PAKKELEG: Røde gaver til pakkelegen

Hvorfor røde gaver til pakkelegen? Hvorfor ikke?

Rød er julens farver, og nogle gange er gaver til pakkelegen bare sjovere, hvis de er RØDE!

Dertil skal det nævnes, at der er mange røde gaver til pakkelegen, så selvom farven ikke er vigtig, så finder du nok en gave her.

Læs også: 10 idéer til gratis gaver til veninden

Note: Artiklen om røde gaver til pakkelegen er sidst opdateret D. 14/11 2020. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

 Chokoladetrøffel i Champagneflaske, gaver til pakkelegen, chokolade til jul, julegaver, mandelgaver til børn, mandelgave 2020, spiselige mandelgave
Chokoladetrøffel i Champagneflaske

Chokoladetrøflerne fra Delafaille er fremstillet af belgisk chokolade og pudrede med et tyndt lag kakao. Leveres i flot gaveindpakning.

Pris: 79 kr – Køb chokoladetrøfflerne her

gaver til pakkelig, pige gaver til pakkeleg, kvindelige gaver til pakkeleg, pakkeleg gaver, gaver, pakkeleg, alt til pakkelegen, nemme gaver til pakkelegen
Jordbærpiller

Alle elsker jordbær, alle hader at pille jordbær – Giv en jordbærpiller! En lille fidus der faktisk virker. Måske invitere vinderen på jordbær til sommer, hvis du smider denne gave i pakkelegen!

Pris: 79 kr – Gå til shop

øl oplukker, øl oplukker med tæller, oplukker med tæller, øl gaver, gaver til øl elskeren, julegaver til ham, gaver til ham, gaver til manden, gaver til kæresten, gaver til morfar, gaver til farfar
Beer Tracker

Beer Tracker er den øltrætte centralcomputers bedste ven. På det lille display holder den ubønhørligt styr på, præcis hvor mange flasker der er åbnet. Oplukker til øl i julegave.

Pris: 49 kr – Gå til shop

skaermbillede-2016-12-18-kl-17-35-50
Lives bekræftende emalje skilt

“Always look on the bright side of Life” – på dansk kan det oversættes til noget i stil med “Se altid lyst på tingene i livet”.

Det er en god påmindelse om, at man skal se positivt på det hele, når man står i en svær situation. Flot og enkelt skilt i en autentisk retro stil (og rød gave til pakkelegen).

Pris: 49 kr – Gå til shop

Vinglas-vinflaske
Vinglas-flaske

Hvem vil ikke gerne vinde et vinglas, hvor der kan være en vinflaske indeni?

Denne gave bliver helt sikkert meget populær til årets julefrokost!

Pris: 139 kr – Gå til shop

 
8e94c9b0e16aca5d9f0cf5d26d9779ea
Sneakers sokker

Hvis man ikke gider have sko på, så er det heldigt man kan få strømper der ligner sko (sneakers). En anderledes gave til pakkelegen.

Pris: 49 kr – Gå til shop

pakkeleg, reglerne til pakkeleg, hvordan spiller man pakkeleg, pakkelegs regler, pakkeleg regler, gaver til pakkeleg, gaver pakkeleg, pakkeleg gaver, sjove gaver til pakkeleg, fjollede gaver til pakkeleg, sjove gaver pakkeleg, søde gaver til pakke leg, gaver til tøse pakkeleg, gaver til pige pakkeleg, gode gaver til pakkeleg
Røde rengøringstøfler

Skal du spille pakkeleg med røde gaver? Så skal du købe røde rengøringstøfler til bunken. Sweeping Slippers ”slipper” man for at finde gulvskrubben frem. På med tøflerne, og glid rundt omkring på gulvet, så bliver det skinnende rent!

Pris: 69 kr – Gå til shop

6cd3b2c82553b82628a08b4fc440548a
Krus med pixelhjerte og farveskift

Lækkert krus med et sejt pixelhjerte à la gamle tv-spil! Når du hælder en varm drik i kruset, bliver det sorte hjerte pludselig rødt. En fed rød gave!

Pris: 99 kr – Gå til shop

c02c5b1173f262de2865c7f93042edbc

I fremtiden kan vinderen af disse shootsglas forme, selv lave shootsglas til resten lavet af is! En fed gave til pakkelegen, der tilfældigvis også er RØD.

Pris: 49 kr – Gå til shop

syngende nissehue, nissehue der kan synes, dansende nissehue, nissehue med musik, mandelgaver 2019, mandelgave 2018
Syngende og dansende nissehue

Lidt sjov og ballade til vinderen af pakkelegen. En nissehue er for alle, så den virker både som gave til mænd og til kvinder.

Kvasten på huen bevæger sig i takt til musikken. Huen har et indstilleligt spænde i nakken for at passe til både små og store.

Pris: 130 kr – Køb den her

gave til pakkelegen, sjove gaver, fondue kop, kop til fondue,
Fondue Kop

Julen er en kold periode, og alle fortjener lidt varme og hygge.

En fondue kop er en gave som hele familien kan have glæde af, og er man ikke til fondue, så har man bare vundet en skør lysestage.

Pris: 79,95 kr – Gå til shop

snebold laver, snabold maskine, pakkegave til pakkeleg, pakkeleg
Snowball Maker

Det er koldt og røv nederen at lave snebold – men det laver Snowball maker helt om på.

Skal der hurtigt laves snebold er den perfekt. En sneboldekamp er sjov, og det er Snowball maker i rød også!

Pris: 69 kr – Gå til shop

Jumbo Playing Cards

Store røde spillekort fører til højt spil – mød jumbo spillekortene, der er bevis på, at størrelsen spiller en rolle i kortspil. Perfekt rød gave til pakkelegen, hvis der er børn og barnlige sjæle til stede.

Pris: 95 kr – Gå til shop

88db4dafcab4cece94dbb5c07721b542
Rosenblade

Dette er en røde gave, som er helt ubrugelig. Gaven indeholder 100 styk syntetiske rosenblade, som man kan sprede ud over sengen, i badekarret, eller hvor man vil, for at skabe den maksimale romantiske stemning.

Pris: 79 kr – Bestil rosenblade her

sex klokke, frække gave, sex gaver, små erotiske gaver, erotiske gaver, ring for sex klokke, gaver til pakkelegen
Ring For Sex Klokke

Et lille pling er nok til at fortælle, at du er klar til lidenskab! Hvad enten det er julefrokost med firmaet eller om du bare gerne vil gøre et familiemedlem forlegen, så er dette en sjov rød gave til pakkelegen.

Pris: 49 kr – Bestil sex klokken her

9573e388252731e1bf589b3468de69fc

Gigantisk oppusteligt hjerte

Er du til en julekort med mange mennesker du holder af, så køb en pakke med et Gigantisk rødt oppusteligt hjerte.

Hjertet er årets røde gave, særligt hvis pakken ender hos din mor eller din kæreste.

Pris: 79 kr. – Gå til shop

%d bloggers like this: