Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /var/www/julegavertilalle.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
PAKKELEG: Mande gaver til pakkelegen - Julegaver
Alle julegaver ideerPakkeleg

PAKKELEG: Mande gaver til pakkelegen

Mande gaver til pakkelegen:

Hvis du skal holde julefrokost med gutterne og pakkeleg er en del af programmet, så kan du ikke bare møde op med, hvilken som helst gave – det skal være en ægte mande gave!

Vi er kommet med årets bud på de fedeste mandegaver til årets pakkeleg.

Læs også >> PAKKELEG: Gaver til pakkeleg – Max 80 Kr.

Note: Artiklen om Mande gaver til pakkelegen er sidst opdateret D. 8/12 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Mande gaver til pakkelegen

1ca8db05ad4b19f9620754ce77ca9bccMoustache Krus

Hold overskægget tørt og smukt! Dette krus har en overskægs beskytter på indersiden, som sørger for, at kaffen kommer ind i munden og ikke i overskægget, når man drikker!

Pris: 59 kr – Gå til shop

Beard Shaper Konturkam, kam til at lave skæg, mande gaver, gaver til ham, gode gaver til mænd, gaver til ham, gaver til far,

Beard Shaper Konturkam

Den ultimative mande gave (da kvinder ikke rigtig kan bruge den til noget): En kam til den perfekte barbering.

Beard Shaper er skægkammen, der garanterer styling og symmetriske linjer ved kæbe, hage, kinder og hals. Velegnet til en række forskellige skægstile, og kan bruges med både trimmer og barberskraber! Perfekt til at skabe symmetri i nakke- og kæbelinje samt på hals og kinder.

Pris: 69 kr – Køb Beard Shaper Kanturkam her

pakkeleg, reglerne til pakkeleg, hvordan spiller man pakkeleg, pakkelegs regler, pakkeleg regler, gaver til pakkeleg, gaver pakkeleg, pakkeleg gaver, sjove gaver til pakkeleg, fjollede gaver til pakkeleg, sjove gaver pakkeleg, søde gaver til pakke leg, gaver til tøse pakkeleg, gaver til pige pakkeleg, gode gaver til pakkeleg

 

Tøjfolderen

At mænd ikke kan ligge tøj sammen er et videnskabeligt faktum. Derfor er tøjfolderen er året mest fjollede gave til pakkelegen. Den lægger skjorter og trøjer sammen – nemt og hurtigt. En fold til højre, en fold til venstre og en fold nedefra – så er tøj foldet!

Tøjfolderen erstatter at folde tøj med hænderne, hvilket ellers i sig selv er simpelt nok, og derfor er tøjfolderen den perfekte mande gave i pakkelegen.

Pris: 89 kr – Gå til shop

Læs også >> Anderledes Pakkeleg: Regler for hvert terning slag

 

IQ-box-pakkeleg

IQ-box

Verdens mest irriterende æske! En æske, som kun kan åbnes, når man har afluret hemmeligheden. Perfekt til at ødelægge enhver julefrokost med frustrationer!

Pris: 69 kr – Gå til shop

Snowball-maker-snebold-maskine

Snowball Maker

Det er koldt og røv nederen at lave snebold – men det laver Snowball maker helt om på. Skal der hurtigt laves snebold er den perfekt. En sneboldt kamp er mandig, og det er Snowball maker også!

Pris: 89 kr – Gå til shop

mande gaver, gaver til ham, gode gaver til mænd, gaver til ham, fjollede gaver til pakkeleg, Boob Battle Duelspil

Boob Battle Duelspil

Slå dig for brystet og bliv vinder i denne latterfremkaldende styrkeprøve! Med Boob Battle Duelspil udfordrer du din duellant ved at forsøge at slå et par enorme oppustelige babser af med dine egne. Men ingen gramsen – alle hænder skal holdes væk!

Perfekt som mande gaver til pakkelegen

Pris: 119 kr – Gå til shop

Star wars krus, krus med Star Wars, pakkelegs gaver, gaver til pakkeleg,

Farveskiftende Star Wars-krus

Mangler kollegaerne et nyt krus til morgenkaffen, så køb et farveskiftende Star Wars krus til årets pakkeleg, og lad skæbnen vælge, hvem der får et nyt fedt krus.

Pris: 129 kr – Gå til shop

529b42425efca7eab51ea218d51e7459Shotsglas spil

Dette glas er ikke særligt teknologisk, men det er stadig utrolig fjollet. Slå med terningen indeni glasset og se hvis tur det er til at drikke. Perfekt til en pakkeleg der skal udvikle sig til en fest.

Pris: 39 kr – Bestil shotsglasset her

sneakers strømper, sjove strømpe gaver, sjove gaver med strømper, sandal strømper, anderledes strømper til julegaven, julegaven til far

Sneakers sokker

Hvis man ikke gider have sko på, så er det heldigt man kan få strømper der ligner sko (sneakers). En anderledes gave til pakkelegen, som fås i 5 forskellige farver, blandt andet rød, gul og blå.

Pris: 49 kr – Gå til shop

silly-socks-sandal-strompen

Sandal-strømpen

Strømper i sandalerne – ELLER sandal strømper! Strømperne enhver jyde-man ikke kan leve uden hverken sommer eller vinter! Mangler du den perfekte gave til pakkelegen? HER ER DEN!

Pris: 79 kr – Køb sandal-strømper her

ice cube af sten, sten isterninger, isterninger af sten, fars dags gave, gaver til far, fars dags gaver

Ice Cube of Sweden

Fedtstensterninger, som holder din drink kold (eller varm) længe, uden at fortynde den! Kan genanvendes ubegrænset og ridser ikke glasset. Perfekt som gave til pakkelegen og en gave som man faktisk bliver glad for at vinde.

Pris: 99 kr – Køb sten isterningerne her

Free beer tomorrow skilt, Gratis øl i morgen skilt, Retro skilte, Retro skilte til hjemmet, Retro skilte til væggen, køb Retro skilte, Retro skilte julegave, julegave,

Free Beer Tomorrow skilt

Metalskilt med et slidt look og teksten “Free beer tomorrow”. Øllene er gratis – bare først i morgen. Så er det bare at håbe, at vennerne ikke kommer dagen efter og hænger dig op på den…

De rustikke kanter og den gule farve er med til at give metalskiltet sit helt unikke udtryk. Det er retro, råt og klassisk. Måler: 20×30 cm.

Pris: 49 kr – Køb øl skiltet her

mande gaver, gaver til ham, gode gaver til mænd, gaver til ham, gaver til far,