PAKKELEG: Mande gaver til pakkelegen

Mande gaver til pakkelegen:

Hvis du skal holde julefrokost med gutterne, og pakkeleg er en del af programmet, så kan du ikke bare møde op med, hvilken som helst gave – det skal være en mande gave!

Vi er kommet med årets bud på de fedeste mandegaver til årets pakkeleg.

9e01d9fa958c3107ae8883d36f279adf

Borat Mankini

Den legendariske Mankini kendt fra Borat filmen er et must i alle pakkelege for mænd. Mankinien fås i den karakteristiske neon grønne farve, magen til den Borat er kendt for at bære i hans film. Snyd ikke dine kammerater for at kunne vinde denne gave i pakkeleg

Pris:  79 kr – Gå til shop

1ca8db05ad4b19f9620754ce77ca9bccMoustache Krus

Hold overskægget tørt og smukt! Dette krus har en overskægsbeskytter på indersiden, som sørger for, at kaffen kommer ind i munden og ikke i overskægget, når man drikker!

Pris: 59 kr – Gå til shop

pakkeleg, reglerne til pakkeleg, hvordan spiller man pakkeleg, pakkelegs regler, pakkeleg regler, gaver til pakkeleg, gaver pakkeleg, pakkeleg gaver, sjove gaver til pakkeleg, fjollede gaver til pakkeleg, sjove gaver pakkeleg, søde gaver til pakke leg, gaver til tøse pakkeleg, gaver til pige pakkeleg, gode gaver til pakkelegTøjfolderen

At mænd ikke kan ligge tøj sammen er et videnskabeligt faktum. Derfor er tøjfolderen er året mest fjollede gave til pakkelegen. Den lægger skjorter og trøjer sammen – nemt og hurtigt. En fold til højre, en fold til venstre og en fold nedefra – så er tøj foldet!

Tøjfolderen erstatter at folde tøj med hænderne, hvilket ellers i sig selv er simpelt nok, og derfor er tøjfolderen den perfekte mande gave i pakkelegen.

Pris: 79 kr – Gå til shop

 

Sjovt-toiletpapir

Hjernegymnastik Toiletpapir

En rigtig mand ved at en tur på toilettet er kvalitetstid man ikke kan få andre steder. Men bliver toiletturen en smule for kedelig, så er det jo fedt hvis man har vundet hjernegymnastik toiletpapir i pakkeleg!

Pris: 49 kr – Gå til shop

 

IQ-box-pakkeleg

IQ-box

Verdens mest irriterende æske! En æske, som kun kan åbnes, når man har afluret hemmeligheden. Perfekt til at ødelægge enhver julefrokost med frustrationer!

Pris: 69 kr – Gå til shop

Snowball-maker-snebold-maskine

Snowball Maker

Det er koldt og røv nederen at lave snebold – men det laver Snowball maker helt om på. Skal der hurtigt laves snebold er den perfekt. En sneboldt kamp er mandig, og det er Snowball maker også!

Pris: 69 kr – Gå til shop

Star-wars-krus

Farveskiftende Star Wars-krus

Mangler kollegaerne et nyt krus til morgenkaffen, så køb et farveskiftende Star Wars krus til årets pakkeleg, og lad skæbnen vælge, hvem der får et nyt fedt krus.

Pris: 99 kr – Gå til shop

 

syngende nissehue, nissehue der kan synes, dansende nissehue, nissehue med musik, mandelgaver 2019, mandelgave 2018

Syngende og dansende nissehue

Lidt sjov og ballade til vinderen af pakkelegen. Julen vare lige til påske, og den kan fejres helt dertil med en syngende og dansende nissehue. Kvasten på huen bevæger sig i takt til musikken. Huen har et indstilleligt spænde i nakken for at passe til både små og store.

Pris: 109 kr – Køb den her

66744c14b5d05bb09112de71f826284b

Ingenting

Som en ubesvaret high-five. Som universet før Big Bang. Lige nøjagtigt sådan er ingenting – den perfekte gave til pakkelegen, hvor vinderen kan sige “jeg gik ingenting”.

Pris: 69 kr – Gå til shop

 

529b42425efca7eab51ea218d51e7459Shotsglas spil

Dette glas er ikke særligt teknologisk, men det er stadig utrolig fjollet. Slå med terningen indeni glasset og se hvis tur det er til at drikke. Perfekt til en pakkeleg der skal udvikle sig til en fest.

Pris: 49 kr – Bestil shotsglasset her

Gem

%d bloggers like this: