Personlig julesok med broderet navn på

Vil du også gerne give din søn eller datter en helt unik og personlig julesok, så se her!

Hos Abeungen.dk kan du købe en julesok med dit barns navn broderet på, så julemanden aldrig er i tvivl om, hvortil gaverne skal leveres.

Julesokken er en klassisk og elegant julesok i rød med hvid hjerte med broderi og perler. Julesokken er håndlavet, og med mange fine detaljer på blandt andet en hank i toppen, en spids “næse” og blonder under broderiet med navnet.

Julesokkens lille hank gør, at den nemt kan hænge på børneværelset eller måske over kaninen. Dette er en sød og hyggelig julesok til forventningsfulde børn, der skal have små gaver hver dag.  Sokken er med plads til søde små pakkekalender-gaver (køb den eventuelt her).

Julesokken er lavet af uld og bomuld. Broderi er lavet af bomuld og facetperler. Julesokken måler: Længde 22,5 x Højde 31 cm.

Note: Artiklen er sidst opdateret D. 16/11 2020. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

julesok med navn på, personlig julesok, julesok til børn, børn julesok med navn

Pris: 149 kr  – Gå til shop

Husk: skriv det ønskede navn under “bemærkninger”. Leveringstid er ca. 5 dage.

Du kan også købe:
julehagesmaek-med-navn
Hagesmæk med navn på

Hos dinegenverden.dk kan man købe en flot julehagesmæk med en personlig besked på. Derudover kan barnets navn broderes på hagesmækken, så den bliver helt personlig.

Pris: 69 kr. inkl navne brodering – Gå til shop

led pude,  Spralla® LED Puder, pude med lys i, mandelgaver til børn, pakkeleg gave
Spralla® LED Puder

Puden spreder et hyggeligt skær, og lyset skifter farve, mens puden er tændt. Den batteridrevne pyntepude er blød og behagelig i plys. Vælg mellem flere søde former.

Pris: 109 kr  – Køb LED puder her

Disneys Juleklassikere 25, mandelgave 2021 mandelgave 2020, mandelgaven 2020, mandelgaven 2021, find den bedste mandelgave, mandelgave til børn, mandelgaver, anderledes mandelgaver, hurtige mandelgaver, nemme mandelgaver, sådan finder du mandelgaven
Disneys Juleklassikere – Fra alle os til alle jer

Traditionen tro skal Disneys Juleklassikere frem til jul. Læs alle de klassiske og hyggelige historier fra Andeby med dine yndlingsfigurer og oplev, at julen endelig er kommet.

Pris: 60 kr – Køb bogen her

manu-sereen-juleboeger
Nanok og juleevangeliet

Manu Sareen fortæller om juleevangeliet i denne skønne børnebog.

Historien udspiller sig på en skole, hvor der er gang i juleforberedelserne. Eleverne skal planlægge årets krybbespil, og der skal fordeles roller, og nogle har brug for at få genopfrisket historien. En af drengene i klassen, Nanok, er søvnig, og lige så stille falder han i søvn midt i timen. – Langt væk fra klassekammeraterne opdager han, at han har fået vinger og er blevet til en engel. Han flyver af sted, og nede på jorden kan han se Josef og Maria, der er på vej til Betlehem.

Nanok møder andre engle, og sammen tager de af sted til stalden, hvor Jesus bliver født.

Pris: 39,95 kr – Gå til shop

fit-800x450x100
Sky uro i filt fra Sebra

Smuk håndlavet uro i filt med skyer i blågrå, grøn og hvid fra Sebra. Under skyerne er der også sat filt dråber på. Skyerne og dråberne, som er uld, kan forsigtigt tørres af. Skyer og dråber er sat på en træring foroven. Når du puffer til uroen svæver skyer og dråber rundt. Kan med fordel hænges ved puslebordet, så dit barn kan se de svævende skyer,når det pusles. Mål:22cmx57cm. En af mange flotte uroer, du kan give som gave til nyfødte babyer.

Pris 349,95 kr – Se den her!

panda håndklæde, gaver til nyfødte, gaver til babyer, håndklæde med panda, panda håndklæde,
Liewood Panda Håndklæde

Det bløde håndklæde er med det sødeste panda ansigt på hatten, så når de mindste pakkes ind i håndklædet kan de forvandles til den mest nuttede panda. Håndklædet er lavet i 100% organisk bomuld. Farvet og printet med naturlige farver.

Pris: 299 kr – Gå til shop

%d bloggers like this: