sig, når du trykker på den. Simple Dimple er det ultimative fidget-legetøj til rastløse fingre!

Pris: 29 kr – Køb Simple Dimple Fidget Toy Nøglering her

62397f5aadabde4faf1ad807efc4613e
Forspilsterninger

Slå med terningen og se “hvad der skal ske”. Hver terning har set ord, kombiner ordene og følg instruktioner.

Pris: 29 kr – Bestil forspilsterninger her

gaver til pakkeleg, pakkeleg gaver, find gaver til pakkelegen, gaven til pakkelegen, gaver til pakkeleg max 40 kr
%d bloggers like this: