PAKKELEG: Røde gaver til pakkelegen

Hvorfor røde gaver til pakkelegen? Hvorfor ikke?

Rød er julens farver, og nogle gange er gaver til pakkelegen bare sjovere, hvis de er RØDE!

Dertil skal det nævnes, at der er mange røde gaver til pakkelegen, så selvom farven ikke er vigtig, så finder du nok gaven til pakkelegen 2021/2022 her.

Gaverne på siden er i prisklassen 29 kr til max 110 kr, så de passer til en hver pris, som er sat for årets (blod røde) pakkeleg.

Læs også >> 60+ gaver til pakkelegen fra 19 kr til 139 kr.

Note: Artiklen om røde gaver til pakkelegen er sidst opdateret D. 20/08 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Røde gaver til pakkelegen

læbepomade med coca cola, coca cola læbepomade, coca cola lip balm, spirte lip balm, sprite læbe promade, læbe balsam med Sprite smag, skøre læbe promader, skøre gaver til pakkelegen, billige gaver til pakkelegen,

Coca Cola Læbepomade i 6-pak

Hvem vil ikke gerne blødgøre de vinter sprækkede læber med en læbepomade som både smager og dufter af vores alle sammen afhængighed – Coca cola. Dette er en 6-pak med seks forskellige læbepomader med smag af blandt andet Coca-cola, Sprite og Fanta. Pakken indeholder 6 læbepomader med forskellige dufte.

Pris: 99 kr – Køb Coca-cola læbepomade her

 Chokoladetrøffel i Champagneflaske, gaver til pakkelegen, chokolade til jul, julegaver, mandelgaver til børn, mandelgave 2020, spiselige mandelgave

Chokoladetrøffel i Champagneflaske

Chokoladetrøflerne fra Delafaille er fremstillet af belgisk chokolade og pudrede med et tyndt lag kakao. Leveres i flot gaveindpakning.

Pris: 79 kr – Køb chokoladetrøfflerne her

gaver til pakkelig, pige gaver til pakkeleg, kvindelige gaver til pakkeleg, pakkeleg gaver, gaver, pakkeleg, alt til pakkelegen, nemme gaver til pakkelegen
Jordbærpiller

Alle elsker jordbær, alle hader at pille jordbær – Giv en jordbærpiller! En lille fidus der faktisk virker. Måske invitere vinderen på jordbær til sommer, hvis du smider denne gave i pakkelegen!

Pris: 79 kr – Gå til shop

Gele fodbad, pakkelegsgaver, sjove gaver til pakkelegen, gaver til pakkelegen max 70 kr,

Spa-gel til Fodbad

Når man hælder Jelly Foot Soak-pulveret i et fodbad, bliver det ikke bare velduftende, men forvandles til en trægtflydende spa-gelé, som er super sjovt at have fødderne i. Geléen er blødgørende og opfriskende – forkæl fusserne med fodbad deluxe! Vælg mellem forskellige farver med forskellige dufte, f.eks cool, Refresh and Soothe.

Pris: 69 kr – Køb Spa-gel fodbad her

øl oplukker, øl oplukker med tæller, oplukker med tæller, øl gaver, gaver til øl elskeren, julegaver til ham, gaver til ham, gaver til manden, gaver til kæresten, gaver til morfar, gaver til farfar, gaver til pakkelgen

Beer Tracker

Beer Tracker er den øltrætte centralcomputers bedste ven. På det lille display holder den ubønhørligt styr på, præcis hvor mange flasker der er åbnet med den røde oplukker. Perfekt til pakkelegen med mange voksne.

Pris: 49 kr – Gå til shop

retro skilte, sjove retro skilte, gaver til pakkelegen, skilte på positive citater på, citat skilte, emalje skilt

Lives bekræftende emalje skilt

“Always look on the bright side of Life” – på dansk kan det oversættes til noget i stil med “Se altid lyst på tingene i livet”.

Det er en god påmindelse om, at man skal se positivt på det hele, når man står i en svær situation. Flot og enkelt rødt skilt i en autentisk retro stil (og rød gave til pakkelegen).

Pris: 49 kr – Gå til shop

 
sneakers strømper, sjove strømpe gaver, sjove gaver med strømper, sandal strømper, anderledes strømper til julegaven, julegaven til far

Sneakers sokker

Hvis man ikke gider have sko på, så er det heldigt man kan få strømper der ligner sko (sneakers). En anderledes gave til pakkelegen, som fås i 5 forskellige farver, blandt andet rød, gul og blå.

Pris: 49 kr – Gå til shop

Orientalsk tæppe mussemåtte, sjove mussemåtter, skøre gaver til pakkelegen, røde gaver til pakkelegen, billige gaver til pakkelegen, pakkeleg 2021, sjove faver til bedstefar

Rød Musemåtte formet som et orientalsk tæppe

Alle fortjener en musemåtte som ligner et originalt håndlavet tyrkisk tæppe. En musemåtte der vil skabe fest både på kontoret og i hjemmet.

Pris: 79 kr – Gå til shop

pakkeleg, reglerne til pakkeleg, hvordan spiller man pakkeleg, pakkelegs regler, pakkeleg regler, gaver til pakkeleg, gaver pakkeleg, pakkeleg gaver, sjove gaver til pakkeleg, fjollede gaver til pakkeleg, sjove gaver pakkeleg, søde gaver til pakke leg, gaver til tøse pakkeleg, gaver til pige pakkeleg, gode gaver til pakkeleg
Røde rengøringstøfler

Skal du spille pakkeleg med røde gaver eller med fjollede gaver? Så skal du købe disse røde rengøringstøfler til bunken. Sweeping Slippers ”slipper” man for at finde gulvskrubben frem. På med tøflerne, og glid rundt omkring på gulvet, så bliver det skinnende rent!

Pris: 69 kr – Gå til shop

Netflix terninger, terninger til at vælge på Netflix, Dice-flix, terning flix, pakkelegsgaver, gaver til pakkelegen, max 70 kr,

Dice-Flix

Det store udvalg har gjort det super svært at vælge, hvad man skal se på Netflix. Mange bruger efterhånden mere tid på at beslutte sig, end på at se, hvad de vælger. Løs både fjernbetjeningskonflikter og beslutningsangst med Dice-Flix: to terninger, der hjælper jer med at navigere i streamingtjenesternes enorme udbud! Designet i Netflixs farver sort og rød.

Pris: 69 kr – Køb Dice-Flix her

shots glad af is, hjemmelavet shots glas, gaver til pakkelegen,

I fremtiden kan vinderen af disse shootsglas forme, selv lave shootsglas lavet af is! En fed gave til pakkelegen, der tilfældigvis også er RØD og utrolig billig.

Pris: 29 kr – Gå til shop

syngende nissehue, nissehue der kan synes, dansende nissehue, nissehue med musik, mandelgaver 2021, mandelgave 2022, gaver til pakkelegen, sjov nissehue

Syngende og dansende nissehue

Lidt sjov og ballade til vinderen af pakkelegen. En nissehue er for alle,da den den virker til både som gave til mænd og til kvinder (og til børn).

Kvasten på huen bevæger sig i takt til musikken. Huen har et indstilleligt spænde i nakken for at passe til både små og store.

Pris: 130 kr – Køb den her

 Harry Potter Hogwarts Trivia Quiz,  Harry Potter Quiz, Quiz med Harry Potter, Hogwarts Trivia Quiz
Harry Potter Hogwarts Trivia Quiz

Hvor mange hoveder har Fluffy? Hvad hedder Rawenclaw’s husspøgelse? Blær dig med din hårdt tilegnede viden i denne Harry Potter-quiz med 200 spørgsmål til alle Potterheads! Sjov rød gave til pakkelegen og mandelgaven.

Pris: 39 kr – Køb Harry Potter quizzen her

gave til pakkelegen, sjove gaver, fondue kop, kop til fondue,

Fondue Kop

Julen er en kold periode, og alle fortjener lidt varme og hygge.

En fondue kop er en gave som hele familien kan have glæde af og sammen kan i hygge jer om at lave mini fondue over et lys. Er man ikke til fondue, så har man bare vundet en skør lysestage.

Pris: 89 kr – Gå til shop

snebold laver, snebold maskine, pakkegave til pakkeleg, pakkeleg, snebold former, udstyr til sneboldtkrigen

Snowball Maker

Det er koldt og røv nederen at lave snebold – men det laver Snowball maker helt om på.

Skal der hurtigt laves snebold er den perfekt. En sneboldekamp er sjov, og det er Snowball maker i rød også!

Pris: 69 kr – Gå til shop

jumbo spillekort, store spillekort, gigantiske spillekort, gaver til pakkelegen, pakkeleg med børn, børnevenlig pakkeleg.

Jumbo Playing Cards

Store røde spillekort fører til stort spil – mød jumbo spillekortene, der er bevis på, at størrelsen spiller en rolle i kortspil. Perfekt rød gave til pakkelegen, hvis der er børn og barnlige sjæle til stede.

Pris: 95 kr – Gå til shop

88db4dafcab4cece94dbb5c07721b542

Rosenblade

Dette er en røde gave, som er helt ubrugelig. Gaven indeholder 100 styk syntetiske rosenblade, som man kan sprede ud over sengen, i badekarret, eller hvor man vil, for at skabe den maksimale romantiske stemning – og ellers er de ubrugelig og sviner.

Pris: 79 kr – Bestil rosenblade her

sex klokke, frække gave, sex gaver, små erotiske gaver, erotiske gaver, ring for sex klokke, gaver til pakkelegen

Ring For Sex Klokke

Et lille pling er nok til at fortælle, at du er klar til lidenskab og sengegymnastik! Hvad enten det er julefrokost med firmaet eller om du bare gerne vil gøre et familiemedlem forlegen, så er dette en sjov rød gave til pakkelegen.

Pris: 49 kr – Bestil sex klokken her

 Things I Love About You Udfyld-selv-bog , søde notes bøger, skriv selv kærlighedsbøger, pakkelegsgaver, gaver til pakkelegen,

Things I Love About You Udfyld-selv-bog

Den sjove udfyld-selv-bog Things I Love About You lader dig udfylde sætninger såsom “Jeg er helt besat af dine håndled” og “Jeg elsker dig mere end chokoladesovs”. Den kan naturligvis også bare bruges som en notesbog.

Pris: 89 kr – Køb pakkelegsgaven her

Læs også >> 10 idéer til gratis gaver til veninden

røde gaver til pakkelegen, sjove gaver til pakkelegen, pakkelegen 2021, anderledes gaver til pakkelegen, frække gaver til pakkelegen, pakkelegsgaver
%d bloggers like this: