Alle julegaver ideerPakkelegTilbehør til Jul

PAKKELEG: Gaver til pakkeleg – Max 40 Kr.

Gaver til pakkeleg som koster max 40 Kr.

Mange vælger at sætte en maksimalt beløb for gaverne til pakkelegen, for på dem måde at sikre, at alle vinder en gave til omkring den samme værdi.

Hvis beløbet til gaverne til pakkelegen er sat til at være max 40 kr, så kan du her finde inspiration til at finde en rigtig fed gave indenfor det prisleje.

Læs også >> Anderledes Pakkeleg: Regler for hvert terning slag

Note: Artiklen om gaver til pakkeleg – Max 40 Kr er sidst opdateret D. 12/11 2022. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Gaver til pakkeleg – Max 40 Kr.

OneToHundred Protein-marcipangris, marcipan gris, anderledes marcipan gris, sund marcipangris, gaver til max 40 kr, gaver til max 50 kr

OneToHundred Protein-marcipangris

Normalt forbinder man marcipangrisen med at finde mandlen i Risalamanden, men hvorfor ikke også give en marcipangris i pakkelegen? Denne marcipan grisen er lidt anderledes end den traditionelle marcipangris, det er nemlig en proteinboostet marcipangris, som er dyppet i uimodståelig mørk chokolade!

Pris: 39 kr – Køb marcipangrisen her

8971ff3fdbc011f0a816685459f923db

Fuck off sovemaske

F*ck off-sovemasken sender et tydeligt budskab og sørger for at holde både lys og forstyrrelser ude. En god og yderst brugbar gave til pakkelegen med max. på 40 kr.

Pris: 39 kr – Gå til shop

 Harry Potter Hogwarts Trivia Quiz,  Harry Potter Quiz, Quiz med Harry Potter, Hogwarts Trivia Quiz

Harry Potter Hogwarts Trivia Quiz

Hvor mange hoveder har Fluffy? Hvad hedder Rawenclaw’s husspøgelse? Blær dig med din hårdt tilegnede viden i denne Harry Potter-quiz med 200 spørgsmål til alle Potterheads!

Pris: 39 kr – Køb Harry Potter quizzen her

 Badedyr And, lille bade and, lille badedyr, Gaver til max 40 kr, gaver til pakkelegen, børnevenlige gaver til pakkelegen, sjove gaver, billige gaver til pakkelegen

Lille Badedyr And

Store som små, den lille badedyrs and kan holde holde alle med selskab i badet. Perfekt lille gave til pakkelegen hvor der er både børn og voksne til stede.

Pris: 24.95 kr – Køb gaven her

pop it push legetøj, plastik boble plast, stress legetøj, gaver til 40 kr, gaver til under 60 kr, Pakkelegsgaver, mandelgaver 2021

Pop It! Push Pop Fidget Toy

Pop! Pop! Pop! Fidget Toys Pop It! Push Pop er lige så uimodståelig som bobleplast – men her kan der trykkes på hver boble igen og igen! Hold de rastløse fingrer beskæftigede med sjovt og farverigt stresslegetøj.

Pris: 39 kr – Køb pop it her

Hay foldekasser, plastikkasser fra Hay, Hay kasser, plastik kasser fra Hay

HAY – Colour Kasse

En af 2021´s mest lækre og funktionelle design idéer r. Kassen kan bruges til opbevaring af gamle billeder, strikketøj eller hjemmelavet småkager.

Pris: 39,95 kr – Gå til shop

Gadekridt i farver, farvekridt til gaden, store farvekridt, vej farvekridt, Gaver til max 40 kr, gaver til pakkelegen, børnevenlige gaver til pakkelegen, sjove gaver, billige gaver til pakkelegen

Gadekridt i farver (20 stk)

Hvis der ikke er sne udenfor, hvad så med at farve gaden efter pakkelegen. Du kan f.eks tegne flotte kunstværker på fortovet eller skrive hyggelige beskeder til forbipasserende med dette farverige kridt. De 20 store kridt kommer i en kasse, så de er nemme at pakke ind som gave.

Pris: 24.95 kr – Køb gaven her

Loaded Dice, terning i shotglas, gaver til 40 kr, pakkeleg for voksne, gaver til pakkelegen, shot glas, shotsglas

Shotglas med terning (Loaded Dice)

Enkelt, genialt og sjov. Det er helt enkelt et shotglas med en terning i bunden. Fyld glasset, slå det ned i bordet og følg terningens instruktioner!

Pris: 39 kr – Køb gaven til max 40 kr her

Eatsects Spiselige Græshopper, spiselige insekter, sjove gaver til pakkelegen, pakkelegsgaver, gaver til max 40 kr, gaver til max 50 kr

Eatsects Spiselige Græshopper

En meget skør og ultra anderledes gave i pakkelegen er disse spiselige græshopper. De ristede græshopper er smagt til med havsalt, og er en proteinrig snack. Perfekt gave til pakkelegen, hvor gaven max må koste 40 kr.

Pris: 39 kr – Køb gaven til under 40 kr her

pakkeleg til 40 kr, sjove balloner, pakkelegsgaver til 40 kr, gaver til 40 kr, Balloner med uhøflige citater, balloner med onde citater, balloner med citater, sorte balloner

Ubehagelige Balloner

Man når lige at blive glad for sin gave, indtil det går op for en, at det er 10 stk sorte balloner med super uhøflige balloner. Heldigvis koster de ikke mere end 40 kr, så det går nok.

Pris: 39 kr – Køb gaven til max 40 kr her

Khom Loy Svævende Lygte, flyvende papirs lamper, papirs lamper, lamper af papir der kan flyve,

Khom Loy Svævende Lygte

Khom Loy er store varmluftsballoner af rispapir med et brændbart voksstykke i bunden. Tænd og se din Kom Loy stige op mod himlen som en flyvende lanterne. En sød gave til pakkelegen som koster 40 kr.

Pris: 39 kr – Køb Khom Loy Svævende Lygte her

Børste til Hårbundsmassage, pakkeleg regler, gaver til pakkelegen, hvad er en god gave til pakkelegen

Børste til Hårbundsmassage

Den her gave er faktisk ikke så tosser som den ser ud. Det er en børste til hårbundsmassage, perfekt til brug i badet, for både mænd og kvinder med alle hårtyper. Dette er en gave man faktisk gerne vil vinde i pakkelegen.

Pris: 39 kr – Køb den her

pakkeleg til 40 kr, gaver for 40 kr, 40 kr gaver, gaver til pakkelegen

Simple Dimple Fidget Toy Nøglering

Evig bobleplast, lyder der ikke som en drøm? Teknisk set lyder det dumt, men derfor er dette en perfekt gave til pakkeleg.

Denne Push Popper nøglering har to bobler, der giver en uimodståelig plop-lyd fra sig, når du trykker på den. Simple Dimple er det ultimative fidget-legetøj til rastløse fingre!

Pris: 19 kr – Køb Simple Dimple Fidget Toy Nøglering her

62397f5aadabde4faf1ad807efc4613e
Forspilsterninger

Slå med terningen og se “hvad der skal ske”. Hver terning har set ord, kombiner ordene og følg instruktioner.

Pris: 29 kr – Bestil forspilsterninger her

pakkeleg til 40 kr, pakkelegsgaver til 40 kr, gaver til 40 kr, sjove pakkeleg til 40 kr, gode gaver for 40 kr, 40 kr gaver, gaver til pakkelegen, gaver til pakkeleg, pakkeleg gaver, find gaver til pakkelegen, gaven til pakkelegen, gaver til pakkeleg max 40 kr
gaver til pakkeleg, pakkeleg gaver, find gaver til pakkelegen, gaven til pakkelegen, gaver til pakkeleg max 40 kr